Gå til innhold

The Euphor

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  9 294
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

The Euphor vant dagen sist Desember 28 2019

The Euphor hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

503 Excellent

Om The Euphor

 • Rang
  Ugle i mosen.
 • Bursdag 01. mars 1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trønder.
 • Interesser
  Gitar...med tremolo og uten.

Nylige profilbesøk

10 824 profilvisninger
 1. 10. Helloween. Ikke helt sånn jeg husker det, men veldig likt likevel.
 2. Selger en bass som begynner å bli voksen. En Peavey TL-Five, laget i USA, trolig tidlig 90-tall, kanskje sen 80. Dette er versjon 1, har aktiv og passiv modus. Feil deksel over batteri, men det fungerer fint. Ikke original knott, som godt vises. Noen få hakk, men ellers veldig god stand alderen tatt i betraktning. Sjekk FINN for flere bilder. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=168916997 Pris kr 5.100,-. Bassen befinner seg i nærheten av Trondheim. Kan fraktes i bil mellom Trondheim-Drammen tidlig i mars. DU MÅ HA BASS, ASS!
 3. Denne er endelig på vei tilbake til meg. Helt sikkert ikke en superSTRAT, men læll!
 4. Som Falck skrev: Da er verkstedet ferdig med byggingen av denne herligheten! 🌈Kropp av sugar pine, hals av roasted maple og en hel del fantasi!😍(Ja, lakk er faktisk gjort her på huset av våre eminente gitarguruer Juni og Geir..! ) Dette er ikke Ibanez, så hvordan dette skal gå aner ikke jeg. Kjøpte en Peavey Stereo Chorus 212 samme uka for å ikke forlate den beste perioden for mye. Suhr mikker, plekterbrett er skrudd fast med skruer. Gotoh 510 stol.
 5. He he, holder på med diverse diskusjoner med banken for å kjøpe bolig. Nå tror jeg ikke denne rosa gitaren vil utgjøre den største forskjellen på egenkapitalen. Så jeg håper den for lov til å bli.
 6. En fin gammel sak. Ibanez RG410 fra 1986 i lekker Cherry Ice. For tiden min sofagitar, en av gitarene som blir mest brukt.
 7. Vet ikke om jeg evner å forklare dette veldig tydelig, men prøver. En god leser vil se hele ord, ikke lese bokstav for bokstav. Flere ord sammen former en setning. Det er ikke alltid nødvendig med alle ord for at setningen skal være fullstendig, da noen ord sier seg selv. De kan skumleses, du vet de er der. Du kan se akkorder på samme måte. Hver akkord har flere toner. Med trening, både i å høre, men også teoretisk trening, kan du se hele akkorden heller enn enkelttoner som settes sammen til akkorder. En akkordrekke blir til en setning. Når du har hørt de mange nok ganger kjenner du igjen hele akkordrekken som en enhet. Målet kan være at når du hører en melodilinje så hører du neste akkord. Noe du sannsynligvis vil kjenne igjen er blues i E. Du hører på melodiføringen og spenningen i låta når det er tid for B7 (dominanten). Spiller du melodien vil du gjerne bygge opp spenningen til dominanten, og det blir veldig merkelig dersom den akkorden aldri kommer. Når du kjenner mange musikalske setninger vil det være mye lettere å høre akkordrekkene som enheter, og ikke som enkeltakkorder satt i rekke. Flere ting som spiller inn her, melodiføring, stemmeføring, stilart. Det er en forutsetning at du kan plukke enkeltakkorder før du plukker akkordrekker. Det hjelper lite å kjenne igjen en akkordrekke uten å kunne si hva den består av. Ja og nei. 🙂
 8. Alltid vodka og noe som gir fin farge. Appelsinjuice og Bols blue er en vinner.
 9. Velger å skille ut denne, da dette er musikk jeg står for selv. Kommer til å legge ut diverse greier. Stilles det spørsmål skal jeg prøve å svare. Første snutt er Tappeti glaset.
 10. Lagt til en låt til, Rosa Helikopter. Fin video, om ikke annet...
 11. Da ble det lagt ut en video til, for de som har lite å gjøre på en lørdag. Videoen ligger oppe i det første innlegget.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.