Web Analytics
Jump to content

CarvinDC135

Medlem
 • Posts

  430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CarvinDC135 last won the day on August 7 2015

CarvinDC135 had the most liked content!

About CarvinDC135

 • Birthday 01/01/1978

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Arendal

Recent Profile Visitors

1,994 profile views

CarvinDC135's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

140

Reputation

 1. Skal prøve litt mer i chrome med ipad device profil senere. Om det dukker opp der er det som regel greit å spore opp svriptet som forårsaker det i dev tools.
 2. Ville ta meg videre til reward.com-iphone.us
 3. Her er den jeg har fått. Var logget inn på iPad(Air2)
 4. Sett samme på mobilen selv. Mulig jeg ikke var innlogget. Skal sjekke det neste gang.
 5. Har ikke brukt den live nei. Men i dag forsvan mesteparten av gamleriggen ut døra med en kar som gjorde en særs god handel :-( så nå har jeg ikke noe valg. kjøpte en skikkelig el cheapo Laney aktiv monitor som jeg spiller gjennom. Låter veldig bra alene iallfall synes nå jeg :-) brukte den tidligere via sluttrinn og kabinett men mister litt av fleksibiliteten uten cabsim synes jeg.
 6. Ble ryddig og pent! Holder på med noe lignende, men hakket simplere. Men blir ikke helt galt når jeg får de riktige kablene på plass og stripser litt her og der :-)
 7. Jeg nominerer denne(litt i overkant prismessig kanskje): http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=79823700
 8. Nevermind. Linket til en USB til koaksial adapter - men 9V-utgangene er jo ikke USB formfaktor... det hadde vel vært å be om trøbbel :-)
 9. Min andre gitar var en GTX-36(LP kopi - var vel Kaman som stod bak GTX). Var ikke så verst kvalitet mener jeg å huske :-)
 10. Må ha vært rundt 1990. Kjøpte en gitar og kombo av en kompis av storesøsera mi: Gitaren var en gammelrosa Samic HSS strat. Det jeg husker best av den er at den aldri holdt på stemminga. Komboen var en (øst?) Tysk-produsert sak av merke Royal... Eller Regal? Skaffa meg kjapt et par pedaler. Første var en Ibanez tubescreamer(husker ikke modellnavnet) og en Ibanez Chorus. Husker jeg var kjempeskuffa over lyden i TSen(var ute etter Metallica lyd). Så fikk jeg tak i en Boss hm2. Synes denne var myye bedre. Så eksperimenterte jeg med begge og fant uta at TS foran HM med masse drive på TSen gave superfet leadlyd! Hadde ingen som kunne fortelle meg om disse greiene - og det var ikke noe Internet. Alt var learning by doing... Både fordeler og bakdeler med det kontra i dag. good times :-)
 11. Dette kan ikke stå uten respons. Synes tingene du gjør er fantastisk bra! Teknikken din er bra, men det som imponerer meg mest er timingen. Synes du er veldig spot on! Menge kan fort havne bakpå/frempå i sånne uptempo sammenhenger, men du groover som bare det.
 12. Prøv Reaper - helt gratis. koster nesten ingenting å kjøpe om du liker det. Jeg er veldig fornøyd.
 13. Kjøpte en gitar av ham. Kjapp på komunikasjon og pakket gitaren særs godt. Anbefalt!
 14. Likte den godt! Fikk flashbacks fra PS spillet "flower" når jeg hørte på :-) Det hadde vært veldig interessant å hatt noe visuelt i tillegg - altså et videospor. Eneste er at den var litt snau på lengden for min smak.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.