Gå til innhold
 • Bli medlem

Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for tipset! Hadde glemt ut desse, men de låter jo knall!
 2. Begge disse låter jo knall egentlig! Lollar pickupen er jo en våt drøm.. dog litt dyr! men blir kanskje bursdagspresang til meg selv!
 3. Heihei! Bestilte telecaster deler fra MJT for ikke så lenge siden og vurderer og gransker pickupmarkedet! Kroppen er i Swamp ash og halsen i maple. Så det blir nok ganske bright (la oss ikke ta tonewood debatten ) lurer på om folket har noen pickupanbefalinger? Har vært innom å sitt på Fralin, Bare Knuckle og Fender! Ser etter noe vintage med kanskje pittelitt ekstra juice
 4. jepp! ser så mye på engelske gitarvideoer at neck er standaren. hals er vel det gode norske standard orde;)
 5. Nå vet ikke jeg om du har løst det, eller skjekka.. Men er nakken ben? Det problemet hadde jeg nettop med en gitar, var bare en liten truss rod justering, så god som ny!
 6. håper ikke jeg starter denne tråden uten grunn men har et lite dilemma.. Vurderer sterkt å skaffe meg en strymon mobius til fordel for Source audio geminien som har jeg har nå(det er min eneste modulasjonpedal) jeg savner phaser og spessielt tremolo! Er det Mobius som er det beste alternativet? eller er det andre pedaler med flere modulasjonseffekter som kan måle seg? evnt. erfaringer med Eventide h9? den er litt dyr.. spessielt for maxed out versjonen.
 7. Vurderer sterkt å bestille deler fra MJT for å bygge meg ein tele! Har vært i kontakt med dem og venter på prisanslag. Har noen bygget gitarer fra dem før? i så fall, hvilke erfaringer har dere? Vurdere å bestille både nakke og kropp derifra. Kroppen blir da en relica seafoam(eller surf, har ikke helt bestemt meg) green tele, også har jeg syykt lyst på roasted flame maple nakke! Noen tanker? Ting man må tenke på? Pickuper og div. får jeg tak i fra andre plasser! gjerne kom med forslag om pickuper også? Skal lese meg mer opp på det...
 8. Plukka opp John Mayall & the Bluesbreakers with Eric Clapton! Konge plate! Også kjent som "Beano" albumet. På coveret sitter clapton og leser beano!
 9. Er vel bare den ene som ikke er vinklet! nå har kablene blir rydda litt oppi! Ser bedre ut nå, fått meg Carl martin power supply, nå blir det enten ventris eller flint på nyåret
 10. Her er mitt foreløpige brett! Det ser litt cleanere ut nå, bildet er et par dager gammelt. Carl martin pro power v2 på undersida! nå vil jeg bare oppgradere reverben og få meg en tremolo så er jeg sett! Vurdere Strymon flint for å slå to fugler i en smekk!
 11. Gitaren befinner seg i Kristiansand for øyeblikket! men blir tatt med til Haugesund den 9. des. så kan evnt. hentes der eller leveres på veien. også åpen for å sende men da kjøper betaler frakt.
 12. Hei! eg går på rytmisk på Uia og fant akkurat ut at eg burde vel laga meg profil her! så ofta som eg e innpå å ser når eg lure på noe! Har gått musikklinja på Skeisvang i Haugesund og som sakt studerer musikk! forkjærlighet som gitar! driver mye med funk og Rnb, soul, blues verden selv om eg spiller i et doom metal band!
 13. Selger en flott music man silhouette special fra 2015! Gitaren er fra 2015 sitt premium dealer network limited edition! Derfor er fargen tobacco burst. dette var da "årets" farge. Gitaren har HSS pickup sett fra Dimazio som låter knall og med music man sitt eget noiseless system så slipper du noe singlecoil støy, vis det er ønskelig! Gitaren er i ganske god tilstand men er godt brukt så har noen merker på baksida men ingenting som viser igjen på en scene! One-piece birdseye maple hals som spiller super smooth, locking tuners fra schaller og music mans eget tremolo system som gjør at gitaren holder stemminga! følger også med ekstra nuts.! Pris kan diskuteres med rask beslutning! eller om du har en gitar i spennende farge! seafoam er topp!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.