Web Analytics
Jump to content

bento

Medlem
 • Posts

  381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bento last won the day on June 29 2014

bento had the most liked content!

About bento

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Ny bruker som erstatning for tilfeldig slettet tidligere bruker :)

Recent Profile Visitors

2,425 profile views

bento's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

92

Reputation

 1. @Ryss Hvor har du handla den ileggsplata til fresebordet ditt? Ute etter ei sånn sjøl...
 2. Du har jo hatt EN tvinge siden du holdt på med den akustiske kreasjonen din, som jo også var full av stift/skruer. Tror jeg hadde prioritert å kjøpt inn noen flere tvinger - de koster tross alt ikke all verden (fra 29kr stykket hos Jula) - i stedet for all verdens nye deler til en haug med forskjellige prosjekter!
 3. Hva er greia med de stiftene? Det er jo langt fra normal fremgangsmåte å benytte stift/skruer når man limer en topp, så jeg må bare innrømme at det virker fryktelig unødvendig. I tillegg hadde du unngått å sparkle - som forøvrig heller ikke er så veldig vanlig på gitarbygg - om du droppet stiftene... Godt lim og masse tvinger i tørkeprosessen holder i lange baner!
 4. OK, takker for kjappe svar, @MartheyG og @CastorFiber - da blir det plugging av hals og klassisk neckplate
 5. Hepp! Lurer på hva som er smartes å gjøre i denne situasjonen: Skaffe en halsplate som passer kroppen og bore nytt hull i halsen, eller omvendt? Kroppen har store områder der poly-lakken er flakket av, så jeg vurderer å flekke av resten og spraye på nytt, og da er jo muligheten for å plugge hullet i kroppen tilstede. Hva anbefales?
 6. Om det er skikkelig betent spiller det ingen trille - du kommer ikke til å merke at Stanley'en sklir inn i det betente området, du kjenner bare en usigelig lettelse etterpå når du har fått tømt f**nskapet for puss... Magien ligger i å finne "midten" av betennelsen inn mot neglen. Når du pirker med kniven i midten av "gropa" mellom finger og negl skal det ikke rare presset til før det siver grønn guffe ut. Har hatt betennelse i fingra pga inngrodd negl mange ganger, og jeg støtter forslaget om å bruke grønnsåpevann og bacimycin kombinert med egendrenering av puss! Huff, ble mye guffen lesing her
 7. Syns dette ser både gjennomtenkt og bra ut! Der fins sikkert enkelte formuleringer som kan forenkles, men alt i alt enkelt og lettfattelig - som seg hør og bør! Om jeg fikk bestemme ville jeg nok i §14 (språk) understreket at norsk er primærspråket, selv om de øvrige språkene aksepteres. I tillegg vil der sikkert være greit å ha i hvertfall en engelsk oversettelse av retningslinjene for forumet en eller annen plass. Til slutt (det er noen år siden jeg registrerte meg); er det slik at man må akseptere de gjeldende retningslinjene når man registrerer brukerkonto på forumet?
 8. Har denne lekkerbiskenen, har vært i mitt eie siden 2012 og det skal stå bra dårlig til før den ryker 2006-modell G&L Legacy USA, candy apple red med matchende headstock. G&L Vintage Alnico V pickups over det hele.
 9. ES-335! Ser fett ut, låter fett. Om ikke forslaget faller i god jord, vil jeg si meg enig med posten et par poster opp; Fender Strat :-)
 10. Tono er nok de som kan gi deg definitivt svar på dette. Det er mye forskjellig praksis, avhengig av hvilket territorium du befinner deg i - og henvender deg til. I noen sammenhenger må du også innhente tillatelse til gjengiving fra opphavsholder. Sjekk http://www.tono.no/skapere/tono-hjelpen/
 11. Om du har plass; airhockey-bord eller biljardbord. Sånne steder blir fort hangoutplass nummer én for kompiser og mer eller mindre tvilsomme bekjente, og å kunne ta seg en iskald (fra kjøleskapet i svalbardrein) og kople av med alternativ aktivitet er gull Forøvrig syns jeg TV er ganske must om man satser på et flerbruksareale. Jeg holder nå på å innrede min egen «mancave», og der satser jeg på at det blir TV eller projektor, men nå er muligens min «bule» noe større enn det gjennomsnittlige gitarrom Edit: typos herfra til evigheten!
 12. Om du har handla brukt er vel det første trikset å gjenopprette til fabrikkinstillinger. Kan godt hende forrige eier har gjort særdeles spuriøse innstillinger for sin særegne rigg, og at det ikke er helt match med det du har Om du har kjøpt nytt, så er jeg lost
 13. Øyvind finner du enklest på nihundreogåtte tre fem trettiseks ni, om du ikke har funnet han allerede Kan også skrive under på at han bygger særs gode archtops!
 14. Blir spennende å se - vurderer å gjøre det samme som deg...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.