Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

  pedalbrett

  Er vel bare den ene som ikke er vinklet! nå har kablene blir rydda litt oppi! Ser bedre ut nå, fått meg Carl martin power supply, nå blir det enten ventris eller flint på nyåret
 2. Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

  pedalbrett

  Her er mitt foreløpige brett! Det ser litt cleanere ut nå, bildet er et par dager gammelt. Carl martin pro power v2 på undersida! nå vil jeg bare oppgradere reverben og få meg en tremolo så er jeg sett! Vurdere Strymon flint for å slå to fugler i en smekk!
 3. Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

  Hei! student her!

  St.funeral! vi har en fb side!
 4. Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

  (Salg) Music man Silhouette Special 2015 tobacco burst

  Gitaren befinner seg i Kristiansand for øyeblikket! men blir tatt med til Haugesund den 9. des. så kan evnt. hentes der eller leveres på veien. også åpen for å sende men da kjøper betaler frakt.
 5. Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

  Hei! student her!

  Hei! eg går på rytmisk på Uia og fant akkurat ut at eg burde vel laga meg profil her! så ofta som eg e innpå å ser når eg lure på noe! Har gått musikklinja på Skeisvang i Haugesund og som sakt studerer musikk! forkjærlighet som gitar! driver mye med funk og Rnb, soul, blues verden selv om eg spiller i et doom metal band!
 6. Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

  (Salg) Music man Silhouette Special 2015 tobacco burst

  Setter prisen til 13000 nok!
 7. Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

  (Salg) Music man Silhouette Special 2015 tobacco burst

  Selger en flott music man silhouette special fra 2015! Gitaren er fra 2015 sitt premium dealer network limited edition! Derfor er fargen tobacco burst. dette var da "årets" farge. Gitaren har HSS pickup sett fra Dimazio som låter knall og med music man sitt eget noiseless system så slipper du noe singlecoil støy, vis det er ønskelig! Gitaren er i ganske god tilstand men er godt brukt så har noen merker på baksida men ingenting som viser igjen på en scene! One-piece birdseye maple hals som spiller super smooth, locking tuners fra schaller og music mans eget tremolo system som gjør at gitaren holder stemminga! følger også med ekstra nuts.! Pris kan diskuteres med rask beslutning! eller om du har en gitar i spennende farge! seafoam er topp!