Web Analytics
Gå til innhold

askøyrocker

Medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om askøyrocker

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 1. hehe! har en del spenn jeg har tenkt å bruke på gitar! men regner med det er jævlig dyrt, og at det kanskje er helt umulig!
 2. det kan godt være... heheh, lov å høre da
 3. Hei folkens! Noen som vet hvor mye Gibson tar for å lage en Les Paul Custom? Med mine spesifikkasjoner? som inlay's osv osv osv? Takker for svar
 4. Allright! Kom med bilder av pedalbordet ditt da! Lyst å se hva folk har og hvordan de ser ut! Holder på å sette opp mitt (kjøpt nye ting). Trenger også hjelp med å sette opp mitt eget. Pedaler jeg skal ha på brettet: Radial Plexitube Black Star HT- Dist Ernie Ball Volum Pedal JR George Dennis Wha Dunlop Phase 90 Boss V-Wha (dritt pedal, jeg vet. men har en wha effekt eg bruker mye på psykedeliske låter) Boss DD-6 - Delay Boss Loop Station Boss TU-2 - Tuner Boss OC-2 - Octav Boss CH-1 - Chorus Boss GE-7 EQ <-------------- Mye BOSS... mye bra, men finnes mye bedre ting enn BOSS. Hvordan jeg har tenkt FORSTERKER --> Volumpedal - Loop - Delay - Chorus - Phaser - Octav - EQ - HTDist - Plexitube - Wha - V-Wha <-- GITAR Tuneren går seff inn i TUNER inngang på volum pedal. Ser det greit ut? eller bør jeg flytte på ting?! Slenger opp ett bilde så snart pedalene mine er på plass! Takker for innspill! Peace and love!
 5. Kickmusic.no har Dark, Tiny og Dual toppene Har sett litt på Dual'en også. tror den kostet 2-3 lappre mer en Dark Terror. Men jeg kommer nok til å gå for Dark eller kanskje Dual. Jeg er veldig glad i hi-gain!
 6. Da kommer jeg til å kjøre Dark Terror Siden den har mer gain og by på! + Loop Effect (noe jeg bruker ofte)
 7. Hei kjære gitar venner! Jeg tenkte å kjøpe meg ny topp, en som er lett å ha med seg og en til å bruke hjemme! Jeg spiller i 3 forskjellige band. Glider Collider - Progressiv Funk Metal (http://www.glidercollider.com) Lollipop Wound - Gladrock / Hardrock og ett band som ikke har navn enda - Indie Metal Hva burde jeg velge? Tiny eller Dark? Har tenkt på å kjøpe Dark Terror. Kommer til å bruke Marshall 1960 Lead Kabinett. Takker for hjelp!
 8. Heisann folkens! Har problemer med min fantastiske Marshall JCM 900 50w Hi gain Nå jeg skrur på volumknotten, skurer det i lyden. Hva kan dette være? Rør? (er ikke lenge siden jeg byttet rør) Takkar for tips!
 9. Er en Japaner ja! miste en hals gjør ikke noe
 10. Har lagt ut min Epiphone Custom Double Neck på Finn.no. og er en som ønsker å bytte den mot en Greco Les Paul Standard fra 1979. Lurte på hva folk mener om det? er Greco fete gitarer? Har hørt fra Thomas Lønnheim (Sahg, Ralp Myerz osv..) at det var en god deal? ka tenker dere?
 11. Fyr meg med, om du ikke har allrede gitt den bort ! Jeg bygger litt gitar selv. den hadde vært gøy å mekket på!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.