Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Soundmannen

Medlem
 • Innholdsteller

  726
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

90 Excellent

Om Soundmannen

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Ingen god musikk, uten god akustikk!

Nylige profilbesøk

2 822 profilvisninger
 1. Det ble en slik pc som under. Årsaken er at jeg har snakket med noen nerder, og de sier at Xeon CPU er laget for å være stabil over lengre tid. Mye brukt i servere og krevende arbeids stasjoner. I7 vil gi mer prosessor kraft for pengene, men har ikke helt samme egentskapene. Også ble det valgt ram brikker med ECC. Da må mann også ha Xeon prosessor for at det skal fungere. Ellers rask hardisk. Også ble hovedkort oppgradert. Årsaken husker jeg ikke men var noe gresk for meg 😅
 2. Hei! :) Da min kjære studio PC begynner å bli sliten, er det på tide med en ny. Jeg har sett på to maskiner. Den ene er en ferdig PC fra HP, den andre er utgangspunkt i en Komplett Office I40 med noen oppgraderinger: https://www.dustinhome.no/product/5011153149/z2-g4-tower?ssel=false&LGWCODE=5011153149;91289;5443&gclid=CjwKCAjw5p_8BRBUEiwAPpJO69prFnSN8vIKWbQpAZcYP4Ftx6EdMqyZijnB_n7C0tVrSRp_kYGtUxoCr-YQAvD_BwE Noen innspill?
 3. Hadde helt klart kjøp Shure SM7B. Låter kanon til alt. Spesielt vokal, gitar, perkusjon.
 4. Den Gamechanger Audio PLUS er perfekt! Takker! 😁
 5. Hei! dette orgelet har ikke sustain pedal inngang. Noen forslag på pedal å sette mellom output og mikser som gjør omså litt av samme nytten? Er få å få mer "sømløs" overgang mellom akorder og lignende.
 6. Jaja. Ingen som tørr å prøve så får komme med fasiten da 😅 1: Shure SM57 2: DPA 2011C 3: Shure beta 56 4: Electro voice RE 320 5: Sennheiser 905 Det som overasket meg mest var at i miksen så låt SM57 desidert dårligst. Og dette er den mest brukte skarp mikken både live og i studio. Den som satt best i miksen uten EQ var RE 320. Så kom 905 og Beta 56 på delt andre plass. Men med EQ låt DPA best/mest naturlig.
 7. Halayz og godt nyttår! 😄 Satt i studioet i går og lekte meg med 5 forskjellige mikrofoner på skarp. Da blir årets første nøtt: -Klarer dere å sette riktig mikrofon på riktig opptak? Gjerne arrangere fra hva dere mener låter best/dårligst 😬 Mikrofonene som er brukt er: -DPA 2011C -Sennheiser 905 -Shure SM57 -Shure Beta 56 -Electro-Voice RE 320 Skarp 1.mp3 Skarp 2.mp3 Skarp 3.mp3 Skarp 4.mp3 Skarp 5.mp3
 8. Joda, men tenker live. En liten boks mann kan ta med seg uten DAW og pc. Kun led en midi inn og ut. Og det du kjører inn, kan du velge å transpinere f.eks en halvtone ned før det går ut
 9. Hei! Jeg har f.eks ett keyboard med Midi inn og ut, men ingen trasponering. Ønsker denne muligheten, så tenkte det må gå med midi. Finnes det en liten handy boks med midi inn og ut som kan transpondere midi signalet? Å kjøre tilbake til f.eks keyboardet?
 10. Nå har jeg fått testet denne en stund og fy flate for en god gitar! Anbefales på det sterkeste! 😀
 11. Jaja! Ble visst en Gibson Les Paul Acxess fra 4Sound på meg da
 12. Noen som har prøvd Axcess modern noen? Ser den er en del billigere en de andre modellene. Hva er den store forskjellen?
 13. Det er fordi Wifi, mobil telefoner og mye andre utstyr bruker denne frekvensen. Det blir fort forstyrrelser hvis du er i ett bygg med mye nettverk og 2-400 personer som går med mobiltelefon. Har opplevd med 2,4Khz at trådløsutstyr mister signal og blir ustabilt. Med f.eks 823-832Mhz, 518-542Mhz, 606-630Mhz (osv osv) er dette frekvensområder som er laget for slike produkter og blir ikke brukt til andre nettverk.
 14. Åfaen! Ja da får jeg kjøpe med les paul axcess istedet 🥶
 15. Den ser jo slank og fin ut da. Mye slankere, letter å komme til høyere bånd osv i forhold til R8 i allefall
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.