Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Mad Season

Medlem
 • Innholdsteller

  254
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Mad Season vant dagen sist Mars 28

Mad Season hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

237 Excellent

Om Mad Season

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Bosted
  Trøndelag
 • Interesser
  Sykkel, gitar og å lære! Gammel gubbe, men aldri for gammel til å lære noe nytt.

Nylige profilbesøk

831 profilvisninger
 1. Lovet vel egentlig noe slikt i går? Plukket opp en svært velholdt og billig Stratocaster i går. Ser ut som om den er tre dager gammel, ikke 23 år. Selger var en svært hyggelig hjemmebygger som solgte unna ferdigfabrikata. Passer meg utmerket. Gitarkroppen har null slitasje, elektronikk og bro er original (har dog vært av og på noen ganger), bittelitt båndslitasje (skal få en lett båndslip) og trenger en liten justering av nøtt. Men alt i alt mye å rope hurra for.
 2. Jada vi skal komme til bunns i det. Jeg blander begrepene litt ja. Jeg mener Top Boost, ikke high gain. Og ja, den knekker før normalkanalen. Men jeg synes normalkanalen også knakk litt før jeg ønsket. Kunne tenkt meg å pushe litt lenger med clean lyd før det ble "brunt", om det er en grei måte å beskrive det på? Kommentaren om metallhode var myntet på HT 5 som jeg har - at den nok er best egnet for mer hardt stoff enn jeg er på jakt etter. Ikke Vox-en. Jeg eksperimenterte mye med både kanalvolum og mastervolum på den, og fikk et godt inntrykk av lyden den kunne fremskaffe (var i et
 3. Fikk testet ganske grundig med egen gitar. Er nok en one trick pony, ja. Likte knekken på high gain, men synes den knekker litt tidlig på normalkanalen. Er svært lite brukt, og i god stand. Gir meg mer følelsen av noe som passer til litt skranglerock og blues enn HT 5 gjør. Blir nok neppe et metallhode, så må ha noe mer nedtonet. Kompis mener jeg bør gå for Fender twin reverb, men jeg er redd det blir overkill for hjemmebruk. 🤔
 4. Ja, det var det da. Jeg vil ha en litt mer skitten bluesbrekk, der tonene er raspende og hese, men ikke langt over i metall-landskapet. På Blackstar-en per nå synes jeg den ikke har nok rom mellom rein lyd og overdrive. Jeg bruker en Blues Driver som gir meg en lyd i landskapet der jeg ønsker å være, men skulle gjerne kunne ha den lyden rett ut av ampen uten å bruke pedal. Laney-en gir meg dette på en av tre kanaler (den kaller det "Rythm", det er en lett overdrive) uten bruk av pedal. Hadde jeg vært en metall-gitarist, føler jeg Blackstar HT5 gir gode vilkår. Men jeg vil ned i gai
 5. Har i dag en Blackstar HT5 og en Laney IRT. Vil en Vox AC15C1 gi meg noe jeg ikke har per nå? Er på jakt etter noe mer vintage tror jeg. Får jeg det her? Opplever Blackstar som en god clean-forsterker, men at gain er fra sint til supersint. Laney er i og for seg litt mer subtil, men til gjengjeld er den en topp, og uegnet til å flytte med seg rundt i huset. 😏 Noen med gode innspill?
 6. Takker for tips. Har ikke gitaren selv, skal prøve å hjelpe noen. Det er to humbuckere med splitcoil (ved å dra ut tonepotten). En volum, en tone. Jeg antar det er støy på begge, men må ta en kikk for å sjekke.
 7. Beklager usedvanlig knotete tittel, men saken er den at det støyer mye i ampen når volum/tone står stilt til middels (5), men ikke når den er på fullt (10) eller av (0). Noen ide om hvorfor? Gitaren har humbucker med coilsplit. Den er ikke tukla med, all elektronikk er original fra fabrikk.
 8. Så grei ut den ja. Kikket på den, men har en USA fra før. Dog med palisander, så lekte litt med tanken på en med lønn. Grattis!
 9. Kjøpt noe som funker, tror jeg. Kan stenges. 🤘
 10. Ønsker å kjøpe en god singlecoils Telecaster med gripebrett i lønn. Gjerne en Baja eller MIJ/USA. Pris litt etter hva du kan tilby. Holder til i Trondheim. Ikke interessert i humbuckere eller metalltele. Gi gjerne en lyd om du har noe!
 11. Fender blues DeVille, yay or nay? Hva er bra, hva er ikke det jeg er på jakt etter? Noe med erfaringer på en slik som kan si noe om fordeler og ulemper?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.