Gå til innhold

Gahr

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Gahr vant dagen sist Januar 2

Gahr hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 399 Excellent

Om Gahr

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 054 profilvisninger
 1. Har sett annonsen din, ja. Skulle gjerne hatt tak i et sånt kabinett!
 2. Foretrekker Johans video framfor den der, ja... Jeg var så "heldig" å få med meg en Rune Rudberg-konsert via bakgården på Rubinen nattklubb i Bergen i studietida. Bygården jeg bodde i delte bakgård med Rubinen. og de hadde bakdørene åpne under konserten. Vi hadde i alle fall øl å trøste oss med.
 3. En fyr som spilte i the Quarrymen.
 4. Kjøpte nettopp en 1967/68 Selmer Treble N Bass 50W topp fra en kar i England. Ankommer etter planen Fyllingsdalen neste onsdag. Er det noen på forumet som har erfaringer med Selmer sine amper? Ble mye brukt på 60-tallet i Storbritannia, men ble aldri like kjent som Vox og Marshall. Gleder meg som en unge selv. Hjemme i stua kommer den mest sannsynlig til å bli brukt som bassmp, men ser for meg at den vil erstatte Vox AC30-comboen min til gitar. Johan Segeborn har en fin video hvor han tester en Treble N Bass fra tidlig 1970-tall (med unntak av utseendet, vel omtrent identisk med den jeg har kjøpt):
 5. Gahr

  Dagens gitar

  Den SER jo ikke akkurat dårlig ut heller. Meget smukk sak.
 6. Gahr

  Dagens gitar

  Alternerer mellom bassen som kom i går og Derek Trucks SG-en som fikk ny Vibrola i dag. Litt moro skal man jo ha.
 7. Gahr

  NBD!

  2020 har levert bra så langt!😁
 8. Gahr

  NBD!

  Denne ramlet inn i dag. En 1963 Gibson EB-0. Etter et kjapt setup, litt rengjøring og noen omganger kontaktspray i pots og jack låter den finfint. Akkurat så mye oomph! som forventet fra en mudbucker. Så vidt jeg kan se er den stock, men en tidligere eier har vært rundhåndet med skjerming av elektronikken. God og tjukk hals, og bakelitt-deksel på pickupen, slik EB-0 hadde fra 1961 til tidlig '63. (Er det forresten noen som vi kjøpe Epi bassen min? Selger den for en 1000-lapp.) Til og med kona er fornøyd med denne!
 9. Jeg trenger et sett short scale flatwoud basstrenger. Er det noen som har noe å anbefale, og hvor finner man slikt? Er det noen butikker i Norge som har sort scale flatwounds på lager?
 10. Årets julepresang til meg selv. Gjenutgivelse av alle Van Halens japanske singler fra 1978-84
 11. Hva vil du anbefale til polering av en satin finish?
 12. Gahr

  Dagens gitar

  Juleølet er heldigvis ferdig, ja. Tror det siste skal tappes i morgen. Det "meningsløse" i det er selvsagt at det meste jeg gjør ikke egentlig bedrer spillbarheten på gitarene mine, men det er tilfredsstillende i seg selv. Og gjør forsåvidt at jeg spiller mer enn jeg ellers ville gjort. Neste prosjekt er å Duane Allman-ifisere ferdig Goldtopen min...
 13. Gahr

  Dagens gitar

  Satte på nikkel tailpiece og ABR-1 thumbwheels til Derek Trucks SG-en min. Jeg tror jeg lider av et kronisk modde-syndrom, men nå er jeg faktisk ferdig med å mekke på akkurat den gitaren (før noe eventuelt går i stykker...). Målet har vært å "1964-ifisere" den mest mulig (uten å sette på Vibrola og tette hull til studs). Det eneste som ikke er byttet er vel knotter og poker chip... Helt meningsløst å holde på sånn, men det er moro.
 14. Gahr

  Dagens gitar

  Steike! 1962? Så så strøken ut at jeg var sikker på den var ny...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.