Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

VREEEEVROOOOOW

Medlem
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

VREEEEVROOOOOW vant dagen sist Desember 29 2020

VREEEEVROOOOOW hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

45 Excellent

Om VREEEEVROOOOOW

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

379 profilvisninger
 1. Meg på vokal. Gamle emokids som lager musikk sammen.
 2. Jeg synger litt i bakgrunnen på slutten av denne låta av ei ny gruppe.
 3. Stiller meg bak Falck-forslaget. Flott sted. Hyggelige folk, gode priser, høg kvalitet.
 4. Viss du meiner QOTSA så er det fuzz involvert. (Mer spesifikt: oktav-fuzz.) i Kyuss er ikke fuzz involvert, bare overdrive for soloer og denslags. Men halsmikrofon av typen humbucker er et must. Itillegg må du EQ opp mids noe jævlig. Hva angår forsterker er stoner-sounden typisk low-gain amp med svære kabinetter, pusha til maks, som Endt er inne på. Du foreslår JCM900, og det er vel nettopp dette Homme brukte i Kyuss, sammen med Ampeg 8x10" bass-kabinett. (Og enda fler kabinett når han spilte live, trur jeg.)
 5. Jeg har en JC-40. Flott forsterker. Det er som en JC-22, men to størrelsesordener bedre. Kan virkelig anbefales. Min favoritt billigforsterker, uten tvil. (Helt ærlig så syns jeg dog faktisk JC-120 høres bedre ut på lågt volum, men den koster ofte mer enn fem laken.)
 6. Jeg syns begge de er undervurderte. Soft Parade fikk mye hat når den kom ut (på tross/grunn av at Touch Me var en så stor hit), og enda mer i nyere tid, virker det som. Greit produksjonen er bombastisk, men det er mange flotte låter der. Christgau skrei ganske passende om Soft Parade: «No one even thinks about the Doors any more—such is fame—but this is an acceptable record, with predictable pretensions and two or three first-rate songs». Syns det siste der gjelder for det fleste etter de par første platene egentlig. (Og jeg liker virkelig The Doors.) Men nu er jo jeg uenig i kanskje alle
 7. Weezer er ikke noen berg-og-dalbane for meg. Debutplata er knallbra, Pinkerton et mesterverk, og alt det andre er fullstendig søppel. Sånn sett kan jeg legge til eksempelet Pinkerton→Weezer II. Det er det eneste fantastisk→>uffatelig dårlig jeg kommer på i farta. Utover dèt er det en del «veldig bra» etterfulgt av «veldig dårlig» da. Exile on Main St.→Goats Head Soup LA Woman→Other Voices. Du & jag döden→Tillbaka til Samtiden. &c.
 8. https://alexandermusikk.bandcamp.com/album/mot-maskinen
 9. Har ikke fått hørt plata før nu, men det er jaggu gode greier. Ei stor forbedring fra forrige album, spør du meg. (Og jeg likte forrige album!) Det virker veldig gjennomtenkt, fra albumomslaget til låtrekkefølga. Det er ikke heilt min type svartmetall (jeg heller mer mot «våt» gitarlyd med åpne akkorder, tenk mer Slowdive og mindre Iron Maiden, hehe), men fenger lell. Tidvis gjør det til og med mer enn fenge! Som feks de mer melodiøse partiene i «Scourge of the Wicked» eller «Shroud» (akustisk gitar og koring er aldri feil i svartmetallen, bare spør Agalloch)—og, allermest, «Eternal Onslaught»
 10. Av sånn pakker så trur jeg den her er ganske ålreit: https://evenstadmusikk.no/squier/1135536/squier-stratocaster-hss-pack-brown-sunburst-gig-bag-15g Jeg har brukt en Squier strat litt, og den er jo heilt OK inn i en forsterker. God gitar mtp pris. Mi erfaring som tenåring var at vibratoarma var mer enn nok artig til å veie opp for at gitaren blir ustemt litt kjappere, hehe. Forstkereren er heilt OK til soverommet også. Følger i tillegg med 3 måneder Fender Play, noe on-line gitarlæringsgreier som visstnok er bra. (For effekter og sånn moro, så er en brukt Zoom MS, f.eks. Zoom M
 11. Mi anbefaling er, uansett om du kjøper brukt eller ny: ta gitaren med til noen som kan å sette opp gitar. Det koster ikke noe særlig (antakelig godt under tusenlappen), og vil gjøre et sted mellom en ganske stor og en gigantisk forskjell på hvor god gitaren er å spille. Ellers vil jeg bare si at viss økonomien ikke strekker til å kjøpe en god brukt gitar pluss en gitarforsterker, så er det etter mi meining mye bedre at du kjøper en så-som-så-kvalitets gitar+forsterker+blablabla-pakke, enn at du kjøper en bedre brukt elgitar, men så ikke har råd til forsterker. Dette baserer jeg blant anna
 12. Sendte faktisk mail til Legend forlengs, men de svara aldri. Men takk for tips. Satser på å få med meg konserten deres da!
 13. DD-3 er klokkerein. Carbon Copy er verken mulig å oppdrive til kr400 eller nøytral. Deep Blue Delay er ganske rein, men ikke billig, sist jeg sjekka. Selv bruker jeg forøvrig både Carbon Copy og DD-3, blant andre delays. Kan varmt anbefale RV-6 sin delay+reverb-modus også. Men, skal du ha noe enkelt, nøytralt, med høg byggkvalitet, som atpåtil er billig, så er, igjen, mi anbefalning: DD-3.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.