Web Analytics
Jump to content

Master Of Puppets


ErlendB

  

47 members have voted

 1. 1. Liker du originalen, eller Erlends versjon best?

  • Kirks
   29
  • Erlends
   18


Recommended Posts

Jau, nå blir det endelig kritikk å få..

Tror de fleste vet hva det dreier seg om, så forklarer ikke noe nærmere på det. Jeg spilte inn med laptop-mic, Dean From Hell og Guitar Rig gjennom en Peavey Rage (må igjen advare om horribel lydkvalitet).

Først en cover, for moroskyld (brukte ikke mange forsøkene, derfor litt sloppy):

Så min nye versjon..:

Er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd, det var verre en jeg først trodde.

Kritikk, rumpespark og kjefting tas imot!

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 86
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wow, takk. Hadde virkelig ikke forventet slike kommentarer!

Når det kommer til lydkvalitet, så mente jeg jo å ta opp rett inn i lydkortet, men siden jeg ikke klarte å åpne Guitar Rig som VST i Audacity, så dreit jeg i det. Ville bare få hele greia overstått.

Link to comment
Share on other sites

Erlends solo var uten tvil mer teknisk avansert enn Kirks, og til tross for litt dårlig lyd mener jeg ganske sikkert at det var mye mer velspilt på mange måter.

Når det gjelder komponeringen av de 2 soloene, er det ganske hipp som happ hvilken jeg liker best. Akkurat "Master of Puppets"-soloen til Kirk har jeg alltid hatt litt sansen for, og mener det er en av Kirks tøffeste soloer, til tross for temmelig slurvete spilling. Altså kan jeg nok ikke si at jeg liker Erlends solo bedre på den måten (om han hadde prøvd seg på diverse andre Kirk-soloer som f.eks. Enter Sandman ville han slått ham ned i støvlene), men han klarte utvilsomt å lage en solo som er like tøff på det kreative nivået og bedre på det tekniske! Når alt kommer til alt var dette godt jobbet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.