Web Analytics
Jump to content

ØysteinV

Medlem
 • Posts

  2,315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

ØysteinV last won the day on May 21 2018

ØysteinV had the most liked content!

About ØysteinV

 • Birthday 01/02/1991

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Crazytown

Recent Profile Visitors

8,769 profile views

ØysteinV's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

386

Reputation

 1. Er bare på mobilen jeg har opplevd dette selv.
 2. Fått samme driten ett par ganger. Den "google"-siden oser svindel på lang vei. Omtrent umulig å komme seg vekk fra igjen om den først har poppet opp.
 3. "logikk".. uansett. Jeg velger en ibanez stratkopi foran fender strat. Hvorfor spør du kanskje? Fordi ibanezen jeg har er bedre enn alle strater jeg har eid og prøvd. "da burde du kanskje prøve flere strater". Kanskje det. edit: og jeg kan legge til at mitt inntrykk av japansk kvalitet er jevnt over bedre enn amerikansk. Japanere er flinke og nøyaktige folk.
 4. Den var spesiell. Den var rosa. Kvalitetsmessig var den helt grei for 1200 spenn. Trengte ikke så mye mer enn et oppsett så var den good to go. Folk flest som ønsker seg hardtail kjøper gjerne noe annet enn strat, eller setter inn en tremol-no eller en klosse eller samme hva. Er mye rart en kan gjøre om en ikke takler tremolo.
 5. Hadde en Squier Bullet selv for noen år siden. Var ikke så halvværst for 1200spenn. Helt ok nybegynner gitar.
 6. Å skryte av sine egne gitarer er vel fint nok det. Men uten at flere har prøvd gitaren og er enig med deg, er det liten vits å prøve å overbevise andre om at gitaren din er så sabla bra. Men uhemmet selvskryting er jo det vi har internett til! Carry on.. (Jeg syns ikke mexico strater fortjener så mye tyn. Flere av de funker jo ganske bra.)
 7. Det her begynner å grense til hvor kul en gitar kan bli. Dritfet.
 8. Et dårlig bilde av en god gitar. Løselig inspirert av en sg pro. Fått seg ny farge, p90s og bigsby og vibramate. Har en klar og fin tone, veldig allsidig. Litt lolete med to ulike pickupcovers men det er nå sånn inntil videre.
 9. Fikk min siste sg tilsendt i gigbag med noe papp teipet rundt. Gikk greit nok det, men tok ikke for gitt at den var hel når den kom frem. Hvor skjør tror du en sg er? De tåler oftest vanlig transport i kasse. Noe kan tyde på dette ikke er vanlig transport.
 10. Det her går helt over styr på alle måter. Kalle fyren en svindlerdrittsekk, henge han ut på nettet, antyde at moderatorene er involvert i saken.. not cool man. Få limt den jævla gitaren og gå videre. Er sånt som skjer av og til. Bruk heller energien på å hate posten som alle andre.
 11. Tar alltid bilde før og under pakking, dokumenterer omtrent antall runder bobleplast. Ting må være TIGHT! null wiggle room.
 12. Jaaaa.. Konge. Låg denne ute på finn for litt siden? Lurer på om jeg har sett den før.
 13. Forskjellig håndveske til de respektive slummene må da skjønne
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.