Web Analytics
Jump to content

Show me your pedalboard!


Recommended Posts

Allright! Kom med bilder av pedalbordet ditt da! :D Lyst å se hva folk har og hvordan de ser ut! :D

Holder på å sette opp mitt (kjøpt nye ting).

Trenger også hjelp med å sette opp mitt eget.

Pedaler jeg skal ha på brettet:

Radial Plexitube

Black Star HT- Dist

Ernie Ball Volum Pedal JR

George Dennis Wha

Dunlop Phase 90

Boss V-Wha (dritt pedal, jeg vet. men har en wha effekt eg bruker mye på psykedeliske låter)

Boss DD-6 - Delay

Boss Loop Station

Boss TU-2 - Tuner

Boss OC-2 - Octav

Boss CH-1 - Chorus

Boss GE-7 EQ <-------------- Mye BOSS... mye bra, men finnes mye bedre ting enn BOSS.

Hvordan jeg har tenkt

FORSTERKER --> Volumpedal - Loop - Delay - Chorus - Phaser - Octav - EQ - HTDist - Plexitube - Wha - V-Wha <-- GITAR

Tuneren går seff inn i TUNER inngang på volum pedal. Ser det greit ut? eller bør jeg flytte på ting?! Slenger opp ett bilde så snart pedalene mine er på plass!

Takker for innspill!

Peace and love!

Edited by askøyrocker
Link to comment
Share on other sites

Du bør snu presentasjonen av pedalrekkefølgen din, da det er mest naturlig å lese og omtale (i forhold til "før"/"etter"), selv om det er riktig at de i praksis kobles fra høyre mot venstre. :)

Tuneren bør stå før vrengen for å bli nøyaktig nok. Du kan eventuelt sørge for å slå av all vreng før du stemmer.

Volumpedalen bør gå før delay. Da får du "spillover", og slipper brå/unaturlig avslutning. Du kan også lage "swells" på denne måten.

Octaven bør stå helt først (eller rett etter wah), for å klare å tracke godt nok.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.