Web Analytics
Jump to content

STK Pa-anlegg


tbnguitar
 Share

Recommended Posts

Det er sound1 som hadde dette i lang tid ja, men ser at de nå har sluttet med det.. 
Det eneste man får opp ved å google dette er utgåtte artikler fra sound1 sine sider og produsenten sine sider..
http://stkpro.com/main.html

Så dette må jo selges i et annet navn tenker jeg.. 
Men siden det virker å ha vært et av "nøkkelproduktene" til sound1 skulle enn jo tro det var endel som hadde det vertfall her til lands..
STK er forøvrig Koreansk.. 

 

Grunnen til at jeg spør er at vi vurderer å kjøpe dette: 
https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87368649

Link to comment
Share on other sites

Vi hadde eet par trommemonitorer fra STK en stund. (Mener det var 15" bass/mellomtone og tweeter.) Låt greit, men de sluttet naturligvis å virke etter hvert. Trommisen bruker nå to Mackie SRM 450 (som resten av bandet også bruker som monitor). De har funka i mange år. Mackie er ikke High End det heller, men i mitt forrige band, hadde vi Mackie 1232 (ikke z) i topp og Mackie SWA 1801 (ikke z) i bunn. Funka veldig greit i små til halvstore lokaler. Mackie har sikkert nye serier nå.

Som påpekt, var vel STK "husmerket" til Sound1 og jeg må si at jeg aldri har sett eller hørt noe band med det som PA. Kanskje en grunn til at Sound1 kutta det ut.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Ser i annonsen at etter kun 3 års bruk har noen komponenter begynt å fuske. Bruker du 40000 (som er oppgitt nypris) på PA skal det tåle normal bruk i langt mer enn 3 år.

Altså har nåværende eier vært noe skjødesløs i bruken, eller så er det ikke verdt pengene - eller begge deler. 

Til 18 blanke hadde jeg heller vurdert dette (ikke like mye skrytewatt, men jeg har brukt det før og det er robust og spiller fint).

https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=86989807

 

Link to comment
Share on other sites

Vi har hatt et par doble 18" fra STK. Det var kloner/inspirert av EAW SB850 kasser. De spilte bra med nok watt, men store og tunge.

Hadde ikke gått for noe aktivt av samme merke. Men elementer og trekasser er vanskelig å "fucke opp" og er ganske safe uansett produsent.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By asgeiro
   Hei!
   Sånn passe brukbar på gitar og har skrevet noen låter. Ønsker å treffe noen som kan øve og spille litt med, så eg kan få gjort noe mer utav spilling og mine sanger. Rolig, litt dyster rock er kanskje ein omtrentlig beskrivelse. Har av og til spilt på "One From The Heart" i Oslo (anbefales), ei åpen scene for låtskrivere. Men trives uendelig mye mer i eit band, enn å stå aleine på scena.
    
   Bor i Drammen.
  • By erlalv
   Hei. 
   Jeg har spilt i et band en liten stund nå, og nå har vi litt ulike meninger innad i bandet. Cluet er; vi har alle hver vår fullstack, (ENGL Powerball Peavey 5150 og Marshall Jcm800) i tillegg er det planer å micke opp hver amp med 4 mikker, to pr. 4x12.. nå argumenteres det hardt om å anskaffe ytterligere hver vår fullstack, som også skal mikkes opp. 
   jeg mener dette er totalt overkill! Når vi har amper på 100+W, samt to 4x12 hver, så er dette mer enn tilstrekkelig til både øvingslokale og eventuelle steder å spille, spesielt når det skal mikkes opp i PA i tillegg. 
   jeg er av den oppfatning at røramper må opp på et visst volum for at man skal utnytte potensialet til ampen, og spesielt innenfor sjangeren vi spiller, (heavy metal/metal) bommer jeg her?
   Er det jeg som har misforstått noe, blir lyden bedre av å ha to fullstacks, med to 5150topper (for mitt vedkommende), og at man trenger ikke ha lyden så høyt så lenge man har to amper? Og i et øvingslokale på ca 50 kvadrat, vil ikke totalt 6 fullstacks bli totalt overkill? ( og da har jeg ikke begynt å tenke på frakt av utstyr o.l) 
   Motargumentene jeg får er som nevnt at man trenger ikke skru rørampene så høyt når man har to, lydvolumet skal styres av PA, og mulighetene for å variere lydbildet gjøres gjennom å justere mikrofonenes plassering og vinkel foran hvert enkelt kabinett. 

   Håper noen kan gi meg argumenter for, eller mot hvis jeg skulle ta feil, for at ett fullstack er mer enn tilstrekkelig. 
  • By henrik wensell
   Caesura er et nyoppstartet ambisiøst prosjekt der målet er å lage følelsesladd gjennomtenkt musikk. Vi er en vokalist og en gitarist, begge to 22 år. Nå ønsker vi å utvide lydbildet vårt. Musikken vår befinner seg i indie/alternativ rock spekteret. Vi har nettopp spilt inn en EP som reflekterer lydbildet vi ser for oss, hvor vi da leide inn trommis og bassist. 
   For å skape det samme lydbilde live er vi avhengig av minst 3 musikere til:
   •    Trommis
   •    Bassist
   •    Enda en gitarist
   Finn oss på Facebook: 
   https://www.facebook.com/CaesuraOfficial-436290230530235/
   Så langt har vi spilt på blant annet Uhørt og Hard Rock Cafe, og vi er hele tiden på jakt etter muligheter for å spille live. For tiden planlegger vi release av første singel.
   Musikk er noe vi tar seriøst og ønsker å en dag kunne leve av. Derfor er vi ute etter likesinnede musikere, som er villige til å legge av tid og energi. Dersom du har lidenskapen og interessen, kan du sjekke ut facebook/instagram siden vår (CaesuraOfficial). Der vil du finne en liten pekepinn på hva slags musikk vi lager. Om dette høres ut som noe for deg, ta for all del kontakt. 
   Epost: caesuraofficial@gmail.com
   Tlf: 48236767
  • By ErlendB
   Hei!
   (Usikker på hvor jeg skulle legge denne. Moderator får flytte til egnet emne hvis det blir feil)
   Bandet mitt har skiftet navn og vi mangler logo. Bandet heter Hypoxic. Lurer på om det er noen der ute i forumet som kan lage logoer eller kjenner noen som kan. 
   Logoen som ønskes er type thrash metal, kun skrift. Har laget et kollasj med referanser hvis noen eventuelt har lyst til å prøve seg pro bono.
   Hvis noen her med dette profesjonelt eller kjenner noen som gjør det og ønsker betaling kan vi diskutere dette
    

  • By Kike Pino Martinez
   Hei alle sammen!
   I am Kike, a Spaniard in his 30s living permanently in Bergen. I am a bass player/singer and would like to join a rock/punk/metal band in Bergen area or form one from scratch. I have been playing for about 20 years in various bands in Spain and UK, ranging from rock or HC-punk to thrash, death and black metal (always at amateur level). My preference at the moment is to play old school metal/punk, or some raw rock and roll in the vein of Motorhead (Rickenbacker till death! ). But I am also open to other options!
   I leave here my last band in Spain, 80s metal/punk, if someone wanna know the kind of stuff I was into.
   https://losputosarkada.bandcamp.com/
   Drop me a line if you are interested! Cheers!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.