Gå til innhold

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 404 profilvisninger
 1. https://www.youtube.com/watch?v=pbvytf9us2w neo mini-vent. har ikke prøvd den selv, men høres kul ut på videoen, samt at mange tangentfolk sier den er suveren sammen med hammond-kloner. vet ikke hvor man finner den, eller hva den koster.
 2. vet ikke. har aldri hatt behov for noen andre enn de to jeg nevnte over. sorry.
 3. 2 som jeg vet om, etter at henki sluttet. det er: frank hovland på 4sound (hagstrøm musikk) er skikkelig god på elektriske gitarer, og ok på akustiske. tror også han har mye gamle deler liggende, fra tidligere reparasjoner. så selv om delene kan være umulig å få tak i, kan du være heldig, at han har de liggende. han lager også elektriske gitarer, med egenproduserte håndlagde halser. victor manzenara morales (ligger i kong oscarsgaten) tlf:91572066 suveren på akustiske, ok på elektriske. reparerer så og si alt som kan gå i stykker på akustiske gitarer. gjør veldig bra arbeid, til en (etter min mening) rimelig pris. kan ta ganske lang tid å få det gjort, da han ser ut til å være ganske nedsyltet i arbeid. han lager akustiske gitarer fra bunnen av også. svært flott arbeid. i hovedsak nylonstrengere han lager selv, tror jeg. begge to er svært hyggelige folk, som det går an å snakke med.
 4. bor i bergen, dessverre. men handlet en del på gamle tre45 på 90-tallet, så stoler på falck-folkene. uansett, tusen takk at du tok deg tid til å hjelpe meg.
 5. ser falck musikk anbefaler goldtone. de tar en skikkelig setup før salg også. noen erfaring med slike?
 6. så weber og collings er trygge valg? hva med furch? finner ikke noe info om at de lager mandoliner....
 7. har en cort f-style mandolin. har eid den i noen å, og brukt den en del. men jeg klarer ikke å bli skikkelig fornøyd. er vant til høyere kvalitet på gitarene mine, og ønsker å oppgradere til en mandolin i høyere prisklasse. og med høyere, mener jeg 10-15000, maks. synes det er lite tilgjengelighet på mandoliner på de vanlige norske butikkene. noen som har råd om hvem jeg bør snakke med, som har peiling på mandoliner, på en butikk her i norge? eller eventuelt en som lager mandoliner er ikke fremmed for å kjøpe brukt i høy prisklasse, men da må jeg snakke med noen som vet hva de snakker om, ikke en som har kjøpt noe han angrer på, og som kanskje ikke ser på sannheten som sin beste allierte. vil foretrekke tåreform (a-style).
 8. har hatt det på et par gitarer tidligere, men har aldri likt det. det er bare enda en ting som kan gå galt, og ikke synes jeg det blir en fullgod singlecoilopplevelse heller.
 9. lucid i trondheim lager visstnok ganske gode sss-kopier, har jeg hørt.
 10. deluxe reverb, vibrolux reverb, super reverb eller en av de der ec signaturmodellene. eller kanskje en steelstringsinger?
 11. sjekk om broen er snudd (om den er løs i sporet). kanskje slotten egentlig er tilpasset den tynneste strengen, ikke den tykkeste?
 12. hadde heller kjøpt yamaha enn fender. synes mye som det står fender og gibson på, er grovt overpriset (samme med martin) furch burde kunne skaffes ned i den prisen, brukt, på finn. kanskje også japansk takamine, om du er heldig.
 13. jepp, men poenget er jo i hovedsak at man slipper å ta med flere gitarer, om man kan bytte pickup kjapt istedet. piezo, p90 og humbucker er jo ganske forskjellig, slik at man kan dekke behovet lydmessig, med en gitar, istedet for 3.
 14. jepp. hehe. ser ut til å ligge temmelig høyt. på den annen side, må man jo ta med i beregningen at en gibson r8 eller andre high-end solidbody gibsons ligger minst like høyt, og jeg vil påstå at man får litt mer for pengene her, når man tenker på det tekniske. gibson er vanvittig overpriset i utgangspunktet. disse er tross alt håndbygd i europa, har flotte materialer, og er proppet full av high.-end teknologi.
 15. har en engl e530 preamp i rackforsterkeren min. den har hodetelefonutgang. veldig god lyd, synes jeg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.