Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Captain Koala

Medlem
 • Innholdsteller

  2 537
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Captain Koala vant dagen sist April 7 2012

Captain Koala hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om Captain Koala

 • Rang
  Whippersnapper

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kofforikkje.com

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo!
 • Interesser
  Musikk.

Nylige profilbesøk

6 132 profilvisninger
 1. Takk for hyggelige kommentarer! Jeg har prøvd mange Tylere opp gjennom tidene på Godlyd, utrolig kjekt å bestille en selv. Ville ha den så classy som bare mulig, og det ble den. Haha. Skjer nok ikke med det første! Men skal huske på det. Ja, jeg bare måtte ha den der! Digger attituden :-) Stemmer! Skrev det egentlig, men så kom jeg på at jeg allerede hadde hatt den en uke, så det ble feil å kalle det for NGD :-) Thanks! Jeg venta meg litt mer action, folk pleier jo å ha noen ord å si om headstocken. Husker veldig godt diskusjonen når "leo" her på forumet kjøpte seg Tyler Classic.
 2. Etter å ha vurdert å bestille meg en Tyler i 5 år kunne jeg forrige fredag valse fornøyd ut av Rodeløkka postkontor med en relativt stor pappeske i hendene mine. Jeg måtte ha fire-fem pustepauser før jeg omsider nådde trikkestoppet, og innså underveis at jeg kanskje burde spurt om å få pakke den ut på postkontoret, siden det var en gitar med kasse i pappesken. Vel hjemme startet jeg å pakke ut etter en fem minutters Ibux-pause på sofaen. «Either you know or you don't», sto det på esken, og jeg flirte litt mens jeg tenkte over at folkene på Tyler faktisk har en kjempekul attitude. Jeg fikk ett
 3. Ser bra ut! Lenge siden jeg har hatt en gitar med 3 single coils. Apropos Tyler, denne er snart på vei til meg http://www.godlyd.no/gitarer/tyler-classic-bestilt-til-kunde.html Gleder meg!
 4. G66 er kjempeflott. Sussi svarer på alle spørsmål du måtte ha, og du oppdateres stadig. God konfektsjokolade medfølger også i pakken når du omsider får den :-)
 5. Velkommen i Eugen-klubben! Jeg har en rød Classic-T som er dritbra :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Fint! Nå skal jeg være litt slem: kompet er veldig rotete. Liker veldig godt at dere går bort fra James Brown-stilen som mange prøver seg på, men jeg synes det skjer veldig mye. Klarer ikke slå meg helt til ro med låten, fordi jeg blir stressa av å høre på. Synes det er mange fine idéer her, men for å gjøre det lettere å lytte på ville jeg brukt en metode som heter "kill your darlings". To veldig aktive gitarer på høyre og venstre side, pluss pianoet og mange forskjellige blåsefigurer = rot.
 7. Det er ved inputen i hvert enkelt spor du velger hvilken fysisk input i lydkortet du skal bruke ja :-) 8 kanaler er nok til litt av hvert det ja. Du kan også alltids kjøre flere ting inn i ett spor hvis du bare skal ha et enkelt opptak du kan tukle litt med. Et eksempel ved livespilling: du kan be en lydmann om å kjøre et trommesett ut i en aux-kanal, som du kan kjøre inn i en av kanalene på lydkortet. Så lenge du får en grei trommemiks fra bordet kommer det til å funke fint. Da har du plass til resten av bandet. 8 kanaler er også veldig fint til et trommesett. Når det gjelder programvare, kan
 8. Hei der! 1. Det er jo viktig med et tydelig og stabilt signal, som ikke clipper (vrenger), og ikke er for lavt. Jeg har aldri hatt problemer med å stille noe høyt nok, med mindre kilden av lyd jeg prøver å ta opp er kjempelav. Tvert imot har jeg til tider måttet trykke inn dempeknappen for å få mindre dB :-) Og skulle du være skikkelig uheldig, er det ikke verre enn å måtte bruke en gain-plugin i programmet du bruker. 2. Jeg kjenner ikke til problemet med lydkort som kræsjer. Det kan enten være produsentens feil, eller at du har en gammel driver? 3. Når du spiller inn i en DAW (Digital Audio W
 9. Såvidt jeg vet har dette bare vært snakk om? Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Bare for å skryte litt mer av Suhr SSV: Rundt 1:30 switcher jeg over til bridgepickupen. iPhone-mikrofonen er ikke helt rettferdig :-)
 11. Kan bekrefte at AVH er bra. Allen har god peiling på akustiske instrumenter. Tror det havnet på 500 kroner sist gang jeg hadde en akk.gitar inne hos ham.
 12. Har 2 stk Suhr ML standards og en Suhr SSV i den ene gitaren min. Fin kombinasjon! SSV er ikke alt for hot, men har en liten volumboost. Den har heller ikke for mye topp, noe jeg setter pris på. Digger den :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.