Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Roger Wilco

Medlem
 • Innholdsteller

  227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

30 Excellent

Om Roger Wilco

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 08. jan. 1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.thegetaways.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Søgne

Nylige profilbesøk

3 578 profilvisninger
 1. Hvordan låter ge-versjonen av OCD sammenliknet med den vanlige versjonen? Jeg har brukt en OCD v2 i en ti års tid, men liker germanium-soundet i andre pedaler. Er det verd de ekstra kronasjene?
 2. Om det ikke er alt for frekt, kan jeg nevne at jeg har en Budda Superdrive 45 (fra før Peavey overtok produksjonen) til salgs. Disse har vært brukt av bl.a Joe Bonamassa og Baroness. To kanaler og en god effektloop.
 3. Jeg har hatt en Sweet Sound Mojo Vibe i alle år som jeg er skikkelig fornøyd med. Ellers kan jeg anbefale både Fulltone Deja Vibe og Drybell Vibemachine.
 4. Selger min pre-Peavey Budda Superdrive 45 series II. Det er ingenting i veien med ampen verken kosmetisk og teknisk, bortsett fra noe misfarging i tolexen bak der forrige eier brukte tape for å markere hvor bryteren til viften står og en liten rift som er dekket av sort tape på forsiden. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål! Kjøper betaler frakt. Noen spesifikasjoner: To stk KT66-rør To kanaler med hver sin gain-kontroll, men delt eq Dra ut rhythm (clean gain) for bright Dra ut mid for en annen mellomtonerespons Vifte med av/på-bryter 45 watt Effektsløyfe som ikke en
 5. Jeg har en Guitar Workshop strat som jeg holder på å refinishe om dagen, og i den forbindelse jekket jeg selvsagt ut mikker og annen elektronikk. Det viser seg at humbuckeren (Seymour Duncan 59 BJ) har rimelig kort kabel og enda kortere jording. Er det en farbar vei å bytte denne kabelen, eller er det mer styr og risiko enn det er verd? Alternativet er å skjøte.
 6. Jeg har hatt hell med en Lundgren p90 i bro på Tele. Brukte det i mange år. Nå har jeg en Fralin Blues Special. Den er rimelig feit den også.
 7. Jeg har kjøpt meg en Captor for innspilling og øving i heimen, og det er så langt vært en øyeåpner og et paradigmeskifte. Det eneste skåret i gleden er en stygg brummelyd jeg ikke får vekk. Captoren er plugget inn i et lydkort fra Akai (ikke verdens beste, jeg vet, men det funker), om det skulle være relevant. Jeg har prøvd både med xlr-kabel fra DI-utgangen (med og uten phantom power) og jack fra direkteutgangen, uten at det har gjort nevneverdig forskjell. Nettsiden til Two Notes snakker om at det er viktig at alle kabler er balanserte (trs-kabler), men jeg har ikke funnet trs-høyttale
 8. Takker for forslag, men jeg varmet opp litt Cascol trelim, dyttet det ned i sprekken med tørkepapir og satte på en tvinge. Det funka det også.
 9. Jeg trener meg litt på gitarmekking på en Squier jeg kjøpte til formålet, og første steg på veien var å fjerne lakken og gi den ny finish. Dette er min første nærkontakt med en varmepistol, så å prøve og feile er et stikkord her. Før jeg fikk teken på det, dukket det opp en sprekk i kroppen der to av de tre trestykkene kroppen består av er limt. Er dette krise? Bør jeg legge inn noe lim og tvinge delene sammen igjen? I så fall, hva slags lim er bra og hvordan får jeg limet ned i sprekken.
 10. Oioioi! Ikke verst for en skarve gitarist! Takker for tips om blanks. Gitarist.no eller e-bay er vel stedet å lete. Moro med gitar som virker som den skal, gitt! Håper naboene synes det samme...
 11. Planen er å sjekke alle komponenter med multimeter (Youtube er gull!) og så teste pickups rett i output før jeg lodder sammen på nytt (for n-te gang...). Men det blir som sagt et helgeprosjekt. Oppdaterer når noe er gjort! Det begynner å gå i rett retning. Alle pickuper, potter og vender virker. Problemet virker til å ha vært at det hadde rent noe loddetinn fra toppen av volumpot til midterste luggen. Det er skrekkelig trangt nedi der, så nå er det én komponent av gangen for å sikre at alle loddinger blir gode nok. Har jaggu lært en hel del om hvordan en slik gitarelektronikk
 12. Har samme kabel, og de virker begge veier. Har lurt på det samme.
 13. Glimrende idé. Må skjøte ledningene, da. De er kræmkorte. Kjenner dette blir et helgeprosjekt! Takk for hjelp og støtte!
 14. Nei, fyttirakkern! Tredje omlodding av hele skiten og ingen lyd. Begynner å lure på om det enten er noe galt med pickupene. Eller meg... Noen som vet om en kvalifisert gitarfikser i Kristiansandomegn?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.