Web Analytics
Gå til innhold

shv

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 236
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

shv vant dagen sist November 29 2018

shv hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

433 Excellent

Om shv

 • Rang
  shv

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke

Nylige profilbesøk

8 642 profilvisninger
 1. Henger meg på det Kossoff sier her. Til å bruke 30000 virker det som om du ikke har behovet helt klart for deg. Risikoen er at du kjøper en dyr gitar, og finner ut etter en stund at det ikke ble helt optimalt og vil selge igjen, og må ta smellen med et verditap dersom du kjøpte nytt. I det perspektivet er det mindre risiko ved å kjøpe brukt der du kan selge for nogenlunde samme pris dersom det ikke falt i smak.
 2. Ikke feil å hente inspirasjon fra Satriani! 🙂👍
 3. Stod litt om Frank Hovland i en annen tråd her inne...
 4. Ingen problemer her, IPhone/safari
 5. For min del er tidsklemmen problemet. Med en ferdig backing kunne jeg kanskje fått bidratt, men det blir sjelden mulig å sette seg ned med dette i lengre tid og lage noe fra bunnen...
 6. Dagens, ukens, månedens og årets gitar: (solgt meg ned, kun 1 gitar igjen...)
 7. Du har også Yamaha thr forsterkerne som er greie til hjemmebruk.
 8. Jeg hadde betalt inngangspenger for å besøke «ibanez museet». 👍🙂
 9. Supert, ta det som et kompliment, fin backing! 👍
 10. Hmm... for oss med høy terskel for å lage noe, det skulle ikke være mulig å bomme backingen? Ikke sikkert det blir noe uansett, men større sannsynlighet med lavere behov for innsats... 🤨
 11. Gir det også en sjanse, har spart mer enn 200 på tips fra Finn.no tråden...
 12. Ingen klaging fra min side, tror bare det er fruktbart med en liten diskusjon for å vurdere hvilke(n) metode(r) som er mest bærekraftig på lengre sikt. Tror kanskje en hybrid løsning hadde vært bedre som noen foreslår, f.eks. prøvemedlemskap eller gratis inntil en viss mengde pr mnd.
 13. Det har jeg forståelse for. Min bekymring her er allikevel at slik det gjøres nå kan oppleves som en barriere mot rekruttering av nye medlemmer. Det kan bli litt som å pisse i buksa for å holde seg varm. det kan bli en kortsiktig gevinst ved at en del eksisterende medlemmer blir støttemedlemmer, men uten tilstrømning av nye medlemmer vil det uansett etterhvert dø ut. Er det mulig å få dette til ved å bruke gulrot i stedet for pisk?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.