Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Dette tror jeg er favoritten min, digger både Arctic Monkeys og Chvrches: 

Ellers er Scary Pockets et vanvittig kult funk-cover band: 

Og Pomplamoose lager noen kule covere og mashups: 

Ellers er Martin Miller, som nevnt her, vanvittig tøft. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette er en av de beste coverne jeg har hørt noensinne. Første gang jeg så videoen fra Monterrey fikk jeg klump i halsen og tårer i øynene. Følelsen sitter fortsatt i den dag i dag.

 

Endret av Gahr
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå hørte jeg denne før jeg hørte Led Zeppelin, og jeg synes fortsatt at cover-versjonen er bedre enn den originale. Litt mørkere og seigere passer bra til denne sangen.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
On 5/16/2019 at 2:21 PM, 007 said:

Det finnes uendelig mange covra versjoner på Youtube, med særdeles varierende kvalitet. Men jeg tenker å dra frem en jeg synes er, for meg som ikke spiller gitar, ganske god.

 

Har du en favoritt? Og vil gjerne høre dere som kan gitar kommentere denne videoen, så jeg får noe faglig input.

Nå hører vi kanskje etter ulike aspekter ved gitarspill, men for meg er vibrato, bending og generelt hvordan gitaristen varierer sitt touch det viktigste. Det er det jeg mener gir personlighet og skaper et eget uttrykk. Sånn sett var coveren over for meg veldig flat. Gav meg lite, men jeg både ser og hører at mannen kan spille gitar.

Hvis du liker sangen så anbefaler jeg deg å sjekke ut Andy Timmons sin cover av samme låt. For meg er denne en god del bedre pga hva jeg hører etter hos en gitarist. 

Sjekk ut f.eks live versjonen fra NAMM2019

 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 17.5.2019 den 21.43, Gahr skrev:

Dette er en av de beste coverne jeg har hørt noensinne. Første gang jeg så videoen fra Monterrey fikk jeg klump i halsen og tårer i øynene. Følelsen sitter fortsatt i den dag i dag.

 

Har alltid likt denne ja.

Endret av arneK
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Det er relativt stor forskjell på Ibanez sine tidlige kopier av Gibsons og senere utpå '70-tallet. De laget også som nevnt her, både billige og litt dyrere modeller. Typisk har vel de billigere påskrudd hals, og det vil jo gjenspeile seg i prisen man kan forvente å få. Nå ser jeg stadig vekk Ibanez Gibson-kopier til fantasipriser, også de med bolt on hals. Det beror nok på myten om at Ibanez (og Greco, Burny o.l) laget like gode eller bedre gitarer enn Gibson på '70-tallet. Det kan kanskje stemme i noen tilfeller for de dyreste Japanske kopiene, men her til lands er det nok de billigste variantene det ble solgt desidert mest av.  Også som nevnt over her; gode, detaljerte bilder av den aktuelle gitaren vil være veldig nyttig i forhold til å kunne anslå noe som helst ang. verdi.
  • Det ligger nok mye der ja, og ser man på Fender, har tilsvarende skjedd der.
  • Påstand: ekstemt lav dollarkurs i den perioden gav oss kunstig lave priser på Gibson. 
  • Tja... De har jo gått opp og ned selvsagt. Men se 2012/13 priser brukt. Kjøpte R7 brukt til 13000, med kvittering på 18000 ny. Og R8 lå fra 18-22 brukt(ikke nødvendigvis de «fryktede» 2012 modellene)  Men brukt CS, CC har jo blitt spinnvilt.  Noe sier meg de vil fortsette å stige mtp priser på nye CS og kommende ML
  • At prisene har skutt i været, er vel bare delvis sant? Les Paul Standard kostet vel over 30k for et par år siden? Nå får du '50s og '60s Standard for rundt 25k. Men ja, dyrt er det jo uansett. CS Reissues har steget betydelig, og jeg kan se for meg at Murphy-lab gitarer ikke akkurat kommer med kampanjepriser. 😅
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.