Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

VREEEEVROOOOOW

Medlem
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

27 Excellent

Om VREEEEVROOOOOW

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

297 profilvisninger
 1. Av sånn pakker så trur jeg den her er ganske ålreit: https://evenstadmusikk.no/squier/1135536/squier-stratocaster-hss-pack-brown-sunburst-gig-bag-15g Jeg har brukt en Squier strat litt, og den er jo heilt OK inn i en forsterker. God gitar mtp pris. Mi erfaring som tenåring var at vibratoarma var mer enn nok artig til å veie opp for at gitaren blir ustemt litt kjappere, hehe. Forstkereren er heilt OK til soverommet også. Følger i tillegg med 3 måneder Fender Play, noe on-line gitarlæringsgreier som visstnok er bra. (For effekter og sånn moro, så er en brukt Zoom MS, f.eks. Zoom M
 2. Mi anbefaling er, uansett om du kjøper brukt eller ny: ta gitaren med til noen som kan å sette opp gitar. Det koster ikke noe særlig (antakelig godt under tusenlappen), og vil gjøre et sted mellom en ganske stor og en gigantisk forskjell på hvor god gitaren er å spille. Ellers vil jeg bare si at viss økonomien ikke strekker til å kjøpe en god brukt gitar pluss en gitarforsterker, så er det etter mi meining mye bedre at du kjøper en så-som-så-kvalitets gitar+forsterker+blablabla-pakke, enn at du kjøper en bedre brukt elgitar, men så ikke har råd til forsterker. Dette baserer jeg blant anna
 3. Sendte faktisk mail til Legend forlengs, men de svara aldri. Men takk for tips. Satser på å få med meg konserten deres da!
 4. DD-3 er klokkerein. Carbon Copy er verken mulig å oppdrive til kr400 eller nøytral. Deep Blue Delay er ganske rein, men ikke billig, sist jeg sjekka. Selv bruker jeg forøvrig både Carbon Copy og DD-3, blant andre delays. Kan varmt anbefale RV-6 sin delay+reverb-modus også. Men, skal du ha noe enkelt, nøytralt, med høg byggkvalitet, som atpåtil er billig, så er, igjen, mi anbefalning: DD-3.
 5. Jeg støtter DD-3. Du burde kunne finne/prute deg til en brukt til kr400 u/frakt. Fin pedal. Sett den på kl. 10/10/2 og long, så er du klar for det meste.
 6. Artig. Kunne tenkt meg en sånn her kanskje: https://www.4sound.no/717298_eastman_e20_om_-_all_solid_adirondack_spruce_top_rosewood_back_and_sides_case
 7. Se der, ja. Det må jeg prøve å få med meg viss økonomien tillater det. Har ikke hørt de andre to banda. Har ikke fått med meg Hjorten heller, faktisk, så takk for den infoen. Nok et konsertsted her i byen jeg kan sende epost til, som så spør om å få høre oss, og så slutter å svare på epost når de innser hva slags musikk vi lager.
 8. Dere fortsetter å levere, ja. Gleder meg ikke noe mindre til å høre heile plata nu! Dette er en ganske annen musikkstil enn jeg vanligvis lefler med, men jeg vet å sette pris på god thrash innimellom. Håper også å få med meg dere live en gang.
 9. Jeg putter compressor-pedaler i søpla, der dem hører heime. Men fra spøk til alvor: prøv begge deler. Bruk øra, ikke regelboka.
 10. https://www.facebook.com/events/751888675377456/ Tillater meg å hive meg på promokjøret igjen. Vi har spilt en del konserter i år, men dette er den første på over en måned, og vi gleder oss såpass at vi promoterer litt. Med oss har vi ei heilekte amerikansk rocketrubadur-legende, og et av meget få Trondheimsbaserte afrobeat/krautrock-ensembler. Dette er altså på papiret tre veldig forskjellige artister, men det er bare så riktig at de skal dele scene. Så nu er det bare å dukke opp altså! Bare 45 plasser, så det gjelder å være litt tidlig.
 11. Åpna denne fanen når du la det ut, og har vært litt treg, men nu har jeg altså endelig fått hørt på! Jeg syns det her er bra greier. Den riffete åpninga minner meg om Satyricon. Men så midt inni her er noe veldig flotte melodiøse post-black-metal-greier på gitar—dere kunne spilt meg denne delen og sagt at det var ei ny låt fra Lâche (for å ta et anna Trondheimsband), og jeg ville ikke tvilt. Jeg er typisk ikke fan av gitarsoloer, og denne er intet unntak. (Litt for rocka for meg, rett og slett.) Men slutten er en veldig flott utbrodering av begynnelsen da, og det er viktig å finish strong
 12. Ikke brukt nettopp den, men Korg PB er gode greier. Veldig fint med de 200mA ut. Eneste forskjellen jeg vet om fra den jeg har og CS-utgaven er vel at CS har vertikal grafikk istedenfor horisontal.
 13. https://www.youtube.com/watch?v=mg7IghzlvVI&feature=youtu.be&t=2140 Her er en performance arts-video som bandet mitt var med på.
 14. Ja, varierer fra tjeneste til tjeneste, medium til medium, osv. Denne syns jeg var informativ: Men avhenger jo en del av musikktypen din og hva du vil gjøre også. Det meste av pop & rock er ikke overveldende interessant reint dynamisk (DR nedi 5 er heilt alminnelig); det mastres typisk temmelig høgt, sia folk gjerne hører på musikk med bedritne ørepropper på bussen allikevel. Musikkpurister jamrer jo gjerne over dette (—selvsagt ikke uten grunn). På den andre sida laga Merzbow verdens minst dynamiske og mest høglytte plate, og den høres jo veldig bra ut. Poenget er bare
 15. Gode musikere blir inspirert av alt. Tipper Jeff Beck kan plukke opp en ustemt drittukulele og finn på noe spennende. Hva angår å spille «bedre», så er det ikke så interessant for meg. Du kan nok bli «bedre» til å spille Humlenes flukt fort på gitar med et bra instrument, kanskje til og med sette verdensrekord. Men da holder du på med idrett, ikke musikk. Poenget mitt var ikke «drit i å finn deg et instrument du liker», men heller det motsatte: ikke bekymre deg for om humbuckers er bedre enn single coil, bare finn ut hva du liker. Og antakelig klarer du ikke finne ut av det før du har spi
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.