Web Analytics
Gå til innhold

tbnguitar

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om tbnguitar

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kan absolutt anbefale denne karen?? Han har mikset/mastret vårt nye album og det låter meget bra! Genialt å bare kunne spille inn alle sporene selv og slippe å bruke tid og ikke minst penger i studio, resultatet blir top notch etter at S.A.K Music har fått jobbet litt med det?
 2. Ja får vel prøve litt til selv da:) Bandet heter To Be Named og vi har 2 sanger på spotify nå, fort gjort og uslipt diamant.. der kan det høres hvor rævva kvaliteten er men har heller ikke brukt noe særlig tid på å prøve å få det bra.. et av problemene er jo at volumet blir så lågt i forhold til andre sanger..
 3. Er egentlig det jeg har gjort, men du hører at det ikke er Rick Rubin som har produsert låtene for å si det sånn.. Derfor jeg tenkte at hvis noen som faktisk kunne det hadde vridd litt på noen knapper her så hadde det hjulpet veldig..
 4. hola! Noen som vet om noen bra steder man kan sende inn ferdig innspilte prosjekter og få de mikset og mastret til en akseptabel pris? Vi bruker Garageband så det er jo det beste at de også har tilgang til det så vi bare kan sende hele prosjekt filen.. Men er vel ingen proffe som bruker garageband så der blir det jo litt krasj
 5. Har en Marshall JCM2000 DSL100 som i det siste har fått en veldig skjærende skarp lyd.. merker det spesielt ved powerchords at det er ikke lenger den varme fine dype lyden men en ekkel crispy lyd.. Alle rørene gløder.. har også prøvd å slå på de uten å høre noe spesiell forskjell, litt usikker på hvordan det skal høres ut men.. Rørene ble byttet for 7-8 år siden og dette er en amp som nesten ikke har blitt brukt før i det siste.. Har også prøvd med forskjellige kabler direkte fra gitar og inn i ampen så problemet ligger ikke der. Noen som har noen ideer om hva det kan være?
 6. Vi kjøpte dette anlegget.. var bra trøkk i det og imponerende klar og fin lyd selv ved ekstremt volum... Feilen med den ene høytalleren skyldtes bare en feil på kabelen melllom sub og topp;)
 7. Det er sound1 som hadde dette i lang tid ja, men ser at de nå har sluttet med det.. Det eneste man får opp ved å google dette er utgåtte artikler fra sound1 sine sider og produsenten sine sider.. http://stkpro.com/main.html Så dette må jo selges i et annet navn tenker jeg.. Men siden det virker å ha vært et av "nøkkelproduktene" til sound1 skulle enn jo tro det var endel som hadde det vertfall her til lands.. STK er forøvrig Koreansk.. Grunnen til at jeg spør er at vi vurderer å kjøpe dette: https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87368649
 8. Nei det er jeg klar over.. men er det helt rævva liksom? er jo kul umulig å google det, ingen som forhandler det og ingen som har omtalt det.... merkelig..
 9. Hei! Noen som har vært borti STK Active 3400MKII Pa-anlegget eller STK generelt? Er det bra greier? De har tidligere solgt det på sound1 men ser de har sluttet med det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.