Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

gage1103

Medlem
 • Innholdsteller

  734
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

gage1103 vant dagen sist Januar 27 2013

gage1103 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

60 Excellent

Om gage1103

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 11. mars 1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Gitar. Musikk. Film. Skateboard.Ukulele.

Nylige profilbesøk

2 452 profilvisninger
 1. Taylor har flere Jumbo modeller også og andre kroppsformer som egner seg utmerket til fingerstyle....vanskelig å få en ny Taylor til under 10 laken da....
 2. Joda det blit kalt bottleneck også...spesielt mye gammal blues du finner dette i. Slidespilling på en tolvstrenger er litt vanskeligere enn på seks men du får en helt rå lyd. det er noen artister som utelukkende spiller på denne måten f.eks Ledfoot : http://www.youtube.com/watch?v=NCUKFGZR_Nw
 3. Når strengene blir for høye til å spille normalt på kjøper du deg en ny 12 strenger og bruker den gamle til sliiiiiiiide:)
 4. Kan hende det ja men i de fleste tilfeller er det nok med en justering, men det kan jo hende den må til doktorn en tur.
 5. Blir det ikkeno problem ifht resonansen i gitarkassa hvis det er elastisk da??
 6. er det hylse eller sekskant bolt på truss roden? hvis det er sekskant er det jo en smal sak å få tak i en lang nok nøkkel i rett størrelse, hvis det er hylse kan det hende du må lete litt mer for å finne rett verktøy, men skal være mulig det og, snakk med nærmeste gitar sjappe, de vet hva du trenger. Lykke til.
 7. LIKER... minner veldig om Caravan Epi'en da!! http://www.jedistar.com/images/travel/caravan_guitar.jpg
 8. henger batteripakken løst inne i gitaren??? du har vel tilgang utenfra håper jeg? ellers blir det tungvint å skifte batteri. kjøp deg et tannlegespeil e.l på clas ohlson og sjekk hva det er som henger løst, så kan vi snakke om plassering
 9. Furch anyday... kan nesten ikke sammenlignes med Yamaha. ikke at Yamaha lager dårlige gitarer,tvert imot, men Furch sine er bare så ufattelig mye bedre i mine øyne.
 10. Gibson L-5 o,l har jo ganske stor kasse såvidt jeg vet og vil vel låte mer som en akustisk. http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Archtop/Gibson-Custom/L-5-CT.aspx . Dette er jo ekte hollow og ikke bare semi, disse ble originalt solgt som akustiske gitarer way back...
 11. Grattis...LP junior er min favoritt Gibson gitar...skulle ønske jeg hadde en...
 12. En Vintage Bassman er jo en Bassforsterker. Men de nyere modellene er vel gitarforsterkere?? eller fungerer de fortsatt like godt på bass??
 13. Den er vanskelig...dra og prøvespill!! Rebel music har mange kule, litt spesielle merker og 4sound har Kala og Fender bla.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.