Gå til innhold

ariaboss

Medlem
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om ariaboss

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 22. feb. 1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Askim

Nylige profilbesøk

1 396 profilvisninger
 1. Jaha? Fortell! ?
 2. Fysj og fy! Den er jo helt feil. Send den til meg så skal jeg kaste den for deg Grattis ?
 3. Jeg skrev feil. Jeg mente 2619. I tillegg så hadde denne gull hardware originalt. Om noe så ser den ut som en 2618 med en birdseye-top.
 4. Jeg er ikke helt sikkert på om du tuller med meg eller ikke xD
 5. Nå er det ikke en plaintop, men en lett figurert birdseye maple top. Det er lite sannsynlig at det er en 2630 da denne har dot inlays.
 6. Fikk en Vintage Ibanez Artist i hus. Mysteriet er at i 1977 katalogen for Ibanez Artist så ser dette ut som en 2618 i antique violin. Spesifikasjonene stemmer bortsett fra en ting. En 2618 skal ha en 2 dels plain lønnetopp, mens denne har en one piece lønnetopp med birdeyes.
 7. Min Gibson SG Special Faded /m selvslitt hardware, witch hat knobs, semigloss headstock, 57 classic(ikke pluss) i bridge og hottere Gibson whatever i neck. Slitasjen på halsen er naturlig. Lykkesmykke bak for 10+ mojopoeng. Semigloss headstock. Finish er "worn brown".
 8. Ordentlig snasen sak! Mod mer!! Klarlakker headstock, witch hat knobs, nye caps, coilsplit og innebygget boost, YES TO ALL! SG er grisefett!
 9. Alle barna kjøpte seg r7. Unntatt Dars, han kjøpte sjøku.
 10. Er det forskjell på "grit" typene mellom europa og USA? Er 400-grit det samme her som der?
 11. Vel, uansett om det faktisk gjør en forskjell er nok en ting, men dyre caps er liksom til status da. Føler gjerne at gitaren er mer luksus med PIO enn ceramic disc. Og det med treverk og lakk var ment litt spøkefullt. Jeg har ikke gjort meg opp noen sterk mening om det, men jeg synes livet er litt morsommere når jeg tenker at at mahogni med en tjukk lønnetopp låter bedre enn en kropp i basswood. Er jo litt religion, hehe. Og den testen var morsom helt til siden bestemte seg for å slutte å laste inn skrift c:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.