Web Analytics
Jump to content

Soundmannen

Medlem
 • Posts

  747
 • Joined

 • Last visited

About Soundmannen

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Interests
  Ingen god musikk, uten god akustikk!

Recent Profile Visitors

2,987 profile views

Soundmannen's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

98

Reputation

 1. Ja er nok enig i at disse strekk strengene ikke er noe særlig. Kanskje heller se på en mindre kassebass med stålstrenger
 2. Ja blir nok ikke oppmikken uansett, men uansett så er det nok kanskje lurt å se på liten akustisk bass med stålstrenger i stedet for ukulele med gummi
 3. Takk for tips! Ja gummi strenger er så som så. Men kan vell kanskje låte tøft det også? Litt mer kontrabass type lyd?
 4. Hei! Vi holder på med et lite trio prosjekt som skal være litt "korona" vennlig. Tanken var å bytte ut trommesettet med "jembe" oppsett med Cajon, Jembe osv, kassegitar/vokal og bass/kor. Men så slo tanken min at det hadde vært grise artig om mann har fått til å brukt en bass ukulele eller en miniatyr akustisk bass til dette. Har Kemper, så skal være fult mulig å EQ/skru fet bass lyd av det meste. Det blir noe litt "roligere" musikk, og litt for å spille opp til dans. Noen forslag til bass?
 5. Ja den her mye av det mann trenger og er kanskje det mest komplette settet jeg har funnet. Men kunne hjerne at ett bits sett, flere størrelse (mener denne mangler det minste umbrako i tommer for f.eks tele stoler), børster for å bollere band, fil, litt elektro verktøy som tang, lite skrallesett (ene gitaren har faktisk 6kant bolter til hals og stol i stedet for umbrako) osv. Tror kanskje jeg må snu litt på det å kjøpe ett verktøyskrin alla møbelsnekker som har mye av det jeg trenger (og litt til) å supplere med de småtingene som mangler i forhold til gitar for å få det komplett. Bygger litt gitarer og skrur mye på dem, men har ikke system på verktøyet. Så tenkte kanskje det fantes ett større "start kit" som f.eks butikker har eller lignende. På samme måte som ett montørsett til f.eks elektriker.
 6. Ja tenkte vedlikehold, justering. De meste mann trenger til å skru sammen en gitar byggesett trenger mann også til vedlikehold. Og har en del gitarer så er veldig forskjellig størrelser på ting
 7. Hei! Er på jakt etter ett verktøysett som har alt mann trenger. Og kanskje litt til. Har sett litt rundt omkring men har stort sett kun funmet mindre sett der de alltid mangler noe. Noen har millimeter verktøy, noen har tommer, osv osv. Noen som har kommet over ett mer komplett proft sett? Eventuelt tips til flere mindre sett?
 8. Bare Knuckle 55 Stagger. Ellers er det Mahogany kropp og hals med flame maple topp på kropp og headstock. Ebony Masacassar på fretboard
 9. Jo takk! Får håpe den låter like fint 😅
 10. En DIY som ikke er helt ferdig enda
 11. Tøft! Har jeg ikke fått med meg! Men takler nettbrett de fleste lydkort med USB overgang? Hvordan er det med drivere osv?
 12. Tusen takk for svar folkens! Skal undersøke litt 😁
 13. Hei! Har bestilt meg kropp og hals til en bass helt uten lakk. Dette er fordi dette blir en dedikert "studio bass" så ønsker lyden så tight og med så mye atack som mulig. Så vet jeg at mange bruker en eller annen olje på treverket for at treverket skal holde seg og ikke tørke for mye. Hva bruker mann? Også lekte jeg litt med tanken å beise den med en grå aktig farge slik at den ser øer ut som "rakved" eller lignende. Hva vil det gjøre med lyden?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.