Gå til innhold

Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

Medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om Kristoffer Hjelmaas Sivertsen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag Mars 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

335 profilvisninger
 1. Bruker nesten utelukkende Elixir optiweb 10-46! De låter best i mine øyrer, føles best og varer lengst! Hadde et lite eksperiment med Flatwound på ibanez type 335 gitaren, var fan men ble litt tungvindt fordi jeg kunne ikke bende hehe, ble litt vel jazzgitar. men for min del, Elixir all the way!
 2. Her er mitt projekt! Kropp og hals lakkert og aged av MJT, hals av USAcustom, ObsidianWire elektronikk, BareKnuckle Flat 52 pickups. Rimelig fornøyd! Spiller som smør!
 3. Hei! Jeg spiller jo egentlig bare gitar men vil kjøpe meg en bass til å bruke i hjemmestudio og til evnt. jammer, hva blir det mest versatile? Jeg tenker i et budsjett på rundt 4500 pluss minus.(Ny ikke brukt)
 4. Hei! Hvilke skruer trenger jeg for å montere bolt on nakken til telecasteren min? kjøte neckplaten fra gitarist.no og fikk ikke med noen skruer!
 5. Fant ut av det, bestilte fra Gear4music, de var de eneste med original fender.. Ikke helt det samme! lengden mellom hullene var vist litt forskjellig. Den som jeg kjøpte skulle passer til et obsidianwire kit, da var det vist bare original fender som funka!
 6. Heihei! Noen som har ei *Orginal fender kontrollplate å bli kvitt i Chrome?? Holder på å bygge og det var vist værre å finne enn jeg trodde! *må være orginal USA
 7. har vel ikke så mye å si om guitarpro skjønner det eller ikke. Det viktigste er at de som leser notene skjønner det! Mange prøver å få det til å låte bra i notasjonsprogram (sibelius, guitarpro etc.) men sannheten er at man skal gjøre det så tydelig som mulig for utøveren! Lærte dette på den harde måten! Vis man virkelig skal få guitarpro til å spille det skikkelig er det kanskje såpass tungvindt at man må droppe repetisjon og skrive det samme to ganger for å unngå overbindinger som går over i 2. hus etc.!
 8. Det kommer helt ann på slik som mange skriver her, men som et utgangspunkt kan du prøve tommelen på baksida slik at du får litt plass mellom håndflaten og halsen, da blir det lettere å holde akkorden fin uten klirr, og man kan sikker krangle i hundre timer om det, men jeg mener akkorden klinger litt finere Jeg som har spilt endel blues bruker ofte tommelen på e strengen men man klarer fint å flytte tommelen etter hvor man er på gripebrettet!
 9. heihei! venter på telecaster delene mine men så begynte jeg å tenke på elektronikken! Har et par nydelige Bare knuckle pickups, men hvilke pots og diverse bør jeg bruke? har det så sinnsykt mye å si? Har sett obsidian wire sin 4way plate men den ligger på nesten en 1000-lapp, som er vanvittig dyrt for elektronikk! men kan det være verdt at man slipper å lodde? eller er noen vanlige pots og switches det beste? Gjerne kom med forslag på merket osv!
 10. Her er min Mjt tele som er i siste produksjonsfase! Den blir nok sendt i løpet av kort tid! Gleder meg som en unge!
 11. Mailet med Bare knuckle! De anbefalte "flat 52" settet! Jeg kan sitere det de skrev! "That's going to be a snappy guitar so I would look at something like the Flat 52s. Not too dark at all, but not thin and shrill either. The neck is very stratty too. "
 12. Takk for tipset! Hadde glemt ut desse, men de låter jo knall!
 13. Begge disse låter jo knall egentlig! Lollar pickupen er jo en våt drøm.. dog litt dyr! men blir kanskje bursdagspresang til meg selv!
 14. Heihei! Bestilte telecaster deler fra MJT for ikke så lenge siden og vurderer og gransker pickupmarkedet! Kroppen er i Swamp ash og halsen i maple. Så det blir nok ganske bright (la oss ikke ta tonewood debatten ) lurer på om folket har noen pickupanbefalinger? Har vært innom å sitt på Fralin, Bare Knuckle og Fender! Ser etter noe vintage med kanskje pittelitt ekstra juice
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.