Gå til innhold

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 072 profilvisninger
 1. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  gratulerer. alltid fint når ting klaffer.
 2. mislykketmusikant

  Strengeerfaringer

  d`addario .010 på elektrisk, og d`addario phosphor bronze .012 (ikke coated) på de akustiske. husker ikke hva som står på 12-strengeren, og high tension d`addario på nylonstrengeren. bytter til andre typer om jeg må, men vil helst ha d`addario.
 3. mislykketmusikant

  fikse bracing på k.yairi nylongitar

  har fått fikset det. gjorde det hos han i kong oscarsgaten. 2500 for 3 løse spiler, filing av band, fiksing av 2 sprekker på toppen, filing av nut, gjennomgang av elektroniikk og påsett av high tension d`addario strenger. uslåelig pris for suverent utført arbeid. ble skikkelig imponert.
 4. mislykketmusikant

  Rimelig heltre akustisk gitar?

  hvis du bor i trondheim, burde du vurdere en tur innom falck musikk også. det drives av han som startet tre45, som senere ble til 4sound trondheim. skikkelig, skikkelig bra folk.
 5. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  min definitive marshallfavoritt er 1962. men tviler på at den kommer ned i 7000 kroner. med en grei overdrive og en god distortion burde vel den dekke de fleste stiler som 5150 ikke dekker. hvilken 5150 har du? 6100 synes jeg er veldig fet, også. og jepp, silver jubilee spiller også veldig bra. ligger forresten noen engl-amper på finn. kanskje verdt å sjekke ut?
 6. mislykketmusikant

  neo ventilator

  hvilken amp bruker du? så; strat/firebird - volum - soulfood OD - ventilator - super reverb ville sannsynligvis funket bra?
 7. mislykketmusikant

  Bjørkecaster

  hvordan ville det funket med bjørk hals?
 8. mislykketmusikant

  neo ventilator

  leslie 122 modelleringspedal har noen prøvd den med gitar (med og uten loop på forsterker)? høres ganske fett ut synes jeg.
 9. mislykketmusikant

  fikse bracing på k.yairi nylongitar

  har ikke macrolinse på speilrefleksen, og det er det eneste kameraet jeg har. fant ut at det er en til spile som er løs. og knekt. så det er mulig jeg må sette på en ny, ved siden av den ødelagte. vil ha gitaren i stand, da den har den absolutt beste halsen jeg noensinne har spilt på, av nylongitarer. og helst i så god stand at jeg kan sette på noen skikkelige high-tension strenger også. den har stillbar trussrod, så om spilene blir fikset, skulle det være ok med heavy tension strenger, tenker jeg. eller hva tror dere? k.yairi ce 62-14f, `98-modell, står det på lappen, om det skulle være interessant.
 10. mislykketmusikant

  fikse bracing på k.yairi nylongitar

  det er ihvertfall 1 av spilene på undersiden av topplokket som er løs, i tillegg til at det også er sprukket. dette har resultert i at lokket buler opp bak broen, og at det er en nedsenkning mellom broen og halsen. i tillegg er det en fin (dvs ren) sprekk bak broen. må derfor fikse denne spilen. gitaren har heltre gran i lokket, og heltre rosewood i bunn. ser ut til å være lyse, lette spiler (braces) (balsatre? gran? vet ikke hva som er vanlig) spilene er skallopert, og er limt i en slags vifteform. den skadede spilen er den som ligger nærmest lydhullet, som krysser lengderetningen til halsen. altså det som ligger mellom lydhullet og broen, nærmest lydhullet. i tillegg til lydhullet, er det et ganske stort hull i kroppen, der preampen er innfelt. denne kan tas ut i sin helhet, for å komme til bedre. så; spørsmålene: -hvilket lim bør man bruke? (om jeg skal prøve selv) -hvor mye koster det å få slike ting fikset, ikke pent, men stabilt. dvs, ikke nødvendig at det er usynlig, men det må gjøres skikkelig, slik at det blir like sterkt og stabilt som resten av treverket. dette må gjøres i bergen eller relativt nært bergen.
 11. mislykketmusikant

  2x12 kabinett til spesifikk ampkombinasjon

  kjøpte et 1936 lead. suveren lyd. passet veldig godt til ampen.
 12. mislykketmusikant

  Hjelp til låtvalg

  jokke hadde jo mye fengende greier: her kommer vinteren, to fulle menn, osv, osv. deep purple hadde en tendens til å få i gang rockefoten. splitter pine med dumdum boys er en fet sang med mye driv denne er veldig fet (usikker på hva han gjorde for å få den gitarlyden): lynyrd skynyrd har veldig mange låter som egner seg til å covre: tuesdays gone, simple man, free bird og mange, mange flere.
 13. mislykketmusikant

  2x12 kabinett til spesifikk ampkombinasjon

  vet du hvor man får kjøpt et slikt kabinett her i norge (helst bergen)? tingen er at jeg egentlig ikke vet hva jeg leter etter. den andre ampen er en `74 super reverb, som har 4 10-tommere. så har ikke noe særlig erfaring med 12-tommere. eide en jcm 800 lead med 4x12 en gang i tiden, men det var da jeg bare ville ha mest mulig vreng på alt. da hadde det ikke så mye betydning hvilke elementer som stod i. den ampen med 12`ere i, som jeg har likt best, er mashall bluesbreaker. både preampen og effektforsterkeren har forskejllige innstillingsmuligheter, så det skal være mulig å fikse en del på lyden. men det hadde vært fint med noe godt i utgangspunktet.
 14. mislykketmusikant

  Kjøpe tommelplekter

  jeg bruker dunlop sine i large. bøyer de til så de er ganske lite stramme, og bruker sånn medisinsk tape som de bruker når man tar blodprøve. da sitter det relativt stødig, selv om det ikke er så stramt.
 15. mislykketmusikant

  Anbefaling på parlor

  det finnes en parlor-serie fra washburn, om du er ute etter noe billig. det er klart, om den gamle parlor-lyden er noe du er ute etter, en gammel bjørk/gran levin-parlor er vel vanskelig å overgå.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.