Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Kjutte

Medlem
 • Innholdsteller

  1 237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Kjutte

 • Rang
  Forumtroll
 • Bursdag 21. sep. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  familie, gitar, data
 1. et tips er at når du veit det kjappe er sloppy, så prøv å få vibrato og dynamikk ellers litt mer frem!
 2. 7 og 9 blir ofte litt mye imo. add9 liker jeg bedre!
 3. Betalte på forhånd, vare kom som avtalt. Flink til å følge opp handel. Bra greier!
 4. Cluet er faktisk at når du kan alle boksene, så kan du begge. Mollskalaen er en variasjon av dur. Spiller du Dur fra sjette note, F.eks A-A istedet for C-C, blir det dur. Akkurat som alle de andre modusene er en variasjon av dur (vi holder oss til grunnskalaen forløpig). Hvordan vet jeg det? Jo, fordi formelen er som følger, i, la oss si G dur: (Pugg intervaller og navn, da det vil bli mye lettere for deg å sette ting på plass senere i studiet) G Jonisk (dur) A Dorisk (mollvariasjon) B Frygisk (Mollvariasjon) C Lydisk (Durvariasjon) D Miksolydisk (Durvariasjon, dominant) E Eolisk (Moll) F# Lo
 5. Nei, ters er den 3 nota i skalaen. Har du en Am(7), er det et derivat av A moll skalaen(e) som er A B C D E F G. ters er 3 note, altså C. Kvint er 5, som blir E. 7ende note, septim, blir G. Det han mener her er at du har en ters etterfulgt av liten ters, som blir C E G. C - E = ters intervall E - G = liten ters intervall C - G = Kvint intervall, osv Jeg mener at en bør lære skalaboksene først, mye lettere å komme inn i det her uten å falle av lasset!
 6. Blir litt vill i trusa av tynne folk ikledd singlet!!!
 7. Husk at jackhulerom og hulerom til PUs ikke har kontakt med pots eller noe fysisk, så legg en leder til jord.
 8. Ikke alltid så lett å fortelle andre hva en mener de gjør galt på en nydelig måte, mister! Jada, enig i det. Endra førsteposten litt til det bedre!! Jeg er ikke verdensmester i å ordlegge meg, åpenbart... Kritikk tilbake er jeg alltid åpen for! Som jeg sa, jeg har ikke akkurat jazz feelen... Personlig liker jeg streng kritikk, da det motiverer meg til å øve på de tingene (såfremt jeg mener at vedkommende som gir kritikk vet hva han snakker om.) SHV: Jada, jeg er såklart enig i det du sier. Som allerede nevnt, det var absolutt ikke meninga å være pikk, men jeg ordla meg kanskje litt tåpelig.
 9. Hvis du skal grine, så gidder jeg ikke gi deg tilbakemeldinger mer, så det er veldig greit. Enig i at vibben på 0.21 ikke var knall, ja- men så suger jeg til Jazz og. Som det sto, no offense. Det var ikke tight teknikk, du kan godta det og jobbe med det, eller grine og drite i det. Samma for meg liksom. Og, nei, jeg synes den videoen av rusty var veldig bra! Serr, gidd ta ting så personlig... Jeg orker ikke gi folk kritikk om de skal grine over det som blir sagt. Uærlig kritikk er da ikke verdt noen ting uansett.
 10. Flash er kult det liksom, men det må ihvertfall være tight og litt variabelt. Det som sugde med Crowax her var ikke shreddinga IMO, men timinga på fraseringen stemte ikke helt. Cooley viste faenmeg en ny side av seg her, as!!!! Jeg visste ikke at han hadde feel!
 11. Jeg vet ikke om du vil ha kun koseord eller kritikk, men jeg sier nå det jeg mener... Vibratoen din liker jeg ikke i det hele tatt, den er totalt ukontrollert. Prøv å vibbe sakte, ca en halvnote opp og ned. Tar litt tid, men resultatet blir porno, da kontroll fremheves. Shreddinga og tappe licksa dine hørtes ikke veldig clean ut, og var temmelig repetative igjennom låta. Ville mye heller ha hørt noen flere licks enn utight teknikk. (no offense, seff) Uansett, du har noen kule fraser her, og bender til riktige noter osv. (som du sikkert vet selv!) Jeg liker måten du bruker whammy på, det kan væ
 12. Trene fingrene litt hver dag. I militæret sa de til meg at jeg måtte bare trene lite og ofte, da ville det gå seg til- Og det gjorde det. God blodsirkulasjon er svaret!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.