Gå til innhold

Mad Season

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

17 Good

Om Mad Season

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

18 profilvisninger
 1. Heisann. Fyller gjerne et helt sikkert teoretisk hull mellom min LP med split coil og Fender Strat med SSS med en superstrat. Ønsker først og fremst en billig en (1000-2000), og den kan gjerne ha noen skavanker. Men bør ha tremoloarmen og noenlunne rett hals. Gjerne i Trondheim, da kan jeg teste den litt før kjøp, men hvis du overbeviser meg om at du kan pakke og sende en god gitar, skal nok det gå fint. Mvh Bjarte
 2. Jeg har vært for å kikke på gitaren, og den ser egentlig helt ok ut. Mangler vib-armen og bakplaten, og den har ikke vært brukt de siste femten årene, men bånda er fine, gripebrettet ser nesten nytt ut, og den er utrolig lettspilt. Vi snakker om prisklasse 500-750 kroner, så mulig jeg tar en sjanse. Er arm til floyd en kurant sak å oppdrive om jeg skulle bli akutt i behov for den? Jeg hiver av armen på de fleste gitarer som har det så fort jeg kan til vanlig, så at den kommer til nytte før ev. resalg er lite trolig.
 3. Takker for alle svar. Det er ikke den rosa her, nei. Men i samme prisklasse. Har allerede en klassisk SSS, så tenkte å fylle på med en "superstrat" for å teste det. Den er laget på Young Chang i 87 eller 88. Har en bbbbillig koreastrat (SSS) fra før som er rævva, så trenger ikke en til av dem. (Nei, det er ikke den klassiske jeg snakket om like før) Får sjekke den ut. Skal på en måte fylle hullet mellom en LP med split-mode på humbuckerne og Fender SSS. Egentlig mest bare for å teste ut. Det er neppe en custom. Sikkert bare en plain Vester.
 4. Tja. Som emnet sier. Vester Stage superstrat 87/88-mod. Er det noe å ha i samlinga si? Er det noe spesifikt jeg bør sjekke før ev. kjøp? Beklager hvis dette har vært oppe før, men fant det ikke i søk på forumet. Takker for alle innspill. ☺
 5. To store tomler opp fra meg. Meget hyggelig kommunikasjon, og trivelig å kommunisere med.
 6. Takker og bukker. Er helt enig. Fikk faktisk begge Epiphonene for halvparten av hva man må ut med for den billigste Gibson-en av samme type.
 7. Takk for det. Helt enig - jeg er knallformøyd med de to. En Standard, og en Plustop Pro. Standarden er stemt ned for å spille med Alice in Chains og andre en-halv-tone-ned-er-fett-band. Merker godt forskjell på humbucker-ne på de to. Standarden er grumsete. Får fikse en setup på begge gitarene, så blir det nok bedre. Blackstar ID Core 40 sørger for bråket. Seagullen er en fantastisk gitar, den har jeg spilt litt på sånn nå og da fra 1995. Etter den fikk en full setup hos Falck, ble den smørblid og knallgod. Får spandere det på Les Paulene også.
 8. Hei alle sammen. Har de siste to ukene nilest på forumet her etter at gitarbasillen satte seg dypt i kropp og sjel. Funnet masse nyttig, moro og forunderlig, så bestemte meg for å lage en konto og bidra om jeg kan. Jeg er en halvgammel middelaldrene mann fra Nordhordaland i eksil i Trøndelag. Egentlig totalt umusikalsk. Inntil for to uker siden eide jeg en Samick nylongitar fra 1995, en Seagull 12Cedar fra samme år og en Kasuga nylon fra en eller annen gang på søttitallet. Ingen av dem kunne jeg egentlig spille på. Nå eier jeg også to stk Les Paul etter et liten handleraid de siste ukene. Begge er kjipe Epiphoner, men det holder i massevis for meg. Siden jeg fortsatt egentlig ikke kan spille. Bruker Youtube flittig, prøver å lære. Om ikke annet har jeg i alle fall spillegleden for tiden. Trives best med metall, rock og blues. Ønsker alle en fortsatt god sommer, og takker for alle gode råd og veiledninger jeg har funnet her inne!
 9. Eh. Får du plass til lys mellom bånd og strenger altså? Ja ja. Uansett - hvis du skal få noe til å henge er det viktig at det er fettfritt. Da er det rødsprit som er tingen. Det ødelegger nok garantert palisanderen, men tipper led-ene blir hengende. Legg gjerne ut bilde
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.