mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 159 profilvisninger
 1. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  vurderer for tiden en reverend som ligger på 4sound her i bergen.
 2. mislykketmusikant

  El-gitar nybegynner

  personlig er floyd rose (og emg-pickuper) en dealbreaker for meg. og som nybegynner synes jeg at du burde velge noe uten tremolo, da det er forstyrrende og urelevant før du kommer litt opp i nivå. det spørs selvfølgelig hvilken type musikk man sikter seg inn på, men om du er helt fersk, ville jeg ha styrt langt unna både fr og andre tremolo-stoler. i tillegg bør man jo bytte strenger en gang iblant. og min erfaring er at med fr, blir de byttet mye mer sjeldent, da, som du sier, det er vanskeligere å bytte strenger på en fr-gitar. eller, det å bytte er ikke vanskelig, men det å sette den opp skikkelig etter på, er et herk. hadde vært moro å høre hva du går for.
 3. mislykketmusikant

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  litt delt mellom david gilmour/comfortably numb/pulse, mark knopfler på brothers in arms, og malmsteen i denne videoen (kommer best fram fra 0:21 og utover. synes den hyler så suverent)
 4. mislykketmusikant

  Er justering av akustisk gitar noe for amatører?

  jeg ville ikke rotet med slikt selv. hvor holder du til? kanskje du bare leverte inn gitaren til feil folk.
 5. mislykketmusikant

  Finnes det VELDIG liten gitar.

  den sammenleggbare furch`en vil nok være den minste skikkelige gitaren man finner. har testet den mange ganger, og liker den veldig godt.
 6. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  jepp. det er valg nr 2. det er 3 interessante gitarer: den bfg`en som er på bildet ditt, yamaha pacifica611 og et par forskjellige duesenberg gitarer. har ikke bestmt meg ennå. er i research-fasen.
 7. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  ok. -jepp, jeg vet jeg må frese. er ikke noe problem. mer enn nok treverk slik at det ikke blir for svakt treverk. blir uansett en av to her i bergen som vil få oppdraget. skal ikke gjøre det selv, om jeg bestemmer meg for det. -vil ha enkel wiring: 3-way switch: hals-kill-bro, originalpottene som står i skal fremdeles brukes. ikke noe split-coli-greier -p90/humbucker er favorittsetupen min. om jeg skal forandre på gitaren, vil jeg ha den setupen. helst med noenlunde matchende output, men regner med det kan fikses med ekstra motstander. -liker veldig godt utseendet (lyden også, forsåvidt) på pickupene som står i denne: http://duesenbergusa.com/product/alliance-series-mike-campbell-2/
 8. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  hva betyr det at man kan "switche mellom" flere forskjellige marshallmodeller? at det er flere separate kretser innebygd, eller at det er mekket om til noe som "høres ut som" de forskjellige modellene?
 9. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  det hadde så absolutt vært interessant. er steik bacon nicket hans?
 10. mislykketmusikant

  bytte pickups på firebird v

  har minihumbuckere på den nå (originale) det er en 2016 mod, med delt/stillbar messing nut. vil ha humbucker i broposisjon, og p90 i halsposisjon. ønsker også å sette den opp for .012 istedet for .010, som den er nå. er det noen her som har erfaring med en slik konfigurasjon, og noen som har forslag til gode pickuper?
 11. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  gratulerer. alltid fint når ting klaffer.
 12. mislykketmusikant

  Strengeerfaringer

  d`addario .010 på elektrisk, og d`addario phosphor bronze .012 (ikke coated) på de akustiske. husker ikke hva som står på 12-strengeren, og high tension d`addario på nylonstrengeren. bytter til andre typer om jeg må, men vil helst ha d`addario.
 13. mislykketmusikant

  fikse bracing på k.yairi nylongitar

  har fått fikset det. gjorde det hos han i kong oscarsgaten. 2500 for 3 løse spiler, filing av band, fiksing av 2 sprekker på toppen, filing av nut, gjennomgang av elektroniikk og påsett av high tension d`addario strenger. uslåelig pris for suverent utført arbeid. ble skikkelig imponert.
 14. mislykketmusikant

  Rimelig heltre akustisk gitar?

  hvis du bor i trondheim, burde du vurdere en tur innom falck musikk også. det drives av han som startet tre45, som senere ble til 4sound trondheim. skikkelig, skikkelig bra folk.
 15. mislykketmusikant

  Hvilken Marshall?

  min definitive marshallfavoritt er 1962. men tviler på at den kommer ned i 7000 kroner. med en grei overdrive og en god distortion burde vel den dekke de fleste stiler som 5150 ikke dekker. hvilken 5150 har du? 6100 synes jeg er veldig fet, også. og jepp, silver jubilee spiller også veldig bra. ligger forresten noen engl-amper på finn. kanskje verdt å sjekke ut?