Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

AlphaBeta

Medlem
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

AlphaBeta vant dagen sist Oktober 31 2018

AlphaBeta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

97 Excellent

Om AlphaBeta

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 22. okt. 1988

Contact Methods

 • Website URL
  bitwave.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Programmering, elektronikk, matlaging, kreativ IT og selvsagt musikk!

Nylige profilbesøk

1 142 profilvisninger
 1. Da har den kommet! Måtte spille inn et lite riff bare for å ha noe å poste når folk spør om den Djenter. Nå er ikke jeg en veldig djentleman, men det funker dette?!?
 2. Da venter jeg bare på at flightcasen skal bli ferdig, så er den på vei til meg! Wohoo!
 3. Ikke for å være "that dude" men å ikke tenke er dumt. Det er typisk nært 400 volt tilstede når ampen er plugget i. Det er dødelig. Bare vær varsom når du har kjørt en power up. Finn en skrutrekker som er ratet for f.eks 1000V og discharge kapacitorene. Google it. Hold alltid en hån bak ryggen eller i en bukselomme. Etter kampen har fått strøm, selv etter du har dratt ut stikkontakten, så skal du være redd for den. Ellers... KOS DEG! Moro å bygge amp
 4. Enig med SteikBacon, send en mail og spør! Umulig å gjette fra bildene alene, og regner med du ikke har et multimeter tilgjengelig? Kan kanskje få til educated guess med en LED også men det blir noe kreativt... Send mail og report back Lykke til!
 5. Dumt spørsmål antakelig, men det støyer altså ikke hvis du kun plugger rett i ampen?
 6. Blir mest jordnært hvis du bare tar en 100W 8ohm motstand. Alt for luftig og lekent med høyttaler.
 7. Hei! Har ikke sett denne tråden før nå, så kan være julenissen har kommet med noen triggere til deg? Uansett, en trigger er som oftest bare en piezoelektrisk mikrofon. Spenningen disse lager blir så tolket av en ekstern boks, typisk med flere jack innanger. Kvaliteten varierer noe, men mest på mekanikken rundt selve piezoen. Noen er lettere å justere slik at du får best mulig velocityrespons. Jeg har ikke vært borti en modul som ikke klarer det den skal, dog de kommer ofte med lyder som ikke låter særlig bra... Hvis du har lyst til å prøve deg på DIY så kan du snekr
 8. Hei! Endelig er bandet er vi ferdige med debut albumet vårt! Du finner den i din favorittjeneste for digitalmusikk Håper dere liker
 9. Hey! Moro Det er den første dioden som gjør det. Prøver meg litt frem men tror kanskje jeg må sette opp en sånn 'precision rectifier' der. Glemte å si det da jeg postet om den. Jeg hadde også en boost foran Burde gjøre susen.
 10. Heh, ja. De fikk en litt oppgitt mail. Høflig men forsiktig hint om at det er dumt å forberede kunde på X ventetid når vi merker oss 2X. I min bransje er det rettsak for lengesiden. Venter på noe godt, føler meg fortsatt trygg på det.
 11. Min første pedal var en ProCo RAT jeg fikk av pappa. Tenk at jeg solgte den for å kjøpe en Metal Zone...
 12. Da er custom pickups bestilt og staining prosess startet (bildene er før staining har startet). Her er inlays fylt inn: Og Skervesen S på baksiden: Dette tar lang tid, mye lenger enn de sa i starten. Satser på at det blir verdt ventingen! Til slutt, en liten flame detail pre-stain. Har tro på at dette blir pent!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.