Gahr

Medlem
 • Innholdsteller

  744
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Gahr vant dagen sist Januar 24

Gahr hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

723 Excellent

Om Gahr

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

687 profilvisninger
 1. 1. Bytter vel oftere enn jeg bør, men det er liksom noe av moroa med gitaren. Liker å bytte magneter også... 2. Throbak, OX4 og Tyson Tone er vel de jeg har vært aller mest fornøyde med til nå, men jeg klager ikke særlig over Gibsons heller. Skal dog gjerne innrømme at jeg egentlig har for liten erfaring til å uttale meg bastant.
 2. Kule trommer

  Stått for lenge i sola?
 3. Your most evil guitar !

 4. Your most evil guitar !

  Er ikke så veldig evil, men en svart SG Future Tribute er nok det ondeste jeg greier å finne.
 5. Bump. Ny pris: Kr. 1500,- Fortsatt inkl. frakt.
 6. Selger et sett Bare Knuckle PG Blues humbuckere. Meget pent brukt. Ute av fase i midtposisjon. Papirene sier 8,1k og 7,3k i hhv. bro og hals, egne målinger viser 8k og 7,2k. A2 magneter. Låter meget pent. Annonsen på Finn kan sees her: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=116820834&fks=116820834 Sender gjerne. Frakt inkludert i prisen. kr. 1600,-
 7. Jeg klarer ikke å se helt hvordan det at du er fra Asia men bor i Norge skal ha noe å si for hva som er rett og galt her. Men det kan jo ha noe å bety for hvordan du personlig opplever musikk, siden du kanskje har en bakgrunn som er ulik en som har tilbragt hele livet i en og samme kultur. Men da koker det igjen ned til personlige erfaringer, ikke absolutte "sannheter" basert på toneart. At tall noen steder oppfattes som hellige, hva skal det bety for følelser i musikken? Det er jo ikke uvanlig å bruke uttrykket "magisk" om musikk, men da er det som oftest ikke ment bokstavlig. Hva som ses på som hellig er også kuturbestemt/personlig, ikke universelt.
 8. Les Paul - Pickguard eller ikke

  Rosa Vox curly. Direkte nydelig er den.😀
 9. Ok... Altså: Spørsmålet om hvordan musikk knyttes til følelser er selvsagt interessant. Det er jo nettopp derfor vi lager musikk; det appellerer til følelser. Hva de er i musikken som bringer frem de forskjellige følelsene hos folk vil variere basert på erfaringer. Dette er det interessant å se på og diskutere. Men når du tar utgangspunkt i at forskjellige tonearter er tristere enn andre (som a "E er tristest") eller at "damer har mer følelser enn menn" så blir det hele ganske annerledes. Hvorfor skulle en bestemt lydfrekvens fremkalle sterkere følelser enn en annen? Når man setter sammen tonene (til f.eks. en melodi i dur eller moll) vil det vekke forskjellige følelser hos folk, men det vil ikke være på grunn av tonearten som sådan, men fordi ens musikalske erfaringer (avhengig av kulturbakgrunn, hvilken musikk man har vokst opp med osv.) har lært oss hvilke følelser som knyttes til uttrykket. Hvis det ikke er noe sånt som dette du tenkte på da du startet tråden bør du forklare hva du egentlig tenkte, for det er ganske vanskelig å se hvor du vil hen her.
 10. Startet med regelrett??? Jeg brukte ordet i betydningen "definitivt", "totalt", "direkte". Altså som i at påstanden om at kvinner har mer følelser enn menn er totalt vås.
 11. Jeg lurte selvagt på hva du mente med kommentaren om "regelrett". Mitt poeng er at din påstand om at damer har mer følelser enn menn ikke stemmer. Jeg mener også at det ikke er noe som helst som skulle tilsi at enkelte tonearter påvirker følelsene mer enn andre, når de ikke står i en sammenheng.
 12. Les Paul - Pickguard eller ikke

  Er mer og mer tilbøyelig til å være enig, selv om jeg i utgangspunktet alltid har likt goldtops med plekterbrettet på. Har en mistanke om at jeg er en svak sjel og har latt meg påvirke av Duane Allman.
 13. Les Paul - Pickguard eller ikke

  Så, av eller på?