AkE

Medlem
 • Innholdsteller

  172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

108 Excellent

Om AkE

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag Januar 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Råde

Nylige profilbesøk

265 profilvisninger
 1. Jeg er en håpløs sanger, i gamle dager var ikke mikrofonen min koblet til, det var bare for syns skyld. Har rett å slett aldri sunget, angrer jo på det nå, men som så mange andre smarte valg man tok på ungdomsskolen så henger dette ved. Har begynt å prøve å gjøre noe med dette nå, og har sett en liten progresjon. Regner med at det er flere som ikke er fødte operasangere her, og må øve litt for å få vokalprestasjonene opp på ett tolererbart nivå. Så det jeg egentlig lurer på er om noen har noen gode tips, "treningsprogram" eller noe som kan hjelpe litt på veien. Holder ikke å være en middelmådig gitarist, må bli en middelmådig vokalist også.
 2. Skulle ønske jeg hadde kompiser som ga meg sånne ting...
 3. pedalbrett

  Pedalbrettet mitt anno 1999, storfornøyd med å ha byttet ut Metal-Zone pedalen med Boss me-30..
 4. Vis oss din Tele

  Så det ordna seg greit med bilen?
 5. Var innom å titter på en Elektron analog på lørdag, klarte å vente til i dag å kjøpe den. Har bare fått lekt med den i 20 minutter, tror naboene kommer til å hate meg i noen dager. Låter helt rått!
 6. Fremgangsmåte for å lære nye sanger

  Jeg prøver som regel å lære meg "kassegitar"-utgaven eller powerchords utgaven med tekst først, og deretter bygge på med det som trengs av riff og ekstra for å få det til å høres bra ut. Jeg synger ikke, men syns det hjelper å synge med i det stille for å få flyten på låta. Mye kreativt som skjer i studio også, ikke alt av det fungerer live.
 7. Nesten ny Boss RC-3 looper byttes i noe annet spennende, kjøpt på Stordahl i Moss. Ting jeg kan ha lyst på alt av pedaler (ikke Hi gain), mikrofoner, humbuckere, lydkort, studio headsett og sikkert mye jeg ikke kommer på.
 8. Har prøvd å finne ut hva som gikk skeis, og kan ikke finne noen feil. Oppgraderte fra Tracktion T5 64 bit til Traction T6 32 bit, og det ser ut som ting går mye glattere nå.
 9. Takker, stod med ett utropstegn der, deaktiverte og aktiverte den så var de oppe og gikk igjen!
 10. Har drevet å spilt inn en del musikk de siste dagene, Focusrite Isolo lydkort, har fungert helt fint frem til i går kveld. Lyden begynte å kutte ut i ny og ne. Men fungerte igjen når starta lydkortet på nytt i innstillingene. I dag bestemte jeg meg for å se litt nærmere på problemet, regnet med at det var en feil i innstillingene. Prøvde å oppdatere drivere og skulle justere samplingfrekvensen og bitdybden, prøvde å justere til 44100hz og 16 bit, gikk fint på avspilling, men når jeg skulle gjøre det samme på innspilling så skar alt seg. Lydkortet begynte å blinke febrilsk, og kuttet ut. Usb-kontakten til interfacet satt på samme side som jeg hadde den trådløse musa, den sluttet også å virke. Flyttet musa over på motsatt side av pc`en (bærbar hp) og da funket den igjen. Har ikke tatt sjansen på å koble til interfacet på denne siden. Har restartet pc`en flere ganger og usb-inngangene er fortsatt helt kaputt på den ene siden av pc`en, men fungerer fint på den motsatte. Har noen vært borte i noe lignende? Eller har tips til om jeg kan få fikset dette, eller om det bare er å kjøpe ny maskin.
 11. Vinyl-tråden!

  Morsom kanal, med masse gamle sære greier.
 12. Båndbytte Østfold

  Er det ikke en på Jeløya, på Røed gård, mener å ha sett reklame for det ett sted. Mener han kaller seg Haralds gitarverksted på Facebook.
 13. Vis frem kosekroken din!

  Lett kaos i loftstua, men har fått plass til det meste. Trenger nye øvingslokaler.
 14. Her viste det seg faktisk å være ledningen til hodetelefonene som var synderen.. Lydkortet takla ikke at det var ledning med mikrofon.
 15. Gikk over til Traction v5 som d.a.w og har brukt den behringer saken, fungert ok men ikke mer. En kompis hadde en Focusrite Itrack som jeg kunne låne, så har prøvd meg på dette i kveld, prøvde med ett par forskjellige mikrofoner og kassegitar. Så lenge jeg brukte Traction så var det umulig å ikke få klipping/vreng, pluss at lydnivået var ekstremt lavt, prøvde en haug av forskjellige innstillinger, og ingenting hjalp. Gikk over i Audacity, og der funket det helt fint, der gikk den på mme som driver, (virker som audacity ikke støtter asio??) Så det virker som om det er Asio drivern som tuller til ting. Hadde Asio4all fra før, og installerte driverne som hørte til Itrack og windows. Noen ideer? Snart så jeg kjøper en god gammeldags 4 spors kassettopptaker.