Web Analytics
Gå til innhold

elektronaut

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  281
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

elektronaut vant dagen sist September 26 2019

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

299 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

980 profilvisninger
 1. Kanskje det er 300k pots som står i? Isåfall vil du få mer diskant hvis du bytter til 500k.
 2. Ny skive på gang! Korona satte en liten brems på utgivelsesplanene, men nå er det på tide å klemme til. Her er første singel:
 3. Jeg tipper LED-pærene er koblet ca. sånn: Isåfall bør denne modden gjøre susen: (Mulig du også må beholde motstanden, det kommer an på spenningen)
 4. Kom til å tenke på et par ting: - Hvis du lodder footswitch-kabelen rett på bryteren så trenger du ikke en ekstra jack. - Det er godt mulig spenningen fra ampen er nok til å drive en LED-pære. Tenker det skal være mulig å få til to loops og én LED. Som bonus trenger du ikke koble boksen til strømforsyning lengre.
 5. Jeg tenker det lar seg gjøre. Enten ved å bytte bryteren med en 4PDT, eller å ofre LED-lysene. Ut ifra bildet ser det ikke ut til at det er plass til en ekstra jack, men hvis du bare trenger en loop så går det an å bruke en av dem. Eventuelt dra ut hele strømforsyningen og sette inn en jack der, da får du to loops.
 6. Hvis du vil beholde muligheten for batteri så kan du gjøre slik. Da blir batteriet koblet ut hvis du plugger den inn eller drar ut gitarkabelen.
 7. Hvis du setter Fuzz Face først tenker jeg det låter mye bedre. Eventuelt etter PolyTune, siden den er true bypass.
 8. Rart at LPen er lavere, det eneste jeg kan tenke meg er at de mørke frekvensene fra den spiser endel mer headroom Jeg tenker at en EQ-pedal foran GT-100 kan være nyttig, da får du mulighet til å forme signalet litt mer enn bare boost.
 9. Jeg har fått ålreit resultat på både gitar og vokal med en Røde NT1-A og et Focusrite Scarlett.
 10. Har du testet å booste dem med en Tube Screamer i front? Det funker bra på distortionpedaler også for å få bort litt grums.
 11. 4-8 mikker pr. gitar er alt for mange, det kommer til å låte grøt. Bruk heller pengene på bedre mikker og preamper.
 12. Du kan gjøre det med to switcher. En som toggler mellom A og B, og en som toggler mellom A/B og C.
 13. Hvis du er ute etter Rangemaster-lyden er det germanium som gjelder, og da er du automatisk i boutique-land. DIY er et alternativ. Det er en veldig enkel krets, så det er et vanlig begynner-prosjekt.
 14. Jepp, det er ingen erstatning for single coils. Men det er veldig hendig hvis du vil slippe å drasse rundt på masse gitarer, eller bytte midt i en låt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.