Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med Mjt?


Recommended Posts

Vurderer sterkt å bestille deler fra MJT for å bygge meg ein tele! Har vært i kontakt med dem og venter på prisanslag. Har noen bygget gitarer fra dem før? i så fall, hvilke erfaringer har dere? Vurdere å bestille både nakke og kropp derifra. Kroppen blir da en relica seafoam(eller surf, har ikke helt bestemt meg) green tele, også har jeg syykt lyst på roasted flame maple nakke! Noen tanker? Ting man må tenke på? Pickuper og div. får jeg tak i fra andre plasser! gjerne kom med forslag om pickuper også? Skal lese meg mer opp på det... :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har per dags dato fire MJT-bygg. Har hatt fem, men det første bygget er long gone.

MJT er vel kun egentlig lakkjobben og eventuell aging av delene for øvrig, så kvaliteten har mest med hvor delene kommer fra. I starten brukte de Allparts-deler (hals og kropp), mens de nå vel har avtaler med både USA Custom Guitars og Musikraft, men de lakkerer alt hva kunden ønsker, så det er bare å bestille fra andre leverandører og få det sendt til MJT for lakkering.

Fremste gitaren her er MJT (MJT-kropp, Warmoth-hals som jeg har satt inn med tru oil selv), det samme er den grå telecasteren (MJT/Warmoth), straten med lønnehals (MJT-kropp, Musikraft-hals, begge MJT-lakkert) og den white baritone-telen (MJT-kropp, hals fra DC Kunkle).

Partsos blir fort dyrt, fort gjort å glemme det. Ved siden av alt av deler må en beregne noen lapper i montering, nut og oppsett, med mindre man gjør slikt selv.

2AF9FF37-4985-4D13-9978-3FD8CE83EF8D.thumb.jpeg.47399123162c7bdfbf56afdb80074c14.jpeg

 

Link to comment
Share on other sites

Mjt skal vel være rimelig trygt. Ganske vanlig å bruke de til å bygge delecastere, også her på forumet. 

Skum igjennom ‘vis din tele’-tråden. Senest på siste sida der haglet det inn forslag til pickups. Jeg har Amber-pickups i min (har Amber i 4 av 5 gitarer), men regner med du kan få ti-talls tips her på forumet. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.