Gå til innhold

elektronaut

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  252
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

elektronaut vant dagen sist Januar 9 2018

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

272 Excellent

Om elektronaut

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

893 profilvisninger
 1. Tror ikke det, så lenge den ble levert av Posten. Jeg fikk et sett pickups fra Thomann via DHL/Posten for noen dager siden, og måtte betale da jeg hentet pakken ut.
 2. Tenker det skal gå fint, så lenge knappen i midten blir en slags ekstra mute-knapp for begge to. Dvs, du må tråkke på den igjen for å få fuzz eller vreng. Jeg ville vurdert å istedet plassere to brytere slik at du når begge med en fot, da vil det alltid være ett tråkk for å få lyden du vil ha.
 3. Allright. Twin Reverb-modellen i Helix Native med en Ownhammer Deluxe Reverb IR. En veeldig subtil Univibe i front for å få litt bevegelse, pluss en Timmy. Krydret med en god dose fjørklang fra Aegean Spirit Reverb.
 4. Siste fuzzbygg er denne. Det er en mashup av Algal Bloom og Doom Bloom fra Fuzzhugger, litt fordi jeg syntes det er morro med alt for mange knotter og brytere. Låter ganske bra, og stacker fint med andre pedaler.
 5. Jepp, den har fått feil polaritet. Opampen er sannsynligvis død, kanskje de fire elektrolytiske kondensatorene også. Godt mulig den funker igjen hvis du bytter disse. Funker den som den skal når effekten er av? Dvs, går signalet igjennom som normalt? Isåfall kan nok de fleste transistorene friskmeldes.
 6. Får du tatt et bilde av andre siden av kretskortet? Jeg tror det bare er å vippe ut. Ser ikke noe åpenbart svidd på undersiden, jeg tror det svarte øverst bare er brent flussmiddel. Tipper den tåler 12-13v, men det kan hende en diode eller en/flere kondensatorer har tatt kvelden. Det kan også være en dårlig jack eller dårlig kobling et sted.
 7. '91 Fender Prodigy. Tynneste halsen jeg har vært borti på en bass, perfekt for en gitarist.
 8. Når jeg bare vil riffe litt hjemme uten å koble opp laptop så kjører jeg en Suhr Riot-klone inn i en Roland Cube 30, gjerne med en overdrive foran. Det låter ganske morro.
 9. Her er en låt vi slapp for et år siden, spilt inn på øvingslokalet. Jeg spiller rytme på refrenget og lead på resten.
 10. HoF2 er mye reverb for pengene i den prisklassen, jeg ville gått for det. Fender Marine Layer er vel heller ikke så dyr.
 11. Det er godt mulig det er bufferet i Cali76 du hører.
 12. Hvordan ser signalkjeden ut gjennom brettet? edit: Prøv å sette et buffer foran bypass-looperen. Da skal det i teorien låte ganske likt.
 13. Neida, du trenger bare lodde to pins, samme som på tegningen. En sånn en er tre brytere i én, så hvert av de parene er en separat bryter. Hendig hvis du f.eks vil ha et LED-lys i tillegg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.