Web Analytics
Jump to content

STK Pa-anlegg


tbnguitar

Recommended Posts

Det er sound1 som hadde dette i lang tid ja, men ser at de nå har sluttet med det.. 
Det eneste man får opp ved å google dette er utgåtte artikler fra sound1 sine sider og produsenten sine sider..
http://stkpro.com/main.html

Så dette må jo selges i et annet navn tenker jeg.. 
Men siden det virker å ha vært et av "nøkkelproduktene" til sound1 skulle enn jo tro det var endel som hadde det vertfall her til lands..
STK er forøvrig Koreansk.. 

 

Grunnen til at jeg spør er at vi vurderer å kjøpe dette: 
https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87368649

Link to comment
Share on other sites

Vi hadde eet par trommemonitorer fra STK en stund. (Mener det var 15" bass/mellomtone og tweeter.) Låt greit, men de sluttet naturligvis å virke etter hvert. Trommisen bruker nå to Mackie SRM 450 (som resten av bandet også bruker som monitor). De har funka i mange år. Mackie er ikke High End det heller, men i mitt forrige band, hadde vi Mackie 1232 (ikke z) i topp og Mackie SWA 1801 (ikke z) i bunn. Funka veldig greit i små til halvstore lokaler. Mackie har sikkert nye serier nå.

Som påpekt, var vel STK "husmerket" til Sound1 og jeg må si at jeg aldri har sett eller hørt noe band med det som PA. Kanskje en grunn til at Sound1 kutta det ut.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Ser i annonsen at etter kun 3 års bruk har noen komponenter begynt å fuske. Bruker du 40000 (som er oppgitt nypris) på PA skal det tåle normal bruk i langt mer enn 3 år.

Altså har nåværende eier vært noe skjødesløs i bruken, eller så er det ikke verdt pengene - eller begge deler. 

Til 18 blanke hadde jeg heller vurdert dette (ikke like mye skrytewatt, men jeg har brukt det før og det er robust og spiller fint).

https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=86989807

 

Link to comment
Share on other sites

Vi har hatt et par doble 18" fra STK. Det var kloner/inspirert av EAW SB850 kasser. De spilte bra med nok watt, men store og tunge.

Hadde ikke gått for noe aktivt av samme merke. Men elementer og trekasser er vanskelig å "fucke opp" og er ganske safe uansett produsent.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.