Web Analytics
Jump to content

condemned

Medlem
 • Posts

  1,421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

condemned last won the day on November 19 2016

condemned had the most liked content!

About condemned

 • Birthday 02/17/1990

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Stjørdal

Recent Profile Visitors

3,817 profile views

condemned's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

173

Reputation

 1. Det er nok kun de som ikke har profilbilde som blir tildelt bokstav, ja.
 2. Har det vært en oppdatering av forumklienten i det siste?
 3. Første video ut, er et liveopptak fra en konsert jeg gjorde med Bon Jovi Tribute bandet jeg spiller i. Jeg befinner meg til venstre med rød møbelstrat og talkbox. Jeg er klar over at lydkvaliteten er "så'der", da det er tatt opp med iPhone.
 4. Knekker på med egen videotråd jeg og, da jeg endelig har fått gitarlysten tilbake igjen! Jeg er veldig glad i konstruktiv kritikk, og kommentarer forøvrig!
 5. Jeg vil påstå at Joe Barden låter mere singlecoil enn bucker. Som du sier er jo alt relativt, men å gå til de lengder å hevde at dette ikke er en singlecoil - kun fordi karakteristikken er noe annerledes i diskanten, vet jeg ikke om jeg er enig med deg i. Trådstarter ønsket en singlecoil med litt mindre diskant enn det en tele er kjent for, samt noe som fungerer med forskjellige typer vreng. Til det er Barden veldig flotte. Selvfølgelig finner du jo klassiske singlecoiler som gjør dette også, men mine opplevelser med utallige singlecoils gjør at jeg heller foreslår en dual-blade type.
 6. Er du seriøs nå, Steik Bacon? Jeg kjører to Joe Barden singlecoils I stratten min. Disse låter utelukkende som singlecoils, og ingenting annet. Dersom du mener en singlecoils ikke er en singlecoils fordi den har en annen karakteristikk eller kommer i format av dual-blade, spekulerer jeg litt på hvordan du resonnerer.
 7. Den låter som en singlecoil, den er samme størrelse som en singlecoil, og den har ikke like mye "highs" eller diskant om du vil, som en normal singlecoil.
 8. Jeg har vurdert nå i det siste å gå til anskaffelse av en Axe FX, da jeg bor i leilighet hvor det ikke passer seg å kjøre Diezel Herbert. Har spilt litt på diverse Diezel VH4 presets på Axe tidligere, og de er utrolig likt voicet som en ekte VH4 - helt sykt egentlig! Det er forøvrig ganske sykt å tenke på hvor gamle vi er blitt, da vi tenker på teknologi fra '06 som gammal!
 9. Kan vel meddele at jeg selv bruker 2i2, og må bruke drøyt mye noisgate for å få ting til å være stille i BIAS. 2i2 er etter min mening skikkelig rævva. En god kamerat av meg tok med seg en Apogee Duet i dag, og ting hørtes mye klarere ut med en gang. Er det ikke en DI-funksjon på Axe FX'en som lar deg bruke den som interface for BIAS?
 10. Det er vel henholdsvis for gaming, ja. Det hadde selvfølgelig vært kult å hatt en arena for vokal kommunikasjon, men det hadde vel strengt talt blitt veldig rotete.
 11. Tore Fagerheim! Long time no see! Kjøpte meg akkurat Bias FX til macbooken, utforsker på daglig basis og er mektig imponert over hva de har klart å klemt inn i denne relativt cost-effective vst'en! Jeg har fremdeles til gode å lære meg å skru gode presets selv, men med antall timer jeg har plantet inn i dette de siste dagene, regner jeg med å få has på godlyden innen kort tid!
 12. http://shop.joebarden.com/p/modern-t-bridge?pp=12 Denne sitter i telen til en kompis av meg, og er muligens akkurat hva du er ute etter. Edit: Ser riktignok ut som en humbucker, noe den i og for seg også er, da den er musestille. Den har forøvrig veldig fin karakteristikk, og er litt grommere enn en "vanlig" tele-bridge pickup.
 13. Litt uavhengig av hvilken lyd du er ute etter, ville jeg anbefalt Joe Barden som alternativ.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.