Web Analytics
Gå til innhold

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mislykketmusikant vant dagen sist Juni 27

mislykketmusikant hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

52 Excellent

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 572 profilvisninger
 1. usikker på om den har de midifunskjonene du vil ha, men den jeg har i racket mitt, er en engl e530, stereo rørpreamp. jeg liker den ihvertfall veldig godt. https://www.engl-amps.com/assets/manuals/om_e530.pdf så for meg at den var mest egnet for metal da jeg kjøpte den, men innså ganske kjapt at renlyd-kanalen med boost er nydelig for litt knekt renlyd, altså favorittlyden min. renlydkanalen uten boost virker svært ren, så den funker sannsynligvis godt til modifiserte signal. den har en 1-watt amp innebygd, som også kan, til en viss grad, dra noen mindre kabinetter. men den er først og fremst en preamp. jeg bruker den sammen med en rivera stereo effektforsterker og en lexicon mx200 enkel klangmaskin (for reverben) og en marshall (1936) 2x12. ganske god hodetelefonutgang også. en kort video om den: https://www.youtube.com/watch?v=Rg-5IRCg2lE
 2. jepp. esp er fine ting, for den som liker den type gitar. skikkelig bygde greier. tele og es335 om jeg skulle velge. men da er jo tyngre metal oversett, da.
 3. jeg tenker ihvertfall slik. fordi de er slakkere, tenker jeg.
 4. logisk sett vil vel, så lenge gitaren er justert med samme strengehøyde, tykkere strenger gi mindre buzz, da de er strammere. eller...? men å få vekk buzz er vel uansett et av poengene med justeringen, så en rejustering er vel på sin plass om man opplever det.
 5. det er ingenting galt med floyd rose, men om du planlegger å vedlikeholde gitaren selv, er floyd rose mer komplisert å lære seg vedlikehold av. generelt, så lenge det er et skikkelig floyd rose eller en god kopi, er det et veldig godt system for stabilitet og flere andre ting. men som sagt, det er mer makk med vedlikeholdet. om du bruker tremoloen mye, vil selvfølgelig floyd rose være et godt alternativ. men om floyd rose hadde vært så suverent som noen påstår, hadde alle brukt det. det er alltid en avveining av egenskaper man må ta når man velger. floyd rose tremolo og emg pickuper er vel kanskje de to tingene folk diskuterer mest høylytt i slike miljø som dette forumet. preferansene er ofte veldig tydelige i forhold til de to tingene.
 6. hei. jeg hadde ikke kjøpt noen av de, på grunn av at de har floyd rose. men av de du nevner, om jeg hadde vært nødt til å velge en av de, hadde det blitt ibanez. er du sikker på at du ikke burde gått for en gitar med singlecoil eller p90 pickups, siden den les paul gitaren allerede gir deg humbucker-lyden? en fet telecaster usa eller japan burde være innen rekkevidde, denne er jo fet: https://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Fender-American-Ultra-Telecaster-MN-Butterscotch-Blonde/32L1 eller en yamaha med 2 x p90 denne: https://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Yamaha-Revstar-RS702B-Black/2UNZ eller denne, om du skal slå på stortromma: https://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Yamaha-SG1802-Gold-Top/34FJ eller denne godbiten, kanskje: https://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Gibson-ES-335-Dot-P-90-Vintage-Burst-Ex-Demo/3GPX
 7. faktisk uenig her. synes den er mye bedre enn om den er på utsiden av kroppen. har nok en del med at jeg liker å sitte og spille, og da er det mye bedre om ledningen ikke står ut fra kroppen. har alltid vært litt nervøs for outputen om den sitter på utsiden av kroppen (les paul style) og man bruker rette plugger på ledningen. mye momentbelastning på utgangen om pluggen har normal lengde ut fra kroppen, om man hekter den fast i noe, eller den kommer borti noe når man setter seg ned.
 8. ok. det var det jeg trodde. men hvordan er nivået (altså materialvalg, byggkvalitet og pris) på en custom i forhold til en les paul (standard toppmodell, altså ikke spesialutgave, anniversary, og slikt)) som er produsert av custom shop? er en nyere customshop produskjon en bedre konstruert gitar enn en eldre custom?
 9. betyr det at en... la oss si 1975 les paul custom (med "custom" teksten på trussrodcoveret og binding på headstocken), i realiteten er en "custom shop"? eller er de gamle "custom" noe annet?
 10. hva anses for å være høyest klasse; gammel custom, eller nyere custom shop? da tenker jeg på byggkvaliteten, ikke samleverdien. og når byttet de fra custom til custom shop?
 11. stanley jordan spesiell gitaropplevelse. jazztrio kort utdrag fra paris-konsert. første sang, før de to andre i trioen slenger seg med: https://www.youtube.com/watch?v=6un_ppzMk8M stairway to heaven. morsom versjon: nydelig trall: beste trall fra et av tidenes beste show, synes jeg. lyden er bedre på de senere innspillingne, men da er ikkke mclaughlin med.: nydelig "spansk møter arabisk" sak:
 12. vel, det er vel knapt noen gitarer som er mer allsidige enn martin d18, d28 eller gibson hummingbird, j45. jeg holder personlig en liten knapp på gibson hummingbird, med martin d18 på en veldig god andreplass. høyere klasse har du martin 41 og 42 (000-42 for eksempel. nydelig gitar.) gibson sj200 bare for ordens skyld: du tenker kun på stålstrenger, ikke sant? nylon er ikke med i betraktningen?
 13. huff....bare....huff. høres ut som en av de dårligste planene ever. god humor, men dårlig plan.
 14. hvordan ligger det an med kjøp? hadde vært interessant å se hva du ender opp med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.