Gå til innhold

elektronaut

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  245
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

elektronaut vant dagen sist Januar 9 2018

elektronaut hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

268 Excellent

Om elektronaut

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. april 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

877 profilvisninger
 1. '91 Fender Prodigy. Tynneste halsen jeg har vært borti på en bass, perfekt for en gitarist.
 2. Når jeg bare vil riffe litt hjemme uten å koble opp laptop så kjører jeg en Suhr Riot-klone inn i en Roland Cube 30, gjerne med en overdrive foran. Det låter ganske morro.
 3. Her er en låt vi slapp for et år siden, spilt inn på øvingslokalet. Jeg spiller rytme på refrenget og lead på resten.
 4. HoF2 er mye reverb for pengene i den prisklassen, jeg ville gått for det. Fender Marine Layer er vel heller ikke så dyr.
 5. Det er godt mulig det er bufferet i Cali76 du hører.
 6. Hvordan ser signalkjeden ut gjennom brettet? edit: Prøv å sette et buffer foran bypass-looperen. Da skal det i teorien låte ganske likt.
 7. Neida, du trenger bare lodde to pins, samme som på tegningen. En sånn en er tre brytere i én, så hvert av de parene er en separat bryter. Hendig hvis du f.eks vil ha et LED-lys i tillegg.
 8. Generelt veldig bra, men det vil alltid være bittelitt signaltap med transistor-bypass. Ikke særlig merkbart med én pedal, men hvis du kjører 10 Boss-pedaler i serie så mister du endel. Lyden er ganske transparent, så den kan kompenseres for. Og låter sannsynligvis bedre enn 10 true bypass-pedaler i serie uten buffer. Noen eldre Boss pedaler av typen delay/flanger/chorus har ikke ren dry through, så de kommer til å farge lyden selv når de er av. DD-3 er et eksempel.
 9. Herlig. Den stacker veldig bra med en overdrive foran, ja. Jeg liker også å kombinere den med en Fuzz Face.
 10. Fikk du Broadcasten til å funke? 😀
 11. Hva sier ørene? I og med at du bruker egen preamp så bør det være minimal forskjell. Scarlett er en rimelig serie, og det er ikke gitt at selve DACen nødvendigvis er høyere kvalitet. Men jeg vil tro at eksternt lydkort er bedre isolert for radiostøy fra PCen. Jeg har lest om flere som har hatt problemer med gitar direkte inn på 2i2, siden den mangler pad-funksjonen til de andre i serien. Jeg er ganske fornøyd med min 2i4, jeg pleier også å ha en preamp foran.
 12. Ploing. Tynt med reimer i denne tråden, slår et slag for matchende stropp.
 13. Jeg har en RGA med tilsvarende specs, bare 25.5" skala. Synes den tynne halsprofilen til Ibanez funker ypperlig på sjustrengere, det blir ikke så veldig dramatisk overgang hvis du er vant til en normal gitar. Tror egentlig en 26.5"-lengde skala hadde passet meg bedre, savner litt mer spenn på B-strengen. Kjører en .64 nå, tror ikke jeg kan gå høyere uten å måtte drille ut stemmeskruen. Underlig nok så føltes 7 strenger komfortabelt relativt umiddelbart, men 5-strengers bass gir meg akutt kompetansesvikt. Selv om det i utgangspunktet er samme prinsipp.
 14. Sjette plass på Google på det søket for meg nå. Det kan jo være en idé å lage sticky tråder med gode guider til f.eks kjøp av akustisk gitar. Forumet er første treff på "flytende tremolo" og "sette opp floyd rose".
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.