Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

VREEEEVROOOOOW

Medlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

23 Excellent

Om VREEEEVROOOOOW

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

277 profilvisninger
 1. https://www.facebook.com/events/751888675377456/ Tillater meg å hive meg på promokjøret igjen. Vi har spilt en del konserter i år, men dette er den første på over en måned, og vi gleder oss såpass at vi promoterer litt. Med oss har vi ei heilekte amerikansk rocketrubadur-legende, og et av meget få Trondheimsbaserte afrobeat/krautrock-ensembler. Dette er altså på papiret tre veldig forskjellige artister, men det er bare så riktig at de skal dele scene. Så nu er det bare å dukke opp altså! Bare 45 plasser, så det gjelder å være litt tidlig.
 2. Åpna denne fanen når du la det ut, og har vært litt treg, men nu har jeg altså endelig fått hørt på! Jeg syns det her er bra greier. Den riffete åpninga minner meg om Satyricon. Men så midt inni her er noe veldig flotte melodiøse post-black-metal-greier på gitar—dere kunne spilt meg denne delen og sagt at det var ei ny låt fra Lâche (for å ta et anna Trondheimsband), og jeg ville ikke tvilt. Jeg er typisk ikke fan av gitarsoloer, og denne er intet unntak. (Litt for rocka for meg, rett og slett.) Men slutten er en veldig flott utbrodering av begynnelsen da, og det er viktig å finish strong
 3. Ikke brukt nettopp den, men Korg PB er gode greier. Veldig fint med de 200mA ut. Eneste forskjellen jeg vet om fra den jeg har og CS-utgaven er vel at CS har vertikal grafikk istedenfor horisontal.
 4. https://www.youtube.com/watch?v=mg7IghzlvVI&feature=youtu.be&t=2140 Her er en performance arts-video som bandet mitt var med på.
 5. Ja, varierer fra tjeneste til tjeneste, medium til medium, osv. Denne syns jeg var informativ: Men avhenger jo en del av musikktypen din og hva du vil gjøre også. Det meste av pop & rock er ikke overveldende interessant reint dynamisk (DR nedi 5 er heilt alminnelig); det mastres typisk temmelig høgt, sia folk gjerne hører på musikk med bedritne ørepropper på bussen allikevel. Musikkpurister jamrer jo gjerne over dette (—selvsagt ikke uten grunn). På den andre sida laga Merzbow verdens minst dynamiske og mest høglytte plate, og den høres jo veldig bra ut. Poenget er bare
 6. Gode musikere blir inspirert av alt. Tipper Jeff Beck kan plukke opp en ustemt drittukulele og finn på noe spennende. Hva angår å spille «bedre», så er det ikke så interessant for meg. Du kan nok bli «bedre» til å spille Humlenes flukt fort på gitar med et bra instrument, kanskje til og med sette verdensrekord. Men da holder du på med idrett, ikke musikk. Poenget mitt var ikke «drit i å finn deg et instrument du liker», men heller det motsatte: ikke bekymre deg for om humbuckers er bedre enn single coil, bare finn ut hva du liker. Og antakelig klarer du ikke finne ut av det før du har spi
 7. Ei lita hemmelighet om gitarsnobberi rundt humbuckers vs. single coils, eller 24" vs. 25,5", eller tretype, eller fasong, eller hvanuenn: det spiller absolutt ingen rolle. Folk bruker det de liker, som igjen er, 80%+ av tida, basert på hva de tilfeldigvis hadde tilgang på når de begynte for alvor å spille. Hva du spiller er viktigere enn hva du spiller det med. Og ikke engang hva du spiller er det viktigste; det viktigste er bare å spille. Så finner du ut hva du skal spille det med etterhvert.
 8. Finnes et hav av forskjellige undergenrer osv, men sia du hører på Coltrane grever jeg frem en av mine favoritter her:
 9. Daniel Steinhardt Stemmer i her. Selv bruker jeg en billig og enkel passiv volumpedal til å skru ned lyden der jeg vil ha det lågt. Volumet blir ikke noe høgere enn max på forsterkeren. Skal du ha det lågere enkelte steder, så må du skru ned volumet de stedene—er ikke verre. Nu skal det dog sies at jeg har aldri sett nytten i en boost-pedal…
 10. Nettopp dette ville vært mitt råd. Lån deg en ålreit gitar. Lån deg fler ålreite gitarer etterhvert. Da begynner du å forstå litt hva det er som gjør at du liker en gitar, og ikke liker en annen gitar. Viss du skal kjøpe brukt: stikk innom en gitarbutikk og se om de har den modellen så du får prøvd den litt før du kjøper den. Med tanke på musikkstil og denslags, så syns jeg det er ekstremt overvurdert. Det handler vel minst 90% om åssen du spiller. (Og alt etter type musikk så er ofte effekter, forsterkere, mikrofoner, osv., også viktigere enn selve planken.) Dette gjelder samme om det er
 11. Jepp. Han kontakta meg allerede før vi var på utkikk etter nytt sted. Men med «rimelig» meiner jeg for ordens skyld godt under 2900 spenn i måneden. Vi har ikke råd, dessverre. Men takk for tips!
 12. Bandet jeg er i trenger nytt sted å øve. Vi har alt av utstyr og trenger bare et rimelig rom vi kan ha og bruke det i. Noen tips?
 13. Man gjør som man vil/det som høres fetest ut. Med dèt sagt vet jeg ikke hva du gjør med livet ditt om du ikke har minst én reverb før distortion. Jeg bruker delay -> distortion -> pitch-shifting reverse delay -> modulated reverb -> distortion -> gated reverb -> reverse reverb -> distortion -> modulated delay -> delay+reverb... elns.
 14. Jeg syns denne gitaren er helt fabelaktig. Det er min hovedgitar. Jeg har bytta mikrofoner samt JACK, pluss bytta ut ene knotten og nut pga disse føyk av etter litt for mye sleng og deng. Båndpuss hadde nok vært lurt da, men jeg er for evneveik/pysete til å gjøre det selv, og det jeg registrerer ikke nuværende tilstand som et reéllt problem. P.S. Tips til sittende flyge-v-stilling: sett den på høgre-kneet og spill den som en klassisk gitar.
 15. Sørg for at resten av huset vet hva du holder på med. Minimér sjansen for avbrytelser og uønska lyd generelt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.