Fluehode

Medlem
 • Innholdsteller

  268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Fluehode

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

3 530 profilvisninger
 1. [Ønskes kjøpt]

  Jaja, klart! Det viktigste er at den holder strengene på plass og at fintunerene virker.
 2. [Ønskes kjøpt]

  Ønsker å kjøpe en stk floyd rose (eller liknende) til bruk i gammel gitar. Har en gammel gitar med licenced floyd rose (Esp-ltd v 350) hvor en av sadlene tok kvelden, derfor trenger jeg ny. Så om noen har en gammel liggende er jeg interessert. Jeg har ikke lyst å bruke 2000 kr på en original floyd, men special serien kan godt vurderes.
 3. PA til øvingsrom

  Har sett er par mackie srm450 på finn i mitt prisjsjikt, så satser nok på det. Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
 4. PA til øvingsrom

  Takker for tips. Har sjekket litt brukt ja. Er mest interessert i om mengde watt og slikt er nok. Og det virker det jo som.. er det vits med 15" om det kun er til vokal? Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
 5. PA til øvingsrom

  Vi har fått 6000 kr fra frifond til å kjøpe nytt PA til øvingsrommet. Vi kjører to fulle 100w gitarstakk og trommer og bass på full måkking på ca 25 m². Da lurer jeg på om f eks to aktive behringer av typen: http://www.4sound.no/pa/hoeyttalere/aktive-hoejttalere/behringer-b212d-eurolive-black pluss en mikser vil gjøre susen? Vi har en passiv mikser stående fra før.. Skal kun brukes til vokal.
 6. erfaringer med Line 6 UX-serie?

  Jeg har også UX1 og kan slenge meg på koret her. Aldri hatt problemer og ting funker som bare det. I ettertid kjøpte jeg meg en pod xt brukt for noen hundrelapper. Den er faktisk enda kjekkere i mine øyne da den har alt det samme som UX1 minus vokalinngang, og i tillegg kan man spille uten datamaskinen, noe jeg setter mer og mer pris på for tiden! Og skal du ta opp noe seriøs vokal må du ut med noen kroner ekstra uansett..
 7. Ny Metal Amp, trenger hjelp

  Peavey tripleX er en undervurdert amp. Mye bedre clean, om enn litt kjedelig da, enn 6505, og bra vreng Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 8. NGD - Warmoth

  Er det lov 堳prre hva du m崴e ut med totalt ifht til dollarpris? Har lyst 堧jre det samme... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 9. drop d tuning ikke dypt nok

  Nå er det jo ikke akkurat sånn at om man hiver på et høypassfilter ved 90Hz så kuttes alle frekvensene under der.. For min del gjør f eks låter som evisceration plague av cannibal corpse at jeg fortsatt har troa på dypere tuning.. Noe slikt spilt i E standard hadde ikke vært like rått uansett hvor mye folk gnager frem og tilbake. Den er vel strengt tatt spilt inn på seksstrengere, men det er vel pitch og tuning som er hoveddiskusjonen her eller?
 10. drop d tuning ikke dypt nok

  For 15 år siden ja. Nå er det 666 som gjelder. 6 på bass mid og treble og tubescreamer med full peising i front
 11. Hjelp til ny gitar !

  Jeg har en PRS ce-24 jeg kjøpte i fjor. Den oppfyller stort sett alle kravene du nevner. Jeg prøvde å bytte min vekk av en eller annen grunn, men nå er jeg superfornøyd. Ekstremt allsidig gitar, og kan brukes til det meste av musikk. Ikke så lett å få tak i her til lands kanskje, og de få som har vært ute til salgs, min egen inkludert har vært noe dyre, så det er jo noe som veier litt i mot da..
 12. Ny Floud Rose/shredde gitar i 20k klassen?

  Noen her som har erfaring med high-end Jackson?
 13. Ny Floud Rose/shredde gitar i 20k klassen?

  Jackson har jo mye snasne shreddegitarer med FR i den prisklassen. Ibanez RG prestige synes jeg personlig er veldig gode gitarer og det er mange til salgs veldig billig. Edit: Hverken Ibanez og Jackson er spesielt allsidige, men shreddegitarer med floyd er vel sjelden det..
 14. Varighet og behandling av strenger

  Kun håndvask her. Prøver også å bytte ca en gang i måneden.
 15. Hva med å prøve gitarene? Kopi vs original er jo en evig diskusjon, og ingen av dem har vel voldsom gjensalgsverdi. Jeg hadde en Gibson SG faded en gang, skikkelig skjitgitar deluxe (ikke samme som nevnt i tråden da tror jeg). Så det fins tilfeller hvor kopier er mye bedre