Gå til innhold
 • Bli medlem

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  65
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 239 profilvisninger
 1. har en super reverb fra `74. den har en lei tendens til å gå fra høy til lav effekt (si 10 til 2), uten at det virker som om det forsvinner noe drive. har sjekket, og det virker ikke som om det er noen rør som er løse. noen som har en ide om hva det kan være?
 2. har mange jeg har lyst på, avhengig av vhilken stil, og om det er nytt eller gammelt. noen nye ville vært gibson doves in flight martin d-100 ramirez a1 gibson sj-200 gamle ville vært enda dyrere, hovedsaklig. denne torrez`en: prewar martin 000-45 og, litt mere realistisk, prismessig: en 20-30-talls levin parlor med perfekt hals, få skader og bjørk/gran kombo.
 3. furch har en i din prisklasse, tror jeg. brukt, vel og merke takamine japan (f) burde være mulig å få tak i brukt, om du har god tid også. men det er litt mer sjeldent å se for tiden.
 4. er vel levin-navnet som sørger for det meste av responsen, tipper jeg. hadde nok solgt den om noen bød 1500-2000, jeg.
 5. vurderer for tiden en reverend som ligger på 4sound her i bergen.
 6. personlig er floyd rose (og emg-pickuper) en dealbreaker for meg. og som nybegynner synes jeg at du burde velge noe uten tremolo, da det er forstyrrende og urelevant før du kommer litt opp i nivå. det spørs selvfølgelig hvilken type musikk man sikter seg inn på, men om du er helt fersk, ville jeg ha styrt langt unna både fr og andre tremolo-stoler. i tillegg bør man jo bytte strenger en gang iblant. og min erfaring er at med fr, blir de byttet mye mer sjeldent, da, som du sier, det er vanskeligere å bytte strenger på en fr-gitar. eller, det å bytte er ikke vanskelig, men det å sette den opp skikkelig etter på, er et herk. hadde vært moro å høre hva du går for.
 7. litt delt mellom david gilmour/comfortably numb/pulse, mark knopfler på brothers in arms, og malmsteen i denne videoen (kommer best fram fra 0:21 og utover. synes den hyler så suverent)
 8. jeg ville ikke rotet med slikt selv. hvor holder du til? kanskje du bare leverte inn gitaren til feil folk.
 9. den sammenleggbare furch`en vil nok være den minste skikkelige gitaren man finner. har testet den mange ganger, og liker den veldig godt.
 10. jepp. det er valg nr 2. det er 3 interessante gitarer: den bfg`en som er på bildet ditt, yamaha pacifica611 og et par forskjellige duesenberg gitarer. har ikke bestmt meg ennå. er i research-fasen.
 11. ok. -jepp, jeg vet jeg må frese. er ikke noe problem. mer enn nok treverk slik at det ikke blir for svakt treverk. blir uansett en av to her i bergen som vil få oppdraget. skal ikke gjøre det selv, om jeg bestemmer meg for det. -vil ha enkel wiring: 3-way switch: hals-kill-bro, originalpottene som står i skal fremdeles brukes. ikke noe split-coli-greier -p90/humbucker er favorittsetupen min. om jeg skal forandre på gitaren, vil jeg ha den setupen. helst med noenlunde matchende output, men regner med det kan fikses med ekstra motstander. -liker veldig godt utseendet (lyden også, forsåvidt) på pickupene som står i denne: http://duesenbergusa.com/product/alliance-series-mike-campbell-2/
 12. hva betyr det at man kan "switche mellom" flere forskjellige marshallmodeller? at det er flere separate kretser innebygd, eller at det er mekket om til noe som "høres ut som" de forskjellige modellene?
 13. det hadde så absolutt vært interessant. er steik bacon nicket hans?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.