Web Analytics
Jump to content

mislykketmusikant

Medlem
 • Posts

  704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

mislykketmusikant last won the day on September 23

mislykketmusikant had the most liked content!

About mislykketmusikant

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  bergen

Recent Profile Visitors

2,366 profile views

mislykketmusikant's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

265

Reputation

 1. lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
 2. dette er en hyggelig tråd, og har potensiale til å utvikle seg til en suveren tråd. mine to øre om dette temaet: jeg synes kiss er søppel. foretrekker DDE og Sputnik foran kiss, faktisk. så jeg er ihvertfall enig i de tre første plassene på overvurdert-listen. "søppel" og "dritt" er ord jeg tidligere har brukt for å beskrive kiss som band, og siden jeg begynte å bruke de ordene for å beskrive bandet, har det skjedd lite utvikling i min tilnærming. ordene beskriver fortsatt min opplevelse i møte med bandet kiss, og de makkverkene de har forpestet verden med.
 3. ser ut til å være en feil, der utstyrslisten til hver enkelt blir listet under avataren i ver forumpost.
 4. 15-20k, tipper jeg vil være en realistisk salgssum. hadde jeg vært deg, hadde jeg unngått ordet "vintage" i annonsen. "original 1978" vil være bedre, med tanke på de som vil være på jakt etter slikt.
 5. bruker du bare rasp, eller bruker du noen form for kniv når du former halsen? en slik drakniv med to håndtak, kanskje?
 6. jeg har lyst til å prøve å lære meg å støpe plekter i sølv. har en del gamle skjeer og slikt liggende, og mange gitarister i familien er det noen som har erfaring med dette? jeg har ikke noe annet utstyr enn en blandingsgass brenner, og har ikke lyst til å bruke noe særlig penger på utstyr.
 7. så det er en fender, altså? kul hals. skal tro hvordan det hadde sett ut med ibenholt binding langs kanten av headtocken, som hadde "tatt over" for den hvite bindingen rundt fingerbrettet. og en ibenholt fenderlogo inlay, kanskje.... og kanskje perlemor stemmeknapper. kraftig figurert koa eller cocobolo oljet topp på kroppen.... jepp. høres dyrt ut.
 8. https://www.nrk.no/kultur/guttastemning_-allsang-og-konsertmagi_-slik-var-festivalsommeren-1.15614252 fay wildhagen-klippet har ikke sett binding på ibenholt-strat-fingerbrett før.... noen som vet hvilken strat det er?
 9. hvilke tunere bruker du? spesielt med åpne tunere på en elgitar.... høres kult ut. gleder meg til bilde av ferdig gitar.
 10. da jeg leste det dere sa om epoxy, kom jeg på dette limet. skal visstnok ha de samme egenskapene som vanlig epoxylim, men i tillegg være vesentlig mer fleksibelt. et ikke om det er interessant for dere, men tenkte jeg burde si fra. lurer på om det kan være det dere snakker om: https://www.smiutstyr.no/produktside/g-flex-650-spesialepoxy
 11. jepp. d`addario, både til elgitar, stålstrengs akustisk, nylonstrenger (high tension) og mandolin. har brukt pyramid ved noen anledninger, men faller alltid tilbake på d`addario. bra, billig, og tåler en del. tror ikke det er noe særlig forskjell på de der strengene og andre strenger. så ut som en veldig vanlig måte å lage strenger på, av veldig standard materialer. litt mindre skala enn de andre produsentene, bare. litt mer "boutique", om du vil. er vel bare noen folk som er flinke til å argumentere for tingene sine. har litt på følelsen av at det foregår ganske mye hyping på sosiale media for å få ut produkter som ikke eganetlig skiller seg ut fra eksisterende produkter på noen (positiv) måte.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.