Web Analytics
Jump to content

FatCat

Medlem
 • Posts

  616
 • Joined

 • Last visited

About FatCat

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Tangen, Stange, Hedmark

Recent Profile Visitors

3,461 profile views

FatCat's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Skjekk ut Steven Slate Drums. Jeg bruker de, og er svært fornøyd
 2. Jeg ville ha begynt med et usb lydkort av typen M-audio Fast Track eller lignende, og en SM57. Du må også ha diverse software på Pc'n. Jeg ville ha kjøpt Reaper fordi det er billig og veldig enkelt. Dette burde få deg igang, senere kan du kjøpe et vst trommeprogram av typen Steven Slate, Ez drummer osv.
 3. For meg høres det ut som du ikke har stillt inn POD'n skikkelig. Jeg er iallefall veldig fornøyd med min Pod hd300 inn i fx return på en valveking. Anbefaler å kople pod til pc via usb og bruke line6 edit programmet, ligger masse tips på line 6 sin hjemmeside
 4. Og dermed var sangen borte fra Youtube. Håper den kommer som singel snart, sammen med en video fra studio slik de gjorde med forrige album
 5. Accept kommer snart med et nytt album. Det heter Stalingrad, og her er tittelsporet: http://www.youtube.com/watch?v=42HAT56UC2o Jeg synes dette var tøffe saker, helt på linje med låtene fra det forrige albumet (Blood of the Nations) Man hører tydelig at Andy Sneap har produsert dette, noen liker det ikke, men jeg synes det er knallfett! Hva synes folket?
 6. Utjevningsforbindelsen kan være 2,5 mm2 hvis den er mekanisk beskyttet ifølge NEK400 2010. Men jeg tror ikke man trenger mer enn en tynn fiseledning siden det ikke kommer til å gå mye strøm der
 7. Selv om det er skrudd er ikke det en garanti for at det er god nok kontakt, jeg vil anbefale i jorde kabinett uansett. Aluminium leder jo strøm såpass bra at kabler med litt tykkelse gjerne blir lagt i nettopp aluminium. Hadde vært kjedelig hvis man skulle være så uheldig å få jordfeil på toppen. Da kunne man ha fått ca 130-230 volt i kroppen. Dette er ikke en behagelig opplevelse.
 8. For å gjøre det veldig enkelt kan du kople en 2,5 kvadrat gulgrønn pn fra jord i stikkontakten og feste den andre enden i kabinettet, dette er selvfølgelig ikke å anbefale fordi det blir upraktisk og stygt. Du har sikkert en jordleder i koplingsstykke i forsterken, sjøt den og fest en ende i kabinettet. Fra det punktet kan du også føre flere jordledere (utgjevningsforbindelse) til andre deler av kabinettet for å sikre god jord overalt.
 9. Jeg har en Pod hd 300 og tror at alle forsterkere og effekter er relativt like. For en Pantera lyd ville jeg valgt en Dual Rectifier eller Bogner . Det er bare å prøve seg frem med forskjellige kabinetter og mikrofoner, disse har veldig mye å si for lyden. Jeg liker å ha på en Tubescreamer forran forstekeren, det gir ofte bra resultater.
 10. Jag har en bass, men er ingen verdensmester. Kan mikse enkle ting. Har du en spesiell sang i tankene som du vi covre?
 11. Dette er ikke en musikksjanger jeg er spessielt glad i, og er derfor litt usikker på hvordan det egentlig skal låte. Men etter første gjennomhøring vil jeg si at trommene må litt ned i miksen, og skru ned basstromma i forhold til resten av kittet. Er enig med kennyboy om at skarptrommen kan stemmes litt opp. En ørliten tanke mindre gain på gitarene tror jeg vil bli bra.
 12. Jeg trekker tilbake det jeg sa om lyden til Mr.Petrucci. Kjøpte platen og hørte litt på den i bilen idag, og der var ikke lyden så ille som jeg ville ha det til. Albumet er også det beste siden SDOIT IMo
 13. Jeg likte denne sangen veldig godt! Gitarmelodiene var vakre og passet godt inn sangen. Låten var også produsert meget godt, tør jeg spørre hvilke forsterkere osv dere brukte?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.