Web Analytics
Jump to content

Ny gitar! Tyler L.A. Studio Classic


Captain Koala

Recommended Posts

201321_Tyler3.JPG

Etter å ha vurdert å bestille meg en Tyler i 5 år kunne jeg forrige fredag valse fornøyd ut av Rodeløkka postkontor med en relativt stor pappeske i hendene mine. Jeg måtte ha fire-fem pustepauser før jeg omsider nådde trikkestoppet, og innså underveis at jeg kanskje burde spurt om å få pakke den ut på postkontoret, siden det var en gitar med kasse i pappesken.

Vel hjemme startet jeg å pakke ut etter en fem minutters Ibux-pause på sofaen. «Either you know or you don't», sto det på esken, og jeg flirte litt mens jeg tenkte over at folkene på Tyler faktisk har en kjempekul attitude. Jeg fikk etterhvert ut Tyler-kassen som hadde blitt nøye pakket inn. Jeg var litt redd for å åpne kassen. Kom jeg til å bli fornøyd? Var fargene riktige i forhold til hverandre? Jeg trosset frykten, og åpnet.

201321_Tyler2.JPG

Det noe kontroversielle hodet på gitaren er noe jeg har lært meg å elske. Første gangen jeg så det for mange herrens år siden rynket jeg på nesen, men etter hvert har det blitt et symbol på kvalitet. Charcoal Frost-finishen viste seg å være et bra valg. Den er dog vanskelig å fotografere, og ser kanskje litt grå ut her. I virkeligheten er den til tider litt blå-aktig.

201321_tyler4.JPG

201321_IMG_0100.JPG

Det er kort sagt den beste straten jeg har hatt.

Håndtverket er utrolig bra, og halsen ligger bra i hånda mi. Det er "standard 59"-profilen, som ser ut til å være populær. Noen ville kanskje sagt at den var for stor, men jeg liker størrelsen veldig godt, og digger at den ikke bærer preg av å være lakkert.

Jeg bestilte med Demeter midboost, noe jeg synes er fint på cleanlyd så langt. Den har sin egen "volum", den svarte knotten. Akkurat nå har jeg den såvidt på, type 5-10%. Liker ikke helt det den gjør med vrengen enda. Heldigvis kan jeg velge å ha den av eller på med den hvite knappen ved siden av pickupvelgeren.

Pickupene er 2 stk JTS5500 single coils, som låter slik en strat bør gjøre, og en «Super» med krom i bridge. «Super» er tøff, litt moderne, og relativt hot uten at det blir for mye.

En veldig balansert og fin gitar, som det føles bra å spille på. Jeg er kjempefornøyd!

201321_tyler5.JPG

Edited by Captain Koala
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Lekkert! Likte finishen godt, og jeg er en sucker for fargematchet headstock på Fender-type gitarer. Pent!

Personlig synes jeg vel at cover på humbuckeren ikke ser så bra ut på strat, men det er jo en ytterst subjektiv mening, og egentlig totalt irrelevant (:

Gratulerer så meget!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.