Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

18 Good

Om Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag Mars 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

573 profilvisninger
 1. Hei! Telecasteren min låter kanon for tida, men til stor frustrasjon vil ikke de skruene som man justerer høyden på strengene holde seg på plass.. Er en "vintage" type 6-saddel bro, offisiell fender. (bildet under) De sklir ut og jeg må konstant justere dem, hvertfall 1-2 ganger daglig. DETTE GÅR IKKE. Sto på en gig i går og hadde glemt den bittelille umbrako nøkkelen som kreves for å justere og der lå nesten A-strengen min på gripebrettet. Noen som har noen tips til å fikse? evnt. tips til en bro som ikke har disse problemene....
 2. jeg bøyer meg i støvet. Takk for en fin og saklig diskusjon om språk, men jeg vil gjerne fortsatt ha forslag om noen har?(ikke om språk, men om gitar.)
 3. jeg tror det engelske Neck blir direkte oversatt nakke, men blir brukt om både hals og nakke om en annen. selv om throat og neck kanskje er "mer korrekt" (Hva nå en det betyr?) Men jeg skal ikke være pedantisk, jeg skal bøye meg til de normene som finnes, vi lever tross alt i et samfunn. revisjon av tidligere innlegg: "Roasted maple nakke" erstattes med: "Bakt lønne hals"
 4. heihei! lurer i å anskaffe meg en strat type gitar ila. neste år. Har en skikkelig vintage style MJT telecaster og savner noen moderne features. jeg tenker roasted maple nakke, lett tilgjengelig truss rod(sykt lei av å ta av nakken te telen..) også HSS pickup konfigurasjon. Tenker high end, men ikke lang over 20k har sitt litt på signaturen til Mateus asato, men den er ganske dyr.. type 33k. Noen forslag? vet om Ibanez Az serien, og den frister, noen erfaringer med dem, eller andre forslag?
 5. Bruker nesten utelukkende Elixir optiweb 10-46! De låter best i mine øyrer, føles best og varer lengst! Hadde et lite eksperiment med Flatwound på ibanez type 335 gitaren, var fan men ble litt tungvindt fordi jeg kunne ikke bende hehe, ble litt vel jazzgitar. men for min del, Elixir all the way!
 6. Her er mitt projekt! Kropp og hals lakkert og aged av MJT, hals av USAcustom, ObsidianWire elektronikk, BareKnuckle Flat 52 pickups. Rimelig fornøyd! Spiller som smør!
 7. Hei! Jeg spiller jo egentlig bare gitar men vil kjøpe meg en bass til å bruke i hjemmestudio og til evnt. jammer, hva blir det mest versatile? Jeg tenker i et budsjett på rundt 4500 pluss minus.(Ny ikke brukt)
 8. Hei! Hvilke skruer trenger jeg for å montere bolt on nakken til telecasteren min? kjøte neckplaten fra gitarist.no og fikk ikke med noen skruer!
 9. Fant ut av det, bestilte fra Gear4music, de var de eneste med original fender.. Ikke helt det samme! lengden mellom hullene var vist litt forskjellig. Den som jeg kjøpte skulle passer til et obsidianwire kit, da var det vist bare original fender som funka!
 10. Heihei! Noen som har ei *Orginal fender kontrollplate å bli kvitt i Chrome?? Holder på å bygge og det var vist værre å finne enn jeg trodde! *må være orginal USA
 11. har vel ikke så mye å si om guitarpro skjønner det eller ikke. Det viktigste er at de som leser notene skjønner det! Mange prøver å få det til å låte bra i notasjonsprogram (sibelius, guitarpro etc.) men sannheten er at man skal gjøre det så tydelig som mulig for utøveren! Lærte dette på den harde måten! Vis man virkelig skal få guitarpro til å spille det skikkelig er det kanskje såpass tungvindt at man må droppe repetisjon og skrive det samme to ganger for å unngå overbindinger som går over i 2. hus etc.!
 12. Det kommer helt ann på slik som mange skriver her, men som et utgangspunkt kan du prøve tommelen på baksida slik at du får litt plass mellom håndflaten og halsen, da blir det lettere å holde akkorden fin uten klirr, og man kan sikker krangle i hundre timer om det, men jeg mener akkorden klinger litt finere Jeg som har spilt endel blues bruker ofte tommelen på e strengen men man klarer fint å flytte tommelen etter hvor man er på gripebrettet!
 13. heihei! venter på telecaster delene mine men så begynte jeg å tenke på elektronikken! Har et par nydelige Bare knuckle pickups, men hvilke pots og diverse bør jeg bruke? har det så sinnsykt mye å si? Har sett obsidian wire sin 4way plate men den ligger på nesten en 1000-lapp, som er vanvittig dyrt for elektronikk! men kan det være verdt at man slipper å lodde? eller er noen vanlige pots og switches det beste? Gjerne kom med forslag på merket osv!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.