Gå til innhold

Byljer

Medlem
 • Innholdsteller

  854
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Byljer vant dagen sist Mai 16 2012

Byljer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

195 Excellent

Om Byljer

 • Rang
  Snørrgjøk!
 • Bursdag 13. april 1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Über alles!
 • Interesser
  Armhuleturbulensforskning, 3. stadium

Nylige profilbesøk

5 015 profilvisninger
 1. Hei Trondheimsbasert band søker etter vokalist (mannlig eller kvinnelig) som kan covre et vidt spekter av såkalte «classic rock» band/ artister ala Deep Purple, ZZ Top, Neil Young, The Band, The Clash, Allman Brothers, Doors, Little Feet, Reidar Larsen, Beatles etc. Bandet har en besetning med et ganske spredt aldersspekter fra mid-40s til tidlig 60s, men alle er unge til sinns og klynger seg til tanken «25 år i hodet»😁 Vi øver en gang i uka, og det hele er veldig «lighthearted». Vi er ikke ute etter å vinne verden, det viktigste er å ha det moro med god musikk. Blir det ei spilling i ny og ne er jo det fint, men vi stresser ikke (flere av oss har ennå unge barn, og da begrenser det seg). Dagens besetning består av 2 x gitar, bass, trommer og keyboards. Vi blir å se og høre på La’mon Scene 18.1.20. (ca. kl. 20:00) om du er interessert👍
 2. Hepp Hadde for noen år siden en MIM Blackmorestrat moddet med sorte Lace Sensor pups, Callaham Vintage Narrow Bridge, samt tilkjøpt sort (Boston?) hardcase. Solgte den til en kar nede i Ålesundsområdet (tror jeg). Noen her som kjenner igjen beskrivelsen og kanskje vet hvor gitaren er blitt av? Savner’n😁
 3. Hadde ikke all verdens erfaring med Peter Green mod, men fant fort ut at den er nyttig i enkelte låter. Brukte bl.a. effekten på versene i Feel Like Makin' Love (Bad Company) og på Slave av Dum Dum Boys. Vanskelig å beskrive lyden, men jeg fant den ivertfall nyttig. Allsidig gitar som låter bullets and gunpowder?
 4. Du skal se etter min SG? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=95225942&fks=95225942
 5. Har fått testa Lucid Klon igjen, ikke med bandet men med iPhone/ Tidal. Det kommer litt an på hvilke pups som står i gitaren, men med min 1996 SG 61 ri, moddet med RS Kit og Bare Kuckle The Mule pups, låter det utrolig bra. Skal teste med band igjen til uka☺️
 6. Jeg har brukt den med band kun en gang. Ellers har jeg brukt den hjemme, og det er kanskje det jeg har gjort feil? Husker at lyden jeg fikk i bandsammenheng minnet litt om Tubescreamer'n til han andre gitaristen i bandet. Litt forskjell bar det, men i samme landskap. Jeg får gi den en sjanse til?
 7. Jeg må innrømme at jeg ble litt overivrig etter kjøpet av klonen av Klon. Pedalen lått rått til å begynne med, men etter litt testing på flere amper kom jeg fram til at Klon tar bort mye bunn og tilfører mye mellomtone. Klarer ikke helt å bonde med den da jeg har en JHS Twin Twelve som gjør noe av det samme, men langt bedre da en har innstilling for bl.a bass. Er det noen her som har testet en original Klon Centaur? Hvordan oppfører den seg lydmessig? Tar den bort bass og legger til mellomtone?
 8. Kjøpte verdens feteste Gibson SG '61 RI av Hallstein i går (20.4.17), 1996 modell moddet inn i det hinsidige med Bare Knuckle The Mule pups, Vintage RS Kit, Faber og Gud vet hva, og må bare si.... For en super kar å handle med? Anbefales!!!
 9. Takker for alle svar. Skal gå en tur i tenkeboksen?
 10. Takk, da vet jeg litt mer, men er det noen som føler for å fylle inn er det bare å kjøre på?
 11. Heisann Lurer på om noen her kan dele litt brukererfaringer med Nebelung sine gitarer? Er interessert i erfaringer med alle modelltyper. Kjenner at jeg begynner å få litt GAS for Riffmeister med både P90 og HB, spesielt Tobacco Burst utgaven. Deja Vu frister også, mye pga den "rare" men spennende kroppsformen. Kort sagt, er de så gode som de ser ut? Hvilken følelse får du når du plukker opp en Nebelung, "kinaepiphone med hardplastlakk", eller føles de litt som dyrere gitarer? Setter pris på alle tilbakemeldinger/ reviews?
 12. Jeg visste faktisk ikke at denne gitarmodellen eksisterte før jeg så den på Finn, så hva utsalgsprisen var i butikk aner jeg ikke. Så at VintageGitar hadde solgt en for 27000,- men aner ikke om det var en ny eller brukt gitar.
 13. No comment? Meeeen..... Blir mye First Price pølse på familien og meg fremover???
 14. Forandring i kosekroken! Ut med CS 58 Les Paul, inn med Gibson Memphis '63 ES335 Rich Robinson Signature, nr. 169 av toalt 500 produserte. Ikke spør meg om pris? Men, for å si det sånn, salget av CS Les Paul'n var ikke nok til å dekke beløpet??
 15. Kjøpte en kopi av Centaur Klon i kveld. En Lucid Klon klon, og du hellige jul! Da røyk det et par andre pedaler rett av brettet mitt,et par fra anerkjente Catalinbread. Noen andre som har erfaring med Lucid sine effekter og amper?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.