Gå til innhold
 • Bli medlem

Soundmannen

Medlem
 • Innholdsteller

  674
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

61 Excellent

Om Soundmannen

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Ingen god musikk, uten god akustikk!

Nylige profilbesøk

2 619 profilvisninger
 1. Faen heller. Bestilte meg en Mooer Preamp Live på Evendstad. Så får vi se 😅
 2. TuuuuuUUUuuuusen takk for at dere gjør meg usikker igjen 😅 Joda. Gjør kanskje det. Men Atomic har jeg inntrykk av låter bedre? Kanskje? Bor jo i ødeland så får ikke testet Mooer sin på 4sound eller lignende. Får også inntrykk av at clean lyden på Mooer ikke er helt i liga med Atomic. Men hvem vet? Er vel ingen som har testet begge?
 3. Brukt Tama er kanskje best lyd for penga? Skal jo også sies at kjøper du skikkelige skinn og jobber litt med stemminga, er det utrolig hvor "god nok " lyd du får av det meste (iallefall til en 5åring)
 4. Prisen er nå 499$ for en ny Amplifire 6. Er ca 4.290NOK. Så kommer det litt mva og frakt og da er vi på ca. 5.000-5.500,- Hvis det er bedre Hardwire, kraftigere prosessor, støtte for flere effekter, dobbelt så mange switcher osv er min mening at dem gamle versjonen brukt ikke verdt mer enn toppen halv pris av en ny Amplifire 6 (2000-2500,- kanskje). Da er det litt mye å ta 4.200,- og 3.500,- for dem som ligger idag på finn.no,
 5. Noen som vet om det er andre forskjeller mellom den med 3 og 6 brytere, annet enn antall brytere?
 6. Hmm... Har lagt inn bud på Atomic Amplifire (3 bryter versjonen) så får vi se. Synes de to på finn.no er vel overpriset for en brukt 3'er når du kan få den nye Amplifire 6 for ca. 5.000,- ferdig fraktet til Norge.
 7. Nice! hmm... Kanskje jeg må se litt nærmere på Atomic'en!
 8. Hei folkens og takker for tips! Har sett og studert youtube video'er av forslagene over. Min vurdering sier at det står i mellom Atomic Amplifire 6 eller Mooer Preamp Live. Line 6 HX stomp mangler XLR og kanskje akkurat for lite brytere når man skal veksle mellom clean, chrunsj, hi-gain og få solo på alle disse. Det er ingen tvil om at Mooer er veldig fristende. Er uten tvil den som er mest gjennomtenkt når det kommer til live bruk. Du kan velge mellom 4stk amper med de switchene som er der og samtidig har alle en boost funksjon til soloer hvis du trykker to ganger på bryterne. Er veldig nyttig da vi kjører ofte lyd selv og har ingen til å mate ekstra ved soloer. Uansett om mann har lydtekniker, så er det uansett praktisk da mann er sikre på at soloer kommer frem. Ikke alltid den stakkars lydteknikeren vet når soloene kommer. Også er den veldig kompakt, har XLR utganger osv (er forsåvidt Atomic også). Ser for meg f.eks følgende oppsett til gitaristen vår: 1: Clean (med solo boost) 2: svak chrunsj (med solo boost) 3: Chrunsj (med solo boost) 4 Hi-gain (med solo boost) Da har mann egentlig alt mann trenger i en "bank" uten å måtte skifte. I tillegg ha solo funksjon på alle "kanalene". Men så er jo kanskje det viktigste spørsmålet, låter det bra? Synes på demoene at det kanskje ikke er helt i Kemper liga, men det er kanskje ikke å forvente? Dette får mann også til med Atomic også, men da må mann nesten gå for Amplifire 6 eller 12. På Atmoc må mann dedikere en egen bryter for hver solo så mann må bruke en del flere brytere for å få solo boost på alle kanalene. Må kanskje redusere til 3 kanaler (clean, chrunsj, hi-gain) og bruke de resterende 3 bryterne til hver sin solo knap. Litt mer kostbar men kan hende den låter bedre? Etter Youtube videoene jeg har sett så synes jeg kanskje Mooer og Atomic låter ganske likt, men nå kan youtube videoer låte veldig forskjellig. Er ikke vanskelig å finner Kemper/Axe FX videoer som låter dritt dårlig, selv om Kemper/Axe FX låter fantastisk. Hva mener dere? Tar jeg helt feil eller? 😅
 9. Hei! :) Gitaristen i bandet mitt bruker å låne kemperen min når vi reiser på spillejobber da ampen er litt å drasse på. Han ønsker nå å kjøpe noe selv, men ønsker ikke å bruke så mye penger. Vi spiller pop/rock. Trenger egentlig kun en god clean, chrunsj og distortion kanal. Gjerne med boost funksjon til soloer. Trenger ikke et lass med 50 amper og effekter osv, men de må låte bra. Vi bruker in ears og kjører både bass og gitar rett i bordet uten noe som helst monitor/amper. Etter ett raskt søk så fant jeg Moofer preamp live. Den så jo ikke så verst ut. Noen som har prøvd? Andre alternativer i samme prisklasse?
 10. Var dårlig kontakt 7 en kabelsko detdet lille jeg trudde jeg hørte fra creambacken var nok v30 som resonerte i creambacken
 11. Hmm... Noe her jeg ikke forstår... Både V30 og Creamback'ene jeg har er 16 ohm. I følge produkt arkene vedlagt har begge en følsomhet på 100db. Det vil si at ved tilført lik effekt, skal dem spille like høyt i DB. Men det gjør de altså ikke. Det er så stor forskjell at når jeg spiller på moderat volum, så hører jeg så vidt Creamback'en når jeg har øret helt inntil elementet, mens V30 har et ganske høyt volum, selv på 10 meters avstand. Er sikkert 20db i forskjell. Hva er galt??
 12. Nå har jeg fått testet litt! låt ganske bra! Litt kvast men det blir nok å låte ganske perfekt etter litt innspilling. Prøvde å sette i creamback elementet men V30 har så høy følsomhet at jeg hørte nesten ikke creambacken selv om jeg hadde øre inntil. Så må sette inn en bryter så jeg kan switche mellom elementene. Eventuelt sette ei demping krets på V30.
 13. Skal bli gøy å teste ikveld! 😎 Ble positivt overrasket over byggekvaliteten og hvor kompakt den er!
 14. Ja den er litt krass i utgangspunktet så kan nok fort hende at de er litt kestra krasse under innspilling. Får sette på Gunsn Roses/slash gitarspor på loop i kempern så får den kose seg litt før jeg tester ??
 15. Så bra! Litt betryggende at jeg ikke har gjort en kjempe feil ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.