Web Analytics
Jump to content

Squier vs Fender vs Custom Shop Blindtest!


anotherfx

Recommended Posts

Eventuelt er de gira på å selge shitloads med Squiere. Han burde tatt den på klistremerket på plekterbrettet, egentlig begge gangene, om han ikke ville sett på det som juks da.

Men absolutt kul test, og med amp hadde det vært enda morsommere. Håper de gjør det i fremtiden, som de nevnte.

Link to comment
Share on other sites

Eventuelt er de gira på å selge shitloads med Squiere. Han burde tatt den på klistremerket på plekterbrettet, egentlig begge gangene, om han ikke ville sett på det som juks da.

De nevnte jo spesifikt at de ikke skulle kjenne etter avslørende fysiske egenskaper. Å kjenne etter CV-klistremerket ville jo vært en dead giveaway, iallefall slik jeg tolket testen. :)

Jeg har tro på at CVen er en knallgod gitar, med tanke på den jeg eier. Nå er det ikke helt vitenskapelig, testen er jo ekstremt sårbar for Hawthorne-effekten, ymse systematiske bias og har ingen strukturert form for counterbalancing (slikt man gjerne må ha når man jobber med eksperiment design innad i grupper på tvers av kondisjoner/uavhengige variabler). :P

Link to comment
Share on other sites

Halsplatene er også forskjellige.

Kritikere av denne videoen mener å se at halsplata på den ene gitaren blir sjekket,

og at svaret etterpå bevisst er motsatt av den gitaren han da vet det er.

Er det mulig at disse gutta selger gitarer i stedet for å legge ut objektive tester på nettet?

Kan det være at smart markedsføring er reklame kamuflert som forbrukertest?

TV-Shop på Youtube?

Link to comment
Share on other sites

Joda. Men det burde jo være mulig å lage noe lignende her på forumet. Det man trenger er noen "telehuer", et rom, et videokamera, og noen billige og dyre telecastere. Med noe gaffatape og isopor er det jo ikke vanskelig å maskere vekk forskjeller, i hvert fall ikke så lenge de som deltar lover å ikke jukse med vilje.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.