Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gahr

Medlem
 • Innholdsteller

  1 294
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

Gahr vant dagen sist Juli 30 2020

Gahr hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 607 Excellent

Om Gahr

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 242 profilvisninger
 1. Den til venstre er en 1965 GA-5 Skylark (10 W), lett modifisert (byttet noen kondensatorer og høyttalerelement), og den til høyre er en 1959 GA-20T (15W, også uoriginalt element).
 2. Kosekroken begynner dessverre å bli full... Hentet hjem et 4x12 Vox kabinett som stod på jobb til bruk med Selmer Treble ‘n’ Bass 50-toppen min. Ikke akkurat den perfekte stue-rigg, men moro lell. Den kan skimtes bak gitarene. Det største problemet med at kroken er full er at det gjør det vanskelig å legitimere flere gitarkjøp overfor min bedre halvdel...
 3. Knallsjappe. Og så har de øl!
 4. Apollon platebar leverer på døra for tiden. Live-plata til Audrey Horne er feeeet.
 5. Aha! Det har jeg aldri tenkt på, faktisk...
 6. Det varierer en del fra SG til SG. Jeg opplever ingen neck dive med hverken Junioren, Standarden eller Derek Trucks gitaren, kun SG-II-en som vipper. Men personlig har jeg aldri brydd meg, så for meg er det ikke et problem.
 7. Den Beste Ideen. Finnes ingen kur.
 8. Det skal være en switch bakpå forsterkeren som lar deg velge mellom 8 og 16 ohm, så du kan bruke begge deler hvis du velger å bruke kabinettet som eksterne høyttalere. Bruker du det i tillegg til de interne høyttalerne MÅ du velge 16 ohm.
 9. Siden man nå engang er stuck hjemme tenkte jeg anledningen var perfekt for å ta et oppdatert familiebilde av Gibson SG-ene mine. Fra venstre til høyre: 1963 EB0, 1965 Junior, 1965 Standard, 1975 SG-II, 2014 Derek Trucks Signature. EB0-en er 100 % original, ellers har alle noen uoriginale deler.
 10. Fikk de siste delene til ‘65 Standard SG-en i dag. Må si meg fornøyd med denne. Nå mangler jeg bare en vintage SG Special, så får kanskje sjelen fred...
 11. The Macc Lads! Rørende vakre tekster fra de gutta der! De var soundtracket til mangt et rølpe-vorspiel i studietiden. Låter som «Sweaty Betty», «Beer & Sex & Chips & Gravy» og «Charlotte is the Biggest Slag in Macc» er udødelige klssikere.😅 Gitaristen the Beater hadde forøvrig en fet SG.
 12. Jeg har ikke elektronikk foreløpig. Tusen takk for tilbudet, men kommer til å kjøpe noe relativt snart, så du trenger ikke ta deg bryet med å sende noe.
 13. Pickups er Gibson patent sticker pre T-Tops fra 1964/65. Ikke originalt fra denne gitaren, men de samme som ville vært i den om den var ny. Båndene er, så vidt jeg kan se, originale. Ganske så lave. Har nylig fått en båndjobb, så de er i det minste jevne. Funker i alle fall finfint.
 14. Fikk et sett tunere fra Crazyparts i går, så jeg strenget opp gitaren for et kjapt setup. Fin og lav action, halsen føles omtrent som SG junioren min (også 1965), bare litt tynnere. Ingen klirring i båndene. Etter en kjapp omgang med filing av nuten holder den stemmingen greit ved lett bruk av Vibrolaen. Har bestilt tenon cover og bakplate, og kjenner jeg klør i fingrene etter å få satt inn elektronikk. Lønningsdagen må forte seg å komme... Er det forresten noen som har en svart Gibson poker chip (sølvfarget skrift), gjerne en gammel og slitt en, å selge meg?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.