Gå til innhold

Evil_Caprino

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 409
 • Ble med

 • Dager vunnet

  12

Evil_Caprino vant dagen sist August 28 2019

Evil_Caprino hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 010 Excellent

Om Evil_Caprino

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

3 024 profilvisninger
 1. Tror det må være noe sånt. Alle andre nettsteder funker som vanlig.
 2. Har prøvd det. Funka ikke. Er like tregt på alle plattformer både borte og hjemme.
 3. Det er mer som det låser seg. Og så plutselig løsner det. Og så låser seg igjen.....
 4. Opplever stor treghet her. Uansett om jeg trykker på "ulest innhold" eller trykker bakover. Laster tregt, opptil ett halv minut på det verste. Har fiber hjemme, men det er også samme problem uansett hvor jeg er. Samme om jeg bruker pc, andoid eller ios. Hva kan det komme av tro? Har vært sånn i noen uker nå.
 5. Det er opprinnelig en freted hals som noen har fjernet båndene på.
 6. Her gikk du litt fort frem. Har du lyst å fortelle litt mer inngående hvordan du gjorde det? Og om det var noe etterarbeid. Har en Jazzbass hals uten bånd som jeg tenkte kanskje å sette inn bånd i. Tror jeg slår fra meg å lage fretless. Såg ut som litt mye jobb, dessuten så tror jeg den blir lite brukt hvis jeg går for fretless. Artig i 10minutter, så blir den satt unna for godt, tipper jeg.
 7. Deluxe er vel kanskje en mer moderne Strat ja. Locking tuners osv. som du skriver. Annen radius også tror jeg. Tror jeg skal gå for en mer moderne denne gang. De mer vintagepregede Stratene har ikke funka helt for meg.
 8. Jakten på en god Strat fortsetter. Noen som har noen erfaringer med American deluxe?
 9. Dagens stueamp. Takk for tipset @Welhaven (iht en annen tråd her). God vreng og veldig fin renlyd. Med litt crunch og svak delay så funker den som best. Går på batteri (og strømforsyning). Mulighet for å koble musikk inn og headset ut. Og det for prisen av 6 halvlitere på byen.
 10. Akkurat dette opplever jeg også på min 61 RI. Har også tenkt tanken å bytte den ut med en Standard. Har hatt to Standarder før, og de passet meg egentlig litt bedre. De er vel litt større også, er de ikke? Tykkere?
 11. Den ja. 60 kr. måneden såg jeg men.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.