Gå til innhold

VREEEEVROOOOOW

Medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

18 Good

Om VREEEEVROOOOOW

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

160 profilvisninger
 1. Man gjør som man vil/det som høres fetest ut. Med dèt sagt vet jeg ikke hva du gjør med livet ditt om du ikke har minst én reverb før distortion. Jeg bruker delay -> distortion -> pitch-shifting reverse delay -> modulated reverb -> distortion -> gated reverb -> reverse reverb -> distortion -> modulated delay -> delay+reverb... elns.
 2. Jeg syns denne gitaren er helt fabelaktig. Det er min hovedgitar. Jeg har bytta mikrofoner samt JACK, pluss bytta ut ene knotten og nut pga disse føyk av etter litt for mye sleng og deng. Båndpuss hadde nok vært lurt da, men jeg er for evneveik/pysete til å gjøre det selv, og det jeg registrerer ikke nuværende tilstand som et reéllt problem. P.S. Tips til sittende flyge-v-stilling: sett den på høgre-kneet og spill den som en klassisk gitar.
 3. Sørg for at resten av huset vet hva du holder på med. Minimér sjansen for avbrytelser og uønska lyd generelt.
 4. Å, overså den delen av innlegget—vi heter Skogens rop.
 5. Jeg liker ikke de gitarene (foretrekker Epiphone sin 58 i korina), så jeg ville aldri betalt 6K for dem—men de går vel for ca det dobbelte, har jeg sett.
 6. Vi har nettopp fått en ung trommis! Han er 23, og kvalifiserer oss for Frifond-støtte, hehe. Vi andre er over 30. Vi har uten tvil hatt mest publikum steder med… "rustilbud"; men publikumskvantitet er alt i alt ikke så viktig for oss.
 7. Interessant! Hvor får man kjøpt slike? Og: får man kjøpt enkeltstrenger? Jeg liker som sagt heilt døde strenger, så jeg bytter aldri med mindre de ryker, og det som har en tendens til å ryke er tynneste strengen (som jeg bare kjøper GHS plain steel for), og F-en min, som er ringwound.
 8. Vi er ikke så keen på å spille steder med alkoholsalg og aldersgrense, så vi leiter etter konsertsteder som passer oss bedre. Men blir vi tilbudt spillejobb på Lundis eller Good Omens, så stiller vi nok heilt sikkert opp. Vi snakker preferanse her, ikke prinsipp. Lykke til med miksing da! Håper å få spilt inn noe snart, vi også.
 9. Vi skal søke der når det åpner igjen, ja. Det her er nå en del av "Kulturrom"-ordninga. Vet ikke om vi kan søke der, da det jo er mynta på arrangører og konsertsteder, men iogmed at vi setter egne konserter og sånt, så tenkte jeg undersøke om vi kan passe inn der.
 10. Vet noen av noen støtteordninger for musikkutstyrinnkjøp, mynta på band? Ordninga kan godt være mynta på spesifikk bandaktivitet (f.eks. fremføring, innspilling, øving…). Selv er vi i Trondheim, så av geografisk begrensa ordninger er det Trondheim/Trøndelag som er interessant. (Men nevn gjerne ordninger utafor Trondheim også—da blir jo tråden mer interessant for andre!)
 11. Viss dere er interesserte, så kan vi jo kanskje sette opp noe konsert sammen? Vi tenkte begynne å spille live igjen i februar. Vet ikke heilt hvor og sånn ennu. Mistenker vi ihvertfall kjører en sånn greie som vi gjorde i november, hvor vi leide Ilen Menighetshus (vi får det ganske billig i ukedager, sia vi øver der), og spilte fire band på én kveld. Men utover dèt, vet jeg ikke hvor vi skal finne på å bråke.
 12. Dem kjenner jeg ikke til. Hadde vært artig å prøve. .12-.5 høres enda bedre ut enn .11-.5 Vet ikke heilt hva du meiner med at de klinger "mer fokusert" da. Nevnte ikke spillefølelsen ved D'Addario chromes, men verdt å nevne at jeg liker den også veldig godt. Hva angår flatwounds så er det også verdt å nevne at D'Addario-settet har én ringwound streng, som jeg liker veldig godt, da det er den strengen jeg vanligvis spiller tremolo på, og det bare føles bedre med ringwound—syns jeg.
 13. Kule greier! Må følge med og få med meg en konsert med dere en gang.
 14. Nick Drake er vel kanskje inspirasjonen for mi strenge-jakt. Jeg liker tjukke strenger som gir en balansert dog litt varm lyd. Da er det krom det går i. Det jeg har endt opp på er D'Addario sitt XL Chromes-sett, som går fra .11 til .5. Og jeg bytter aldri, med mindre strengene ryker. Jeg liker både lyden og følelsen av å spille så døde strenger som mulig.
 15. Itilfelle det er noen her som spiller trommer i Trondheim, eller kjenner noen som gjør det. SKOGENS ROP TRENGER TROMMIS Trondheimsbasert pønkeband søker trommis som kan øve helst et par ganger i uka & spille konserter lokalt månedlig Litt komponert Litt rolig & fint Litt improvisert Litt høgt & stygt Vakkert bråk Inspirasjoner: Hüsker Dü, MONO, La Casa Fantom iwrotehaikusaboutcannibalisminyouryearbook Godspeed You! Black Emperor, Sigur Rós My Bloody Valentine, Nick Drake Albert Ayler, Emilie Mayer Den slags & mye anna Kontakt: epost ætt skogens-rop dått no
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.