Gå til innhold

Arkadian

Medlem
 • Innholdsteller

  246
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Arkadian vant dagen sist November 18

Arkadian hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

155 Excellent

Om Arkadian

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 11

Contact Methods

 • Website URL
  www.monokrom.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kragerø
 • Interesser
  Typografi, astronomi, språkvitenskap, musikkvitenskap, kunsthistorie, elektronikk, båtliv

Nylige profilbesøk

1 294 profilvisninger
 1. Er disse virkelig så fantastiske som selger vil ha det til? Finertopp bidrar vel til den lette vekten, men ellers er vel ikke det særlig attraktivt? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=165237672
 2. Når jeg tenker meg om, har jeg en japansk Squier Stratocaster på loftet som trenger nye pickuper ... spørs om det ikke blir flere innkjøp av Toneriders. Takk for tips!
 3. Du verden! Jeg er styrket i troen på at Epiphonen skal få et par Blues Engines. Jeg får lyst til å se bilder av det prosjektet ditt, forresten.
 4. Takk for tips! Virker som utmerkede pickups. Tro om ikke en gammel Epiphone Emperor jeg har hengende på veggen her egentlig trenger et par Blues Engine ... gitaren har ProBuckers nå, som jeg ikke er helt fornøyd med.
 5. Høres akkurat ut som hva den gitaren trenger. Og dessuten sånn jeg liker at humbuckere låter. Det har jeg, men det er alltid greit å få inntrykket bekreftet av noen som faktisk har prøvd dem. Jeg har bestilt et par av dem fra speakon.no nå. Gleder meg til å prøve!
 6. Uansett en god idé å se over elektrolyttkondensatorer på en så gammel forsterker, de lekker og tørker og mister verdiene sine med åra. Det er nok den vanligste årsaken til feil av den typen du beskriver.
 7. Takk og takk! Hvordan vil du beskrive lyden av dem?
 8. Har noen her erfaring med Tonerider pickups? De får jo veldig mye skryt, men det er ikke alltid lurt å stole på internasjonale gitarfora. Norske, derimot. 😉 Jeg vurderer et sett Alnico IV Classics til en Ibanez JTK4 jeg har hatt som støvsamler i årevis. Overraskende grei gitar, men pickupene holder ikke mål. Så jeg leiter etter ålreite pickuper som ikke koster mer enn jeg ga for gitaren. Eventuelle andre tips?
 9. Ikke utenkelig. Eventuelt at de som låter ok har fått bedre høyttalere enn de originale. Det er også mulig at min låter ekstra pyton fordi den er fra 1975, serienummeret indikerer at den er blant de aller første. Ikke umulig at ting ble bedre etter hvert. Faktisk ganske sannsynlig.
 10. Banning i jazz-kjerka, men Jazz Chorus låter temmelig rass. (Det sier jeg ikke som rørsnobb, tvert imot er hovedforsterkeren min en fulltransistorisert LAB Series L5. Og ja, jeg eier en JC120.)
 11. Fint å kunne hjelpe. Jeg har Scarlett 2i2 sjøl. Kjøpte den for et par år siden da et high-end MOTU-kort jeg hadde tok kvelden. Jeg tør si at Focusrite har like gode konvertere og preamper som MOTU, til en brøkdel av prisen. Lykke til med prosjektet ditt!
 12. Focusrite Scarlett gir mye for pengene, jeg er overrasket over hvor godt den konverterer fra og til digitalt. Jeg har litt mindre god erfaring med M-audio, men det skal sies at det kortet var gammelt. Tro om ikke denne pakka gir vel så mye for pengene: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1087069/focusrite-scarlett-2i2-studio-mk-ii-bundle-mikrofon-hodetlf-og-pro-tools?gclid=CjwKCAiAlO7uBRANEiwA_vXQ-5M8jRHTp-j3McR4PPOMUe4VrCZwKLAJ0jhPALhqsMg7QgIbkClN3BoCghMQAvD_BwE Test her: Disclaimer: Jeg har overhodet ingen tilknytning hverken til Scarlett (eller Evenstad), bare så det er sagt.
 13. God idé. Jeg har lite å bidra med sjøl, men som nybakt Les Paul-eier er det et emne som interesserer meg.
 14. Jepp. Jeg synes 9.5" radius er det idelle, men foretrekker 7.25" framfor 12". Det har med spillestil å gjøre, jeg bruker ganske tjukke strenger (12–50 flatwounds) og bender veldig lite. Da forsvinner fordelene med flat radius og tjukke bånd. Det har nok også med å gjøre at min første el-gitar, som jeg spilte på fra jeg var 13 til 20, var en Stratocaster-kopi med vintage specs.
 15. EJ 2005. Lettspilt og uhyre velklingende, men jeg greier ikke helt å bli venn med moderne specs som 12"-radius og ganske feite bånd. Kvalitetsmessig blant de beste Stratocasterne jeg har vært borti, men jeg vurderer å bytte den i en AVRI, AV eller AO, om anledningen skulle by seg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.