Web Analytics
Jump to content

Ny gitar! Tyler L.A. Studio Classic


Captain Koala
 Share

Recommended Posts

201321_Tyler3.JPG

Etter å ha vurdert å bestille meg en Tyler i 5 år kunne jeg forrige fredag valse fornøyd ut av Rodeløkka postkontor med en relativt stor pappeske i hendene mine. Jeg måtte ha fire-fem pustepauser før jeg omsider nådde trikkestoppet, og innså underveis at jeg kanskje burde spurt om å få pakke den ut på postkontoret, siden det var en gitar med kasse i pappesken.

Vel hjemme startet jeg å pakke ut etter en fem minutters Ibux-pause på sofaen. «Either you know or you don't», sto det på esken, og jeg flirte litt mens jeg tenkte over at folkene på Tyler faktisk har en kjempekul attitude. Jeg fikk etterhvert ut Tyler-kassen som hadde blitt nøye pakket inn. Jeg var litt redd for å åpne kassen. Kom jeg til å bli fornøyd? Var fargene riktige i forhold til hverandre? Jeg trosset frykten, og åpnet.

201321_Tyler2.JPG

Det noe kontroversielle hodet på gitaren er noe jeg har lært meg å elske. Første gangen jeg så det for mange herrens år siden rynket jeg på nesen, men etter hvert har det blitt et symbol på kvalitet. Charcoal Frost-finishen viste seg å være et bra valg. Den er dog vanskelig å fotografere, og ser kanskje litt grå ut her. I virkeligheten er den til tider litt blå-aktig.

201321_tyler4.JPG

201321_IMG_0100.JPG

Det er kort sagt den beste straten jeg har hatt.

Håndtverket er utrolig bra, og halsen ligger bra i hånda mi. Det er "standard 59"-profilen, som ser ut til å være populær. Noen ville kanskje sagt at den var for stor, men jeg liker størrelsen veldig godt, og digger at den ikke bærer preg av å være lakkert.

Jeg bestilte med Demeter midboost, noe jeg synes er fint på cleanlyd så langt. Den har sin egen "volum", den svarte knotten. Akkurat nå har jeg den såvidt på, type 5-10%. Liker ikke helt det den gjør med vrengen enda. Heldigvis kan jeg velge å ha den av eller på med den hvite knappen ved siden av pickupvelgeren.

Pickupene er 2 stk JTS5500 single coils, som låter slik en strat bør gjøre, og en «Super» med krom i bridge. «Super» er tøff, litt moderne, og relativt hot uten at det blir for mye.

En veldig balansert og fin gitar, som det føles bra å spille på. Jeg er kjempefornøyd!

201321_tyler5.JPG

Edited by Captain Koala
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Lekkert! Likte finishen godt, og jeg er en sucker for fargematchet headstock på Fender-type gitarer. Pent!

Personlig synes jeg vel at cover på humbuckeren ikke ser så bra ut på strat, men det er jo en ytterst subjektiv mening, og egentlig totalt irrelevant (:

Gratulerer så meget!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.