Gå til innhold

VREEEEVROOOOOW

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om VREEEEVROOOOOW

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

33 profilvisninger
 1. Kjører på med en siste. Viss det ikke *nu* kommer noen fra gitarnorge, så kommer det vel aldri noen, hehe. https://nb-no.facebook.com/events/550584859090634/
 2. Ja, trur ikke at det kommer så altfor mange herfra på konsertene vår. Men tenkte poste her, for «hvorfor ikke»! Hyggelig om noen mot for modning kommer da. Vi er vel ikke de mest ivrige deltakerne på verdensvevet. Antar folk flest oppdager oss via Facebook-eventsa som de vi spiller hos lager. Kom noen på forrige konsert som ikke fant noe av eller om oss on-line og var nysgjerrig av den grunn på hva det her var for slags undergrunnsmusikk, hehe. Selv liker jeg best å lage og å klistre opp plakater.
 3. Er visst ikke så mange som poster her i denne tråden. Betyr det at de fleste her er gitarnerder med GAS som samler på og bygger gitarer og pedaler, men ikke spiller dem så ofte? Eller er det bare at folk ikke bryr seg om den her tråden? Hehe. Kom på ISAK iaff!
 4. Konsert med bandet mitt: https://secure.plaimi.net/~alexander/tmp/skogens-rop/2019-10-27.mp4 Elendig opptakskvalitet, men lell. Kom bare to stykker; færre i publikum enn i bandet; ikke verst. Syns vi spillte bra da! Ny konsert på torsdag.
 5. Vi spiller gratis konsert den 31, med DØNNING i Trondheim. Facebook-event her: https://www.facebook.com/events/2466182596805000/
 6. Yo. Jeg bor i Trondheim, og der spiller jeg ganske ofte gitar. Er av den gamle skolen, og takler ikke sånn her sosiale medier. Var alltid mere en forum-type. Tenkte titte innom her for å prate gitar og -pedaler. Virker som et trivelig sted. Har noen gitarer, men spiller i all hovedsak en Epiphone Flying V. En sånn der som skal liksom etterligne orginalen. En fra den gode årgangen, med ordentlig korina-kropp, ikke bare på-liksom-korina-kropp. Spiller hôvedsakelig i åpen-D-moll. Mest veldig åpne akkorder eller fingerpicking, men gjør litt av hvert altså. Bruker en JC-40, av og til med PA/cab/hvanuenn. Tenker kjøpe en JC-120 eller -160 en gang jeg har råd, og det dukker opp en til salgs her, lokalt, i Trondheim. Bruker... en del pedaler. Her er de, omtrent i chain-rekkefølga. * Pitchblack tuner. * En lite optimal FX91 (vil ha en overdriv som passer meg bedre—typ Mad Professor Sweet Honey Overdrive, eller Smallsound/Bigsound Fuck Overdrive) * DD-3 (mix kl. 11, feedback & delay kl. 13, med delay på long) * MXR Distortion+ (full guffe) * LS-2 (mest for å mikse RV-7 reversgjenklang, skulle hatt noe LS-greier for å splitte signalet etter Dist+ også, men da må jeg ha en volumpedal til, og dèt...) * Digitech RV-7 (reversgjenklang) * Digitech Death Metal Distortion (får opp mids, litte mer highs, litt mindre lows, MYE mere gain) * PS-3 (reversdelay med pitch shifting per gjentakelse) * Digiverb (gated reverb, effekt kl. 13, eq kl. 11) * RV-5 (modulated reverb, full guffe) * Fab Tone (full guffe) * FV-500 volumpedal * RV-6 (delay+reverb, effekt kl. 10, eq kl. 11, tid på maks) * Carbon copy (tilnærma samme innstillinger som DD-3, men moduléring) * En F5-5L til amp-reverb (vil ha en til for å slå av/på chorus også) Genremessig... nja. Spiller høgt iallfall. Er det en genre? Burde være det. Kall det pønk. Jeg spiller i et band som heter Skogens rop. Det høres ca. sånn her ut: Skogens rop live Ser frem til å nerde litt her. Kanskje treffe noen lokale folk også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.