elektronaut

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

elektronaut vant dagen sist Januar 9

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

192 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

747 profilvisninger
 1. elektronaut

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Det stemmer. Analog modulasjon er også en fordel å kjøre isolert eller på samme chain, disse lekker som regel endel klokkestøy.
 2. elektronaut

  Er dette en skala? Hvilket?

  Jeg ville kanskje kalt den C-moll med en forminsket kvart. Dvs, hvis du hadde flyttet E opp til F så hadde du hatt en ren mollskala.
 3. elektronaut

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Hvis det er en vrengpedal med true bypass og 3PDT-bryter er det potensielt en enkel mod, iaffal om du er villig til å ofre LED-lyset. Bygge en bypass looper er enklere. Fem jacks, en bryter og litt kabel.
 4. Jeg fant noen bilder her som kanskje kan hjelpe: https://www.j-guitar.com/eng/product_id38804.html Kan se ut til at den sorte skal til input, og den rød til potmeteret.
 5. Er det en rød Fasel inductor? Jeg tipper tidlig 70-tall, produsert i Italia.
 6. Amen. Har blitt veldig glad i coil split, så jeg vurderer også bytte hvis pickupene ikke er kablet for det. 2: Bare Knuckle, SD, Gibson. Har ikke blitt venn med noen av DiMarzioene jeg har hatt, men det tipper jeg har mer med type pickup enn produsent å gjøre.
 7. elektronaut

  Retningsbestemt kabel?

  Aha, den har en intern jord-leder, og skjermingen er bare koblet på den ene siden. Det gir mening.
 8. elektronaut

  Retningsbestemt kabel?

  Audiofil slangeolje. Et lydsignal er vekselstrøm, elektronene flytter seg frem og tilbake. En kabel som leder bedre i den ene retningen enn den andre er det noe veldig, veldig galt med.
 9. elektronaut

  pedalbrett

  Jess, den er hjemmesnekret (som det meste på brettet der). Jeg har en tråd i DIY-forumet med litt større bilder.
 10. elektronaut

  pedalbrett

  Nettopp ferdig med den årlige omkalfatringen. Veldig, veldig fornøyd med pluggene til Evidence Audio, beste solderless-systemet jeg har vært borti. Ut: Timmy, DS-1, Univox Super-Fuzz Inn: Bit Commander, Uni-vibe, DM-2, Nobels ODR-1, Broadcast, loop switcher
 11. elektronaut

  Hvor mye watt kreves på bandøving

  Det kommer veldig an på forsterker og sjanger. For min del liker jeg rundt 50w, da har jeg plenty med headroom. Har også en Tiny Terror på 15w som ikke har noe problem å henge med på en øving, men da er det ikke mye dynamikk å hente. For klassisk rock/metal trenger du ikke så mange watt, fint med litt vreng fra slutt-trinnet. Moderne "tight" metal er stort sett preamp-vreng, da er det greit å ha litt mer watt å gå på.
 12. elektronaut

  Diverse pedalbygg

  Kanskje ikke så vanskelig å gjette hva dette er en klone av. Jeg testet å få designet UV-trykket hos Pedal Parts Plus, veldig fornøyd med resultatet. Kretskort har jeg fått fabrikert hos PCBWay i Kina. Den har det meste av mods fra de forskjellige limited utgavene: To gain-innstillinger med separate volumkontroller og interne trimmere Kjører internt på 24v fra en 9v forsyning for ekstra headroom Original Mullard OC-71 transistor
 13. Det er omtrent samme buffer som i en Klon, så lyden blir faktisk gullbelagt. Det er noen high pass-filtre i kretsen, men de skal være godt under hørbart frekvensområde.
 14. Her er en sak jeg laget for å få trails bypass på effektene jeg har i fx loopen min, rett og slett to buffer og en mikser. Hvis du skal mikse stereo ned til mono er det bare å legge til flere input buffere. Du kan også sette inn en volumkontroll på to av dem med en stereo pot.
 15. elektronaut

  Aktive pups, ja eller nei?

  Omvendt for meg. Jeg har en Fender Prodigy-bass jeg har satt inn EMG i, og det låter greit nok. Men hver gang jeg sammenlikner med en passiv bass så angrer jeg. Var med en bassistkompis på en runde når han skulle handle seg nytt instrument, og fant ut at vi begge konsekvent foretrekker passive pickups. Men det er selvfølgelig smak og behag.