Gå til innhold

007

Root Admin
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

007 vant dagen sist Mai 16

007 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

163 Excellent

Om 007

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

91 profilvisninger
 1. Av en eller annen årsak virker det som om det var flere musikkforretninger for noen ti-år siden. Også mindre steder kunne skilte med butikken der du kjøpte plater, lyttet til den siste musikken og handlet det instrumentet du var på jakt etter. Ikke dermed sagt at det å kjøpe en gitar var fort gjort. Du brukte lang tid, testet ut mange gitarer for å finne den som satt perfekt i hånden og den som lot deg gjøre de beste overgangene mellom strengene. Prosessen tok timer i flere dager - dersom du på forhånd visste hva du skulle ha. Det å handle på nett har ikke endret denne prosessen. Det tar uker før du bestemmer deg og testingen har kanskje blitt vanskeligere. Netthandel Nettbutikkene har ofte store sortiment og gode priser. Dette er en kombinasjon som vanligvis ikke er realiserbar, i hvert fall ikke om du skal tjene penger. Det som vanligvis skjer hos en nettforhandler er at han ikke har gitarene på lager. Når et salg er gjort, videreformidles det til leverandøren eller en grossist som sender varene til deg på vegne av nettbutikken. Når nettbutikken slipper å investere i et stort lager, kan han sette ned prisene og gi deg gode tilbud. Det første negative som slår deg med netthandel er muligheten til å prøve gitarene.. Manglende mulighet til å teste er kanskje den hyppigste årsaken til at folk velger ikke å handle på nett og det på tross av muligheten til å få gode priser. Finnes det muligheter? Det jeg gjør er å lage en liste over alle de gitarene som passer min musikksmak og stil. Så sjekker jeg med leverandørene om det finnes forhandlere her hvor jeg bor eller i mitt nærområde hvor jeg kan prøvespille på gitarene. Når testingen er gjort og valget er tatt, kan jeg handle min nye venn på nett. Angrerett Husk at du ved netthandel i Norge har 14 dagers angrerett. Du behøver ikke begrunne hvorfor du angrer deg. Benytter du deg av angreretten skal du sende eller levere gitaren tilbake til forhandler og han skal gi deg tilbake kjøpesummen. Du som kjøper må står for transportkostnadene.
 2. @CastorFiber: det er noe kødd med Google Ads, som gjør dette. Jeg har prøvd meg på en superspansk en nå, vil du være grei å prøve igjen?
 3. Logge ut, logge inn, tømme cache, tømme alt mulig - fortsatt samme problem ?
 4. Det finnes uendelig mange covra versjoner på Youtube, med særdeles varierende kvalitet. Men jeg tenker å dra frem en jeg synes er, for meg som ikke spiller gitar, ganske god. Har du en favoritt? Og vil gjerne høre dere som kan gitar kommentere denne videoen, så jeg får noe faglig input.
 5. Artig! Er det EZDrummer? Fikk litt Zappa-feeling av Butterflies.
 6. Dere som fortsatt ser annonser etter å ha kjøpt medlemskap, logg ut og inn igjen, og evt send meg screenshot av annonsene på PM (så jeg ser plassering osv).
 7. Nå bør det være OK?
 8. Hei, Så omdøper vi herved "Støttemedlem" til "Annonsefritt". Det betyr at man betaler en sum, slik som før, og får annonsefri visning av forumet. Her må det påregnes litt lugg til jeg er blitt kjent med alle kriker og kroker, men det kommer seg. Det betyr også at dette forumet denne tråden ligger i, endres fra "Støttemedlemmer" til GitarNorge PRO. Dette blir plassen for deg som: Vil være med å utvikle GitarNorge videre med ideer, innspill osv. Kan lufte ting som ellers kanskje ikke trenger ligge public (fortsatt relatert til gittttar) Et høyere nivå av musikkrelaterte saker I tillegg, gir medlemskapet følgende fordeler: Du vil ikke se annonser Vi tar sikte på å komme med egne rabattkoder for medlemmer her til utvalgte norske nettbutikker Du får mulighet til å redigere innleggene over en lengre periode Du sørger for en trygg og stabil videre drift av GitarNorge – Norges største og beste forum for gitar og tilbehør Medlemskap til "Annonsefritt" og automatisk tilgang til GitarNorge PRO gjøres via denne siden.
 9. Vil du sende meg et screenshot?
 10. Er det OK nå? Er dette også OK nå?
 11. Roliger gutter, det justeres og tweakes. Hold ut, det blir bedre.
 12. Neida, det er aktivert, men ikke promotert. Så all good. 🙂
 13. Jeg vil absolutt ikke oppfordre til å klikke på annonser, da det er i mot Google sine retningslinjer. De er sabla strenge der (ref Resett.no de siste ukene, hvor Google går bare inn å stenger annonsemulighetene, og resett taper tusenvis av kroner i måneden).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.