Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  292
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

mislykketmusikant vant dagen sist September 21

mislykketmusikant hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

99 Excellent

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 663 profilvisninger
 1. solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
 2. få støpt deg skikkelige ørepropper. ikke spill høyt uten propper. ikke kødd med hørselen.
 3. kan man spørre hvilken transistoramp du ha, gitarcowboy?
 4. jeg stusser litt på denne: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=191797135 så vidt jeg har skjønt det, har ikke japan- og usa-modeller sort plast krans rundt inngangen til trussroden. de har valnøtt. i tillegg synes jeg platen som sitter bak på halsfestet har en vel juglete logo. har aldri sett noe annet en enkelt gravert tekst på den platen. om noe. synes også det er noe rart med logoen på hodet til gitaren, men det kan være bare innbilning fra min side. spilte hendrix på en strat med den fargen? har bare sett han med sort, hvit, rød og sunburst, såvidt jeg
 5. 30 watt er jo enormt høylytt, om du skal bruke den hjemme. med den musikksmaken du oppgir, ville jeg gått for en fender princeton reverb. nydelige amper, og ikke altfor høylytte. om du absolutt vil ha topp og kabinett, må du huske at du må legge litt i kabinettet også. det skal være en fyr i trondheim som bygger amper etter ønske. lucid, tror jeg han kaller de. har sett en sss klone, som høres veldig kul ut på videoer.
 6. da var ny spiller i hus, og satt opp. nydelig. man har ikke levd før man har hørt ulver-kveldssanger og slutten på avatasia-the seven angels på en god lp-spiller, gjennom en god hodetelefonamp og et godt sett hodetelefoner. ren nytelse. så da er setupen: technics sl 1500c questyle 600i audeze lcd-2 closed backs
 7. er du låst til å kjøpe nytt? ellers dukker det ofte opp skatter på finn.
 8. jepp. blir litt som 5150. tøffe greier, men hovedsaklig laget for high gain. mye tøffe ting du kan få tak i for samme pris. kanskje en deluxe reverb, tilogmed? når det er sagt, så bruker jeg en engl preamp i racket mitt. og den låter svært godt med litt crunch på renkanalen.
 9. har bestilt, og får neste uke en technics sl1500c. skal oppgradere fra en eldre rega p2. bruker en god hodetelefonamp og et sett audeze hodetelefoner, og med de, hører man så lett ting i lydbildet som ikke er perfekt. og de begynner å irritere etter hvert. gleder meg derfor til den nye spilleren ankommer.
 10. det er flere fordeler med pro, men ingen av de er relevant for musikkproduksjon. i det hele tatt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.