Web Analytics
Jump to content

Mills Kaviar

Medlem
 • Posts

  654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mills Kaviar last won the day on December 22 2014

Mills Kaviar had the most liked content!

About Mills Kaviar

Contact Methods

 • Website URL
  http://larsnl.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Tvedestrand

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mills Kaviar's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

35

Reputation

 1. Skjønte det. Var absolutt spøk fra min side og Er det ikke snart på sin plass å begynne å gjette hva som befinner seg oppi?
 2. Man skal vel ikke akkurat bo oppi der? Synes de er fine når man skal stable, og pakke i bilen
 3. Kan ikke se at de har plexi på Clas. Lenge siden du handlet?
 4. Evt. iMovie om du har mac Bruker selv Adobe premiere pro i forbindelse med jobb, og er i grunnen ikke så mye vanskeligere enn andre programmer, men har en del muligheter andre ikke har.
 5. Da var gitaren tilbake fra behandling, skaden er knapt sylig, og kan ikke føles. Fikk også tatt en setup på den, så nå spiller den som en drøm. Veldig lav strengehøyde uten båndklirr eller toner som dør ut når man bender Tror jeg har fått en "keeper" her EDIT: Her er et bilde fra reparasjonen
 6. Gating på trommer har jeg dårlig erfaring med Men det sier sikkert mer om meg enn teknikken. Det er ikke noe problem med at lydbølgene bouncer tilbake til elementet når man har baffelen relativt nærme?
 7. Ja, jeg kjører 50w forsterkere uten mastervolum, og når det i tillegg er to av de, så... Lurer på om jeg skal få tak i et par av de platene de selger på biltema og teste. Koble de sammen med gaffa, og bruke det som hengsle.
 8. Beam blocker blir litt tungvint når man skal mikke gjør det ikke? Gaffateip er en mulighet. Når jeg tenker meg om, så brukte jeg det for noen år siden. Det hjalp litt mot skarp lyd rett forran, men hørte ikke meg selv så mye bedre da.
 9. Jeg ser det er noen som bruker slike pleksiglass forran ampene sine. Er det noen her som gjør det? Og i tilfelle, synes dere det fungerer bra? Med topp og kabinett har lyden en tendens til å gå veldig rett frem. Så kanskje det er en metode for å høre seg selv litt bedre på uten å få lyden direkte i øret ved hjelp av tilting av kabinett. Blir vel også litt mer skånsomt for de som skulle befinne seg på "første rad"
 10. Jeg hadde samme dilemma her for et par uker siden. Stod mellom R8 cherry burst og R7 gold top dark back. Det ble R8 da jeg fikk denne billigere enn R7en, i tillegg til at det var et bra eksemplar med "riktig" vekt (9,2 pund) og feeling. Hadde det blitt R7, hadde jeg definitivt satt på sort plast og to top hat knotter Uansett knallgitarer begge deler. Er vel egentlig nesten bare fargen som skiller disse. Muligenst R7 har litt tykkere hals i gjennomsnitt.
 11. Bra tiltak Forrige runde rakk jeg ikke være med på, så hadde vært gøy å kunne være med på denne
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.