Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

GummiTZ

Medlem
 • Innholdsteller

  1 260
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om GummiTZ

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Read my lips: Limet på Dual Lock løsner ikke. Du kan feste mursteiner i taket med Dual Lock om du vil.
 2. Limet som er på Dual Lock løsner ikke.
 3. Don't. Bruk 3M Dual Lock. Det er en psycho borrelås som holder ALT. Kjøpes på godlyd.no.
 4. Fin den, har ikke spilt på så himla mange basser at jeg bør uttale meg for mye. Modellen jeg har (L-2000 Carved maple top) har glossy lakk på kropp og hals. Femstrenger-versjonen av samme har merkelig nok matt/satin lakk på alt. Hadde foretrukket satin lakk, men ville ikke ta sjangsen på fem strenger. Fire får holde... Lurer jeg også fryktelig på. Har ikke funnet noe info om hvilken tykkelse som sitter på bassen, og vil helst holde meg til samme tykkelse fremover for å slippe justeringer. Noen som vet, eller må jeg frem med skyvelæret?
 5. Ah, fikk nye bassen i går, G&L Tribute L-2000! Den låt fryktelig fett, så takk for anbefalingene! Jeg likte lyden av den best når jeg kjørte den D.I. Prøvde den igjennom et par amp-simmer, men jeg synest den da låt litt daffere, mindre spenstig på en måte. Får prøve litt videre og se...
 6. Hvordan i huleste klarte du å "svi" den true bypass looperen der? Brukte du blåselampe eller?
 7. Kommer veldig an på masse rart. Om du setter en kompressor forran en noisegate, så vil "støygulvet" som gaten må jobbe mot bli høyere når kompressoren er på. Det KAN være et problem, eller ikke. Om du har vreng forran noisegate så vil du få samme problem. Har du delay eller reverb forran noisegate så fucker du det virkelig til. Dersom du har pedaler med relativt lav egenstøy, så vil jeg anbefale å ha gaten først for å kverke støy fra gitaren (og dermed kverke støykilden som blir forsterket av kompressorer og vrengpedaler). Dersom du har støyproblemer fra selve pedalene, eller bruker avsindig m
 8. Tonebenderen kan du også prøve å sette først. Ikke alle fuzz-pedaler er glad i å ha en bufret pedal forran seg, men hvordan det er med Tonebenderen din vet jeg ikke. Verdt å teste. De som liker chorus før vreng er i absolutt mindretall. Prøv det ut for all del, men vær klar over at det vanlige (som de aller fleste foretrekker) er vreng før chorus.
 9. Hva bruker du kontrolleren til da? Ingenting foreløbig?
 10. Jeg liker den godt. Den er meget god som en "klassisk" wah, men highgain-folk vil kanskje ønske seg et bredere sweep (lenger ned i frekvensområdet og lenger opp også) og mer trøkk. Jeg spiller med det jeg kan kalle "klassisk hard-rock"-vreng, og her gjør den jobben fint og greit. Den låter bra i det frekvensområdet den dekker. Jeg kunne kanskje ønsket meg et større sweep, men det kunne gått ut over godlyden den faktisk fikser utrolig bra i det sweepet den jobber i.
 11. Ja, veldig fornøyd med de kablene der! De tåler en trøkk (har allerede fått litt juling uten å ta skade av det). Korg Pitch Black er suveren. Føles mer nøyaktig og "rolig" enn min forrige tuner, Korg DT-10. I tillegg er den true bypass, og den lager heller ikke ulyder når du stemmer (DT-10 kan gi fra seg LED-støy når du stemmer, som er plagsomt som F). Mer kompakt er den også, og som du ser på brettet mitt så var det nødvendig for å få plass til alt.
 12. For de som skulle lure på signalveien: T-Rex Twin Boost ISP Decimator Morley Volume Plus Budda Wah (m/LED-mod som jeg gjorde selv i dag) Korg Pitch Black T-Rex Replica TC Electronic Nova Modulator Alt får støm fra T-Rex Fuel Tank. Brettet er T-Rex Tone Trunk 55, og patchekablene er switchcraft.
 13. fiskehode: Hvordan funker Moon Phaseren før vreng? Hvordan er støynivået på den? Er det en veldig markant effekt, eller kan du sette den litt mer beskjedent også?
 14. Den lille bryteren under verbzillaen, er det en tap tempo? Hvor får du tak i den? Den var jo så liten og hendig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.