Web Analytics
Gå til innhold

007

Root Admin
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

007 vant dagen sist Mai 6

007 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

248 Excellent

Om 007

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

446 profilvisninger
 1. Det er merkelig, du skal ikke se dette. Vil du være grei å logge ut og inn igjen, og evt slette cookies?
 2. Hva skal slettes og hvorfor? Send det på melding, evt.
 3. Lokalt, som "hos deg", på enhetene dine. Det er ikke målbare forstyrrelser, så det må være noe annet. Jeg er dessverre tom for gode råd.
 4. Det var vanskelig å ha noen forventninger til hva dette skulle bli, da det var ganske nytt for meg. Men ja; det som har gledet meg mest, er den virkelig harde kjernen som besøker forumet opp til flere ganger om dagen – og bidrar på alle mulige måter. Det synes jeg er usedvanlig moro!
 5. Jøss, har det gått et år allerede!
 6. Det virker som det må være noe lokalt, i så fall - det er veldig vanskelig å feilsøke. Jeg overvåker nettsiden 24/7 med mine egne systemer, og jeg finner bare ikke noe feil
 7. Ikonet i KISS KISS ble startet i 1973 av Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss og Ace Frehley. Gene Simmons som er selve ikonet i KISS er bassist og medsanger i hardrockbandet. Han er kanskje ikke på samme nivå som musiker slik som alle Ace-erstatningene har vært. Men sceneshowene hans med demonaktig kostyme og sminke. Hans lange tunge, som han ofte stikker ut mens han opptrer. Samt spytting av ild og blod utgjør det til en helhet. Spesielt når han i tillegg spiller på en bassgitar utformet som en øks, slik som Kramer Gene Simmons Axe. Distinkt stemme Det ikke en stor overraskelse hvorfor Paul Stanley forble Kiss hovedvokalist. For med en slik særegen sangstemme har Paul Stanley trofast fulgt KISS alle årene. Paul Stanley fikk sin første gitar bare 7 år gammel. Han har spilt på både Washburn-gitarer og Silvertone-gitarer. Og nå spiller han en Ibanez, som er en solid kroppselektrisk gitar. Den allsidige gitaren Ace Frehley var opprinnelige hovedgitaristen i KISS og spilte alltid en Gibson Les Paul gitar. Gibson Les Paul er en kroppselektrisk gitar i mahogni som først ble solgt av Gibson Guitar Corporation i 1952. Og med Fenders Telecaster og Stratocaster var det en av de første masseproduserte elektriske kroppsgitarer. Typen har blitt brukt i forskjellige musikksjangre, inkludert rock, country, pop, soul, rhythm and blues, blues, jazz, reggae, punk og heavy metal. Ace Frehley var også kjent for å bruke ulike typer spesialeffekter. Slik som en Gibson Les Paul-gitar som ga røyk og pyro. Da Ace Frehley forlot KISS på 80-tallet, ble han erstattet med gitaristen Vinnie Vincent. KISS hadde behov for en mer 80-talls preget pyroteknisk gitarist. Vinnie Vincent spilte først gitarer fra Charvel/Jackson Guitars. Og senere designet han med Grover Jackson en rosa gitar utformet med "double shark fin", Jackson V guitar. Spilleautomaten I dag består KISS av Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer og Eric Singer. KISS er nå ute på sin siste turne. Og 17. juli 2020 vil det amerikanske legendariske hardrockbandet KISS ha sin aller siste konsert. Men fortvil ikke liker du å spille spill, kan du nå både spille med KISS ™ spilleautomat på nettcasino og høre låtene. Og jo større gevinst, desto lengre og mer imponerende er gitarsoloene.
 8. Finansiering gir god investering En gitar som er i stand til å uttrykke din musikalske visjon og lyd er selve nøkkelen. Men ofte har også profesjonelle gitarer en tendens til å være ganske så dyre. For mange blir valget en billigere gitar og som kanskje ikke vil gi deg det du ønsker. Derfor vil det i slike situasjoner være en god investering å finansiere kjøpet i form av et forbrukslån. Så instrumentet gir deg muligheten til å utvikle dine musikalske evner, gjøre profesjonelle innspillinger eller ha minneverdige konserter. Det billigste er best? Fra et personlig økonomiperspektiv kan det være lurt å unngå å bruke for mye penger på den første gitaren du kjøper. Da det er ikke sikkert om du kommer til å spille gitar videre eller at du vil bruke den regelmessig. Kanskje bestemmer du deg for å gi opp denne hobbyen etter bare noen uker for så å gå videre til en annen. Fra dette perspektivet er det fornuftig å begrense budsjettet ditt til en viss grad. Men selv i en slik situasjon skylder du deg selv å lære og spille gitar ved å bruke et ekte instrument og ikke et leketøy. For det finnes uttalige gitarer som knapt fortjener tittelen - noen ganger til og med gjenstander som ligner instrumenter, men som ikke har de grunnleggende funksjonene. Hvorfor forbrukslån? Hvis du har spilt gitar i mer enn ett år og forventer at du fortsetter å gjøre det på ubestemt tid, bør du skaffe deg en god gitar. Slik at resultatene fra å lære å spille er avhengig av hvor mye tid du bruker på å øve, så vel som hvor mye penger du bruker på å anskaffe et kvalitetsinstrument. På markedet eksisterer det en rekke mange tilbydere av lån slik som forbrukslån. Her kan du sammenligne og finne de aller beste forbrukslån. Nettsiden kan hjelpe deg å velge det forbrukslånet som passer best for deg. For oppnår du vilkårene til å ta opp et forbrukslån, er du straks nærmere drømmen og et steg videre til å spille på scenen med de store stjernene.
 9. Jeg oppgraderte til siste versjon på onsdag, så det kan være derfor det ikke fungerte for deg, @juzzizhow.
 10. Altså. Det funker, men ikke den instawidgeten som var på en underside før (latest topics eller lignende). Den som ble linket til over her, støttet ikke hashtags direkte ut av boksen, men krevde konto.
 11. Takk skal du ha @Naigewron! Har fjernet den nuh.
 12. Yo! Hvor er denne Insta-feeden? Jeg har problemer med å finne den igjen.
 13. Vi kjører en løsning på Invisions egne servere hvor de holder oppsikt automatisk mot sånt, så vi skal være i trygge hender
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.