Web Analytics
Jump to content

Sortulv

Medlem
 • Posts

  1,820
 • Joined

 • Last visited

About Sortulv

 • Birthday 02/27/1993

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Interests
  Det meste som har med gitar å gjøre, musikk, litteratur, natur, nordisk mytologi

Sortulv's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Trist å høre... Mine kondolanser går til familie, venner og fans.
 2. For de av dere som har en spesiell interesse for black metal, kan vel ikke denne nye boken som snart kommer ut annet enn anbefales:
 3. @ Prozac: Jeg mente ikke å starte denne tråden for å få Dave til å fremstå som en dust. Jeg syntes bare det var et morsomt intervju. Dave er en artig person, og for all del, en god låtskriver til tider.
 4. Så de innrømmer faktisk at det ikke kommer til å lyde som et Metallica-album? Si meg en ting: hva definerer de egentlig som et "Metallica-album"? 'Ride the Lightning'? 'Black album'? 'Reload?' St. Anger? De har da skiftet stil nok ganger til at man kan kalle "hva som helst" for et Metallica-album, bare James og Lars er med i line-up'en...
 5. Joda, skal selvsagt sjekke ut den nye plata deres og gi den en sjanse, om ikke annet så bare for å slakte den. Etter St. Anger og Death Magnetic har jeg nå mine tvil, men kanskje jeg får meg en hyggelig overaskelse? Om de bare klarer å holde James Hetfield og Lars Ulrich borte fra miksebordet, så kanskje lyden blir mer som i gamle dager - man kan alltids håpe.
 6. Fant en av låtene på YouTube (fullengde): Etter å ha bare hørt denne ene, syns jegg Ikke stilen er så veldig ulik den på 'Belus'. Uansett, ikke så dårlig dette her.
 7. Interessant. Prøvde å laste ned, men fikk ikke spilt av en eneste av dem. Får heller vente til jeg får plata i posten.
 8. Flott, gleder meg villt! Blir spennende å se hvilke av runene han plukker ut til neste plata, og hans musikalske tolkning...
 9. Det blir spennende å se hvilken retning Opeth tar nå, så håper de rekker å slippe nye plata i år en gang. Ellers gleder jeg meg alltids litt til Amon Amarth, Burzum, Ajattara, Turisas og en del andre. Har hørt at både Gorgoroth og Taake har noe på gang. Går og venter på at det skal skje noe nytt på Wardruna-fronten, men det ser dårlig ut.
 10. Nei, dette var nok ikke helt min greie, men så har jeg aldri vært noen fan av COB heller, selv om noe av materialet deres er helt ok (husker ingen låttitler akkurat nå).
 11. Har hørt noe om at han solgte småbruket i Telemark og flyttet til Frankrike. Vet ikke om dette stemmer, eller om det bare er rykter, men det er på sett og vis ikke så usannsynlig i og med at han har en fransk kone.
 12. Han spilte inn pling-plong-platene 'Dauði Baldrs' og 'Hliðskjálf', men har ikke fått inntrykk av at han skrev noe særlig med musikk bortsett fra det - for det meste dårlig tilgang på musikkinstrumenter.
 13. Nå er det bekreftet på den offisielle siden til Burzum: http://www.burzum.org/eng/discography/official/2011_fallen.shtml
 14. Skjønte det. Har ikke sagt noe annet. Du om det. Musikk er musikk, og om musikken gir meg noe, betyr ikke komponistens personlige ideologi særlig mye, når ikke musikken er sterkt krydret av det (f.eks. hvit-makt tekster). Men men, alle ser vel ikke likt på det.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.