elektronaut

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

elektronaut vant dagen sist Januar 9

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

200 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

785 profilvisninger
 1. elektronaut

  Min Telecaster «buzzer».

  Omvendt. Når han tar på strengene så blir han jordet. Når du står med gitaren på så funker kroppen som en antenne, all støyen du tar inn går til jord når du tar på strengene. Med andre ord så tyder det på at bridge er jordet riktig.
 2. elektronaut

  Gibson LP Custom halsbrudd

  Eneste baksiden jeg har merket er at stopbar blir litt stygg etterhvert. Og så synes jeg å minnes det er litt plagsomt å få til med Ernie Ball-strenger.
 3. elektronaut

  Vrengpedal direkte eller gjennom fx loop

  Enig. Jeg liker også Suhr Riot, som strengt tatt er en moddet Crunch Box.
 4. elektronaut

  Vrengpedal direkte eller gjennom fx loop

  En grei tommelfingerregel er reverb/delay/modulasjon i FX loop, alt annet før forsterkeren. De fleste vrengpedaler er designet for å sitte før ampen, det kan fort låte vondt i loopen.
 5. elektronaut

  V-Gitar tråden

  Stemmer det, 53mm spacing på bridge og 50mm på neck. Målte akkurat 500t/496r og 498t/490r-settene jeg har, begge har den spacingen.
 6. elektronaut

  Dynamikk i simulert/modellert sluttrinnvreng

  Du kan prøve en Hudson Electronics Broadcast. Skal ikke påstå at den høres ut som en amp, men den har en utgangstrafo som kan kjøres hardt. Med bare pittelitt gain så vrenger det bare når du drar på. Jeg liker å kjøre Tiny Terroren min på samme måte - volum på maks, bittelitt gain. Boost-pedal hvis jeg vil ha mer vreng. Men selv på 7 watt er det ikke akkurat stuevolum.
 7. elektronaut

  Hvordan lodde

  Tipper den funker fint. Temperaturkontroll gjør det mye lettere å få bra resultat.
 8. elektronaut

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Det stemmer. Analog modulasjon er også en fordel å kjøre isolert eller på samme chain, disse lekker som regel endel klokkestøy.
 9. elektronaut

  Er dette en skala? Hvilket?

  Jeg ville kanskje kalt den C-moll med en forminsket kvart. Dvs, hvis du hadde flyttet E opp til F så hadde du hatt en ren mollskala.
 10. elektronaut

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Hvis det er en vrengpedal med true bypass og 3PDT-bryter er det potensielt en enkel mod, iaffal om du er villig til å ofre LED-lyset. Bygge en bypass looper er enklere. Fem jacks, en bryter og litt kabel.
 11. Jeg fant noen bilder her som kanskje kan hjelpe: https://www.j-guitar.com/eng/product_id38804.html Kan se ut til at den sorte skal til input, og den rød til potmeteret.
 12. Er det en rød Fasel inductor? Jeg tipper tidlig 70-tall, produsert i Italia.
 13. Amen. Har blitt veldig glad i coil split, så jeg vurderer også bytte hvis pickupene ikke er kablet for det. 2: Bare Knuckle, SD, Gibson. Har ikke blitt venn med noen av DiMarzioene jeg har hatt, men det tipper jeg har mer med type pickup enn produsent å gjøre.
 14. elektronaut

  Retningsbestemt kabel?

  Aha, den har en intern jord-leder, og skjermingen er bare koblet på den ene siden. Det gir mening.
 15. elektronaut

  Retningsbestemt kabel?

  Audiofil slangeolje. Et lydsignal er vekselstrøm, elektronene flytter seg frem og tilbake. En kabel som leder bedre i den ene retningen enn den andre er det noe veldig, veldig galt med.