AkE

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  392
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

AkE vant dagen sist Juli 7 2018

AkE hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

319 Excellent

Om AkE

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Råde

Nylige profilbesøk

614 profilvisninger
 1. Har en Warmoth maple hals med 22 bånd, 10-14 radius, boatneck profil, 22 frets og 6100 stainless bånd. Er vel vintage modern? Er en liten sprekk ved ene stemmeskrue-bøssingen, som er lilmt av forrige eier. Ikke så lenge siden hele gitaren lå her på forumet. Noen som kan være intressert i ett bytte i en annen hals? Åpen for forslag på spesifikasjoner.
 2. AkE

  Rimelig heltre akustisk gitar?

  Er jo perfekt håndbagasje det!
 3. AkE

  Gjøre et scoop i Indonesia?

  Er det Posten eller Gibson som da egentlig er problemet?
 4. AkE

  Rimelig heltre akustisk gitar?

  Ikke lov deg bort i påska a! Jeg trenger ett 2x12" zilla cab!
 5. Jeg kjører ac15 og en 1974x clone i stereo, syns de to forsterkerne utfyller hverandre utrolig bra. Er vel mer headroom i 68 reverb, men hva pokker er det som er moro med headroom?
 6. AkE

  Musikk fra The Sky's Gone Out

  For alle oss uten Spotify a?
 7. Du kan jo også se på Cakewalk from bandlab, også gratis, litt mer omfattende, men overkommelig. Traction er nok hakket enklere og mer intuitivt.
 8. AkE

  NGD x 2: Fender CS.

  Bare å kvitte seg med 15 stk gibsons nå, så hjelper det ;D Grattis
 9. Ta en titt på Traction T6 eller t5, husker ikke hvilken som ligger grats på nettet, veldig enkelt å bruke til enkle opptakk og legge på litt trommer. Ikke like bra hvis man skal gjøre litt mer, men du ser jo etter noe enkelt å greit.
 10. Det å finne en trommis som er pålitelig, tilgjengelig og hyggelig er jo mer eller mindre umulig, når man liker å leke seg sammen med noen trommer, så må det jukses litt. Pleier å koble pc`en i pa-anlegget og kjøre Addictive drums 2, men kunne tenkt meg noe mer fleksibilitet. Ikke bare velge ferdig programmerte tracks, men ikke måtte programmere de fra bunn av heller. Er det noen andre gode anbefalinger?
 11. AkE

  Tips og råd på stereorigg

  Her er ett bilde av den jeg bruker, blir vel kalt a/b-y switch. Her kjører du output a i en forsterker og output b i den andre, eller en av outputene inn i delay, reverb eller hva du vil og så inn i amp. Er Forsterkerne ute av phase, så er det bare å vippe bryteren så er det løst, er det jordingstøy så har du en bryter for dette. Kan jo bruke en sånn aby boks fra fender for 350,- eller noe, men da mangler du disse funksjonene som jeg mener er ganske så kjekke å ha. På den pedalen jeg har så kan du også velge mellom a eller b og begge samtidig. Lehle p-split har vel bare fast split, men de har også versjoner med muligheter for å velge. Spørs litt hva du tenker, men jeg hadde vel gått for en Lehle P split nå. Kan jo teste litt hvis du har to amper og en pedal med to utganger, (Boss tuner, boss rc-3 looper, div delaypedaler osv) fungerer for å teste litt med to forsterkere, Bare å sette de i slutten av pedalbrettet, eller der du vil splitte. Men da får du ikke snudd phase eller gjort noe med jordingsstøyen. Men Får jo sjekket om man liker det eller ikke.
 12. AkE

  Tips og råd på stereorigg

  Lehle P-split med ground lift og phase switch er vel ett must hvist man skal kjøre to forskjellige amper, eller en tilsvarende boks. Classic 80`s heavy metal er har vel ett litt annet setup med en hvor man bare bruker preampen på den ene ampen, og så kjører det inn i effectloopen på amp 2. Null erfaring på dette, men tipper @Blix har en del å komme med der. Sjøl kjører jeg to forskjellige amper, med en splitter med ground lift og phase switch. Har ikke effectloop på noen av ampene mine, så kjører som regel splitten før delay og reverb og sender det bare til en av ampene.
 13. AkE

  (NGD) Frøken GT kom i dag

  Jepp, var i grunnen det. Hadde absolutt forventa meg at det kom noe langt verre.