Gå til innhold

AlphaBeta

Medlem
 • Innholdsteller

  77
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

AlphaBeta vant dagen sist Juni 16

AlphaBeta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

84 Excellent

Om AlphaBeta

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 22. okt. 1988

Contact Methods

 • Website URL
  bitwave.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Programmering, elektronikk, matlaging, kreativ IT og selvsagt musikk!

Nylige profilbesøk

798 profilvisninger
 1. Da venter jeg bare på at flightcasen skal bli ferdig, så er den på vei til meg! Wohoo!
 2. Ikke for å være "that dude" men å ikke tenke er dumt. Det er typisk nært 400 volt tilstede når ampen er plugget i. Det er dødelig. Bare vær varsom når du har kjørt en power up. Finn en skrutrekker som er ratet for f.eks 1000V og discharge kapacitorene. Google it. Hold alltid en hån bak ryggen eller i en bukselomme. Etter kampen har fått strøm, selv etter du har dratt ut stikkontakten, så skal du være redd for den. Ellers... KOS DEG! Moro å bygge amp
 3. AlphaBeta

  Reparering av ebow

  Enig med SteikBacon, send en mail og spør! Umulig å gjette fra bildene alene, og regner med du ikke har et multimeter tilgjengelig? Kan kanskje få til educated guess med en LED også men det blir noe kreativt... Send mail og report back Lykke til!
 4. AlphaBeta

  Støyende pedalbrett

  Dumt spørsmål antakelig, men det støyer altså ikke hvis du kun plugger rett i ampen?
 5. Blir mest jordnært hvis du bare tar en 100W 8ohm motstand. Alt for luftig og lekent med høyttaler.
 6. AlphaBeta

  Nytt slagverk innkjøpt, nå trenger jeg triggere

  Hei! Har ikke sett denne tråden før nå, så kan være julenissen har kommet med noen triggere til deg? Uansett, en trigger er som oftest bare en piezoelektrisk mikrofon. Spenningen disse lager blir så tolket av en ekstern boks, typisk med flere jack innanger. Kvaliteten varierer noe, men mest på mekanikken rundt selve piezoen. Noen er lettere å justere slik at du får best mulig velocityrespons. Jeg har ikke vært borti en modul som ikke klarer det den skal, dog de kommer ofte med lyder som ikke låter særlig bra... Hvis du har lyst til å prøve deg på DIY så kan du snekre sammen noe som funker for prototype for en 30 kroner på ebay. Piezo buzzer, arduino mini/nano, midi plugg og et par ~220ohm motstander er alt som skal til. Skal du kjøpe så ville jeg bare sett på et par forskjellige og funnet den som føles best (mekanikken). Lykke til! PS: MIDI for gate er ikke nødvendig i studiosammenheng. Det kan du fint simulere etter innspilling med ca 0.5-3 ms attack på gaten. Det kan være artig å kjøre midi på en expander for å 'gaine opp' hvert attack, men igjen. Litt jobbing i postprod så kan du få det til uten Det fungerer slik at du mapper midi message du får fra moduler din, til rett input på gate plugin. Hver DAW og hver plugin vil antakelig ha litt forskjellig workflow på hvordan du får det til, men mulig bør det være i alle.
 7. AlphaBeta

  Assimilate - Apex Genesis

  Hei! Endelig er bandet er vi ferdige med debut albumet vårt! Du finner den i din favorittjeneste for digitalmusikk Håper dere liker
 8. Da har de startet på finishen! Tror det blir bra dette her
 9. AlphaBeta

  Diverse pedalbygg

  Herlig tråd! Pene bygg
 10. AlphaBeta

  Dynamisk Square Wave pedal

  Hey! Moro Det er den første dioden som gjør det. Prøver meg litt frem men tror kanskje jeg må sette opp en sånn 'precision rectifier' der. Glemte å si det da jeg postet om den. Jeg hadde også en boost foran Burde gjøre susen.
 11. Heh, ja. De fikk en litt oppgitt mail. Høflig men forsiktig hint om at det er dumt å forberede kunde på X ventetid når vi merker oss 2X. I min bransje er det rettsak for lengesiden. Venter på noe godt, føler meg fortsatt trygg på det.
 12. AlphaBeta

  Din første effektpedal

  Min første pedal var en ProCo RAT jeg fikk av pappa. Tenk at jeg solgte den for å kjøpe en Metal Zone...
 13. Da er custom pickups bestilt og staining prosess startet (bildene er før staining har startet). Her er inlays fylt inn: Og Skervesen S på baksiden: Dette tar lang tid, mye lenger enn de sa i starten. Satser på at det blir verdt ventingen! Til slutt, en liten flame detail pre-stain. Har tro på at dette blir pent!
 14. AlphaBeta

  Den store studio-tråden!

  Info om mine tjenester for lyd: BitWave AS - http://bitwave.no/ I hovedsak fokus på live opptak eller on-location opptak. Jeg stiller med 72 linjer inn med høykvalitets Midas preamper. Dersom gode lokaler ønskes har jeg gode kontakter på alt fra hardtslåente trommesiloer, til knusktørre opptaksrom. Priser Ta gjerne kontakt. For billigst og morsomst pakke anbefaler jeg at vi setter opp en live konsert, hvor jeg mikser og tar opp. Deretter klipper jeg sammen, også kan vi evnt dubbe og fikse eventuelle feil fra gig. Stiller også med kamera, og kan klippe video for dere. Utstyr og beskrivelse Jeg bruker Midas Pro 2C, samme som Metallica, U2, Coldplay, Eurovision Song Contest etc. Videre har jeg gode Crown forsterkere, og JBL kasser som lett spiller for 500 mennesker. For større konserter leier jeg inn det som trengs til gode priser. Opptak skjer via 96kHz samples, 32 bit floats, over AES50 med mindre enn 4ms roundtrip. Jeg mikser med Reaper og Waves bundle, pluss tilgang til AxeFx II, Helix, Superior Drummer 3, GetGood Drums. Har du spesielle krav finner vi en løsning. Artister/Band som har brukt tjenestene mine Finn Kalvik, Ole Paus, Laagen Gospel, Celebration Gospel Choir, IMMETIC, ASSIMILATE, SUBMONUMENT med fler.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.