Gå til innhold
 • Bli medlem

elektronaut

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

elektronaut vant dagen sist Januar 9 2018

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

237 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

841 profilvisninger
 1. Jeg har en Indonesia-produsert Ibanez RGA. Fin gitar, men jeg er lite imponert over kvalitetskontrollen. Måtte file ned både bånd og oversadel for å få den spillbar. Godt mulig det var en mandagsgitar, men vanskelig å anbefale uten å prøve først.
 2. Evidence Audio SIS er fantastiske patch-kabler. Dønn solide og null problem å montere. Jeg har har et par sett med Lava Cables også, og jeg har hatt litt trøbbel med kortslutning med dem. Hvis du vil ha minst mulig signaltap så er det bare distansen mellom gitar og første buffer som er viktig, kabel mellom pedaler og amp har ingenting å si. Det du vil ha er lavest mulig kapasitans (pF/m), og her er det veldig lite samsvar mellom pris og kvalitet. Klotz La Grange har kapasitans på 65 pF/m, som er temmelig lavt. Du får neppe noe særlig lydmessig utbytte av å oppgradere dem. Et par nyttige linker: https://www.coda-effects.com/2015/04/all-you-ever-wanted-to-know-about.html http://www.ovnilab.com/articles/cablechoice.shtml
 3. Mer og mer over kanten. Kjekt å kunne dempe med tommelen istedenfor å ha høyrehånda limt til brua. Har ikke så veldig bevisst forhold til det, tommelen flyr stort sett rundt for å støtte resten av hånda.
 4. Jeg er veldig fornøyd med Gotoh MG-T locking tunerne på 7-strengeren min, kan trygt anbefale dem. Når det er sagt så er det sjeldent at tunere er årsaken til ustabilitet. Som regel er det for trang oversadel eller ikke optimal teknikk for å feste strengene ved tuneren. Det kan hende at en tur hos gitardoktor for å få filt oversadelen eller byttet med f.eks en Tusq nut er en bedre investering.
 5. Jeg tviler veldig sterkt på at det er tilfelle. Databasen i bunn (MySQL) skal ihvertfall ikke ha noen problemer med norske tegn, uansett hvilket tegnsett som blir brukt. Fikk fanget en treig sidelastning i Chrome Dev tools: Det er serveren som bruker 19 sekund på å svare, og ikke klientsiden som henger. Tror derfor at det kan utelukkes at det har noe med nettleseren å gjøre. Problemet er veldig sporadisk, og det går kjapt igjen når jeg trykker på reload. Det kan tyde på at det ikke er satt av nok ressurser til cache, eller at cache maskerer et underliggende problem. Det første jeg ville ha sjekket er om MySQL er konfigurert med nok RAM til indeks og cache.
 6. Tips: https://www.4sound.no/studio/studiotilbehoer/annet-tilbehoer/isoacoustics-iso-155-par Disse funka veldig bra for meg. Hvis jeg lukker døra så kan jeg fint kjøre studiomonitor på rimelig volum uten å forstyrre resten av familien.
 7. Har vært igjennom en haug med OD de siste par årene, og vinneren er komboen Nobels ODR-1 og Klon. Hederlig omtale: - Timmy - Boss BD-2 - King of Tone (litt for mye basskutt for min smak) - Fulltone OCD (litt for hissig med humbuckere)
 8. NGD, 60th Anniversary JM. Slank og deilig halsprofil, vanlig Fender C er litt for mye for mine stakkars puselanker. Bestilte en Mastery bro samtidig, så den skal tilbake en tur på Vintage Gitar for siste finish.
 9. Måtte bytte til top hats, detaljene teller. Begynner å bli ganske grei patina på de raw nickel-coverne fra Bare Knuckle også etter bare ett års bruk. Koble push/pull pots i en Explorer er en liten prøvelse i tålmodighet.
 10. Må si den Epien er ganske pen. Hvordan er spillbarheten sammenliknet?
 11. Omvendt. Når han tar på strengene så blir han jordet. Når du står med gitaren på så funker kroppen som en antenne, all støyen du tar inn går til jord når du tar på strengene. Med andre ord så tyder det på at bridge er jordet riktig.
 12. Eneste baksiden jeg har merket er at stopbar blir litt stygg etterhvert. Og så synes jeg å minnes det er litt plagsomt å få til med Ernie Ball-strenger.
 13. Enig. Jeg liker også Suhr Riot, som strengt tatt er en moddet Crunch Box.
 14. En grei tommelfingerregel er reverb/delay/modulasjon i FX loop, alt annet før forsterkeren. De fleste vrengpedaler er designet for å sitte før ampen, det kan fort låte vondt i loopen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.