Gå til innhold

AkE

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  344
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

253 Excellent

Om AkE

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Råde

Nylige profilbesøk

467 profilvisninger
 1. AkE

  pedalbrett

  Prøvde meg på noe nytt, døtta brettet i en koffert. Samtidig som jeg kvitta meg med en del som bare står til pynt. Mangler bare en Tumnus og en liten nett strømforsyning.. Og ett brett til, til å ha resten av pedalene på..
 2. ja det gjør den, du får lysere og mørkere utgaver. Da er det vel linolje med innblanda terpentin, søk på knivmakere eller noe sånt for å få eksakt blandingsforhold. Terpentinen er vel for å få olja til å trekke inn bedre.
 3. Schaftol har noe silikon eller noe som andre treverkskorksniffere ikke liker, har bare godtatt det og holdt meg unna. Men trueoil og det ccl kittet har en finishing vox som herder litt, så du får en bedre finish, derav flere flasker.
 4. ja, er lagt opp til det for å få beste fisnish. Hvis ikke er det vel true oil fra birchwood casey, trenger to der også.
 5. http://www.landro.no/Pusseutstyr/Smoere-og-renseoljer/CCL-Gunstock-Oil-Finishing-Kit-3x50-ml
 6. AkE

  NGD - snaaaaaart (del 2)

  Hvorfor selger du nå da?
 7. Fant ut at det var på tide å rydde litt på pedalbrettet igjen, så da kommer det litt for salg Ehx Micro pog, ett par måneder gammel, har borrelås under. 1600,- Ehx Tone corset compressor, ett par måneder gammel, har borrelås under. 600,- Ehx Germanium Overdrive, har borrelås under. 400,- Mxr Gt-od, har borrelås under. 400,- Boss rc-3 looper, har borrelås under, 1000,- Ved storhandling så kan du få med en Mooer Mod Factory på kjøpet. Har orginal esker til det meste. Bilder på forespørsel. Eventuelle bytter: Low output humbuckere, p90, fuzz eller har du noe annet morsomt?
 8. '' Fikk lyst på ett lite prosjekt, så tok frem en gammel Cort (?) lp-kopi som jeg har hatt stående. Har prøvd litt av hvert av relicing som ikke har blitt spesielt bra. Tenkte å gå over bånd og sånt, og slipe den helt ned. Tenkte å gå for alt nytt av elektronikk og hardware. Jeg vurderer å beise den litt og holde den i "natural finish" eller helt i andre enden av skalaen å gå for en sparkle finish. Hva ville dere gått for? Gode tips om elektronikk og hardware, eventuelt noen som skal kvitte seg med noe som kan fungere, så skrik ut.
 9. AkE

  LGF 2018

  Kanskje jeg som følger litt dårlig med også, men fikk det først med meg i går kveld at det var denne helgen. Har jo hørt snakk om det for litt tilbake, men hadde absolutt trengt noen påminnelser for å huske på at det var akkurat nå.
 10. Hvor stort Pa-anlegg bruker folk til øving? Tenker hvis det ikke skal mikkes opp noe, bare til vokal?
 11. Jeg testet Jederlabben på Jeløya, er vel godt i omegn kategorien for Oslo men. Raskt og bra.
 12. Mener jeg leste noe om for dårlig isolerte kabler til og fra reverbtanken, ikke snøring om dette er riktig og husker ikke hvor jeg fant det. Men kom over det når jeg googlet støyreduksjontiltak på en annen Fender amp.
 13. Er det ikke Boss Katana 50 eller 100 watt som er standardsvar på sånne spørsmål nå? Rett sør og nord for 2000,- nye.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.