Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Metalbrain

Medlem
 • Innholdsteller

  3 624
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Metalbrain vant dagen sist August 23 2013

Metalbrain hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

100 Excellent

Om Metalbrain

 • Rang
  Tappefaen

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim/Oslo

Nylige profilbesøk

7 899 profilvisninger
 1. Låter dritbra! Veldig fin trommelyd. Gitarlyden er jo litt muddy, men regner med at det skal være sånn stilmessig. Fint mikset vokal. Alt har sin rette plass i miksen mtp layers osv og kommer tydelig gjennom. Har egentlig ikke så mye konstruktivt å komme med, syns dette låt snasent! Brukte du noen metere for å sjekke at stereomiksen ble ordentlig balansert? Syns på en måte at gitaren er litt høyere i venstre enn høyre øre i headsettet til tider, men mye mulig jeg innbiller meg ting, eller at det er brukt forskjellige gitarer/gitarlyd på hver side som burde vært kompensert litt mer for?
 2. Dødsfett! Du som har miksa og holdt på? Låter bra, og digger også låta musikalsk sett Kunne kanskje vært enda litt mer snert i trommene, men alt i alt låter det jævlig fett
 3. Takk for innspill! Enig i at gitarlyden ble litt tynn, high passet og EQet gitarene litt for mye for å få frem bassen i større grad, fordi jeg syns den ble litt tynn - måtte låne en billig bass jeg ikke hadde brukt før av en kompis, og det var ikke veldig mye gromlyd i den, dessverre. Også var miksen litt fort gjort.
 4. Fåræ et band! Spill konserter og prøv å få alle gammalprog-gubbene som liker DT og sånn til å komme og se på. Ang låta så gidder jeg ikke kommentere hvor bra det er en gang. Bare drit i Erlend, du setter alle oss andre i et jævlig dårlig lys.
 5. Ja? Jeg vil ha mer synsing om romling, frekvenser, filtere og nedstemte gitarer
 6. Spilte inn en cover for første gang på lenge.
 7. Låter fett! Feit leadtone og mer punch i trommene enn tidligere syns jeg. Tommel opp! Kreativt sett var dette veldig straight forward da, men skulle vel være sånn tenker jeg?
 8. Ah shit. Det gamle Framus-cabbet mitt, låter det fortsatt mæd tight og fett?
 9. Ah shit, digga det riffet etter soloen. Og soloen forsåvidt. Tasty. Jeg er jelly.
 10. Skrev denne låta en gang før jul for å få et avbrekk fra lesingen i eksamensperioden. Litt annerledes enn det jeg pleier å lage. Konstruktiv kritikk/kommentarer til miks/produksjon og komposisjon tas varmt i mot Utstyr som er brukt er Mayones Regius/en random Morgan-bass jeg låner av en kompis - Axe-FX Standard - Apogee One - Logic 9. Håper det faller i smak hos noen!
 11. Kjøpte meg relativt nylig AKG K452. Er veldig fornøyd med lyden - i tillegg er de små og kan brettes sammen og puttes i lomma. Jeg orker ihvertfall ike sånne giga-klokker når jeg skal sitte på bussen/gå ute. Kosta vel rundt en tusenlapp.
 12. Jævlig fett Digger leadgitaren, det harmoniske - akkordene - og stemningen i låta generelt! Syns også miksen låter balansert og passe punchy, ihvertfall i mitt headsett!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.