Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

007

Root Admin
 • Innholdsteller

  145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

007 vant dagen sist August 18

007 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

266 Excellent

Om 007

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

596 profilvisninger
 1. Vingårder over hele verden Vin produseres over hele verden, og du kan nærmest reise hvor som helst og finne en vingård man kan besøke. Sør-Afrika, Chile, California, New Zealand og ikke minst europeiske land som Frankrike, Italia og Spania er alle steder som produserer populære vintyper, og hvor vingårdene ligger på rad og rekke. Til og med her hjemme i Norge finnes det vingårder og vinproduksjon! Alle disse vingårdene har startet opp med noen som har hatt en drøm om å produsere vin, og å tjene penger på sin vinproduksjon. Enten denne drømmen startet opp for flere generasjoner
 2. Tenker vi er ferdige med julesanger nå, hvis ingen har noe konstruktivt å bidra med.
 3. Jeg likte dette. Forøvrig sangen jeg ønsker skal bli spilt i min begravelse - kanskje verdens vakreste låt, i mine øyne. Så ja, det er store sko å fylle! Soloen ble litt "bluesy" med tanke på timing, men det er jo en smakssak.
 4. Men hvorfor gjør du det? (jeg så det ble generert en faktura i dag, men bare la den være?)
 5. Da er det tilgjengelig i menyen i toppen av siden: https://forum.gitarnorge.no/nettbutikker/
 6. Jeg beklager, men dette forstod jeg ikke helt.
 7. Det ramlet inn flere bugs på PM, så jeg deaktiverte det gamle temaet. Litt kort tilvenning for folket, men jeg hadde dessverre ikke noe valg.
 8. Lagde en løsning på det, som fungerer på desktop og mobil. Stor blå knapp under "innholdet" på en side. På mobil blir det under innhold, og før annonser og sidestolpe (som på mobil kommer under "main content".
 9. Beklager, det var en feil herfra, det er fikset nå (ved reload, evt logg ut og inn) Ang "til toppen", må jeg se mer på det.
 10. Kan dere ta en screenshot av det gamle temaet, hvor den knappen er? Jeg klarer faktisk ikke å finne den igjen, på det gamle temaet?
 11. Det kommer ikke til å bli gjort endringer på det gamle temaet, dessverre. Bytt til det nye, så tror jeg du blir fornøyd.
 12. (jeg kan fjerne det gamle temaet, men da blir det jo et helvetes ramaskrik her, og det orker jeg ikke ) så derfor blir det en "overgang" til folk har fått dette med seg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.