Gå til innhold

Mad Season

Medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

39 Excellent

Om Mad Season

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Trøndelag
 • Interesser
  Sykkel, gitar og å lære! Gammel gubbe, men aldri for gammel til å lære noe nytt.

Nylige profilbesøk

54 profilvisninger
 1. '59 funker godt ja. Det er en helt stock Epi Standard de smatt inn i, men du verden for en forskjell det ble med disse. Nei, det blir ikke Gibson. Og det er jo heller ikke målet. Men det blir heller ikke litt kjip kinaEpi, og det var jo ganske greit å slippe. Mye mer artikulerte, mye bedre tonekontroll og grums er borte vekk. Jeg bruker en Blackstar ID 40, så hvordan det blir i en røramp aner jeg ikke. Men i njuveivenglenderen er det i alle fall fett nok. Jacksonskjærefjøla har jeg ikke somla meg til å bytte i enda. Den får bare vente tålmodig i stativet.
 2. Ikke den med mest is i glasset. Så det blir et sett SD59 i LP-en. Og så fant jeg en Smiths CC som blir en av de som ryker inn i Jackson. Telecasteren tok jeg meg friheten til å ta av mikken, rense og reinsette. Ikke noen loddeguru akkurat, men inn gikk det nå på et vis. Jaggu ble det bedre lyd også. Så den blir trolig stående.
 3. Kan Suhr Classic T være noe for Telecasteren? Finn.no
 4. Tusen takk for alle innspill. Har tråle finn.no og sjekka på den store interweben. Får ha litt is i magen og se hva som dukker opp.
 5. Godtfolk. Etter noen måneder her med god hjelp i gitarforumet har jeg endt opp med et lite arsenal av gitarer; -Epiphone Les Paul Standard (standard pickups fra fabrikk) -Epiphone Les Paul Standard Plusstop Pro (Burstbuckers 2 og 3 med split coil) -Jackson Dinky (standard 2xhum fra fabrikk, grøtete og råtten lyd) -Fernandes TEJ 45 (standard fra fabrikk, aner ikke hvilken type) -Fender Strat Jimi Hendrix-style (skal ikke endres noe) -Kingsound ettellerannet strat-kopi MIK ca 1995 (skal ikke endres noe) Av disse er det Dinky-en og kanskje Les Paul Standard jeg tenker kunne fått seg nye pickups - det samme gjelder bridge-pickupen i Fernandesen. Så spørsmålet er hva som bør settes i. Jeg ønsker at Les Paulen skal ha en litt mørk, men samtidig distinkt lyd. Liker tydelig diksjon i lydbildet, ikke grøt og summing. Dinky-en har fin metallyd, men den fungerer kun med maks vreng og volum. Og det er litt i overkant. Ønsker noe med litt varme og der man kan skille toner fra hverandre. Fernandesen har en varm og fyldig lyd i halsmikrofonen, i bridgen er det lite trøkk, men for så vidt god lyd. Kanskje det holder med nytt potmeter? Så hva anbefaler det ærede forum? Alle forslag mottas med takk. Banken kan ikke sprenges, så gjerne priser som samsvarer med kvaliteten på gitarene (altså b-b-b-b-billig men ok)
 6. Funn på finn. Fin. Fun. Full set-up og tut-og-kjør.
 7. Heisann. Fyller gjerne et helt sikkert teoretisk hull mellom min LP med split coil og Fender Strat med SSS med en superstrat. Ønsker først og fremst en billig en (1000-2000), og den kan gjerne ha noen skavanker. Men bør ha tremoloarmen og noenlunne rett hals. Gjerne i Trondheim, da kan jeg teste den litt før kjøp, men hvis du overbeviser meg om at du kan pakke og sende en god gitar, skal nok det gå fint. Mvh Bjarte
 8. Jeg har vært for å kikke på gitaren, og den ser egentlig helt ok ut. Mangler vib-armen og bakplaten, og den har ikke vært brukt de siste femten årene, men bånda er fine, gripebrettet ser nesten nytt ut, og den er utrolig lettspilt. Vi snakker om prisklasse 500-750 kroner, så mulig jeg tar en sjanse. Er arm til floyd en kurant sak å oppdrive om jeg skulle bli akutt i behov for den? Jeg hiver av armen på de fleste gitarer som har det så fort jeg kan til vanlig, så at den kommer til nytte før ev. resalg er lite trolig.
 9. Takker for alle svar. Det er ikke den rosa her, nei. Men i samme prisklasse. Har allerede en klassisk SSS, så tenkte å fylle på med en "superstrat" for å teste det. Den er laget på Young Chang i 87 eller 88. Har en bbbbillig koreastrat (SSS) fra før som er rævva, så trenger ikke en til av dem. (Nei, det er ikke den klassiske jeg snakket om like før) Får sjekke den ut. Skal på en måte fylle hullet mellom en LP med split-mode på humbuckerne og Fender SSS. Egentlig mest bare for å teste ut. Det er neppe en custom. Sikkert bare en plain Vester.
 10. Tja. Som emnet sier. Vester Stage superstrat 87/88-mod. Er det noe å ha i samlinga si? Er det noe spesifikt jeg bør sjekke før ev. kjøp? Beklager hvis dette har vært oppe før, men fant det ikke i søk på forumet. Takker for alle innspill. ☺
 11. To store tomler opp fra meg. Meget hyggelig kommunikasjon, og trivelig å kommunisere med.
 12. Takker og bukker. Er helt enig. Fikk faktisk begge Epiphonene for halvparten av hva man må ut med for den billigste Gibson-en av samme type.
 13. Takk for det. Helt enig - jeg er knallformøyd med de to. En Standard, og en Plustop Pro. Standarden er stemt ned for å spille med Alice in Chains og andre en-halv-tone-ned-er-fett-band. Merker godt forskjell på humbucker-ne på de to. Standarden er grumsete. Får fikse en setup på begge gitarene, så blir det nok bedre. Blackstar ID Core 40 sørger for bråket. Seagullen er en fantastisk gitar, den har jeg spilt litt på sånn nå og da fra 1995. Etter den fikk en full setup hos Falck, ble den smørblid og knallgod. Får spandere det på Les Paulene også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.