Web Analytics
Gå til innhold

ErlendB

Medlem
 • Innholdsteller

  4 409
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

ErlendB vant dagen sist Januar 30 2019

ErlendB hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

301 Excellent

Om ErlendB

 • Rang
  Skranglerock-kongen
 • Bursdag 03. sep. 1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trysil

Nylige profilbesøk

9 587 profilvisninger
 1. God kveld godtfolk. Har en Jackson V-gitar jeg gjerne skulle hatt installert en floyd rose i. Er det noen her som har erfaring eller kjenner til noen som er kyndige med slikt? Helst i innlandet noe sted, men hvis dere kjenner noen andre i landet som er gode på sånt så si gjerne ifra. Takker på forhånd!
 2. ESP The Junior jeg kjøpte for en stund tilbake. Fet gitar!
 3. Undervurdert, gitt. Tight, eksperimentelt. Men på et eller annet hvis låter det veldig kjent. Låter veldig norsk, og på en bra måte. Rått!
 4. Lurer på om jeg har lyst til å bytte pickups i en av gitarene mine. Noen her som er kyndige eller kjenner noen i nærheten av Hedmark som har lyst til å sette inn noen pickups for en slant med penger? ' (Passer tråden bedre inn et annet sted er det bare å flytte)
 5. Omtrent i samma duren (eller mollen) som før!
 6. Ingen video... Kanskje litt i særeste laget, men digger å lage sånn type musikk. Enjoy!
 7. Problemet er løst og logo er stort sett ferdig. Viste seg at vi hadde ressurser innad i bandet jeg ikke var klar over. Uansett gode tips i denne tråden som kan komme andre til gode. Takk!
 8. Takker for svar, begge to! En i bandet skal forsøke å lage logo, så går det vel an at noen på feks freelancer eller fiverr kan bruke det som referanse til å gjøre det proft.
 9. Hei! (Usikker på hvor jeg skulle legge denne. Moderator får flytte til egnet emne hvis det blir feil) Bandet mitt har skiftet navn og vi mangler logo. Bandet heter Hypoxic. Lurer på om det er noen der ute i forumet som kan lage logoer eller kjenner noen som kan. Logoen som ønskes er type thrash metal, kun skrift. Har laget et kollasj med referanser hvis noen eventuelt har lyst til å prøve seg pro bono. Hvis noen her med dette profesjonelt eller kjenner noen som gjør det og ønsker betaling kan vi diskutere dette
 10. Veldig nisje-aktig med å legge ut videoer av eget arbeid uten å ha noe band eller låter å vise til. Genererer nok ikke så mye views med denne modellen, dessverre. Hehe, takker! Veit ikke helt med puddelsveisen, men barten begynner å bli bra \m/ Bart er det som gjelder. Og takk 😃
 11. Når man er sjuk, kan man spelle gitar.
 12. Litt mer groove metal-aktig. Håper bandet har lyst til å spelle denna!
 13. Min ESP explorer jeg kjøpte for noen måneder siden.
 14. Thræsh! Ny/gammel gitar jeg kjøpte av en kompis som jeg bruker på rytmedelene!
 15. Takk og takk, Castor. Ja, det gjør jeg, men det går jækla treigt om dagen på den fronten. Har imidlertid fått brukt mer tid på dette prosjektet. Utgitt i dag!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.