germaniumkid

Moderators
 • Innholdsteller

  2 862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  112

germaniumkid vant dagen sist April 16

germaniumkid hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 181 Excellent

1 følger

Om germaniumkid

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 080 profilvisninger
 1. Aktive pups, ja eller nei?

  EMG ble startet i 1976 og "klassikeren" EMG 81 ble utviklet fra `79 til den ble lansert i (nettopp) 1981. Snart vintage med andre ord;) Tviler forøvrig på umiddelbare fantasipriser.
 2. strenger til retro-gitar

  Asgaut har kanskje norges største samling av norskbygde gitarer og har kanskje en formening om hva som fungerer. Jeg har hatt et par slike Leif Hanson og de er laget for stålstrenger ihvertfall. Mine var ikke enormt solide konstruksjonsmessig og jeg gikk for Phosphor Bronze 11`s. Disse ble forøvrig donert til Norsk Gitarmuseum. De gjør seg bedre på veggen enn i neven https://www.facebook.com/Gitarmuseum/ EDIT: Den til høyre er muligens en Musima, Klira eller annen øst-tysk/tysk gitar. Nullte bånd og den type stol er typisk for flere europeiske byggere. Eko i Italia brukte lignende men det kan se ut som det er limt hals på denne og ikke bolt on som Eko brukte.
 3. disse skal ha konsert-tråden

  Sjekk datoen 😎
 4. Kjøper tele bridge pickup. Er veldig glad i SD STL-1b så den eller andre Broadcaster-aktige greier fra diverse obskure viklere er også intr. Må ha nå, har ikke tid til vikling og USA og slikt. Andre fine mikker er også aktuelle om førsteønsket ikke blir innfridd Jeg bor på Bryne og her pleier posten å komme regelmessig.
 5. NGD - snaaaaaart (del 2)

  "Trenger jeg si det? Denne kommer for å bli." Sitat - Threechords. lol
 6. Kanskje Madamp har noe som passer? https://www.musikding.de/tube-amp-kits-guitar
 7. 1: Så sant mikker ligger i vintage-type landskap pleier det å funke. Bytter derfor om det blir for hot/keramisk/aktivt. 2: De fleste produsenter har noe som funker for meg, tilogmed DiMarzio 😜, så sant det er i nevnte vintagelandskapet. Et par kjappe buckerfavoritter: Lollar Imperial low wound, DiMarzio 36th, Duncan 59, etc.
 8. Your most evil guitar !

  Skal ikke splitte det og lage egen kattetråd da? 😎
 9. NGD MJT partso-tele

  Kjøpte denne av @Fano-manog liker alt med den kanskje bortsett fra plekterbrettet. Pickups er Lollar Special T og sadler er Gotoh kompenserte som muligens er det beste jeg har vært borti av telesadler. Om noen har et fint, aget sort bakelitt-brett og vil ha et nytt, svindyrt anodized i bytte fra http://www.tone-guard.com, skrik ut 😎👍
 10. Kule trommer

  Jeg har alltid drømt om et North- eller aller helst et Staccato-sett.
 11. Your most evil guitar !

  Ikke akkurat gitar men jeg hadde en torader for litt siden. Det var evil det! Måtte bare få det bort før jeg mista sjela til Gamle-Erik.
 12. Vis oss din SG.

  Hæ? Spiller hun gitar?
 13. Vis oss din SG.

  Hva gjør hun i en SG-tråd?
 14. Kule jazzgitarer

  I noens hender er også ES335 jazzgitar. Ikke i mine.
 15. Erfaringer med Line 6 Helix HX?

  Siden jeg også lurer på dette og muligens flere, og med tanke på Castorfibers oppfordring til flere tråder, skilte jeg ut denne fra Dagens småprat til egen tråd. Håper det er greit @Pledrik.