Gå til innhold

AkE

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  479
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

AkE vant dagen sist Juli 7 2018

AkE hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

445 Excellent

Om AkE

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Råde

Nylige profilbesøk

759 profilvisninger
 1. Har gått i glemmeboka, vi kan jo eventuelt lage utfordringene og legge ved ett enkelt trommespor.
 2. Har heller ikke g2, men es-8, men mener å ha lest noe om at pedaler i loop 1 ikke kan flyttes i signalkjeden, så den tuller til ting litt hvis man prøver å endre rekkefølge? Er ett par sånne underligheter på es-8`en også.
 3. Eneste tipset jeg vil hive på er å kjøpe ordentlig loddetinn, syns det er mye vanskeligere å lodde med billig loddetinn fra Biltema, en litt mer påkosta tinn.
 4. På tide med en ny runde nå, tar en standard runde nå til @Naigewron får ut fingeren til runde #4 Kjører som før, hastighet og progresjon er satt. Lov å bygge litt på akkordene men ikke bytte ut. Veldig kult med så mye forskjellige bidrag sist runde, håper på enda flere denne gangen! Cliché 2 i E moll, Em-C-G-D, har vel vært brukt før.. Men Randomizeren setter opplegget. Så hva får folket til med Em-C-G-D i 103 Bpm?
 5. Bare jeg som leste Ukule strenger?
 6. Jeg ble anbefalt Squier jaguar bass til akkurat det bruket, og har ikke noe å utsette på den egentlig. Langt fra dyr også.
 7. Da var det der jeg husket det fra! Må se den på nytt igjen
 8. Blir ikke dette her litt som om Ford brått bestemte seg på 50 tallet, og saksøke alle andre som lagde biler som lignet på deres? Også var det ikke en fyr fra Fredrikstadområdet som laget en gitar som ligner på en Les Paul før Gibson?
 9. Da har jeg endelig kommet frem til noe jeg også
 10. Hvordan tenkte du å dele melodilinjen? c-d-g-a-b-e-f-a-s? Kan du lage Gn Challange 3?
 11. Syns denne akkord-rekka var værre enn den forrige.. Helt totalblokk her.
 12. Virker som folk syns det var litt moro med en liten utfordring, det har kommet inn masse kule bidrag i sist tråd. Tenkte det da var like greit å forsette med en ny utfordring, nå som mange er i mål på første utfordringen, tenker at vi kan få til dette som en gående greie fremover. Gjerne med litt variasjoner av hvordan og hva, men med fokus på å skape litt musikk. Hiv gjerne inn ideer og forslag til utviklingen av konseptet. Så til GN-Challenge #2 Akkordprogresjonen er utvalgt av en nettside som plukker en vilkårlig progresjon. Hastighet er satt av en Number randomizer satt mellom 80 og 150 Så her er utfordringen: Hva får du til med E-C#m-F#m-A i 128 bpm?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.