Gå til innhold

mislykketmusikant

Medlem
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

18 Good

Om mislykketmusikant

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  bergen

Nylige profilbesøk

1 465 profilvisninger
 1. elixir er vel litt som emg og floyd rose: enter digger man det, eller så hater man det. personlig hater jeg alle de tre
 2. synes ikke det høres ut som en god plan med boost, om du skal spille med renlyd. tipper det vil ødelegge litt. men om du skal spille med mye vreng, kan jeg ikke se for meg at du vil merke noen forskjell. hva med å gå andre veien istedet: volumpedal, for å begrense den med høyest output, istedet for å booste?
 3. jepp. funker bedre nå, når jeg har skrudd effektene av, og moderert inputen fra riaa-trinnet. så nå funker det like godt som den gamle nad-forforsterkeren det tok plassen til. største forskjellen er at nå er det mye enklere å koble multiac`en inn på stereoanlegget mitt. hehe.
 4. har en yamaha mg-06x, som jeg bruker som en kombinert høre-på-musikk-forforsterker og gitar/keyboard-tilkobling, koblet til effektforsterkeren min, etter at forforsterkeren tok kvelden. lyden følger denne stien: pc (linux mint) - focusrite scarlett (usb) - yamaha mikser - poweramp - høyttalere. yamahaen har en del irritasjonsmomenter, og da spesielt at den er svært bråkete, altså det er mye summing. har lyst til oppgradere til noe skikkelig, og ønsker tips om gode, maks 16-kanalers, minimum 10-kanalers analog mikser. de må være en reell oppgradering på lydkvalitet. vil si budsjett er maks 10.000 bor i bergen
 5. alle g-series jeg har sett, har hatt "g series " på headstocken.
 6. fant en levin mandolin, som var en temmelig god oppgradering fra den jeg hadde. og måtte dessverre også bruke pengene jeg hadde spart opp til ny pc, da den gamle tok kvelden etter 11 års trofast tjeneste. har vurdert waterloo fra collings også. de har en som ser god ut på vintagegitar. men rundt påske regner jeg med at jeg er i god økonomisk form igjen, om du fremdeles har den da. asker, er det nært ås? har en tante på ås.
 7. https://www.youtube.com/watch?v=pbvytf9us2w neo mini-vent. har ikke prøvd den selv, men høres kul ut på videoen, samt at mange tangentfolk sier den er suveren sammen med hammond-kloner. vet ikke hvor man finner den, eller hva den koster.
 8. vet ikke. har aldri hatt behov for noen andre enn de to jeg nevnte over. sorry.
 9. 2 som jeg vet om, etter at henki sluttet. det er: frank hovland på 4sound (hagstrøm musikk) er skikkelig god på elektriske gitarer, og ok på akustiske. tror også han har mye gamle deler liggende, fra tidligere reparasjoner. så selv om delene kan være umulig å få tak i, kan du være heldig, at han har de liggende. han lager også elektriske gitarer, med egenproduserte håndlagde halser. victor manzenara morales (ligger i kong oscarsgaten) tlf:91572066 suveren på akustiske, ok på elektriske. reparerer så og si alt som kan gå i stykker på akustiske gitarer. gjør veldig bra arbeid, til en (etter min mening) rimelig pris. kan ta ganske lang tid å få det gjort, da han ser ut til å være ganske nedsyltet i arbeid. han lager akustiske gitarer fra bunnen av også. svært flott arbeid. i hovedsak nylonstrengere han lager selv, tror jeg. begge to er svært hyggelige folk, som det går an å snakke med.
 10. bor i bergen, dessverre. men handlet en del på gamle tre45 på 90-tallet, så stoler på falck-folkene. uansett, tusen takk at du tok deg tid til å hjelpe meg.
 11. ser falck musikk anbefaler goldtone. de tar en skikkelig setup før salg også. noen erfaring med slike?
 12. så weber og collings er trygge valg? hva med furch? finner ikke noe info om at de lager mandoliner....
 13. har en cort f-style mandolin. har eid den i noen å, og brukt den en del. men jeg klarer ikke å bli skikkelig fornøyd. er vant til høyere kvalitet på gitarene mine, og ønsker å oppgradere til en mandolin i høyere prisklasse. og med høyere, mener jeg 10-15000, maks. synes det er lite tilgjengelighet på mandoliner på de vanlige norske butikkene. noen som har råd om hvem jeg bør snakke med, som har peiling på mandoliner, på en butikk her i norge? eller eventuelt en som lager mandoliner er ikke fremmed for å kjøpe brukt i høy prisklasse, men da må jeg snakke med noen som vet hva de snakker om, ikke en som har kjøpt noe han angrer på, og som kanskje ikke ser på sannheten som sin beste allierte. vil foretrekke tåreform (a-style).
 14. har hatt det på et par gitarer tidligere, men har aldri likt det. det er bare enda en ting som kan gå galt, og ikke synes jeg det blir en fullgod singlecoilopplevelse heller.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.