Gå til innhold

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 384 profilvisninger
 1. har hatt det på et par gitarer tidligere, men har aldri likt det. det er bare enda en ting som kan gå galt, og ikke synes jeg det blir en fullgod singlecoilopplevelse heller.
 2. lucid i trondheim lager visstnok ganske gode sss-kopier, har jeg hørt.
 3. deluxe reverb, vibrolux reverb, super reverb eller en av de der ec signaturmodellene. eller kanskje en steelstringsinger?
 4. sjekk om broen er snudd (om den er løs i sporet). kanskje slotten egentlig er tilpasset den tynneste strengen, ikke den tykkeste?
 5. hadde heller kjøpt yamaha enn fender. synes mye som det står fender og gibson på, er grovt overpriset (samme med martin) furch burde kunne skaffes ned i den prisen, brukt, på finn. kanskje også japansk takamine, om du er heldig.
 6. jepp, men poenget er jo i hovedsak at man slipper å ta med flere gitarer, om man kan bytte pickup kjapt istedet. piezo, p90 og humbucker er jo ganske forskjellig, slik at man kan dekke behovet lydmessig, med en gitar, istedet for 3.
 7. jepp. hehe. ser ut til å ligge temmelig høyt. på den annen side, må man jo ta med i beregningen at en gibson r8 eller andre high-end solidbody gibsons ligger minst like høyt, og jeg vil påstå at man får litt mer for pengene her, når man tenker på det tekniske. gibson er vanvittig overpriset i utgangspunktet. disse er tross alt håndbygd i europa, har flotte materialer, og er proppet full av high.-end teknologi.
 8. har en engl e530 preamp i rackforsterkeren min. den har hodetelefonutgang. veldig god lyd, synes jeg.
 9. har noen testet disse? ser ut til å være en veldig god ide, det systemet de har, for kjapp bytte av pickups. https://relish.swiss/
 10. jackson har jo også en del tøft. gibson flying v burde være mulig å få til 7500....
 11. es345? ligner en del, med tanke på trussrod-deksel og headstockbinding.
 12. takk for tips. jeg har slått meg til ro med at det ikke er så mye å hente, så dropper kablene. men etter en prat med en fyr på vintagegitar, regner jeg med jeg bestiller noen slike plugger og et par meter kabel fra evidence, og fikser litt lengre patchkabler for rackforsterkeren min, da de vanlige kablene er i korteste laget. de blir litt i spenn fra enhet tiil enhet. har prøvd å lodde litt, men det ender generelt opp som en stor klump med tinn, istedet for de elegante loddingene du sikkert er i stand til å gjøre. hehe.
 13. tror jeg får levere den inn, så får de ta en titt på den. kjipt å ikke ha den i orden.
 14. tror han mente om du har bare en ledning fra headsettet til pc`en din, som har 3 ledere istedet for 2. da ser pluggen slik ut som martheyg sitt bilde viser. kanskje det i tilfelle kan ha noe med lydproblemene dine. vil anbefale deg å ta med hodetelefonene til musikksjappa di, og se om de kan ha en overgang som passer bedre. om du skal investere i nye, og har litt penger til overs, ville jeg også ha kjøpt beyerdynamic dt770. har brukt de på gitarforsterkere og elpianoer i flere år, og de skuffer aldri. mine ser ut som jeg har funnet de på skaraphaugen (er ikke spesielt forsiktig med slikt utstyr), men de funker fremdeles akkurat like godt som den dagen jeg kjøpte de. de er bygd for å brukes røft, og fremdeles tåle det.
 15. lurer på om det er noen vits i å legge mye penger i kabler. i tilfelle trenger jeg 2 3-meter kabler og 8 patchkabler noen forslag på fine ting? og hvor de kan kjøpes? fortrinnsvis fysiske butikker, i norge. må være en god oppgradering i forhold til klotz la grange om det skal være noe poeng.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.