Gå til innhold

Mad Season

Medlem
 • Innholdsteller

  115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Mad Season vant dagen sist Desember 21 2019

Mad Season hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

130 Excellent

Om Mad Season

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Trøndelag
 • Interesser
  Sykkel, gitar og å lære! Gammel gubbe, men aldri for gammel til å lære noe nytt.

Nylige profilbesøk

654 profilvisninger
 1. Ønsker å kjøpe en bærbar kombirøramp. Aller helst Fender, f.eks. Super Champ x2 eller tilsvarende. Kravene er at den skal være liten, ha lav watt og kunne bæres enkelt rundt. 🙂 Har du noe, er det bare å sende en PM. Må kunne hentes enkelt uten å kjøre land og strand, eller fraktes til Ranheim. Prisleie? Kan få fletta ny SCx2 for 4K, så godt under det. Ikke interessert i topper. Må være amp og kabinett i ett.
 2. Viser seg at dette er Solid State, ikke rørutgaven. Dabbet litt, kjenner jeg. Men får vel teste den i alle fall.
 3. Jeg er gira på en slik som beskrevet i overskriften. Har i dag en Laney Ironheart Studio 15 W med 1x12 kabinett. Den er knall den, men savner noe å sammenligne med. Så vurderer en Fender for å ha noe som passer med clean og pedalarbeid. Tenker jeg rett med en Princeton? Ser for meg blues og litt enkel Americana med den. Bill.mk. På villspor?
 4. Møt Hvit og Svart. To japanere fra nittitallet som har blitt gjenforent i det kalde nord.
 5. Tja. Veldig billig? Ca 4500,- pluss mva og gebyr. Blir rundt 6K vel?
 6. Action er veldig lav, så ikke det som skjer. Har en vane med å presse ned med et tonn presskraft (lærte å spille gitar på en 12-strenger med en meter action), men etter å ha spilt en god stund på en latterlig følsom superstrat, er det nok jevnet mer ut. Prøver å være nennsom og delikat. Ligger ikke helt i blodet det, akkurat. 🥴
 7. Avstanden fra bånd to til stengene når man fretter tredje bånd er vel null? Mener du omvendt, eller er jeg på bærtur? Tror uansett nye strenger, litt filing i nøtten og en ny intonering er medisin. Begynner å flaske seg nå.
 8. Jepp. Ren i 12. Hjelper ny nøtt altså? Har en liggende. Kan jo teste. 🤔
 9. Halloen. Har en Am Standard som er korrekt intonert, holde stemning bra men er sur i båndene. E er fin, men F, F# og G er skarp. Hva kan jeg gjøre med det? Kaste halsen? Spelle pønk?
 10. Dette forutsetter at det er posten som er befrakter. Hvert fraktselskap har egne satser på gebyrene. DHL (ikke i Tyskland, der er det det tyske postselskapet som eier DHL) har ofte ganske høye gebyrer hvis forsendelsen er dyr. Jeg har opplevd svært tilfeldig behandling der. Noen ganger har jeg betalt over 700 i gebyr hos dem. TNT, Parcel Force, UPS og så videre har sine satser. Grensen for forenklet tollbehandling hos posten er 3000,- De har egen kalkulator på posten.no hvor du kan regne ut hva det koster å få ting tilsendt.
 11. Det er et tollbehandlingsgebyr som er på ca 150 kroner for varer som har forenklet tollbehandling. For varer som har full tollbehandling er gebyret noe høyere. Så er det 25 % moms på toppen av kjøpssum inkludert frakt. Så om du handler for en tusenlapp ink frakt, er det 250 kroner i moms pluss 150-ish i tollbehandlingsgebyr.
 12. Kjøpt. (Fender MiJ med SD Quart. Ser ikke bort fra en endring av pups dog. 😉)
 13. Takk for tips! Har kikket på den, men er litt skeptisk til Baja-halsen. Jeg trives best med tynne, mer i japansk tråd egentlig, og er redd denne er litt tykk V-formet? Men kan ringe selger og sjekke hva som egentlig er greia med den. Ikke akkurat veldig meddelsom annonse. 😉
 14. Hehe. Ja, et sted må man jo bo. 😄 Har sett en del av annonsene dine også. Mye kult du har samla deg opp, gitt. Digger 12-strengeren. Synd jeg overhode ikke har bruk for noe slikt. 🤷‍♂️
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.