Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  437
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

mislykketmusikant vant dagen sist November 17 2020

mislykketmusikant hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

160 Excellent

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 875 profilvisninger
 1. jc-120 er ikke aktuelt. altfor stor. 40 er også for stor. hmmm. hadde ikke tenkt på xd. takk for tipset.
 2. troll: nei, ikke interessert i røramp. er godt nok stelt der. vil ha noe som har god renlyd, og er så og si vedlikeholdsfritt. har sett på yamaha sine thr-amper. de ser veldig bra ut, så de er med i vurderingen. visste ikke at man bruker aer-ting til el-gitar. skal sjekke det ut. takk for tips.
 3. Vet om den, ja. Fete ting, men litt stor. Tenkte maks 5k brukt. Og de der holder seg veldig høyt i pris
 4. noen som har forslag til en skikkelig god liten transistorforsterker som låter godt med en strat (clean lyd)? i samme klasse eller bedre enn roland jc-22. når jeg sier bedre, mener jeg god byggkvalitet, gode deler og god renlyd. må ha en god reverb. behøver ikke ha noen andre effekter enn reverb. så mye ekstrafunksjoner er totalt unødvendig. behøver ikke ta pedaler godt, eller ha en god vrengkanal. heller ikke nødvendig med loop. denne skal kun brukes hjemme, da rackforsterkeren blir i største laget for stuen.
 5. hmmmm. interessant. takk for tips.
 6. jeg klarer aldri å huske så mange album når jeg er der nede for å bestille ting. den lynyrd skynyrd-platen er god.
 7. jep. enig med ptb. men stewmac har vel en del fine ting, om man er villig til å betale, og vente på at det kommer. samle alt du trenger i et pennal, for eksempel.
 8. alt man trenger til hva? enkelt vedlikehold, eller gitarbygging?
 9. g`n`r - use your illusion (1 og 2), etterfulgt av the spaghetti incident
 10. kabelen kan plukke opp elektronisk støy også. jeg fikk inn en radiokanal på min en gang. skjermede kabler fikser det. jordingsfeil, kanskje? jeg hadde problemer med variasjon i lydnivå med min gamle `74 super reverb. var to loddinger som var knekt. fikk det fikset, og etterpå var problemet helt borte. og jepp. du burde prøve på et annet strømnett også, eller bruke en strømrenser, om du har en, bare for å utelukke at det ikke er problemet.
 11. er det ikke en serie les pauls som er bevisst laget lettere enn vanlig?
 12. vanskelig å si spesifikt, men jeg liker veldig godt comfortably numb solo-lyden til david gilmour. rytmegitaren i norman greenbaum`s spirit in the sky er også stilig, synes jeg. disse er også eksempler på svært god lyd:
 13. finner ingen andre enn denne serien fra LTD med en humbucker, i gibson-style., og den er det jo ganske spesifikk goth-look på. om duy skal ha ny, altså. https://www.espguitars.com/products?categories=black-metal-series
 14. så du tenker ny gitar? les paul junior? det er en serie som jeg tror er billigere fra gibson, som bare har en humbucker i broposisjon: melody maker. https://en.wikipedia.org/wiki/Gibson_Melody_Maker usikker på om de finnes nye lenger. hvis ikke, så er vel special de billigste gibsons, tror jeg. eller.... ? evh har vel også en billigere serie, der enkel humbucker-konfigurasjonen er tilgjengelig, tror jeg. men da er det med floyd rose trem. personlig ville jeg prøvd en yamaha revstar for jeg bestemte meg. folk blir ofte overrasket over hvor gode de er, i forhold til pris
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.