elektronaut

Medlem
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

elektronaut vant dagen sist August 16

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

143 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

592 profilvisninger
 1. Diverse pedalbygg

  Apropos å finne ting i heimen.. Jeg fant til slutt en kork i akkurat passe størrelse for en Univibe-reflektor. Den passer over glødepære og fotomotstander her: Fikk problemer med at LED-pærene slo inn på effekten, så jeg endte opp med å tette igjen alt med et tjukt lag med Sugru. Ferdig resultat:
 2. Diverse pedalbygg

  Kan ikke overgå den, men har resirkulert babymat-glass til en passe stygg hodetelefonforsterker. Er også fornøyd med JFET testeren min.
 3. Diverse pedalbygg

  Takk! Tayda har også lakkerte bokser til en billig penge, og et greit utvalg av farger. Kvaliteten på lakken er litt kjip, jeg har opplevd at det skaller av når jeg driller. Men, det synes sjelden når muttere og knotter er på. Det er bare å ta kontakt eller spørre her hvis det er noe du lurer på. Kan anbefale å starte med et ferdig kit fra f.eks Musikding, Fuzz Dog eller BYOC. Hvis du kjøper med ferdigdrillet boks er det ikke så mye du trenger av verktøy eller kunnskaper.
 4. pedalbrett

  Det varierer litt. De to eldste er kits fra Musikding, noen av dem er bygd på ferdige kretskort. HM-2, Meathead og Tone Bender er helt fra scratch. Jeg har en byggetråd her.
 5. pedalbrett

  Fra høyre til venstre: - Treble booster (type Rangemaster) - Fuzz Factory med en haug ekstra knotter, fordi.. øh - OCD - Suhr Riot - Boss DM-2 med optisk modulasjon - Boss RC-1 I haugen bak der: D*A*M Meathead Deluxe, Tube Screamer, King of Tone, Boss HM-2, Tone Bender mkII
 6. pedalbrett

  Minibrett til hjemmekos, med daisy chain og det hele.
 7. Rimelige og kurante pedaler, trenger tips

  Joyo har endel kloner av kjente og kjære pedaler. Har ikke testet dem selv, men byggekvaliteten ser veldig OK ut prisen tatt i betraktning. http://www.tonestart.com/ultimate-joyo-guitar-pedal-clone-list/
 8. Veldig pene effektpedaler

  Haha, absolutt.
 9. Veldig pene effektpedaler

  Noen av mine favoritter: KMA Wurm (HM-2 klone) Spaceman Sputnik Det meste fra Ninevolt Pedals Moog MF Drive Det meste fra Walrus Audio Abominable Electronics Hail Satan For ikke å snakke om Retro Mechanical Labs...
 10. Haha, jeg har den Snarling Dogs-wahen. Egentlig en basspedal, men låter veldig bra på gitar også. Fuzz-delen er helt ubrukelig.
 11. Det finnes også kabler som lar deg kombinere 2 x 9v = 18v. Du kommer langt med strømforsyning på 1A så lenge du ikke fyller brettet med Strymon og Eventide-pedaler.
 12. Dynamisk Square Wave pedal

  Aha, skjønner. Tenker du på den første dioden i kretsen, eller D1? Jeg testet også uten envelope followeren (nappet ut jumper fra R9 til LM393), det låt skittent og fint.
 13. Spørsmål om støy fra pedalbrett

  Og hvis du må kjøre daisy chain, pass på å isolere gainpedaler og digitale pedaler fra hverandre. Digitale pedaler har en tendens til å sende klokkestøy til jord, det er ikke så morro å booste opp. Fuzz er også lurt å kjøre på egen isolert output, særlig hvis det er en pedal med høy mojofaktor.
 14. Oppgradring av Billiggitarer

  18 er som regel metrisk
 15. Tema: Volum på amp eller pedaler?

  Med DS-1 og Twin blir du hørt, iaffal. Jeg hadde i mange år fobi for Fenderamper etter noen ublide møter med Twin Reverb.