AkE

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  325
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

229 Excellent

Om AkE

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Råde

Nylige profilbesøk

402 profilvisninger
 1. LGF 2018

  Kanskje jeg som følger litt dårlig med også, men fikk det først med meg i går kveld at det var denne helgen. Har jo hørt snakk om det for litt tilbake, men hadde absolutt trengt noen påminnelser for å huske på at det var akkurat nå.
 2. Hvor stort Pa-anlegg bruker folk til øving? Tenker hvis det ikke skal mikkes opp noe, bare til vokal?
 3. Jeg testet Jederlabben på Jeløya, er vel godt i omegn kategorien for Oslo men. Raskt og bra.
 4. Mener jeg leste noe om for dårlig isolerte kabler til og fra reverbtanken, ikke snøring om dette er riktig og husker ikke hvor jeg fant det. Men kom over det når jeg googlet støyreduksjontiltak på en annen Fender amp.
 5. Er det ikke Boss Katana 50 eller 100 watt som er standardsvar på sånne spørsmål nå? Rett sør og nord for 2000,- nye.
 6. Jeg husker jeg kjøpte en sånn ryanair vennlig koffert når de fortsatt fløy fra rygge. Denne var skreddersydd for å ikke by på problemer inn på fly, hva med å prøve å bygge brettet så det passer ned i den en sånn koffert?
 7. Ikke glem en transparent overdrive også da!;)
 8. Som overskriften tilsier er det noen som er gode på å fikse amper i Østfold? Sliter litt med at rørene i en Fender Pro junior sitter litt for løst, spesielt første preamprøret. Det kan brått finne på å riste seg løs og lage leven. Det er vel like greit å bytte alle rør-sokklene med engang til noen med litt bedre kvaltitet.
 9. NAMM 2018-tråden

  Fikk litt trua på Marshall Origin serien, 20 watts utgaven frister.
 10. Stratjungelen

  Sliter litt med den altså, kanskje hvis det ikke var en strat.
 11. Stratjungelen

  Vurderte litt om den kunne blitt kul, hvis man la på ett nytt lag med tynn lakk og kjørte på med en lett relic jobb. Men er enklere å vente på noe som fungerer med engang.
 12. Stratjungelen

  Det har ligget en made in mexico strat ute på finn.no til 3000,- hadde den ikke vært lilla så er det vel mulig jeg hadde gått på en smell. Mener den var på Nesodden, lå ute i går iallefall.
 13. A/B/Y switch.

  Akkurat kommet hjem med ny forsterker, og da måtte jeg flippe fase-bryteren. "Bånn" forsvant, merket stor forskjell. Jeg har en Coolswith pro, fungerer utmerkett. Men jeg må kjøre en buffer i front før splitteren for å få godt nok signal til begge ampene fra gitaren. Var en her inne som opplyste meg om det, husker ikke hvem, og jeg merker det godt med telecasteren uten buffer.
 14. A/B/Y switch.

  Durer og humrer noe veldig her når jeg ikke bruker ground liften på swithboksen, phase switchen kan vel unngås ved å bytte polene på høyttaleren på forsterkeren. Veldig enkelt med en boks som har alt inkludert, men får du ikke kjøpt en groundlift-sak løst også? Husker ikke hvor jeg så det.