Web Analytics
Jump to content

Et fantastisk album som ble etterfulgt av et ufattelig dårlig...


Anti-Virus
 Share

Recommended Posts

Gøy tråd, selv om slikt selvfølgelig er subjektivt. For meg må det være Weezers White Album som er et fantastisk album med noe av den beste låtskrivinga til Weezer, etterfulgt av Pacific Daydream hvor all magien plutselig var borte igjen. Black Album som kom etter det igjen var enda kjipere. Nå er Weezer-diskografien generelt en berg- og dalbane når det kommer til kvalitet, med høye topper og dype daler.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Weezer er ikke noen berg-og-dalbane for meg. Debutplata er knallbra, Pinkerton et mesterverk, og alt det andre er fullstendig søppel. Sånn sett kan jeg legge til eksempelet Pinkerton→Weezer II.

Det er det eneste fantastisk→>uffatelig dårlig jeg kommer på i farta. Utover dèt er det en del «veldig bra» etterfulgt av «veldig dårlig» da.

Exile on Main St.→Goats Head Soup

LA Woman→Other Voices.

Du & jag döden→Tillbaka til Samtiden.

&c.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, VREEEEVROOOOOW skrev:

LA Woman→Other Voices.

Joda, men Other Voices gjelds ikke. Derimot vil jeg påstå

Waiting for the Sun → Soft Parade

Førstnevnte sterkt undervurdert, sistnevnte kan bare overvurderes.

Edited by Arkadian
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg syns begge de er undervurderte. Soft Parade fikk mye hat når den kom ut (på tross/grunn av at Touch Me var en så stor hit), og enda mer i nyere tid, virker det som. Greit produksjonen er bombastisk, men det er mange flotte låter der. Christgau skrei ganske passende om Soft Parade: «No one even thinks about the Doors any more—such is fame—but this is an acceptable record, with predictable pretensions and two or three first-rate songs». Syns det siste der gjelder for det fleste etter de par første platene egentlig. (Og jeg liker virkelig The Doors.)

Men nu er jo jeg uenig i kanskje alle postene i denne tråden, så jeg skal ikke hive meg så alt for mye på her…

Et nytt eksempel på veldig bra→veldig dårlig er Pendulum→Mardi Gras.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den hadde ikke lignet i det hele tatt. I 1954 var Stratocasteren noe totalt nytt, med inspirasjon fra romfart, konseptbiler og 50-tallets fremtidsvisjoner. Hadde den blitt lansert i dag så hadde den ikke lignet på noe vi har sett til nå. Kanskje noe i nærheten av Abasi eller Strandberg sine gitarer, men antakelig enda lengre vekk fra "standarden".
  • Det John Mayer sier er at hvis Stratocasteren hadde blitt lansert i dag,så hadde den vært litt annerledes enn 1954-utgaven.Han hadde noen ideer som var utenfor rammen til Fender sine signatur/artist-modeller (som strengt tatt er satt sammen av standard stratocasterdeler,som halsprofiler,lakk,kobling av elektronikk,det eneste som er unikt er pickupene.)Men å starte et prosjekt ut over disse rammene,som innebar bl.a. å forandre  profilen til kroppen var ikke noe Fender ville gå med på.De vil ikke ha noe nytt. De hadde et nytenkende prosjekt med Roland (VG Stratocaster).Det ble ingen suksess. Samarbeidet PRS/John Mayer har fått enorm oppmerksomhet,bedre markedsføring av både gitar og artist kan ingen håpe på å oppnå.  Og økonomisk er dette helt sikkert en vinn/vinn-situasjon for begge parter    
  • Har faktisk 2 stk 1x12 rivera cabs med metallgrill som jeg brukte til en mindre amp. Fantastisk bra cabs som jeg ikke kvitter meg med....ALDRI!!   Dessverre så er det i praksis håpløst å bruke på 100w ampen min. De er for små fysisk og elementene tåler ikke 100w. Skal bruke disse kabinettene hjemme etter hvert på en amp med mindre watt.     ...men er det noen som har erfaring med begge nevnte kabinett og kan dele sin erfaring? Merk at jeg har skrevet feil i innlegget, Orange closed back skal det være, får ikke endret.  Som noen nevner så ser det betydelig bedre ut med Marshall cab sammen med en Marshall topp, men noe sier meg at byggekvalitet på Orange er MEGET bra, og ut fra noen youtube tester så har jeg intrykk av at Orange er litt mer "balansert". På den andre siden så er det vel 7 kg tyngre enn Marshall sitt og er et beist av et kabinett selv om det er 2x12. Når det kommer til pris så er jeg der at jeg vil "buy nice, not twice"     Går mest i 70 og 80 talls heavy + Stoner rock og litt blues heheh, har prestert å skrive open ser jeg, det skal være closed back. Får ikke korrigert innlegget     Er en forsterkertopp, og jeg har allerede gått runden om 4x12, og kjenner at det er så alt for upraktisk når jeg skal frakte det til spillejobber     Akkurat det jeg opplever også. Låner et 4x12 cab (med 12T-75....funker ikke bra på JCM 900 etter min smak), og det er rett og slett for stort å ta med seg. Blir litt teit å må kjøpe meg en gammel Toyote Hi-Ace for å få med utstyret når en 2x12 fint går i ei stasjonsvogn  
  • SS er jo hypermoderne! Har du ikke sett den ekstra lille cutouten på det nedre hornet?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.