Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

anotherfx

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om anotherfx

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://anotherfx.blogspot.no/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Norge
 • Interesser
  DIY, Electronics, Guitars, FX pedals, Music, Songwriting...

Nylige profilbesøk

2 282 profilvisninger
 1. Dette er noe dritt... Har selv erfart en håndfull av disse i starten når jeg begynte å spille for snart 15år siden. Stolte på de lokale sjappene med såkalt "erfaring". En kommer til et punkt hvor en blir lei, og lærer seg selv hvordan ting gjøres. Når en leverer gitaren sin til en person uten utdannelse på området så kan det gå bra, det kan også ende mye verre enn utgangspunktet. Det er helt utrolig hva noen kan ta på seg av arbeid de ikke har greie på. Ta dette som en erfaring rikere, og gjør kloke valg fra nå av. Det meste kan du lære selv med enkle grep. Båndarbeid kan læres det også, men d
 2. Jeg hadde en Japansk 2006 Limited Edition Laquer LP Special. Den var knallbra! Resonant og godt sammensatt gitar.
 3. This! Kunne ikke sagt det bedre selv. Det er det beste, ja. Avis "krøll" funker også bra.
 4. Squier JV 57 0g 62 strattene kom med alder kropp og USA produserte alnico pickups. Den der ser ut til å være fra 82 og i god shape. Kmallfine gitarer! Savner den jeg solgte for litt siden. Jeg har sett JV gitarer gå for priser i nærheten av det der, men vil tror det blir vanskelig her til lands for øyeblikket. 6000+ er ikke en upris for et fint eksemplar som denne. Les linken over. All info du kan tenke deg rundt disse gitarene.
 5. Problemet ligger garantert i reverbtanken. Loddingene til fjærene er veldig skjøre og tåler rett og slett frakten veldig dårlig.
 6. Solgte en pakke med div. rekvisita til han. Gikk finfint!
 7. Hadde du klart å skille Squier fra Custom Shop?
 8. Du tenker helt riktig. For at brua skal få best mulig "fit" så må den tilpasses på gitaren slik som du tenker. Helt etter boka.
 9. Jeg har prøvd MYE forskjellig på mine Martins...merker og forskjellige legeringer. GHS Vintage Bronze. Med et slik sett låter det riktig i mine ører...noe som kanskje låter helt feil med dine ører. Det tar litt prøving og feiling til en finner noe en liker. For min egen del så liker jeg ikke phosphore type strenger i det hele tatt. Her er en video som gir et fint bilde på hvordan forskjellige legeringer låter: http://www.ghsstrings.com/videos/view/29562028 Lykke til!
 10. I know. Men kan ikke minnes å ha sett noen gjort akkurat det du sier der.
 11. Ser nå at jeg har lett på feil plass.. Var ikke værre en å gå til mpx.no. Fortsatt intr. i å se om noen benytter seg av denne utgangen.
 12. Enig. Tenkte mer på om noen hadde fått laget seg en ledning eller noe i den duren. Å gi strøm til en ekstra strømforsyning feks er jo fiffig. Har søkt litt, men ikke funnet noen passende ledning/overgang som kan passe...
 13. På usa utgaven har dem puttet et standard strømuttak som dem bruker der borte..noe som er langt mer praktisk såklart. Europa har fått denne tøysekoppen. Med litt "do-it-yourself" så kan det jo hende noen har fått utnytta denne her til lands også, eller?
 14. Er det noen her som utnytter det ekstra strømuttaket bak på Pedal Power 2 Plus? Isåfall på hvilken måte bruker du det? Spennende å høre om det er noen som er litt kreative her.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.