Gå til innhold
 • Bli medlem

KristianF

Medlem
 • Innholdsteller

  2 550
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

KristianF vant dagen sist Mai 27 2016

KristianF hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

577 Excellent

Om KristianF

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mean Street

Nylige profilbesøk

6 993 profilvisninger
 1. Har Flat 50s i bro ja, veldig fornøyd. Vintage med litt mer juice. Du kan prøve min MJT med den pickupen om du vil. Swamp ash og roasted maple.
 2. De dukker opp brukt i ny og ne. Kjenner en som har en sånn 2512, veldig fin den.
 3. Minibrettet mitt som var et Pedaltrain Metro 16, har også på mirakuløst vis blitt et Pedaltrain JR siden jeg posta her. Tar moderate mengder selvkritikk.
 4. Alf: tenkte mest på størrelsen på selve brettet. Som Naigewron er inne på, tettpakkede og symmetriske brett er kjempegreier for å tilfredsstille ens iboende nevroser, men krise så fort man tar det ut på spilling. Been there, stadig vekk...
 5. Fint utvalg! Men skal vi vedde om du kommer til å handle et større brett så fort du begynner å dra med det der ut på spilling?
 6. Fulltone Octafuzz. POG og fuzz låter ikke som en typisk oktavfuzz dessverre. Fulltone sin har switch, låter veldig bra uten oktavdelen innkoblet
 7. LP er plenty bright, i likhet med resten av alt Suhr lager. Låter veldig fint de, hadde i straten min et par år. Ellers så synes jeg at Fender fat 50s låter veldig bra og klassisk.
 8. Har hatt Neunaber, Bluesky tidligere, har nå Flint og Bigsky. For min del er Bigsky en suveren vinner lydmessig. Hatt endel dyre og fancy pedaler - denne står virkelig til hypen. Grensesnittet på den kan vel virke skremmende til å begynne med, men den er jaggu enkel i bruk. Observerer at det er mange der ute som føler at de må utnytte alt potensialet i en boks for å rettferdiggjøre å eie den, noe jeg ikke klarer helt å fatte. Kjøp det som låter og gjør jobben.
 9. Intervaller er avstanden mellom tonene. F.eks C til E vil være en durters, C til G vil være en kvint. Med akkordtrinn så mener man f.eks 1, 4 og 5 - tonika, subdominant og dominant.
 10. Yamaha sine er veldig grei, lettspilte saker.
 11. Feil proporsjoner på kropp og contourer. Styr unna
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.