Gå til innhold

elektronaut

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  236
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

elektronaut vant dagen sist Januar 9 2018

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

259 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

863 profilvisninger
 1. Generelt veldig bra, men det vil alltid være bittelitt signaltap med transistor-bypass. Ikke særlig merkbart med én pedal, men hvis du kjører 10 Boss-pedaler i serie så mister du endel. Lyden er ganske transparent, så den kan kompenseres for. Og låter sannsynligvis bedre enn 10 true bypass-pedaler i serie uten buffer. Noen eldre Boss pedaler av typen delay/flanger/chorus har ikke ren dry through, så de kommer til å farge lyden selv når de er av. DD-3 er et eksempel.
 2. Herlig. Den stacker veldig bra med en overdrive foran, ja. Jeg liker også å kombinere den med en Fuzz Face.
 3. Fikk du Broadcasten til å funke? 😀
 4. Hva sier ørene? I og med at du bruker egen preamp så bør det være minimal forskjell. Scarlett er en rimelig serie, og det er ikke gitt at selve DACen nødvendigvis er høyere kvalitet. Men jeg vil tro at eksternt lydkort er bedre isolert for radiostøy fra PCen. Jeg har lest om flere som har hatt problemer med gitar direkte inn på 2i2, siden den mangler pad-funksjonen til de andre i serien. Jeg er ganske fornøyd med min 2i4, jeg pleier også å ha en preamp foran.
 5. Ploing. Tynt med reimer i denne tråden, slår et slag for matchende stropp.
 6. Jeg har en RGA med tilsvarende specs, bare 25.5" skala. Synes den tynne halsprofilen til Ibanez funker ypperlig på sjustrengere, det blir ikke så veldig dramatisk overgang hvis du er vant til en normal gitar. Tror egentlig en 26.5"-lengde skala hadde passet meg bedre, savner litt mer spenn på B-strengen. Kjører en .64 nå, tror ikke jeg kan gå høyere uten å måtte drille ut stemmeskruen. Underlig nok så føltes 7 strenger komfortabelt relativt umiddelbart, men 5-strengers bass gir meg akutt kompetansesvikt. Selv om det i utgangspunktet er samme prinsipp.
 7. Sjette plass på Google på det søket for meg nå. Det kan jo være en idé å lage sticky tråder med gode guider til f.eks kjøp av akustisk gitar. Forumet er første treff på "flytende tremolo" og "sette opp floyd rose".
 8. Ikke så rart, jeg er ganske sikker på at dette er den eneste korrekte måten å bruke den:
 9. FZ-2? Den er en Univox/Shin-Ei Super Fuzz-klone og er verdt en god slump i dag. FZ-3 er helt anderledes, Tonebender-aktig silisiumfuzz.
 10. Jeg har en Indonesia-produsert Ibanez RGA. Fin gitar, men jeg er lite imponert over kvalitetskontrollen. Måtte file ned både bånd og oversadel for å få den spillbar. Godt mulig det var en mandagsgitar, men vanskelig å anbefale uten å prøve først.
 11. Evidence Audio SIS er fantastiske patch-kabler. Dønn solide og null problem å montere. Jeg har har et par sett med Lava Cables også, og jeg har hatt litt trøbbel med kortslutning med dem. Hvis du vil ha minst mulig signaltap så er det bare distansen mellom gitar og første buffer som er viktig, kabel mellom pedaler og amp har ingenting å si. Det du vil ha er lavest mulig kapasitans (pF/m), og her er det veldig lite samsvar mellom pris og kvalitet. Klotz La Grange har kapasitans på 65 pF/m, som er temmelig lavt. Du får neppe noe særlig lydmessig utbytte av å oppgradere dem. Et par nyttige linker: https://www.coda-effects.com/2015/04/all-you-ever-wanted-to-know-about.html http://www.ovnilab.com/articles/cablechoice.shtml
 12. Mer og mer over kanten. Kjekt å kunne dempe med tommelen istedenfor å ha høyrehånda limt til brua. Har ikke så veldig bevisst forhold til det, tommelen flyr stort sett rundt for å støtte resten av hånda.
 13. Jeg er veldig fornøyd med Gotoh MG-T locking tunerne på 7-strengeren min, kan trygt anbefale dem. Når det er sagt så er det sjeldent at tunere er årsaken til ustabilitet. Som regel er det for trang oversadel eller ikke optimal teknikk for å feste strengene ved tuneren. Det kan hende at en tur hos gitardoktor for å få filt oversadelen eller byttet med f.eks en Tusq nut er en bedre investering.
 14. Jeg tviler veldig sterkt på at det er tilfelle. Databasen i bunn (MySQL) skal ihvertfall ikke ha noen problemer med norske tegn, uansett hvilket tegnsett som blir brukt. Fikk fanget en treig sidelastning i Chrome Dev tools: Det er serveren som bruker 19 sekund på å svare, og ikke klientsiden som henger. Tror derfor at det kan utelukkes at det har noe med nettleseren å gjøre. Problemet er veldig sporadisk, og det går kjapt igjen når jeg trykker på reload. Det kan tyde på at det ikke er satt av nok ressurser til cache, eller at cache maskerer et underliggende problem. Det første jeg ville ha sjekket er om MySQL er konfigurert med nok RAM til indeks og cache.
 15. Tips: https://www.4sound.no/studio/studiotilbehoer/annet-tilbehoer/isoacoustics-iso-155-par Disse funka veldig bra for meg. Hvis jeg lukker døra så kan jeg fint kjøre studiomonitor på rimelig volum uten å forstyrre resten av familien.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.