Gå til innhold

elektronaut

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

elektronaut vant dagen sist September 26 2019

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

292 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

937 profilvisninger
 1. Rart at LPen er lavere, det eneste jeg kan tenke meg er at de mørke frekvensene fra den spiser endel mer headroom Jeg tenker at en EQ-pedal foran GT-100 kan være nyttig, da får du mulighet til å forme signalet litt mer enn bare boost.
 2. Jeg har fått ålreit resultat på både gitar og vokal med en Røde NT1-A og et Focusrite Scarlett.
 3. Har du testet å booste dem med en Tube Screamer i front? Det funker bra på distortionpedaler også for å få bort litt grums.
 4. 4-8 mikker pr. gitar er alt for mange, det kommer til å låte grøt. Bruk heller pengene på bedre mikker og preamper.
 5. Du kan gjøre det med to switcher. En som toggler mellom A og B, og en som toggler mellom A/B og C.
 6. Hvis du er ute etter Rangemaster-lyden er det germanium som gjelder, og da er du automatisk i boutique-land. DIY er et alternativ. Det er en veldig enkel krets, så det er et vanlig begynner-prosjekt.
 7. Jepp, det er ingen erstatning for single coils. Men det er veldig hendig hvis du vil slippe å drasse rundt på masse gitarer, eller bytte midt i en låt.
 8. Kanskje. Gibson bruker både 2 og 4 ledere. Min Les Paul studio med samme pickups har bare 2 ledere, jeg mistenker at de fleste pickups fra fabrikken har det med mindre modellen leveres med coil split. Det er mulig å bytte kabel fra 2 til 4 på pickups hvis du er veldig fingernem, men det er mye enklere å bare bytte pickups.
 9. Alle pickuper kan i teorien tappes, men de mener nok helt sikkert coil split. Tap/split brukes (feilaktig) litt om hverandre. Humbuckere kommer med enten 2 eller 4 ledere i kabelen. For å splitte trengs 4 ledere slik at du kan koble hver spole individuelt.
 10. Dagens kosekrok i studio. Amp for anledningen er en AC15, den står plassert i isobåsen.
 11. Målte min 490r til rett over 49mm spacing.
 12. Takk! Det er den første gitaren jeg fikk for 27 år siden. Den er på sin andre hals, andre kropp, alt av hardware er byttet 3-4 ganger. 🤪
 13. Akkurat ferdig med å skru sammen denne her. MJT-kropp og plekterbrett, hals fra WD Music. 12" radius, ibenholt gripebrett. Custom Shop '69 pickups, trem fra Callaham. Gotoh vintage tuners. Jeg pusset ned halsen og oljet med finishing oil fra Crimson, det ble veldig behagelig. Måtte også runde av hælen med en rasp, den var helt firkanta. (Jada, intonasjonen er på tur. Venter litt til halsen har fått satt seg før jeg tar siste setup) Kunne ikke dy meg for å gjøre ting litt mer komplisert under panseret. En push/pull for å slå på neck-pickupen i hver posisjon og en for å koble mid i serie med neck eller bridge.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.