mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 118 profilvisninger
 1. mislykketmusikant

  Finnes det VELDIG liten gitar.

  den sammenleggbare furch`en vil nok være den minste skikkelige gitaren man finner. har testet den mange ganger, og liker den veldig godt.
 2. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  jepp. det er valg nr 2. det er 3 interessante gitarer: den bfg`en som er på bildet ditt, yamaha pacifica611 og et par forskjellige duesenberg gitarer. har ikke bestmt meg ennå. er i research-fasen.
 3. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  ok. -jepp, jeg vet jeg må frese. er ikke noe problem. mer enn nok treverk slik at det ikke blir for svakt treverk. blir uansett en av to her i bergen som vil få oppdraget. skal ikke gjøre det selv, om jeg bestemmer meg for det. -vil ha enkel wiring: 3-way switch: hals-kill-bro, originalpottene som står i skal fremdeles brukes. ikke noe split-coli-greier -p90/humbucker er favorittsetupen min. om jeg skal forandre på gitaren, vil jeg ha den setupen. helst med noenlunde matchende output, men regner med det kan fikses med ekstra motstander. -liker veldig godt utseendet (lyden også, forsåvidt) på pickupene som står i denne: http://duesenbergusa.com/product/alliance-series-mike-campbell-2/
 4. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  hva betyr det at man kan "switche mellom" flere forskjellige marshallmodeller? at det er flere separate kretser innebygd, eller at det er mekket om til noe som "høres ut som" de forskjellige modellene?
 5. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  det hadde så absolutt vært interessant. er steik bacon nicket hans?
 6. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  har minihumbuckere på den nå (originale) det er en 2016 mod, med delt/stillbar messing nut. vil ha humbucker i broposisjon, og p90 i halsposisjon. ønsker også å sette den opp for .012 istedet for .010, som den er nå. er det noen her som har erfaring med en slik konfigurasjon, og noen som har forslag til gode pickuper?
 7. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  gratulerer. alltid fint når ting klaffer.
 8. mislykketmusikant

  Strengeerfaringer

  d`addario .010 på elektrisk, og d`addario phosphor bronze .012 (ikke coated) på de akustiske. husker ikke hva som står på 12-strengeren, og high tension d`addario på nylonstrengeren. bytter til andre typer om jeg må, men vil helst ha d`addario.
 9. mislykketmusikant

  fikse bracing på k.yairi nylongitar

  har fått fikset det. gjorde det hos han i kong oscarsgaten. 2500 for 3 løse spiler, filing av band, fiksing av 2 sprekker på toppen, filing av nut, gjennomgang av elektroniikk og påsett av high tension d`addario strenger. uslåelig pris for suverent utført arbeid. ble skikkelig imponert.
 10. mislykketmusikant

  Rimelig heltre akustisk gitar?

  hvis du bor i trondheim, burde du vurdere en tur innom falck musikk også. det drives av han som startet tre45, som senere ble til 4sound trondheim. skikkelig, skikkelig bra folk.
 11. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  min definitive marshallfavoritt er 1962. men tviler på at den kommer ned i 7000 kroner. med en grei overdrive og en god distortion burde vel den dekke de fleste stiler som 5150 ikke dekker. hvilken 5150 har du? 6100 synes jeg er veldig fet, også. og jepp, silver jubilee spiller også veldig bra. ligger forresten noen engl-amper på finn. kanskje verdt å sjekke ut?
 12. mislykketmusikant

  neo ventilator

  hvilken amp bruker du? så; strat/firebird - volum - soulfood OD - ventilator - super reverb ville sannsynligvis funket bra?
 13. mislykketmusikant

  Bjørkecaster

  hvordan ville det funket med bjørk hals?
 14. mislykketmusikant

  neo ventilator

  leslie 122 modelleringspedal har noen prøvd den med gitar (med og uten loop på forsterker)? høres ganske fett ut synes jeg.
 15. mislykketmusikant

  fikse bracing på k.yairi nylongitar

  har ikke macrolinse på speilrefleksen, og det er det eneste kameraet jeg har. fant ut at det er en til spile som er løs. og knekt. så det er mulig jeg må sette på en ny, ved siden av den ødelagte. vil ha gitaren i stand, da den har den absolutt beste halsen jeg noensinne har spilt på, av nylongitarer. og helst i så god stand at jeg kan sette på noen skikkelige high-tension strenger også. den har stillbar trussrod, så om spilene blir fikset, skulle det være ok med heavy tension strenger, tenker jeg. eller hva tror dere? k.yairi ce 62-14f, `98-modell, står det på lappen, om det skulle være interessant.