Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

GunnarpåMo

Medlem
  • Innholdsteller

    5 056
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    48

GunnarpåMo vant dagen sist Februar 14 2022

GunnarpåMo hadde mest likt innhold!

Om GunnarpåMo

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

12 985 profilvisninger

GunnarpåMo's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. + en digital pedal som later som den er en vintage røramp.
  2. Nei, nei, nei, la oss frels kapteinen fra Axe-Fx kjøret! Min gamle Marshall har gått jevnt og trutt i alle år, men Debris har vært gjennom hele Axe-Fx kjøret. Og da må du huske på at allerede Ultra låt mye bedre enn de originale ampene. (i følge menigheten) Her er det foreløpige Axe-Fx kjøret: Axe-Fx Standard, Axe-Fx Ultra, Axe-Fx II, Axe-Fx II Mk II, Axe-Fx II XL, Axe-Fx III, MFC Mk !, MFC Mk II, MCF Mk II, FC 12/6 Mk I, FC 12/6 Mk II, Ax-8, Fx-8, Fx-8 Mk II, FM3, FM9. I tillegg må du være med på kjøret med diverse sluttrinn med høyttalere, aktive fulltone høyttaler laget for dette, hvilke monitorer som egner seg o.s.v, o.s.v.
  3. En vintage amp nå, så er du snart der du bør være. Du slipper å veie ampene.
  4. Blir med videre hvis det blir noe av det, men syns også at det har blitt litt slapt her i det siste. Heldigvis fortsatt noen nerdete dypdykk, og håper det blir mer av det hvis det blir en fortsettelse.
  5. Her er en gitar som ikke fantes, og som ble satt sammen av MJT hardtail kropp, Warmoth boatneck 10-16" hals, Lindy Fralin´54 pickups og Callaham bro. Ble en veldig bra Strat av det. 19172697-1BFC-4CAF-97A1-B18CB27B2AB2_1_201_a.heic
  6. Denne demoen holder dårlig som vitenskapelig bevis for noe som helst utover at pickups virker som de skal. Lydopptak og testing av Husemoens Norwegian Wood serie motbeviser påstandene i denne demoen, men det holder selvfølgelig ikke som vitenskapelig bevis den heller. Noe som er så subjektivt som gitarlyd og spillefølelse er kanskje heller ikke så enkelt å måle?
  7. Det viser at pickups virker slik de skal og er konstruert. At el-gitarer har forskjellig sustain, resonans og lyd akustisk er også lett å dokumentere. Så er spørsmålet om el-gitarens akustiske egenskaper påvirker strengene som sitter på gitaren. Hvis det skjer så vil pickups fange opp det. Et eksempel på problemstilling: Neckpickup på Les Paul gitarer kan ofte være et problem. Den har en tendens til å låte mørkt og muddy, særlig med nedskrudd volum på pickup. Hvorfor låter samme neckpickup bra på en Les Paul, men dårlig i en annen? Skal ikke påstå at jeg vet svaret, men at pickups låter forskjellig i forskjellige gitarer har opplevd mange ganger. Og nei, det er ikke forskjellig elektronikk som gjør det.
  8. Er det ikke to sløyfer på JVM? En parallell/seie man blender inn effektene med tørt signal, og en ren serie-loop. Har du testet i begge? Gitarpedaler skal bestandig stå på -10dB. Sjekk om du får signaltap eller andre problemer med å kjøre signalet fra send til return med en kabel?
  9. På Husemoens serie er også gitarhalsene helt like og laget ut av samme trestykke. Alt er så likt som det går å lage det. Bortsett fra treverket i kroppene. Forskjellen høres, og det er enda større forskjell når man spiller på dem.
  10. Jeg liker Klon. Kjøpte en for 3.000 kr. en gang i tiden, og solgte den senere med god fortjeneste. Fin pedal som fungerer godt med alle typer amper(Vox, Fender og Marshall) og som kan stå på pedalbrettet hele tiden. Låter det så bra at dagens pris kan forsvares? Selvfølgelig ikke, men det betyr ikke at den er dårlig. Det beste fra Gibson og Fender Custom Shop er heller ikke så bra at prisen kan forsvares, men folk er bestandig villige til å betale mer for det som er litt bedre. Det gjelder ikke bare gitarutstyr. At prisene på Klon er hinsides i forhold til lydkvalitet, gjør den ikke til noen dårlig pedal. Det er en veldig bra pedal. Vi ser noe som ligner med KOT pedalene. Fordi det er 3 års venteliste og begrenset produksjon, stiger prisene: Den samme pedalen (d.v.s. halvparten) produseres i østen uten ventetid, og låter helt likt, men har ikke samme prisstigning. Da er det ikke lyden som avgjør prisen, men tilbud i forhold til etterspørsel.
  11. "Gullbrødet" fra '54 er helt i toppklassen av de gitarene jeg har hatt fingrene mine på!
  12. Den er fra Pre-Firebird-Lawsuit perioden regner jeg med?
  13. Og helst fra tiden de laget gitarene ut i fra bildene i katalogene til Fender og Gibson.
  14. Det er i hvert fall den mest kostbare og ettertraktede modellen på Finn!
  15. Har et Fender noiceless HSS sett liggende fra et prosjekt det ikke ble noe av.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.