Gå til innhold

KristianF

Medlem
 • Innholdsteller

  2 552
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

KristianF vant dagen sist Februar 28

KristianF hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

592 Excellent

Om KristianF

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mean Street

Nylige profilbesøk

7 050 profilvisninger
 1. Tonedexter er vel den mest populære og ideelle metoden for dette. Der er det profilering av IR selv, samt EQ, gaining, volum og presets. Har ikke testa det selv, men det står på lista over ting som skal testes fortløpende. Ligger endel tråder om det i den Gearcafe-gruppa på FB.
 2. 2003 Gibson R7 Tidligere eid av @germaniumkid , så jeg tok den naturligvis med på jazzturne i Rogaland, umiddelbart
 3. Har Flat 50s i bro ja, veldig fornøyd. Vintage med litt mer juice. Du kan prøve min MJT med den pickupen om du vil. Swamp ash og roasted maple.
 4. De dukker opp brukt i ny og ne. Kjenner en som har en sånn 2512, veldig fin den.
 5. Minibrettet mitt som var et Pedaltrain Metro 16, har også på mirakuløst vis blitt et Pedaltrain JR siden jeg posta her. Tar moderate mengder selvkritikk.
 6. Alf: tenkte mest på størrelsen på selve brettet. Som Naigewron er inne på, tettpakkede og symmetriske brett er kjempegreier for å tilfredsstille ens iboende nevroser, men krise så fort man tar det ut på spilling. Been there, stadig vekk...
 7. Fint utvalg! Men skal vi vedde om du kommer til å handle et større brett så fort du begynner å dra med det der ut på spilling?
 8. Fulltone Octafuzz. POG og fuzz låter ikke som en typisk oktavfuzz dessverre. Fulltone sin har switch, låter veldig bra uten oktavdelen innkoblet
 9. LP er plenty bright, i likhet med resten av alt Suhr lager. Låter veldig fint de, hadde i straten min et par år. Ellers så synes jeg at Fender fat 50s låter veldig bra og klassisk.
 10. Har hatt Neunaber, Bluesky tidligere, har nå Flint og Bigsky. For min del er Bigsky en suveren vinner lydmessig. Hatt endel dyre og fancy pedaler - denne står virkelig til hypen. Grensesnittet på den kan vel virke skremmende til å begynne med, men den er jaggu enkel i bruk. Observerer at det er mange der ute som føler at de må utnytte alt potensialet i en boks for å rettferdiggjøre å eie den, noe jeg ikke klarer helt å fatte. Kjøp det som låter og gjør jobben.
 11. Intervaller er avstanden mellom tonene. F.eks C til E vil være en durters, C til G vil være en kvint. Med akkordtrinn så mener man f.eks 1, 4 og 5 - tonika, subdominant og dominant.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.