Web Analytics
Jump to content

Master Of Puppets


ErlendB
 Share

  

47 members have voted

 1. 1. Liker du originalen, eller Erlends versjon best?

  • Kirks
   29
  • Erlends
   18


Recommended Posts

Jau, nå blir det endelig kritikk å få..

Tror de fleste vet hva det dreier seg om, så forklarer ikke noe nærmere på det. Jeg spilte inn med laptop-mic, Dean From Hell og Guitar Rig gjennom en Peavey Rage (må igjen advare om horribel lydkvalitet).

Først en cover, for moroskyld (brukte ikke mange forsøkene, derfor litt sloppy):

Så min nye versjon..:

Er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd, det var verre en jeg først trodde.

Kritikk, rumpespark og kjefting tas imot!

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 86
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wow, takk. Hadde virkelig ikke forventet slike kommentarer!

Når det kommer til lydkvalitet, så mente jeg jo å ta opp rett inn i lydkortet, men siden jeg ikke klarte å åpne Guitar Rig som VST i Audacity, så dreit jeg i det. Ville bare få hele greia overstått.

Link to comment
Share on other sites

Erlends solo var uten tvil mer teknisk avansert enn Kirks, og til tross for litt dårlig lyd mener jeg ganske sikkert at det var mye mer velspilt på mange måter.

Når det gjelder komponeringen av de 2 soloene, er det ganske hipp som happ hvilken jeg liker best. Akkurat "Master of Puppets"-soloen til Kirk har jeg alltid hatt litt sansen for, og mener det er en av Kirks tøffeste soloer, til tross for temmelig slurvete spilling. Altså kan jeg nok ikke si at jeg liker Erlends solo bedre på den måten (om han hadde prøvd seg på diverse andre Kirk-soloer som f.eks. Enter Sandman ville han slått ham ned i støvlene), men han klarte utvilsomt å lage en solo som er like tøff på det kreative nivået og bedre på det tekniske! Når alt kommer til alt var dette godt jobbet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.