Gå til innhold

Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

Medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag Mars 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

258 profilvisninger
 1. Hei! Hvilke skruer trenger jeg for å montere bolt on nakken til telecasteren min? kjøte neckplaten fra gitarist.no og fikk ikke med noen skruer!
 2. Fant ut av det, bestilte fra Gear4music, de var de eneste med original fender.. Ikke helt det samme! lengden mellom hullene var vist litt forskjellig. Den som jeg kjøpte skulle passer til et obsidianwire kit, da var det vist bare original fender som funka!
 3. Heihei! Noen som har ei *Orginal fender kontrollplate å bli kvitt i Chrome?? Holder på å bygge og det var vist værre å finne enn jeg trodde! *må være orginal USA
 4. har vel ikke så mye å si om guitarpro skjønner det eller ikke. Det viktigste er at de som leser notene skjønner det! Mange prøver å få det til å låte bra i notasjonsprogram (sibelius, guitarpro etc.) men sannheten er at man skal gjøre det så tydelig som mulig for utøveren! Lærte dette på den harde måten! Vis man virkelig skal få guitarpro til å spille det skikkelig er det kanskje såpass tungvindt at man må droppe repetisjon og skrive det samme to ganger for å unngå overbindinger som går over i 2. hus etc.!
 5. Det kommer helt ann på slik som mange skriver her, men som et utgangspunkt kan du prøve tommelen på baksida slik at du får litt plass mellom håndflaten og halsen, da blir det lettere å holde akkorden fin uten klirr, og man kan sikker krangle i hundre timer om det, men jeg mener akkorden klinger litt finere Jeg som har spilt endel blues bruker ofte tommelen på e strengen men man klarer fint å flytte tommelen etter hvor man er på gripebrettet!
 6. heihei! venter på telecaster delene mine men så begynte jeg å tenke på elektronikken! Har et par nydelige Bare knuckle pickups, men hvilke pots og diverse bør jeg bruke? har det så sinnsykt mye å si? Har sett obsidian wire sin 4way plate men den ligger på nesten en 1000-lapp, som er vanvittig dyrt for elektronikk! men kan det være verdt at man slipper å lodde? eller er noen vanlige pots og switches det beste? Gjerne kom med forslag på merket osv!
 7. Her er min Mjt tele som er i siste produksjonsfase! Den blir nok sendt i løpet av kort tid! Gleder meg som en unge!
 8. Mailet med Bare knuckle! De anbefalte "flat 52" settet! Jeg kan sitere det de skrev! "That's going to be a snappy guitar so I would look at something like the Flat 52s. Not too dark at all, but not thin and shrill either. The neck is very stratty too. "
 9. Takk for tipset! Hadde glemt ut desse, men de låter jo knall!
 10. Begge disse låter jo knall egentlig! Lollar pickupen er jo en våt drøm.. dog litt dyr! men blir kanskje bursdagspresang til meg selv!
 11. Heihei! Bestilte telecaster deler fra MJT for ikke så lenge siden og vurderer og gransker pickupmarkedet! Kroppen er i Swamp ash og halsen i maple. Så det blir nok ganske bright (la oss ikke ta tonewood debatten ) lurer på om folket har noen pickupanbefalinger? Har vært innom å sitt på Fralin, Bare Knuckle og Fender! Ser etter noe vintage med kanskje pittelitt ekstra juice
 12. jepp! ser så mye på engelske gitarvideoer at neck er standaren. hals er vel det gode norske standard orde;)
 13. Nå vet ikke jeg om du har løst det, eller skjekka.. Men er nakken ben? Det problemet hadde jeg nettop med en gitar, var bare en liten truss rod justering, så god som ny!
 14. håper ikke jeg starter denne tråden uten grunn men har et lite dilemma.. Vurderer sterkt å skaffe meg en strymon mobius til fordel for Source audio geminien som har jeg har nå(det er min eneste modulasjonpedal) jeg savner phaser og spessielt tremolo! Er det Mobius som er det beste alternativet? eller er det andre pedaler med flere modulasjonseffekter som kan måle seg? evnt. erfaringer med Eventide h9? den er litt dyr.. spessielt for maxed out versjonen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.