AkE

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  242
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

155 Excellent

Om AkE

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Råde

Nylige profilbesøk

326 profilvisninger
 1. 90 tallets store gas for min del var hvit explorer eller en Kelly (ikke kelly family dog) Jackson.. Fortsatt ikke eid noen av de dessverre..
 2. Veldig ofte shait som topper listene, men vi husker hva vi vil huske. Backstreet boys, Spice girls, macarena og ace of base, var vel veldig tonesettende for mine jevngamle iallefall. ** The song that was Billboard's #1 single in America for the most consecutive weeks was deemed the most popular. ** If you're wondering why a certain song wasn't included, it's probably because the song didn't spend the most weeks at #1 that year -- even though it may have sold more copies in the long run.
 3. Sånn ser det ut nå, rimelig fornøyd så langt aby-boksen gjør jobben mot ground hum og phase-switching. Fuzzen trives heller dårlig der den er nå, teste litt mer. Mulig Es-8 eller G2 blir veien videre..
 4. Ah, så ikke den jeg, du leste mer nøye enn meg. Men trodde true bypass bare gjaldt når pedalen var av,
 5. Har splitta med delaypedalen og boss loopern nå, men vil kjøre clean signal og kanskje delay og reverb i den ene og pedalrekka i den andre. Bestilte den coolswitchpro-boksen nå, så det bare var en igjen. Håper den har innebygd buffer, eneste jeg er bekymre for er fuzzene, men får eventuelt kjøre de helt først i rekka uansett.
 6. Lurte på å prøve denne https://www.gear4music.no/en/PA-DJ-and-Lighting/Art-CoolSwitchPro-Isolated-A-B-Y-Switch/12YT Ser ut til å ha alle bjellene og klokkene som trengs, man kan vel switche posisjonen på kablene på høytalern, men noen ganger er det ålreit å kaste penger på ett problem også. Vurderte litt en jazzchorus som forsterker nummer to, men heller vel i Fender retningen tipper jeg, iallefall noe med mer headrom en Vox`en. Men selv med Cube`n så får jeg ganske så fet lyd.
 7. Her er mitt oppsett så langt. Den Lehle spitteren ser det ut som ikke er på lager noe sted. Mooer aby switchen så er det vel ikke noen måte å fikse phase og jordingsptoblematikken?
 8. Ser ikke for meg at jeg trenger for mye switching i mellom ampene, kan vel i verste fall sette tunern foran den ene hvis jeg har behov for å kjøre bare en forsterker. Noen i Norge som har den Lehle splittern? Fant bare Evenstad men de var utsolgt. Hvor i signalkjeden splitter dere signalet? (og hvorfor)
 9. Har selvfølgelig klart å blitt hekta på noe nytt(for meg). Fant ut at jeg måtte teste å kjøre to forsterkere samtidig, splittet signalet med Tc Flashback i slutten av pedalrekka, låt dritkult med pingpong-delay. Med videre fikling og testing så prøvde jeg å kjøre ac15`en litt hardt og cube 30 (eneste jeg hadde tilgjengelig nå) clean, og syns dette låt enda bedre. Så etter enda mer omrokkering så kjører jeg nå gitaren inn i Russian muffen så inn i rc3 loopern for å splitte signalet, signalet som går inn i vox`en har alt av overdrive og distortion, signalet som går inn i cuben har bare delaypedalen. Dette er bare en midlertidig løsning for å teste ut litt, så må finne komponenter som kan hjelpe meg å få til dette litt mer permanent. Så trenger tips og triks egentlig på hva som trengs. Trenger en signal splitter av noe slag, helst med face kontroll? leste også om noe jordingsproblematikk, ikke satt meg inn i dette. Noen som har forslag til hva som må handles inn? Noen som kjører to forsterkere i en annen løsning? Og til slutt jeg må jo ha en amp til, hva ville du kjørt sammen med en ac15?
 10. Sikkert, men da kan den jo brukes med pedaler!
 11. Var en Epi V i korina på tilbud på Stordahl i Moss i dag, så ikke prisen. Finnes sikkert på nettet også
 12. Jeg har brukt Traction sine gratisutgaver, t5 og nå t6 fungerer supert til mitt amatørbruk. Syns det har vært den beste av de som ikke koster noe.
 13. Alt jeg har bestilt fra utlandet opp i gjennom så har firmaet trukket fra moms i eget land ved eksport. Vet ikke hvor mye dansk moms er på eller hvordan det firmaet gjør med sånt, men det er vanlig.