Gå til innhold

Mad Season

Medlem
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Mad Season vant dagen sist Desember 8

Mad Season hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

103 Excellent

Om Mad Season

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Trøndelag
 • Interesser
  Sykkel, gitar og å lære! Gammel gubbe, men aldri for gammel til å lære noe nytt.

Nylige profilbesøk

378 profilvisninger
 1. Det er imponerende stykke arbeid, men mitt klare råd er at du gjør alt du kan for å fjerne Gibson-logoen. Salg av piratkopier er forbudt på finn. Noen kommer til å reagere, og den bør uansett ikke beholde logoen med tanke på at den kan selges videre av en kjøper som ikke er like ærlig.
 2. Ble 500,- ink frakt. Da er det jo ok. Går for det. Så kan vi ha clean med litt sustain også. Det er jo månedsvis med sustain gjennom andre pedaler (reveb, OD, fuzz, flanger, fandens oldemor), men vil ha litt å gå på helt clean også.
 3. Tenker også at 500 er ok. Men frakten på slike bokser er jo det som holder posten i bussen for tiden. Må være det de tjener mest på. Koster pokker meg over en hundrings. Ja ja. Får prute litt på pris eller vente til noen nær meg får for seg å selge en sustainer.
 4. Snart jul. Ønsker meg litt mer sustain i øksene. Er det den blå Boss-pedalen som er bieknær, eller er det bedre alternativ der ute? Bruker nå et M50 Boss-brett. Det er jo fullstendig overkill bare for å få litt mer sustain. Resten av effektene i brettet er jo fullstendig ute på bærtur. 🍓
 5. Takker og bukker. Snart Black Friday også. Ingen Tiny til salgs i mitt område, men får følge med på finn og se hva som skjer.
 6. Godtfolk. Etter et halvårs rabiat gitarhandling står jeg nå med åtte elgitarer og en mikket 12-strenger (akkustisk). Jeg har en Blackstar ID Core å presse lyden ut gjennom, men kunne tenkt meg en rørforsterker med fin clean lyd og gode muligheter for å ta pedaler. Hva anbefales der ute i prisklassen 2-4 høvdinger? Forsterkeren skal kanskje på en scene i ny og ned, men ikke se for dere noe turneliv her. Har øynene på en Blackstar HT 5. Så vi tar utgangspunkt der. Noen bedre?
 7. Drar fram en gammel tråd her. Jeg har litt GAS på en Artisan for tiden. Har svært god erfaring med Seagull, så Godin er i pluss hos meg allerede. Captain og dere andre med erfaring med en slik; er dette en ålright øks?
 8. Så de live på Quart en eller annen gang (i forrige årtusen?). Makan til energi skal du lete lenge etter. Punken kan gå og ta seg en bolle. Tror de spilte 43 låter på 20 minutter ellerno. 💨
 9. Var vel mer et slags prosjektband-ish? Fra nord for Sinsenkrysset og med skarring som dagligtale. Og i rettferdighetens navn skrev de vel navnet sitt noe annerledes; Hva Har Du Under Blues'n. Hadde vel et album som var spilt inn på et bergensk utested, hadde de ikke? Jeg må jammen meg google, merker jeg.
 10. Dæng. Hjelper mye med ny ringedings, når kameraene nå er så grandiose at de tar alt for høyoppløselige bilder. Og som den gamle gubben jeg er, orker jeg ikke komprimere de. Her skulle det lagt en sjø av kule close-ups og virtuell tung mykgitarporno. Dere får nøye dere med halsovergangen til headstock. Halsen er ulakkert. Trolig fra fabrikk. Det er chainsaw mk ii kasse og tidlige Tim Shaw pups. Nydelig action og masse bånd igjen. Ibenholt gripebrett og minst fem kilo med treverk. Bortsett fra vekta er den lettspilt så det holder. 😁
 11. Spørs om ikke mange ser på vintage som en kontrast til moderne? Det er snakk om å fremheve den "gode, gamle følelsen". Ikke nødvendigvis noe som styres av alder hele tiden. Vintage tror jeg fort mange ser på som noe som er pre de nye, moderniserte modellene. Ikke antikk, for de er fremholdt som gammeldags. Men "det var like bra - om ikke bedre - før". Gitaren jeg kjøpte er ikke vintage for meg, men jeg kan fort forstå at man i salgsøyemed fremhever den som det for å gi inntrykk av det gamle gode alt var bedre før som en del nostalgikere og retronisser (som mange av oss?) faller for. Enniveis; en feiende flott fjøl, synes nå jeg. Skal få lagt ut noen bedre bilder. Har faktisk også klart å kjøpe ny ringedings, så nå har jeg kamera som funker. 🙂
 12. Ligger en på finn nå: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=162329626 Jeg vet absolutt ikke noe om den, kjenner ikke selger og har ingen interesser i salget. Kun ment som et tips.
 13. Jeg kan ikke se hva du tjener på å selge den du åpenbart synes er best for dine ører. Og heller ikke hva du egentlig ønsker. Hvis du vil modde trad-en til å bli mest mulig lik 120-en -fordi du liker sistnevnte best - ville jeg solgt trad-en om du absolutt skal kvitte deg med en. Selv har jeg en Gibson og to Epi. Ingen av dem låter likt, og ikke er det et mål heller. Tvert i mot. Mine to øre er å beholde begge hvis du vil ha to ulike gitarer. Selge trad-en hvis du uansett vil ha den til å høres ut som 120.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.