germaniumkid

Medlem
 • Innholdsteller

  3 061
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  120

germaniumkid vant dagen sist August 29

germaniumkid hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 435 Excellent

1 følger

Om germaniumkid

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 287 profilvisninger
 1. germaniumkid

  Er justering av akustisk gitar noe for amatører?

  Relief i halsen kan også gi høy action. Jeg ville sjekket dette først før jeg evt begynte pusse ned sadel.
 2. germaniumkid

  LP Standard faded 2005-2008 Burstbucker Pro pickups ?

  Skjønner ikke hatet mot BB pro`s. Min oppfatning: Litt tightere og moderne kontra BB1 og BB2 (som jeg liker skikkelig godt), men fortsatt i et slags vintage bucker-land. Tipper det er A5 kontra A2 i BB1-2.
 3. germaniumkid

  (Kjøpes) bridge humbucker i sort/creme

  Jeg har noen gamle Super Dists liggende på verkstededet både i cream og sort om jeg ikke husker feil. Usikker på om de er F-spaced. Kan sjekke om det er av intr.
 4. germaniumkid

  Anbefalinger på digital delay

  Okei, kontroversielt men jeg fikk nettopp Nux Tape Core Delay i posten fra Kina. Må innrømme at dette er jæsklig mye dealy til syvhundreogfemtikroner.
 5. Swamp ash er ikke en spesiell type ask men blir brukt av instrumentbyggere til å beskrive en lettvekts ask hentet fra trær høstet fra fuktige steder, gjerne sumper. Treet har derfor større porer og blir derfor også lettere
 6. germaniumkid

  (Kjøp) Kabinett 1x12"

  Tube Town= Europas største leverandør av rør og deler til forsterker og høyttalerbygging. EV12L= klassisk høyttalerelement fra Electro Voice. Hva da kosmisk?
 7. germaniumkid

  [SELGES] Yamaha SA-30 sunburst

  Interessert. Får du sendt meg noen bilder etterhvert?
 8. Jackson DK2 1997 MIJ kjøpt for 400,. Brukte noen timer på å shine den opp. Skiftet en del skruer og smådeler, fjernet rust og polert opp igjen. Solgt til en atten år gammel heavyrocker fra Bryne til 995,-
 9. germaniumkid

  Generelle spørsmål om Gibson ES335

  Det finnes masse info rundt omkring. Du peker egentlig til Gibsons historie nå og ikke bare ES335`s. Gibsons golden age (McCarty Era) varte til 1965. Etter dette ble det gradvis forandringer på ting og når Norlin tok over, var det et Gibson på sparebluss. (veldig enkelt og generaliserende fortalt) Denne siden er fin referanse med tanke på specs av vintage Gibson modeller: http://www.guitarhq.com/gibson.html Litt historie feks her: http://www.company-histories.com/Gibson-Guitar-Corp-Company-History.html
 10. germaniumkid

  Generelle spørsmål om Gibson ES335

  Det er ikke lett å sette en slik prisgruppering, her til lands er det kjøpers marked for tiden, men som Truckie sier, kan Reverb gi en indikasjon. Selv har jeg hatt en del 335`s opp igjennom, både litt eldre, Custom Shop og vanlige. Den ene jeg har nå og som kanskje er den aller beste jeg har hatt, er en helt standard (bortsett fra en sinnsyk flammelønnstopp) naturell `95 modell. En kan (som det også blir nevnt) kunne gjøre gode kjøp på sent seksti men CITES setter et hinder nå til dags. Den røde `68 ES 345 til høyre her kjøpte jeg fra USA i 2009 for $2600. Bakdelen med gitarer fra den perioden er at veldig mange har smal og tynn hals.
 11. germaniumkid

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Jeg har et par Ciocks under brettet mitt. Meget fornøyd.
 12. germaniumkid

  Baritone i drop C?

  Når det er sagt, kalles vel gitarer med 27" - 28" også bariton. Saken stiller seg vel litt annerledes da.
 13. germaniumkid

  Baritone i drop C?

  Drop C er i tighteste laget for en bariton. Jeg har en Squier Baritone (30") i studio som jeg stemte opp til vanlig C for en låt. Det likte ikke halsen og den ble erstattet med en vanlig gitar (25,5") live med 12-56 strenger.
 14. germaniumkid

  Mute Mutant - 80's retro-wave action-pop

  Ha! Visste ikke at Reidar var med på dette. Han har jeg også spilt med
 15. Jeg har hatt et par So Cal med Floyd og det er en del forumitter som har slike. Superstrat i ordets rette forstand og fornuftig priset. Det er meninger om at FR ikke er det beste på disse gitarene, men det kan skiftes eller som jeg forstår kan være aktuelt for deg, blokkes. Jeg har ikke testet de nye som er fra Mexico, de jeg hadde var japanere, men tror ikke de står tilbake for så veldig mye annet i den prisklassen. Det ligger et par på Finn med FR før øyeblikket, en San Dimas og en SoCal: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=127967499 (med Tremol-no) https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=126765373