Gahr

Medlem
 • Innholdsteller

  703
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Gahr vant dagen sist Januar 24

Gahr hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

690 Excellent

Om Gahr

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

651 profilvisninger
 1. NAMM 2018-tråden

  Hahahahaha! Selvfølgelig! Kom den med støttehjul, forresten? Hvis man snakker om neck dive med den gitaren der er det vel mest fordi man kan risikere å brekke nakken når man spiller på den.
 2. NAMM 2018-tråden

  Rick Nielsen kjøper den glatt.
 3. NGD - Goldtop

  Kjøpte denne av vår egen @Sugardaddy65. Kjapp og god service fra den karen, han fortjener ros! Posten må også ha hatt en ekstra god dag, for den kom fram dagen etter den ble sendt. En 2011 Gibson Les Paul Traditional 1960 Goldtop,. Har en SD Seth Lover i bro og 57 Classic i hals. Har hatt et brudd i headstocken,men det er fint reparert, og gitaren er finfin å spille på. Noen ganger er det ekstra moro å kjøpe bursdagspresang til seg selv (til og med lang tid på forskudd).
 4. Vis oss din SG.

  Er det noe galt med Willy Wonka også nå!😀
 5. Vis oss din SG.

  Kan ikke noe for det, men jeg synes Zoot Suit SG-ene er utrolig kule! Ser jo egentlig helt latterlige ut, men likevel fete.
 6. Reverbpedal, anbefalinger?

  Hva synes folket om Catalinbread Talisman? Etter å ha sett en del videoer må jeg si den virker fristende. Har aldri testet den selv, men liker det jeg hører.
 7. Vinyl-tråden!

  Etter omtrent å ha slitt ut de gamle eksemplarene mine gikk jeg på Platekompaniet og kjøpte fire Fleetwood Mac-skiver på fredag. "Fleetwood Mac", "Mr. Wonderful", "Then Play On" og "The Pious Bird of Good Omen" har alle snurret flittig på platespilleren her i helga.
 8. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Ledende og ledende, men er det noen som kjenner til James Band fra Kristiansand? Trond Breen spiller gitar og står for vokal. Meget bra.
 9. Fant nettopp gjen et gammelt opptak fra et band jeg spilte i i studietiden, med det "flotte" navnet "Dobergirl". Vi spilte låta (som er signert undertegnede) inn på Verftet i Bergen en gang i 1998 eller 1999. Skranglete og ikke helt tight, men jeg synes faktisk det er en litt kul låt. Bandet holdt ikke på lenge da studier måtte prioriteres, jeg måtte få avsluttet hovedoppgaven min og hadde ikke tid. Jeg synger og spiller gitar. Så vidt jeg husker ble den gjort i ett take, kun gitarsoloen ble overdubbet. Jeg spiller på min gamle Gibson SG-II, gjennom en eller annen Marshall-kombo (så vidt jeg husker) som stod i studioet. Lenge leve amatørband!
 10. NGD=)

  Meget pen. Gratulerer! Digger toppen, har en svakhet for Les Pauls uten heftige flammer.
 11. Vis oss din SG.

  490R er knall, men jeg har ikke klart å bli helt fornøyd med 490T. Har du noen triks for å få den til å matche broren i halsposisjonen?
 12. Meget pen, den gitaren der! Hvordan låter den? Og lett off-topic: Er det et tegn på at jeg er yrkesskadd når jeg tenkte "hvorfor har en gitarmaker som lager gitarer for Robert Fripp kurs i hjemmebrygging?", da jeg leste dette?
 13. Hva skal jeg gjøre?

  Hva slags musikk er det du ønsker å lære å spille? Kanskje det beste er å ta noen timer hos en dyktig gitarlærer?
 14. NGD: Gibson Les Paul R8

  Gratulerer. Utrolig fin gitar.