AlphaBeta

Medlem
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

AlphaBeta vant dagen sist April 6

AlphaBeta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

60 Excellent

Om AlphaBeta

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 22. okt. 1988

Contact Methods

 • Website URL
  bitwave.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Programmering, elektronikk, matlaging, kreativ IT og selvsagt musikk!

Nylige profilbesøk

621 profilvisninger
 1. Diverse pedalbygg

  Herlig tråd! Pene bygg
 2. Dynamisk Square Wave pedal

  Hey! Moro Det er den første dioden som gjør det. Prøver meg litt frem men tror kanskje jeg må sette opp en sånn 'precision rectifier' der. Glemte å si det da jeg postet om den. Jeg hadde også en boost foran Burde gjøre susen.
 3. Heh, ja. De fikk en litt oppgitt mail. Høflig men forsiktig hint om at det er dumt å forberede kunde på X ventetid når vi merker oss 2X. I min bransje er det rettsak for lengesiden. Venter på noe godt, føler meg fortsatt trygg på det.
 4. Din første effektpedal

  Min første pedal var en ProCo RAT jeg fikk av pappa. Tenk at jeg solgte den for å kjøpe en Metal Zone...
 5. Da er custom pickups bestilt og staining prosess startet (bildene er før staining har startet). Her er inlays fylt inn: Og Skervesen S på baksiden: Dette tar lang tid, mye lenger enn de sa i starten. Satser på at det blir verdt ventingen! Til slutt, en liten flame detail pre-stain. Har tro på at dette blir pent!
 6. Den store studio-tråden!

  Info om mine tjenester for lyd: BitWave AS - http://bitwave.no/ I hovedsak fokus på live opptak eller on-location opptak. Jeg stiller med 72 linjer inn med høykvalitets Midas preamper. Dersom gode lokaler ønskes har jeg gode kontakter på alt fra hardtslåente trommesiloer, til knusktørre opptaksrom. Priser Ta gjerne kontakt. For billigst og morsomst pakke anbefaler jeg at vi setter opp en live konsert, hvor jeg mikser og tar opp. Deretter klipper jeg sammen, også kan vi evnt dubbe og fikse eventuelle feil fra gig. Stiller også med kamera, og kan klippe video for dere. Utstyr og beskrivelse Jeg bruker Midas Pro 2C, samme som Metallica, U2, Coldplay, Eurovision Song Contest etc. Videre har jeg gode Crown forsterkere, og JBL kasser som lett spiller for 500 mennesker. For større konserter leier jeg inn det som trengs til gode priser. Opptak skjer via 96kHz samples, 32 bit floats, over AES50 med mindre enn 4ms roundtrip. Jeg mikser med Reaper og Waves bundle, pluss tilgang til AxeFx II, Helix, Superior Drummer 3, GetGood Drums. Har du spesielle krav finner vi en løsning. Artister/Band som har brukt tjenestene mine Finn Kalvik, Ole Paus, Laagen Gospel, Celebration Gospel Choir, IMMETIC, ASSIMILATE, SUBMONUMENT med fler.
 7. Nostalgi, phoolery og evnt kjærlighet for den typen støy eldre teknologi produserer. Støy er lettere å legge til enn å trekke fra, så jeg ville uten tvilk gått for de nyeste modellene. Det skal sier at jeg ikke kjenner til akkurat disse og eventuelle forskjeller. Noen ganger er reissue/ny modell en billigere variant. Sjekk datablad! Der finner du svar på det meste. Men husk, there's lies, damned lies and then there's frequency response sheets provided by manufacturers... Men vi trenger ikke gå inn på det i denne tråden Ny teknologi = mindre støy.
 8. Headsett under 1000kr

  Absolutt helt enig med Slashaxl, skulle til å skrive det samme selv! AKG er et mye morsommere headsett med mer karakter og farging. DT770 er magisk når du sitter og mikser en låt og prøver å finne de uheldige frekvensene. AKG er bedre allrounder enn DT770 men DT er mye bedre i studio (annet enn monitoring) så blir litt ettersom hva du trenger. Begge er gode.
 9. Jordingsstøy, fra hvor?

  Å.. Det endrer jo litt... Ville uansett målet spenning fra jord til input. Det er mye mindre skummelt å måle enn å ikke måle Generelt lite fan av røramper uten jording. Da er du ikke mange centimeter unna veldig høy spenning. EDIT: Det må da være fra ordentlig jord. Eller nøytral, men hvis du ikke er vant til slikt så tror jeg heller du bør vente på noen med lignende oppsett som kanskje vet noen triks. Selv har jeg spilt på digitalt det siste tiåret så... Beklager fraværet av hjelp. Heh :/
 10. Jordingsstøy, fra hvor?

  Bør bli samme resultat (bare pluss eller minus) men Sort er som regel jord, så i tilfelle det er høy spenning der, så bruk sort på jord i stikkontakt. Rød på jack jord
 11. Jordingsstøy, fra hvor?

  Ok. Det er ikke bra. Slå på ampen, sett multimeter på Volt (vær sikker på at rød er satt inn på en port som måler spenning/V antakelig samme som kontinuitet). Slå på amp og mål spenning mellom jord i stikkontakt og jord på input. Alle skjemaer og bilder av AC15 jeg har sett viser at chassis er koblet til jord. Spenningen skal være 0V eller at du får en 'feilmelding' om kortslutning. Hvis du får noe annet, så lurer jeg på hvor mye spenning du får. Har du en instilling for vekselstrøm/RMS/AC så bruk den Mest sannsynlig, slik jeg ser det nå, så har kabelen til chassis løsnet dermed blir hele kretsen en del av en antenne når du ikke slutter den til jord.
 12. Jordingsstøy, fra hvor?

  Hvilken amp har du? Uansett, så bør chassis på amp være jordet.
 13. Jordingsstøy, fra hvor?

  Kontinuitet er helt korrekt! Ja, jeg vil sjekke at du har god kontinuitet mellom jording i amp og input på amp. 👍
 14. Jordingsstøy, fra hvor?

  Den er grei! Du trenger å finne innstillingen hvor den piper når du tar sort og rød mot hverandre. Deretter slår du av ampen, og drar ut kabel fra gitar. SLÅ AV AMPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prøv nå å ta sort eller rød på en metalldel bak på ampen, og så den andre på den lange biten av jacken. Markert Sleeve her: Hvis du er usikker kan du laste opp et bilde av multimeteret ditt. EDIT: Piper det ikke, prøve å ta den du hadde på ampen rett på stikkontaktens jording (ikke de to som stikker ut, men den på siden). Beklager om jeg sier ting du vet, aldri lett å vite men mener ikke noe med det
 15. Jordingsstøy, fra hvor?

  Da tipper jeg at input på amp ikke er jordet skikkelig. Har du et multimeter tilgjengelig? PS: Jeg jobber egentlig med mikroelektronikk så beklager om jeg er helt på jordet her nå...