Gå til innhold

AkE

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  451
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

AkE vant dagen sist Juli 7 2018

AkE hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

403 Excellent

Om AkE

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Råde

Nylige profilbesøk

701 profilvisninger
 1. Bør jo ikke gjøre det vanskeligere enn lydopptak på telefon og kassegitar, må absolutt ikke være superprodusert
 2. Tenkte det kunne være en morsom utfordring at folk spilte inn en snutt og delte her, spill den i din stil og sjanger. Hvis vi tar utgangspunktet i Gm-Bb-Cm-Dm i 80 bpm, ellers er det opp til deg? Tenker ikke full låt, men opp til deg hvor mye du vil gjøre ut av det. Kan være morsomt å se hvor forskjellige bidragene kan bli, med likt utgangspunkt.
 3. Nye Suhr reactive load eller den Boss reactive Loaden er vel akkurat det du ser etter. Men.. Prisen er ganske høy.
 4. Ble brått en Es-8 på meg i dag, så da måtte det prøvemonteres ett nytt brett. Trenger nye patchkabler, brett og strømforsyning nå, så kanskje jeg blir fornøyd i en uke eller to
 5. Klarte å handle meg en Epiphone dot i går kveld, og da meldte behovet seg for ett par nye humbuckere seg ganske fort. Noen som har noen humbuckere til salgs? DiMarzio Paf eller noe PAF`ish. Holder til i Østfold.
 6. Noen småjusteringer nå, og ny strømforsyning så er jeg i mål
 7. Hadde det problemet litt på en Fender Pro Junior jeg hadde, da var det rett å slett slakke rørsokler, jeg fikk de byttet de og modda. Men skal vist nok være ganske kurant å bøye litt på de metaldelene inni soklene for å få bedre kontakt.
 8. Har en Ceriatone 18 watts tmb, bygget av Ceriatone i følge forrige eier, som jeg kunne tenkt meg å byttet i noe med hakket mer headrom. På disse er tremolo-kanalen bygd om til kanal med eq og mastervolum. Er helst på jakt etter en topp, men kombo kan fungere det også. Åpen for forslag. Holder til i Østfold
 9. Noen med gode tips til plugins for piano, synth, hammond, wurlitzer osv? Om de ikke koster skjorta så er ikke det negativt heller.
 10. AkE

  Dagens gitar

  @Pledrik Har du bestilt en av de Sundragon ampene?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.