Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  553
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

mislykketmusikant vant dagen sist Februar 6

mislykketmusikant hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

197 Excellent

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

2 023 profilvisninger
 1. i dette tilfellet har du rett. selv om du her har overøst musikken med dødelige doser reverb, blir det ikke ødeleggende her. men du kan prøve å spille rachmaninov eller annen kjapp klassisk musikk, eller kjapp jazz eller lignende med så mye romklang. det blir bare suppe. og ikke på en god måte (som tomatsuppe, for eksempel)
 2. så det du tenker er å få den akustiske klangen av gitaren kartlagt, og så spille med piezo, men få tilnærmet akustisk lyd, ved hjelp av en boks som modellerer den innspilte/kartlagte akustiske lyden?
 3. hadde en fishman aura dreadnaught, men brukte den veldig lite. men ja, lyden blir forandret ganske mye. "bra" er vel ganske subjektivt, men det ble ihvertfall ikke dårlig lyd når jeg brukte den. har de gitarene du venter på innebygd mikk, eller tenkte du å mikke opp? synes spørsmålet ditt var litt tvetydig, med tanke på det. om du skal mikke opp, vil sm 57 sannsynligvis fungere godt, ja. jeg har en passiv fishman lydhullspickup, som jeg monterer og fjerner enkelt ved behov, med den beste akustiske gitaren min. det funker også veldig bra, og er fint med tanke på at den kan benytt
 4. weber er fine ting. har en mandolin fra de. men det er i en litt annen prisklasse, da.
 5. hehe. takk. jepp, det estetiske er i sentrum i min bolig.
 6. fikk endelig det jeg har ventet på i flere måneder: min nye eastman oktavmandolin. nydelig instrument, veldig moro å spillle på. var spent på hvordan disse eastman-greiene er, og ble ikke skuffet. skjønnheten selv:
 7. skulle vært mulig å kjøpe et slags seletøy, som man kler på seg (litt som en klatresele, bare for overkroppen), der det er forskjellige festepunkter for gitarer. en slags klips-anordning, kanskje. slik hadde man sluppet unna med ett festepunkt, istedet for to. eller eventluelt to/tre, om man vil ha gitaren i fast vinkel, uavhengig av vektfordeling.
 8. nei, men jeg er også interessert i erfaringer. da spesielt med de automatiske i opp til 5000 kroner klassen.
 9. personlig hadde jeg nok gått andre veien, da jeg synes d-18 er noe av det feteste der ute. liker mahogany bedre enn palisander personlig. men uansett: gratulerer. collings er jo fine ting, da.
 10. jeg synes den headstocken (uten noe påskrift/farge) var skikkelig kul.
 11. hadde ikke kjøpt den der, uansett pris, med mindre man er ute etter veggpynt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.