Gå til innhold

Mad Season

Medlem
  • Innholdsteller

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Mad Season vant dagen sist Mars 28

Mad Season hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

178 Excellent

Om Mad Season

  • Rang
    Viderekommen

Profile Information

  • Bosted
    Trøndelag
  • Interesser
    Sykkel, gitar og å lære! Gammel gubbe, men aldri for gammel til å lære noe nytt.

Nylige profilbesøk

726 profilvisninger
  1. Takker og bukker. Litt energisk fingerarbeid, en kanne lighterbensin, en bakelittsparkelspade og 25 min arbeid fikset biffen. Rengjorde godt med rikelig rent vann og polerte opp grundig etterpå. Ble veldig bra. 👍
  2. Det er forresten en veldig behagelig hals på denne. Sånn lett V-formet med litt tykkelse. Men den er smal, og 1.-strengen er veldig nær kanten oppe ved de første båndene. Trenger å venne meg litt mer til den.
  3. Jupp. Og Albrigtsen og Marlin og halve Russland på 80-tallet. Men har ikke hatt uten cut før, og det var en positiv opplevelse. :-)
  4. Impulskjøp etter at den forrige Takaminen ble erstattet av en Martin. Fant denne søndag formiddag på finn.no. Slo til. Kom i posten i går, men rakk ikke hente den før i dag. Den er brukt en del, og har sikkert godt av en båndslip. Tok skjegg, polerte opp, oljet og rengjorde, byttet strenger og testet den ut. Utrolig fin og klar lyd i den. Har 11-50 på den. Den er bra satt opp, trenger bare litt etterstramming i halsen. 14 bånd, nett og liten kasse. Utmerket til fingerspill. Blir et godt tilskudd til Martin og Måken (som ligger i "Dagens gitar"). Fulgte med en tidsriktig, men aaaaaallt for stor Morgan-kasse.
  5. Seagull Cedar 12 '95-modell. Lyd får en helt ny mening når man drar til på denne. Wish You Were Here!
  6. Hjertelig takk til dere begge. Viruelle klemmer i bøtter og spann! Sitrusrens har jeg testet. Det er som å prøve å klippe håret med neglefil. Funker svært dårlig, om det i hele tatt hjelper. Nafta har jeg ikke testet. Det kan jeg prøve! Aceton er fyfy, ja. Absolutt ikke aktuelt. Og om andre har råd/forslag, er det klemmer nok til alle her!
  7. Altså, litt usikker på om dette er riktig underforum, men siden vi ikke har et "Hvordan fjerne rester av lim fra gaffatape på sargen av en verdifull Martin", tillater jeg meg å legge det her. Jeg har en akkert der forrige eier har limt på en bit gaffa for å "beskytte sargen mot hakk fra mobilen i lomma - et flott triks jeg fikk fra en gitarsjappe i Bergen" (sic!). Selve plastikken/øvre laget i tapen er nå borte, men det ligger et hardt, skjellaktig lag av lim igjen der. Ser ikke udelt pent ut. Men jeg kan jo ikke bare kjøre på med rødsprit på en gitarside, kan jeg? Eller varmepistol, liksom. Har prøvd med en svamp med varmt-ish vann som har lagt over limet over litt tid, men null tegn til at det løser seg opp. Nå er jo dette selvsagt en longshot, men kanskje noen her har gode råd og egne erfaringer? Mottas i så fall med takk og virtuelle klemmer. Takker for alle svar med forslag til løsninger. Bortsett fra "Selg gitaren billig til meg!" :-)
  8. Heisann. Hyggelig å se at noen ønsker å tilby fysiske møter i disse dager. Men det er kanskje enklest om man vet ca hvor i landet du holder til? 😏
  9. Ligger vel en Blackstar ID Core 40 for under tusenlappen på finn. Kan den være noe? Ok lyd synes jeg, men har jo et tonn effekter.
  10. Gjerne det. Men er stor fan av gjenbruk, så kjøper gladelig fra noen om de har noe som ikke brukes. :-)
  11. Ønsker å kjøpe en grei kvalitetsbro i prisklasse opp mot en 4-500,- Må være toploader, gjerne med tre sadler om det skulle være noe du har slengende. Skal på en Squier, så ikke noe fryktelig fancy. Frakt må være inkludert i prisestimatet, eller den må kunne hentes i Trondheimstraktene.
  12. Ja, ikke vet jeg. Jeg har hatt fem Stratter, og sliter mye med å finne meg til rette med dem. Men denne sitter som et skudd. Null problem med to fjærer, ingen utfordring med pitch når jeg bender heller. Så passer meg som hånd i hanske. 😄 Det er denne og en fullskala Fernandes som har fått bli i samlingen. Tre andre har røket på hodet ut. To av de betraktelig "bedre" enn denne. Men den funker for meg. Spiller gjerne Pink Floyd eller annen roligere musikk med Stratocaster. Og der skinner denne i mine ører.
  13. Teknisk sett er det vel neppe en tremolo uansett. Det er vel en vibrato? 😋
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.