germaniumkid

Moderators
 • Innholdsteller

  2 635
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  98

germaniumkid vant dagen sist November 23

germaniumkid hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 818 Excellent

Om germaniumkid

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

8 860 profilvisninger
 1. Verdi på Gibson Les Paul Robot Guitar

  Har nok det inntrykket jeg og ja. Dessverre hverken særlig lettsolgt eller særlig attraktiv. Det er jo lov å håpe synserne her tar feil.
 2. DAW anbefallinger til PC

  Bruker også Cubase Elements LE8. Fint til hjemmebruk og veldig kompatibelt med bandstudioet vårt som har en eller annen pro-variant
 3. Verdi på Gibson Les Paul Robot Guitar

  Har en bekjent som kjøpte en slik for 5000,- for noen år siden. Han røsket ut alt av robot-ting. Det ble en grei gitar til slutt
 4. Hals fra Guitar Fetish

  har kjøpt litt hardware og mikker derfra som jeg synes holder decent kvalitet. Kjøpte også en slik en Xaviere JM-gitar da dollaren var så lav og ble imponert over alt (tatt prisen i betrakning) bortsett fra hals som hadde den dårligste fretjobben jeg noensinne har sett på en gitar. Man kunne nesten raspe gulrøtter på båndene.
 5. ES 335

  ES335 er i utgangspunktet laminat og ikke heltre. Ergo ikke like sensitiv. Dette med luftfukter er nok også litt stedsbestemt. Her på Jæren er det ikke store variasjonene og jeg har aldri tenkt på det som et behov. I innlandet derimot
 6. Endelig eget verksted

  Mock up. Prøver å bruke ting jeg har liggende og jeg tror søren meg jeg har alt bortsett fra poker chip og truss rod cover. Bridge pu er en gammel DiMarzio PAF og neck en vellydende japaner i samme landskap. stop tail og bridge er Tonepros æ, naturlig aget. Gøy prosjekt.
 7. Charvel So-Cal

  Den gitaren er så inni hampen bra.
 8. Tema: Volum på amp eller pedaler?

  Steve "Lips" Kudlow spiller på Silverface Twins og DS1. Ikke ulikt Grunge-riggen min på nittitallet
 9. Endelig eget verksted

  Holder meg langt unna relic-arbeid ihvertfall
 10. Endelig eget verksted

  Foreløpig gjør jeg litt reparasjoner, service og vedlikehold for venner og bekjente i tillegg til egne prosjekter. Jeg holder nok en lav profil noen år til men har plass, lyst og forhåpentligvis skills etterhvert til å kommersialisere dette og i tillegg til service, bygge litt.
 11. Endelig eget verksted

  Foreløpig fortsatt glad amatør. Skulle du være tvil, mener jeg innleggene fortsatt er innenfor retningslinjene §11. MarkedsføringGitarnorge skal ikke brukes til markedsføring eller lignende.Bedrifter og organisasjoner m.fl. har anledning til å skrive på Gitarnorge så fremt det ikke omhandler egen markedsføring eller reklame for produkter eller tjenester. Innlegg skal i så fall ha ren informasjonsverdi for aktuelle produkter eller tjenester. Det skal fremgå i tråden hvem man representerer.
 12. Endelig eget verksted

  LP kit fra Kina kjøpt for å teste ut og friske opp diverse teknikker. Neste steg: re-carving av hals og refrett
 13. Endelig eget verksted

  Litt bilder av diverse. Pickup og plekterbrettbytte. Denne hadde jeg satt Lollars i tidligere, men eier ville ha en litt hottere Lollar i bridge.
 14. Sist kjøpte verktøy

  Kjøpte denne for litt siden.
 15. [Ønskes kjøpt] Rimelig HH gitar med floyd

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=108426076