Gå til innhold

Gahr

Medlem
 • Innholdsteller

  774
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Gahr vant dagen sist Januar 24

Gahr hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

749 Excellent

Om Gahr

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

766 profilvisninger
 1. Jeg er svak for "Domino" fra "His Band and the Street Choir" fra 1970. Ikke noen typisk gitarlåt, men fett komp fra John Platania.
 2. Gahr

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Ah, Rick Parfitt er en undervurdert herre. Digger denne. Med Parfitt på en Fender Bronco, ser det ut som. Ellers presenterer Hound Dog Taylor noe av den feteste bråkelyd jeg kan forestille meg:
 3. Gahr

  NGD / Review - Les Paul Classic

  Personlig liker jeg nikkel.
 4. Gahr

  NGD / Review - Les Paul Classic

  Grattis. Meget smukk gitar.
 5. Gahr

  OX4 humbuckers

  Mine er A5, 7,9k i hals og 8.14k i bro. Ikke spesielt «hotte» tall, men nå er det jo ikke egentlig så viktig med Ohm-tallene da. De gir god trøkk og driver ampen fint, men klarner pent opp når man skrur volumet på gitaren ned litt.
 6. Gahr

  OX4 humbuckers

  Jeg har et OX4 Hot Duane-sett i Derek Trucks SG-en min. Kjøpte dem for ikke så lenge siden da Gitarhuset hadde dem for salg med 40 % rabatt. Liker dem svært godt. Veldig fin balanse mellom bro- og halsposisjon. Smooth og feit lyd. De Gitarhuset har for øyeblikket er vel "standardutgaven" av humbuckerne? Jeg antar det er bra saker, men hvis du bestiller direkte fra OX4 kan du velge litt forskjellige specs (f.eks high, low eller medium wind og magnettype A2, 3, 4 eller 5), så jeg ville i alle fall spurt litt om specsene på dem de i butikken.
 7. Som nevnt av Germaniumkiden lenger oppe, Tyson Tone har noen fine P90-er. Har for øyeblikket en 60 Wraptail Hot Wind i en Les Paul Jr, Låter knall.
 8. Gahr

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Skulle ikke overraske om det er en fake sak, men det hadde jo vært litt kult, da. Joe Bonamassa eier jo snart hver eneste vintage Gibson likevel, så det neste steget er jo selvsagt å eie hele firmaet.😀
 9. Meeeeen, er den ferdig hvis du ikke får testet den? Jeg hadde blitt gal hvis jeg ikke hadde fått hørt hvordan en gitar jeg selv hadde satt sammen låt.
 10. 1. Bytter vel oftere enn jeg bør, men det er liksom noe av moroa med gitaren. Liker å bytte magneter også... 2. Throbak, OX4 og Tyson Tone er vel de jeg har vært aller mest fornøyde med til nå, men jeg klager ikke særlig over Gibsons heller. Skal dog gjerne innrømme at jeg egentlig har for liten erfaring til å uttale meg bastant.
 11. Gahr

  Kule trommer

  Stått for lenge i sola?
 12. Gahr

  Your most evil guitar !

 13. Gahr

  Your most evil guitar !

  Er ikke så veldig evil, men en svart SG Future Tribute er nok det ondeste jeg greier å finne.
 14. Jeg klarer ikke å se helt hvordan det at du er fra Asia men bor i Norge skal ha noe å si for hva som er rett og galt her. Men det kan jo ha noe å bety for hvordan du personlig opplever musikk, siden du kanskje har en bakgrunn som er ulik en som har tilbragt hele livet i en og samme kultur. Men da koker det igjen ned til personlige erfaringer, ikke absolutte "sannheter" basert på toneart. At tall noen steder oppfattes som hellige, hva skal det bety for følelser i musikken? Det er jo ikke uvanlig å bruke uttrykket "magisk" om musikk, men da er det som oftest ikke ment bokstavlig. Hva som ses på som hellig er også kuturbestemt/personlig, ikke universelt.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.