Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Fluehode

Medlem
 • Innholdsteller

  268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Fluehode

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

3 788 profilvisninger
 1. Har sett er par mackie srm450 på finn i mitt prisjsjikt, så satser nok på det. Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
 2. Takker for tips. Har sjekket litt brukt ja. Er mest interessert i om mengde watt og slikt er nok. Og det virker det jo som.. er det vits med 15" om det kun er til vokal? Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
 3. Vi har fått 6000 kr fra frifond til å kjøpe nytt PA til øvingsrommet. Vi kjører to fulle 100w gitarstakk og trommer og bass på full måkking på ca 25 m². Da lurer jeg på om f eks to aktive behringer av typen: http://www.4sound.no/pa/hoeyttalere/aktive-hoejttalere/behringer-b212d-eurolive-black pluss en mikser vil gjøre susen? Vi har en passiv mikser stående fra før.. Skal kun brukes til vokal.
 4. Jeg har også UX1 og kan slenge meg på koret her. Aldri hatt problemer og ting funker som bare det. I ettertid kjøpte jeg meg en pod xt brukt for noen hundrelapper. Den er faktisk enda kjekkere i mine øyne da den har alt det samme som UX1 minus vokalinngang, og i tillegg kan man spille uten datamaskinen, noe jeg setter mer og mer pris på for tiden! Og skal du ta opp noe seriøs vokal må du ut med noen kroner ekstra uansett..
 5. Peavey tripleX er en undervurdert amp. Mye bedre clean, om enn litt kjedelig da, enn 6505, og bra vreng Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 6. Er det lov 堳prre hva du m崴e ut med totalt ifht til dollarpris? Har lyst 堧jre det samme... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 7. Nå er det jo ikke akkurat sånn at om man hiver på et høypassfilter ved 90Hz så kuttes alle frekvensene under der.. For min del gjør f eks låter som evisceration plague av cannibal corpse at jeg fortsatt har troa på dypere tuning.. Noe slikt spilt i E standard hadde ikke vært like rått uansett hvor mye folk gnager frem og tilbake. Den er vel strengt tatt spilt inn på seksstrengere, men det er vel pitch og tuning som er hoveddiskusjonen her eller?
 8. For 15 år siden ja. Nå er det 666 som gjelder. 6 på bass mid og treble og tubescreamer med full peising i front
 9. Jeg har en PRS ce-24 jeg kjøpte i fjor. Den oppfyller stort sett alle kravene du nevner. Jeg prøvde å bytte min vekk av en eller annen grunn, men nå er jeg superfornøyd. Ekstremt allsidig gitar, og kan brukes til det meste av musikk. Ikke så lett å få tak i her til lands kanskje, og de få som har vært ute til salgs, min egen inkludert har vært noe dyre, så det er jo noe som veier litt i mot da..
 10. Jackson har jo mye snasne shreddegitarer med FR i den prisklassen. Ibanez RG prestige synes jeg personlig er veldig gode gitarer og det er mange til salgs veldig billig. Edit: Hverken Ibanez og Jackson er spesielt allsidige, men shreddegitarer med floyd er vel sjelden det..
 11. Kun håndvask her. Prøver også å bytte ca en gang i måneden.
 12. Hva med å prøve gitarene? Kopi vs original er jo en evig diskusjon, og ingen av dem har vel voldsom gjensalgsverdi. Jeg hadde en Gibson SG faded en gang, skikkelig skjitgitar deluxe (ikke samme som nevnt i tråden da tror jeg). Så det fins tilfeller hvor kopier er mye bedre
 13. Line6 ux serien er kjempebillig brukt nå.. Med masse ok gitar og vokaleffektsimulering på kjøpet i tillegg.
 14. Mulig det er off-topic, men jeg merker at jo mer tid jeg bruker på å spille og øve, jo mindre tenker jeg på at jeg ikke er fornøyd med det som brukes. GAS og slike ting kommer gjerne når jeg sitter på internett og surfer på gitarrelaterte ting, og vips så dukker det opp noe jeg får veldig lyst på. Forøvrig så kjøpte en guyatone microdelay for 200 kr for en stund siden, ekstremt bra delay og har vært kontinuerlig fornøyd siden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.