Web Analytics
Jump to content

Sverre

Medlem
 • Posts

  1,086
 • Joined

 • Last visited

About Sverre

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

4,065 profile views
 • AkE

Sverre's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1

Reputation

 1. Endte med en Bacchus fra Finn og en EBS-rigg. Bacchusen er et knallinstrument, de kan greiene sine i Japan! Bedre enn det meste jeg har prøvd, må 10.000 opp for å i det hele tatt være på linje. Riggen har jeg enn så lenge bare prøvd med leilighetsvolum og headset, men liker det den gir på lavt volum. Også pluss for å oppfylle en drøm fra jeg som tenåring hang her og Mytola skrøyt sånn av EBS.
 2. Heisann! Mange år siden jeg var innom her sist, ser det er litt stille. Har nå plutselig skaffa meg band igjen etter mange år med laber aktivitet rent musikalsk. Har nå klimpra litt innimellom når sceneprosjekter har kalt for det, men det blir jo fort gitar eller piano. Men med nytt band kommer ny inspirasjon, så nå blir det nytt utstyr og kanskje litt aktivitet her igjen. Hadde jo vært hyggelig.
 3. Skjønner. Kudos for kule titler også, forresten!
 4. Hi-five fra meg! Dette var veldig kult! Har ikke hørt mer enn fire-fem av låtene, men likte det godt. Kult lydbilde, jeg er dog ingen kjempefan av skarplyden, men det er det jeg har å si på det. Kule saker!
 5. Han har vel akkurat samme bass, bare femstrengersversjonen tror jeg..
 6. Hurra, trenger flere fagottister for å si det slik. Unge fagottister er mangelvare. Hos hvem/hva/hvor går hun?
 7. Sverre

  Opeth.

  Jeg har sett DVDen to ganger og må si jeg er imponert. Setlisten er jo så godt som perfekt!
 8. Flott stykke, spilte det med orkester i sommer. Resten av suiten er også meget god musikk.
 9. Det er da bare å skru den ut, ingen grunn til å ta av plekterbrettet.
 10. Blir nok til at det detter inn en Combustion inn her før året er omme.
 11. Spector er fine basser. Er litt på vippen mellom Spector og Dingwall for øyeblikket...
 12. Heisann! Jeg har holdt til på dette forumet i tre-fire år så er vel kanskje ikke et veldig nytt medlem, men min første presentasjon forsvant under hacken. Jeg er en gutt fra Drammen, bosatt i Tønsberg og har bodd her mesteparten av mitt ennå korte liv. Flyttet hit da jeg nettopp hadde fylt tre, så regner meg som tønsbergenser. Mine første leveår er dere nok lite interesserte i, og for å være helt ærlig husker jeg ikke stort av dem heller. På barneskolen var jeg som folk flest en fotballgutt. Men jeg kommer fra et musikalsk hjem, og litt etter litt dro musikkens fortryllende kvaliteter meg inn i et klangfylt univers ulikt noe annet jeg hadde opplevd. Jeg tilbrakte mange timer i strekk på rommet mitt med fars gamle platespiller og samling. På noen uker pløyde jeg meg gjennom utallige kasser med plater. Store mengder Beatles, Simon & Garfunkel og Pink Floyd fant veien inn gjennom mine øreganger. Det var klart at jeg måtte begynne å spille et instrument. Etter å ha stått på ulike ventelister på kulturskolen i måneder, kom jeg omsider inn. Instrumentet var klarinett og læreren var forferdelig. Jeg spilte klarinett i to år uten å lære ansatser. Etterhvert som tiden gikk mistet jeg all inspirasjon til å fortsette med musikken, og da min mor spurte meg om jeg heller ville spille fagott grep jeg sjansen. Da var jeg blitt ti år. Og musikalsk tilfredstilt. Helt til mine beste venner skulle starte band. Dette var noe jeg ville være med på. Da var veien til bassen kort, og for å gjøre en kort historie kortere, det er instrumentene jeg spiller i dag. Det bandet ble det imidlertid aldri noe særlig ut av annet enn en liten opptreden på skoleavslutningen i syvende klasse med den sangen alle spiller på den alderen og tror de kommer til å bli verdens beste band, Smells Like Teen Spirit. Jeg er et prog-hue, og mine favorittband er Porcupine Tree, Yes, Rush, King Crimson, Pink Floyd, Opeth og sikkert noen jeg har glemt. Etter hvert som årene har gått har jeg fått øynene mer opp for jazzen og hva denne typen musikk har å tilby. Jeg er fortsatt litt i "begynnerstadiet" når det gjelder denne sjangeren, så kom med forslag til god musikk jeg bør høre på! For øyeblikket spiller jeg i prog-bandet Shastra. Det har jeg gjort siden litt før julen 2007, men vi har ikke alltid vært like progressive. Ikke med vilje, hverfall. For øyblikket går jeg i førsteklasse på musikklinja på Sandefjord videregående skole, og stortrives med det. Hovedinstrumentet der er fagott, og har et prosjekt i oppstartsfasen sammen med en trombonist og en perkusjonist som kan bli meget spennende. Det tror jeg burde være alt, spør hvis det er noe som mangler.
 13. Jada, skjønte det. Måtte bare tulle litt med deg. Hvor mange basser har du hatt nå?
 14. Herregud, Martin. Hvor mange basser er det nå du har solgt etter å ha sagt at det er den beste du har hatt?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.