Web Analytics
Jump to content

[STJÅLET GITAR] Lørdag 24 nov ble min custom jaguargitar stjålet fra Verkstedet bar, Oslo


umy

Recommended Posts

[sTJÅLET GITAR] Lørdag 24 november ble min spesialbygde jaguargitar stjålet fra Verkstedet bar i Oslo sentrum. Det finnes bare en av den i verden og har temmelig lav gateverdi, selv i deler. Den kostet meg dog ganske mye og betyr mye for meg. Forholdet blir idag anmeldt. Del gjerne dette så blir jeg glad.

Morten

jaguargitar.jpg

Edited by umy
Link to comment
Share on other sites

Trist det der ja, men trøsta er at i og med at denne ikke finnes i hundre tusentalls eksemplarer, er det en relativt god sjanse for å finne den. I hvert fall hvis den ikke forlater landet. Jeg tror du finner den igjen. :)

Link to comment
Share on other sites

Det er vel bare en bekreftelse på at det rører seg ikke kjapt oppi kål'n på sånne typer: Men lynching er jeg ikke noe for. 21 år inne er noe dritt. En kompis av meg fikk tagga ned bandbussen sin utafor Chateau Neuff for noen tiår siden. De ferska'n svinebandt kroppen, og tok med seg hjemover til Hamar. På turen diskutterte de hvordan de skulle ta livet a'n. Og da de stoppa så var'n ferdig utpissa. Og ble hellakkert med resten av sprayboksen sin, før de slapp'n løs langt ut i bushen. Trur han holder seg på matta resten av livet.....

Digresjon.... Medfølelse, skal naturligvis holde utkikk, og den gitaren der skal selv jeg kjenne igjen hvorsomhelst !!

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.