Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

The Euphor

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  9 323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

The Euphor vant dagen sist Desember 28 2019

The Euphor hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

528 Excellent

Om The Euphor

 • Rang
  Ugle i mosen.
 • Bursdag 01. mars 1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trønder.
 • Interesser
  Gitar...med tremolo og uten.

Nylige profilbesøk

10 986 profilvisninger
 1. Noen som har noe erfaring å dele på dette området? Jeg har nettopp lest og sett det jeg har kunnet finne om grunnleggende DMX - styring av lys og effekter - og ser at jeg må prøve selv for å finne ut om dette er morsomt eller ikke. Har handlet inn mange billige lys, type LED, både RGB, RGBA og RGBUV i ulike wattstyrker, samt noen andre typer - LED bars og flood. Mest fordi jeg er nysgjerrig. Så, nå har jeg på vei et par stativ, en bunke lys, en drøss kabler til DMX og strom. Tenker å bruke en enkel daisy chain først. Får eventuelt bruke splittere senere. Har en DMX-kontroller som e
 2. Gjorde om din låt fra video til et backingtrack. Avanserte greier.
 3. Jeg gjorde en ting. @Naigewron, bare si fra hvis dette ikke er kult. GN.mp3
 4. Ikke sikkert du får deg bassoppdrag i danseband, men jeg synes de bassene der er noe av det kuleste som finnes på bassfronten. 😃 Gratulerer med kul bass!
 5. Friedman har teleform med Floyd Rose. 👍 Det kan ta lang tid å finne en favoritt. Det vil også kunne endre seg over tid. Jeg skal ikke gi råd om gitarer, for på min vegg har jeg ingen gitarer som noen andre ser to ganger på. 😆 Men jeg liker de. 😊
 6. Hørte faktisk på store deler av podcasten. Det jeg hørte besvarte ikke hvorfor, eller for hvem, du mener det var utrolig destruktivt av Fender å sparke Cruz.
 7. Jeg har kun stilt deg spørsmål for å bedre forstå din påstand. Du løper fra noe som ikke jager deg. Det kan være du misforstår nøytrale spørsmål som manglende kunnskap, det lever jeg fint med, men det er altså kun for å ikke legge føringer for dine svar. Som sagt, det er helt greit å ikke svare. 🙂
 8. Er du en sånn fremmed som vi unge ikke skal snakke med? 😳
 9. Jeg har kun stilt deg spørsmål for å bedre forstå din påstand. At du ikke vil svare på tilsynelatende enkle spørsmål er en ærlig sak.
 10. Tja, mulig noen svar på de påfølgende spørsmålene kunne sagt noe om det. 😃
 11. Var dette et gjennomtenkt utsagn, eller bare noe som falt ut? Hvis det var gjennomtenkt er det mange spørsmål jeg skulle hatt svar på. Hvem bukker og skraper Fender for? Hvilke konsekvenser vil denne bukkingen og skrapingen ha på kort sikt - for Fender, for den frådende mobben, for alle andre? Og det samme på lang sikt? For hva eller hvem er det utrolig destruktivt?
 12. Her vil du helt sikkert få flere synspunkt. For min del er det en gitar som i utgangspunktet er nært beslektet med en strat, men som har minst én humbucker, Floyd Rose, og gjerne 24 bånd.
 13. @Kossoff Send meg adressen din, og tydelige bilder av for- og bakside av gyldig bankkort, så fikser vi dette.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.