Web Analytics
Jump to content

GummiTZ

Medlem
 • Posts

  1,260
 • Joined

 • Last visited

About GummiTZ

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann

GummiTZ's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

11

Reputation

 1. The State of Ebony: http://m.youtube.com/watch?v=anCGvfsBoFY
 2. Jeg synest skammen er å hogge ned utrydningstruet skog for å tilfredsstille gitarsnobber. Richlite er suverent over ebony i gitarsammenheng, burde ikke være noe å grine over.
 3. Låter helt sikkert knall det, hvis du liker lyden av greenbacks til <sett inn din musikksjanger her>. Selv kjøpte jeg et 1960TV (som altså har samme elementer, G12M) til min OR50, og det falt ikke i smak hos meg ihvertfall. Men jeg foretrekker masse mellomtone og lite diskant, så da skiftet jeg tilbake til V30.
 4. Fender CD-140SCE er billig og grei, kanskje?
 5. AD30 har heller ikke effektsløyfe. Å si at den låter kjipt blir feil. Jimmy Page brukte vel 50W utgaven av denne på Led Zeppelin konserten for noen år siden. Midt i blinken for den type tone. Selv har jeg OR50. Den er hissigere og har mer bunn, men bare én kanal. Prisen er dog veldig lik AD30.
 6. Sier vel egentlig mer om hvor skjelden websiden oppdateres...
 7. Har faktisk en BYOC Classic Overdrive jeg skal kvitte meg med, om du er hypp?
 8. BYOC Classic Overdrive er billig og lett å bygge. Du kan også få den ferdigbygget fra axeandyoushallreceive.com. Den er en pinlig nøyaktig TS808-klone, med topp kvalitet på alle komponenter og true bypass.
 9. Ser ut som du har et AX-kabinett med greenbacks? Isåfall ville jeg kjørt en helt vanlig TS. Den gir en fin lead-tone sammen med greenbacks, og gjør også bassen litt tightere. Keeley-modden (og flere andre) har mer bass enn originalen, og dette er sikkert fint for køntrigutta, men ikke helt formålstjenelig i metal/hardrock sammenheng i min mening.
 10. Prøv å gjøre et opptak før og etter, og legg ut her. Så kan vi høre forskjellen vi også.
 11. Combo eller topp? Hvis topp, trenger du kabinett?
 12. Det stemmer som Audun sier at pottene som brukes nå er CTS 500k audio taper, så disse er det neppe noe poeng i å skifte. Selv om "bumble bee" caps som brukes er "fake", så er det tross alt en ganske grei Wesco cap som sitter inni forkledningen. Det er en enkel sak å skifte den, men jeg stiller meg tvilende til om du vil høre forskjell i en blindtest. Hva øynene dine hører derimot...
 13. Vil fraråde deg å gjøre irreversible endringer på den, da slikt senker gjensalgsprisen. Ta også vare på alle originaldelene. Men generelt sett burde det være unødvendig å endre på en ny gitar i denne prisklassen, med mindre du selv merker at noe er galt eller ikke passer deg optimalt. Hvilke modifikasjoner feinschmekkerne foretar seg på disse vet jeg ikke, men jeg har vanskelig for å tro at det gir noen vesentlig forbedring utover opplevelsen i eget hode. Har selv en R7, og er veldig glad for at jeg har beholdt den helt original.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.