Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Roar

Medlem
 • Innholdsteller

  3 731
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Roar

 • Rang
  Medlemstittel

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

5 857 profilvisninger
 1. Gjett om jeg fant lydkortet som jeg trodde lå på en helt annen plass i kjellerboden i dag, da. Penger spart. Er for øvrig Session I/O, og er enig i at det er kurant, Birkman.
 2. Birkman: Nei, sjekka siden deres og det er ikke akkurat mangle alternativer å velge mellom. Så det er vel derfor. Davidsen: Må kjøpe Guitar Rig oppå det der igjen, og da blir det fort mye dyrere vett. Takker for svar. Ser ut som jeg går for den jeg linka til, da.
 3. På jakt etter et nytt lydkort. Kriterier: Må være bundlet med Cubase / Pro-tools og Guitar Rig Ikke interessert i å bruke noe særlig mye mer enn 2500 Skal strengt tatt bare bruke det til gitar USB Ser ut som det her skal være ganske kurant: http://www.4sound.no...27&artno=295738 Men hvis noen vet av et bedre alternativ, så skrik ut. :
 4. Største nedtrekket med låta her for min del er er trommene, både hvordan de høres ut lydmessig og hvordan beaten er lagt. Bakgrunnssynthen eller hva jeg skal kalle det, du hører på 0:35 og utover. Kombinasjonen av de to får det til å høres ut som kompet til et danseband. På den positive siden: Introen, melodien på 0:50 og pianolinjen. Det er i hvert fall hva jeg synes.
 5. Still på EQ'n og bli ferdig med det. Må komme til Trondheim og spille høyt snart, da!
 6. Sup bros N'much. Prøver å skrive ting som ikke er helt ræva. Noe fart i bandet ditt for tiden?
 7. Comp som i compilation, så ja; er bare en haug av ideer som er slengt sammen i den fila her. Får ikke akkurat noe knallyd ut av en Peavy Rage 158 , men kjører bare oppsettet her på en demo til noe som aldri kommer.
 8. Begynt å skrevet litt igjen, så lagde en liten comp. med noen ideer jeg jobber med. https://www.yousendi...207340200000000
 9. også er det jo Devin Townsend Band selvfølgelig med Devin Townsend selv om telecastern hans er satt opp som en hvilken som helst annen MetallGitarr med EMG pickuper etc.
 10. Sarge: Begynner å bli noen år, ja. Helt glemt at det er rør i den, så det er kanskje der problemet ligger. Prøvde å rense jack-inngangen, men det hadde ingen effekt. Skal sjekke kontakten mellom høytaler og ledning og. Er det mulig at sikrikinga i den har gått, eller hadde det vært totalt stillhet, da? Spørs vel om det er et rørbytte som må til.
 11. Den spiller på halvt volum, og etter en viss tid går den tilbake til standardvolumet med en helt vill mengde braking, spraking og gitarlyd som forsvinner og kommer tilbake. Jeg har utelukket at det er jack-kabelen, strømledninga og gitaren det er noe galt med. Ampen det er snakk om er en VoxAD30VT.
 12. Vanvittig grov generalisering, men ok. Du har jo også den typiske galloperingsgreia til Maiden med thrashmetal-vrien, som f.eks åpnings/vers-riff i Metallicas Battery. Høres ut som har trøbbel med å se nyansene i riffinga, for det er definitivt fellestrekk å finne hvis man sammenligner Slayer, Megadeth, Metallica og Anthrash, men de kjører jo sin egen riffestil uansett. Ta åpningsriffet til Caught In A Mosh og versriffet til Raining Blood og lukte på forskjellen i groove og spillestil. Om du ikke allerede har gjort det, så sjekk ut Meshuggah - Destroy, Erase, Improve for en innføring i nyskap
 13. Tok ikke helt av på det her, og jeg har venta på det her en stund nå. Skal uansett ikke høre ihjel den her før albummet har kommet, kanskje den kommer bedre fram satt i sammenheng. Krimh er i hvert fall en verdig erstatter og låter helt panzer. Vokalen var halvkjip, men liker den hakket bedre enn Covan sin om ikke noe annet. Vogg er Vogg.
 14. Glemt av den her, gitt. Må vel bestilles. Synes de to siste var så som så, men spent på Deconstruction. Den ordentlige oppfølgeren til Alien?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.