Web Analytics
Jump to content

Mortius

Medlem
 • Posts

  537
 • Joined

 • Last visited

About Mortius

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Østlandet

Mortius's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Noen som vet noe om denne gitaren? Vurderer å selge den, men aner ingenting om hvor mye den er verdt. Det er en Esteve mod 1.4ST '93-modell.
 2. Kult. PhilX får i alle fall denne til å låte forbannet tøft.
 3. Nytt håndtak kunne selvfølgelig være ne mulighet, men hva slags skruer og verktøy trenger jeg da for å feste det nye håndtaket? Jeg tror jeg heller kjøper et håndtak enn å lage et nytt ett selv, forøvrig. Edit: Og kassa buer der håndtaket er festet, forresten.
 4. Trenger forslag til å reparere håndtaket til en gitarkasse. Det ene festet til håndtaket har brukket, i tillegg til å ha løsnet en skrue. Bildene håper jeg snakker for seg selv. Bilde av skruen som har løsnet. Alle forslag mottas med takk. Jeg vil helst bruke så lite penger som mulig på reparasjonen, men kan fint bruke litt penger på småting. Kassen brukes mest til oppbevaring, men jeg ønsker å kunne bruke håndtaket de gangene jeg trenger å flytte kassen. Det eneste jeg har tenkt på selv er superlim, men jeg vet ikke om det vil holde?
 5. Jeg sto helt foran, nesten i midten, men litt til venstre. Bra utsikt, for å si det sånn.
 6. Var jeg den eneste som tok turen? Jeg tok noen bilder, men alle ble ganske uskarpe. Tok også video, men lyden klipper veldig, så liten vits å legge det ut.
 7. Ligger dette ute på nettet noe sted, nå?
 8. 50'sen har også andre pickuper, mindre radius (9,5") og V-hals.
 9. Burde ikke odd snart bannlyses fra finn.no?
 10. Hvis du skal bruke så mye på en forsterker, kan du jaggu meg kjøpe en som har vrenglyden du er ute etter i tillegg. En distortion-pedal kan i mine ører ikke konkurerre med ordenlig vreng fra en rørforsterker.
 11. Som eier av en liten rørforsterker med attenuator vil jeg si at forsterkeren blir ærligere jo høyere den spiller, etter min erfaring. Ulyder o.l blir mer hørbart, dynamikkresponsen blir bedre etc. I alle fall slik jeg opplever det. Så det er godt mulig en 100W topp vil være mer avslørende enn en 5W topp.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.