Gå til innhold

Arkadian

Medlem
 • Innholdsteller

  250
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Arkadian vant dagen sist November 18 2019

Arkadian hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

157 Excellent

Om Arkadian

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 11

Contact Methods

 • Website URL
  www.monokrom.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kragerø
 • Interesser
  Typografi, astronomi, språkvitenskap, musikkvitenskap, kunsthistorie, elektronikk, båtliv

Nylige profilbesøk

1 312 profilvisninger
 1. Jeg bruker også flatwounds, til tross for at jeg ikke primært er jazzgitarist. Men D'Addario Chromes greier jeg ikke helt å like, hverken klang- eller spillemessig. Jeg har endt opp med Thomastisk-Infeld Jazz Swing 12–50, som jeg synes er mer lettspilte og ikke minst klinger bedre og mer fokusert enn Chromes. Koster litt, men er verdt prisen. Bruker dem på alle de gode gitarene mine.
 2. Å, sorry. Jeg greide å overse det siste døgns aktivitet ved ikke å refreshe siden. 😔
 3. Den kraftigste forsterkeren Roland har lagd er JC-200, som yter nettopp 200W. Du blander nok sammen ytelse og strømforbruk. Den kraftigste Fender Twin Reverben yter som nevnt over 135W, men er oppgitt med strømforbruk på 350W. Ytelse over 200W har ikke så mye for seg, jeg har vel heller ikke opplevd å ha kommet til kort med 100W på noen scene.
 4. Den vanligste inkarnasjonen av Twin Reverb er 65 reissue, som yter 85W. Jeg deler ikke entusiasmen for Jazz Chorus. Har to stykker, en JC-120 og en JC-160. Begge suser en hel del, og låter langt unna det som er mitt clean-ideal. Subjektivt, selvsagt. Derimot er jeg veldig begeistra for min LAB Series L5. Disse ble lagd på slutten av 70-tallet og litt inn på 80-tallet av Moog og Gibson i samarbeid, og er av mange kalt verdens beste transistorforsterker. Ekstremt fleksibel forsterker, låter veldig likt klassisk Fender. Tar pedaler bedre enn noen forsterker jeg har hørt.
 5. Er disse virkelig så fantastiske som selger vil ha det til? Finertopp bidrar vel til den lette vekten, men ellers er vel ikke det særlig attraktivt? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=165237672
 6. Når jeg tenker meg om, har jeg en japansk Squier Stratocaster på loftet som trenger nye pickuper ... spørs om det ikke blir flere innkjøp av Toneriders. Takk for tips!
 7. Du verden! Jeg er styrket i troen på at Epiphonen skal få et par Blues Engines. Jeg får lyst til å se bilder av det prosjektet ditt, forresten.
 8. Takk for tips! Virker som utmerkede pickups. Tro om ikke en gammel Epiphone Emperor jeg har hengende på veggen her egentlig trenger et par Blues Engine ... gitaren har ProBuckers nå, som jeg ikke er helt fornøyd med.
 9. Høres akkurat ut som hva den gitaren trenger. Og dessuten sånn jeg liker at humbuckere låter. Det har jeg, men det er alltid greit å få inntrykket bekreftet av noen som faktisk har prøvd dem. Jeg har bestilt et par av dem fra speakon.no nå. Gleder meg til å prøve!
 10. Uansett en god idé å se over elektrolyttkondensatorer på en så gammel forsterker, de lekker og tørker og mister verdiene sine med åra. Det er nok den vanligste årsaken til feil av den typen du beskriver.
 11. Takk og takk! Hvordan vil du beskrive lyden av dem?
 12. Har noen her erfaring med Tonerider pickups? De får jo veldig mye skryt, men det er ikke alltid lurt å stole på internasjonale gitarfora. Norske, derimot. 😉 Jeg vurderer et sett Alnico IV Classics til en Ibanez JTK4 jeg har hatt som støvsamler i årevis. Overraskende grei gitar, men pickupene holder ikke mål. Så jeg leiter etter ålreite pickuper som ikke koster mer enn jeg ga for gitaren. Eventuelle andre tips?
 13. Ikke utenkelig. Eventuelt at de som låter ok har fått bedre høyttalere enn de originale. Det er også mulig at min låter ekstra pyton fordi den er fra 1975, serienummeret indikerer at den er blant de aller første. Ikke umulig at ting ble bedre etter hvert. Faktisk ganske sannsynlig.
 14. Banning i jazz-kjerka, men Jazz Chorus låter temmelig rass. (Det sier jeg ikke som rørsnobb, tvert imot er hovedforsterkeren min en fulltransistorisert LAB Series L5. Og ja, jeg eier en JC120.)
 15. Fint å kunne hjelpe. Jeg har Scarlett 2i2 sjøl. Kjøpte den for et par år siden da et high-end MOTU-kort jeg hadde tok kvelden. Jeg tør si at Focusrite har like gode konvertere og preamper som MOTU, til en brøkdel av prisen. Lykke til med prosjektet ditt!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.