Web Analytics
Jump to content

Ny Floud Rose/shredde gitar i 20k klassen?


Soundmannen

Recommended Posts

Hei!

Har nettopp solgt min RG550 siden jeg synes halsen var for tynn, og syntes at byggekvaliteten var litt halveis. Og nå ønsker jeg ny gitar til samme formålet, nemlig hovedsaklig metal/shredding men bør også være litt allsidig.

De gitarene jeg har sett på er Esp - Horizon, Music man Axis, Ibanez JEM og Ibanes JS. Har hatt en Ibanez JS 100 før, og likte denne veldig godt, men har ikke prøvd toppmodellen. Ingen av de andre har jeg prøvd.

Noen som har erfaringer med disse gitarene? eller har andre forslag?

Link to comment
Share on other sites

Vil absolutt anbefale Mayones, enten Setius eller Regius (har kun erfaring med førstnevnte)! Det er utvilsomt den gitaren jeg har som både spiller best, låter best og ser best ut, og har ikke vært borti en gitar som er like kvalitetsmessig gjennomført som denne (har bedre kvalitetsfølelse enn min custom G&L fra USA og knuser Gibson Les Paul Standarden). Setius kan fås med og uten Floyd og med mange customvalg, koster fra 13 000,- og oppover med fast bro og 16 000,- og oppover med Floyd, Regius starter på 19 000,- med fast bro og 21-22 000,- med Floyd hvis jeg ikke husker feil.

Disse har også coilsplit og det gjør gitaren svært allsidig (selvfølgelig avhengig av hvilke pickups du velger), og selv om det kanskje ikke er helt ekte singlecoil-lyd gjør det hvertfall tonepaletten større

Edited by Alfi27
Link to comment
Share on other sites

Jackson har jo mye snasne shreddegitarer med FR i den prisklassen. Ibanez RG prestige synes jeg personlig er veldig gode gitarer og det er mange til salgs veldig billig.

Edit: Hverken Ibanez og Jackson er spesielt allsidige, men shreddegitarer med floyd er vel sjelden det..

Edited by Fluehode
Link to comment
Share on other sites

hvis budsjettet ditt er 20 laken så send en mail til Ran, Siggery eller noen andre luthiere i samme sjiktet og få en quote på nettopp den gitaren du vil ha :)

og før du i det hele tatt tenker tanken: ikke våg å bestill noe fra halo.

Link to comment
Share on other sites

Min shreddeøks med Floyd Rose er den mest allsidige gitaren jeg vet om.

Riktignok er den så custom man får det, men allsidighet begrenses ikke av verken floyd rose eller humbuckerne.

Gitaristen derimot…

Latterlig generalisering, så ja: DUSTESVAR!

Edited by SteikBacon
Link to comment
Share on other sites

Som interessert i Ibanez vil jeg påstå at du ikke vil få så mye bedre gitar om du velger Jem fremfor RG550. Tykkere hals kan du få, men kvaliteten vil du lite trolig merke noen stor forskjell på - med mindre tykkelse på hals for deg er veldig viktig i opplevd kvalitet.

Link to comment
Share on other sites

For den prisen kan du velge og vrake, du vil uansett få deg en topp gitar. Da koker det ned til smak og preferanser. Jeg ville valgt USA Jackson foran Jem. EBMM er nevnt, også et trygt valg. Selv hadde jeg valgt Suhr Modern, ligger noen brukte på finn.no nå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.